Ranskalais mies teleportautui vähissä vaatteissa

Ufojuuso

Iltasanomat kerto ranskalais miehestä joka katosi Lapissa vähissä vaatteissa ja ilmestyi uudestaan yli 100 km päästä.

Onko teleportautunut vai onko Lapissa havaintoja lentävistä lautasista?

6

57

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tniinkuintee

      Hyvin on sinulle teleportautunut, sepä oli muuten tanskalainen mikäli uutinen pitää kutinsa, mutta mitäpä väliä.

      • WonderfullGobehagen

        Selittääkö tanskalaisuus paremmin kyvyn teleportautua?


    • Tanskalainen tienaisi nyt paljon jos vaan alkaisi kertoa abduktiojuttua.

    • okkigaam

      Kurvissa asuva työkaverini isä oli varmaan siirtynyt jotenkin sillä, lähti iltapäivällä kauppaan,100mk mukanaan. Oli illalla ilmestynyt Oulun seudun pyhäjärvellä maalaistalon pihaan ihan sekaisin. Suu mustikoissa, metsän suunnasta tullen. Ei osannut selittää, eikä puhua. Hoki vain naisen nimeä, Joka oli tämä 50v tyttärensä. Asukkaat ottivat yhteyttä poliisin ja niin mies vietiin asemalle. Seuravana päivänä Oulun poliisi soitti työpaikallemme, olivat osoite tietojen kautta selvittäneet henkilön. Sopivat että isä tuodaan virkateitse Helsinkiin. Jossa joutui sekavuutensa takia hesperiaan. Kummallista kyllä, hänellä oli edelleen se 100mk kädessä rypyssä.
      En enään muista koska ja kuinka siitä tokeni, vain sen ettei tiennyt / muistanut mitään reissustaan.
      Tämä on totinen tosi ja tapahtui n 1986

      • ftftftffttft

        aika jännä tarina. Elikkäs teleportaatio on mahdollista, mutta eliitti yrittää kaikin keinoin piilottaa asian meiltä lampailta, koska illuminaatti ja juutalaiset! Siinä olisi taas jutun tynkää NWO-blogin kirjoittajille.


      • awlmdchww

        tai sitten vain psykologiset keinot ja menetelmät käyttöön, joilla pää sekaisin, muisti korruptoituneeksi ja sitten katotaan miten käy. Osasto korjaa lopuksi ja hoitajilla potilas ja vakaat eläkekertymät. Kuka maksaisi potilaalle? Näin se suomi-holhousvaltio toimii... Kuten tavalliset ihmiset näkevät kullan sinisenä ja valkoisen mustana, tai käänteisesti; eli hullun kadulla, mutta peilistä terveen itsen.

        Melkein sama kuin natsit keräsi juutalaisia piikkilanka-aidan taakse, mikä muistetaan vaikkakin toiset edelleen kiistävät, mutta ei osata nähdä natseja sairaina tai piiritettyinä. Nimittäin piiritetyiksihän he joutuivat, mutta vieläkään ei arjalaista verta olla dna-kartoitettu ja diagnosoitu siitä piirteitä sairaudeksi. Vai onko? Meinaan... että lääketiedekin sai omansa natseilta, mutta tuskin he itseään suostuisivat diagnosoimaan.

        Historia ilmeisesti toistaa itseään aina vain uudelleen. Ilmeisesti on siis olemassa kussakin aikakaudessa ns. arjalaisia, jotka kokevat olevansa älykkäämpiä, parempia, hyvempiä, oikeutetuimpia jne. jolloin heillä on aina kaikki oikeudet toisia kohtaan vaikka sitten ihmissyöjiksi, rottakokeisiin, sotiin ja vainoihin jne. Se mikä heille on mustaa on oltava kaikille mustaa, ja mikä kultaa, on oltava kultaa, sillä jos joku muuta väittää on tämän oltava hullu.

        Ai niin.. se yksi juttu vielä. Eli kuten katolinen kirkkokin julisti Jumalan sanaa, ja kuitenkin maan päällä oli sitten se ihminen, joka edusti Jumalaa, niin kaikissa kulttuureissa lienee aina ollut tilanne se että on ollut jokin jumalallisia voimia käyttävä yhteisö ja ihmisjoukko, joka on saanut kansan hurmoksiin, sotimaan ja palvomaan heitä, ja kuitenkin loppupelissä se Jumalan sijainen maan päällä on ollut ihminen, joka on kuollut, tai korvattu, eli hyvä muistaa kun seuraava suuri profeetta ja yliälykäs johtaja ilmestyy sanoen olevansa joko Jumalan sijainen maanpäällä, tai suoraan itse jumala, niin aika varmasti menneisyys on opettanut hänenkin olevan vain hetken vallassa ja sitten kuolevan pois. Että joo.... miksi edes äänestää sellaista, tai sellaisen tukijoukkoja. ei kiitos.

        OK. Kyllä mullekin joku väitti käveleensä seinän läpi, mutta olisihan tuo itsekin aika hauska testata teleportaatiota. Voikaa hyvin ;)

        PS: Suomesta kun puuttuvat viljapeltokuviot, vissiin?, ei ole mikään ihme että tilalle pitää saada jotain muuta. Miksei siis ranskalaisia teleportaatioita tai ufoja lappiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe