22.2 Willassa klo.15 jälkeen jäätelöllä ollut!

Ilosilmälle

Kävin sunnuntaIna 22.2 klo. 15 jälkeen Willan Pingviini jäätelökahvilassa jäätelöllä ja samaan aikaan sinne tuli myös todella upea ja kaunis vaaleatukkainen nainen kahden lapsensa kanssa! Täytyy sanoa, että WAU mikä nainen! Tuskin hän täällä käy lukemassa näitä juttuja mutta jos käy niin täällä on hänelle aikakin yksi ihailija!

27

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itseihanuus

      Kiitos, kyllä käyn tällä palstalla, ja yllätyin iloisesti kommentistasi. Kiitos on imartelevaa kun on ihailijoita, tietää kelpaavansa muillekin kuin omalle kullalalleen.

      • Ilosilmaääe

        On aina mukavaa kun voi piristää toisen mieltä joko hymyllä, silmäniskulla tms. Nyt päätin piristää sinua viestillä :) Ihmiset arkailevat liikaa tälläisten huomionosoitusten antamista vaikka sillä saisi monen ihmisen iloiseksi ja hyvälle tuulelle. Voisipa se jopa tehdä jonkun ankeahkosta päivästä paljon valoisamman kuten itselleni on joskus käynyt... en tosin ole juurikaan näitä huomionosoituksia saanut! Et varmaankaan tiedä kuka olen?


    • Jujuhuomattu

      Voi kun ihanan somasti ja sopivasti on osattukin sattua paölstaa lukemaan ja täysin tuntemattoman kanssa vielä. Sattui vielä vahingossa tuon kahvilan nimikin sopivasti mainituksi. Vois sitä rehellisestikin mainostaa, mutta Willan kahviloilla ei mainosrahoja riitä. Sinänsä ovela mainos mainoskieltotilanteessa.

      • Ilosilmälle

        Sori etten huomannut ettei paikkaa saanut mainita, minun moka! Ajattelin vain, että tämä kaunis nainen tietäisi missä näin hänet kun kerroin paikan! Itseihanuudelle laittamani vastausviesti oli minulta vaikka nimimerkki menikin väärin...


    • hihhiih

      Nytkö siis meidän kaikkien kuuluisi mennä sinne jäätelölle silmät pitkänä katsomaan, tuleeko upeita ilmestyksiä vielä silmänruoaksi.

      • Mainosjippo

        Varmaan tarjoushintaan jäätelöä tarjolla onnistuneen jipon ansiosta. Näin kierretään sääntöopykäliä fiksusti.


    • Rehellisestiajatellen

      Mitä lie tämän upean vaalean äitylin ukko tykkää ketjun huomionosoittajasta?

      • Typykkä__95

        ÖÖ, ei kai tuossa avarissa nyt mitään ihmeellistä ollut? Vai oletko niin juntti, et et erottanut ettei tossa ollut mitään treffipyyntöä tai sinnepäinkään? Itse naisena tykkäisin tuollaisesta jos joku mies huomioisi mut ei täällä kukaan katsele kuin kenkiinsä! Tää maa ja sen miehet on aika syvältä!


    • voivoi

      Kyllä olet säälittävä, voi voi

      • Mainosjippo

        Päinvastoin. Fiksu mainosjippo toimii.


      • katotaanvaan

        Kohta kaikki käyttävät samaa kikkaa mainostaessaan jotain puljua. Kopioijia riittää.


      • piilomainostaja
        katotaanvaan kirjoitti:

        Kohta kaikki käyttävät samaa kikkaa mainostaessaan jotain puljua. Kopioijia riittää.

        Missähän viipyy sen köyhän majoittajan vastine. Sitä ottaa pattiin kun toinen osaa paremmin piilomainonnan. Se vain keheskeli suoraan kapista mestaansa.


    • PaluuTodellisuuteen

      Typykkä_95 kirjoittelit, että tää maa ja sen miehet on aika syvältä! ja kirjoittaja niin juntti jne.
      Oletko koskaan kuullut rivien välistä lukemisesta, vaikka varsinainen teksti ei suoraa ehdotusta sisältäisikään.. aivoja saa toki käyttää tässä.

      Mitäpä luulet, että ulkomailla miehet moiseen aloittajan tekstiin suhtautuisivat?, jos olisivat kyseisen naisen ukkoja? (haukuit kotimaanmiehiä jne.) .. Joissain, monessakin maissa saattaisi useammankin miehen veri kuohahtaa kovastikin.

      Ainiin joo, jos Suomalaisen miehen veri kuohahtaa se onkin sitten sulle junttia..

      Taidat olla hieman rasisti oman heimon äijiä kohtaa, jos nyt olet sitten kotomaan nainen.

      • Typykkä__95

        Kyllähän se on aika junttia kun ei voi kehua tnaista mitenkään ilman et se tulkitaan jokskin muuksi. Ei suomalaiset miehet kehu naisia mut jos kehuis niin se tosiaan tarkottaa sitä ilman taka-ajatuksia toisin kuin näillä ulkomaan miehillä joista höpisit. Mikä siin on ettei omia naisia voi kehuu? Musta se tuntuis tosi hyvältä jos joku tuntematon mies iskis mulle ohimennen silmää eikä sen tartte tarkoittaa mitään muuta. Ei ole ihme et täällä on niin paljon sinkkuja kun ketään ei huomioi toisiaan :( Sä taidat olla tosi mustasukkasta tyyppiä...


