Pahan karman alaisia

kurjaaon

Kärsin inhottavaa karmaa elämässäni samoin äitini. Molemmat olemme jonkin hirvittävän karman seurauksena nyt tässä ajassa kärsimässä huomiota herättävällä tavalla. Harmi vain kun en opi mitään tässä ajassa jos sen kerta unohtaa seuraavassa. Eli mikä hyöty tai oppimissuhde tässä on?

18

2469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristuspelastaa

      Karma on Saatanan valhetta. Muut ''jumalat'' ovat demoneita. joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa sairauksia.

      • höpöä

        Ei pidä paikkaansa. Maailma on silti täynnä terveitä ihmisiä jotka tekevät syntiä ja ihan pahimman laatuista ja sitten taas hyviä ihmisiä sairauksineen, miten nuo selität?


      • höpöä kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa. Maailma on silti täynnä terveitä ihmisiä jotka tekevät syntiä ja ihan pahimman laatuista ja sitten taas hyviä ihmisiä sairauksineen, miten nuo selität?

        Minussa on tuhansia demoneita, jokaisessa ihmisessä on demoneita, mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan pois, Mark. 16:17.


      • 6prkl6

        jaa..

        Pikkuvauva joka syntyy kehitysvammaiseksi varmaan demoni siinäkin?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Toivopaulin kirjoitti:

        Minussa on tuhansia demoneita, jokaisessa ihmisessä on demoneita, mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan pois, Mark. 16:17.

        Jos aiheutat kärsimystä muille eläville olennoille, koet samaa kärsimystä seuraavassa elämässäsi. Valtionpäämiehet ja muut sellaiset henkilöt, kuten presidentti jne. ottavat yhden kuudesosan alamaistensa karmasta itsensä kantaakseen. Siksi kenenkään ei