      • suomalainen_1975

        Harmi ettei täällä voi peukuttaa tai antaa plusmerkintöjä enää! Jos voisi niin antaisin heti tälle kirjoitukselle!


    • PaluuTodellisuuteen

      Typykkä_95 Äläpä nyt viitsi yleistää Suomalaisia miehiä vain tietynlaisiksi. Sieltä ulkomailta löytyy myös tökeröitä, juntteja tuppisuu ukkoja siinä missä Suomestakin ja Suomesta löytyy myös hyväkäytöksisiä flirtin osaavia sulava liikkeisiä miehiä. Joka kansassa on moneenlähtöön miehiä ja naisia.

      • Typykkä__95

        Joo ehkä vähän liioittelin mut yritin vaan selittää sillä, että pienistä huomionosoituksista ei ole haittaa vaan päinvastoin! Naisesta se tuntuu tosi hyvältä kun joku huomioi eikä sen tartte tarkottaa mitään muuta! ootko muuten vielä samaa mieltä et avarissa yritettiin jotain muuta kuin mitä siinä lukee?


    • PaluuTodellisuuteen

      No kyllä olen sitä mieltä.. ihan luonnollinen juttuhan toi. Jos ollaan rehellisiä, niin aika moni nainen tykkää hyvää mielessään, jos joku mies moikatessaan ja hymyillessään ajattelee samalla jo heitä unelmissaan sänkyyn, vaikka ei suoraan mies iskisikään, eikä myöhemminkään yrittäisi. Eiköhän tämä ole täysin luonnollista.

    • Ilosilmälle

      Jopas täällä on turhaa pölinää asian vierestä :( Tarkoitus oli vain osoittaa huomiota tälle kauniille naiselle ja kenties piristää hänen päiväänsä! Tarkoituksenani ei todellakaan ollut tarkoituksellisesti mainostaa mitään eikä minulla ollut mitään muita ajatuksia tämän kaunokaisen suhteen! Mutta se on sanottava, että harvoin noin kauniita naisia näkee Hyvinkäällä tai muuallakaan!

      • JaskaSuorapuheinen

        Onko kyseisen jädekahvilan asiakasmäärät kasvaneet tämän ovelan ketjun ansiosta. Upeasti on kierretty palstan säännöt. Fiksumpaa tämä on kuin ikuiset "tietääkö joku paikkakunnan hyvän ........" jne. Sehän se on ollut tähän asti mainosaloitus ja heti perään kehutaan omaa yritystä.


      • Oikeasti-aikuinen
        JaskaSuorapuheinen kirjoitti:

        Onko kyseisen jädekahvilan asiakasmäärät kasvaneet tämän ovelan ketjun ansiosta. Upeasti on kierretty palstan säännöt. Fiksumpaa tämä on kuin ikuiset "tietääkö joku paikkakunnan hyvän ........" jne. Sehän se on ollut tähän asti mainosaloitus ja heti perään kehutaan omaa yritystä.

        Palstan fiksuin mainoskikka, jota nyt tökerösti yritetään jäljitellä.Fiksua sääntöjen kiertämistä. 10 pistettä.


      • piilomainostaja

        Joo, näin hoidetaan fiksummin piilomainostus. Nyt sitä matkitaan, mutta ei kehdata putiikkia kertoa.


    • Ilosilmälle

      Toivottavasti tälle upealle ja kauniille naiselle kuuluu pelkkää hyvää! Haluan toivottaa hänelle myös erittäin hyvää kesää!

      • En-todellakaan

        Varmaan kuppilan myyntikin lisääntynyt. Kukaan ei ollut kuullutkaan koko mestasta ennen, mutta nyt tiedetään olemassaolo. Joihinkin ehkä vaikuttanutkin.


    • BisnesOnBisnes

      Tämähän on ihan oikeanlaista ja hyvää mainosta kyseiselle jätskibaarille. Ja vaikka olisi täysin laskelmoitu, jostain tarinasta lisäilty juttu yrittäjältä koko tämän ketjun aihe, niin eipä tuo nyt mikään rikos ole, vaan loistava bisnes kikka, jonka tyylisiä eri muunnelmia on kaupankäynnissä käytetty koko maailmassa jo tuhansia vuosia.

      Käsittämätöntä marinaa eräiltä, kun mainostamisesta täällä parkuvat. No mitä sitten? Hittosoikoon.

      • LifeisLife84

        Itsekin ihmettelen noita valittajia, tosin veikkaan niitä vain eräänlaisiksi trolleiksi! Kyllähän tuo aloittajan tarina voi olla totta ja jos on niin ihan postiivinen tarina ja kohtaaminen. En usko että kenelläkään voi noin positiivseen viestiin voi olla oikeasti mitään negatiivista sanottavaa! Itse ainakin peukutan kyseiselle tarinalle!


      • HerneenPoistaja

        Eihän täällä kukaan näy marisevan vaan kehutaan hyvää mainoskikkaa. Tosin tätä samaa kikkaa on täällä aiemminkin käytetty. Käsittämätöntä marinaa itkeä jos jotkut huomaavat jujun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      331
      3106
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2298
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1685
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      197
      1631
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      69
      1417
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      56
      1293
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      158
      949
    Aihe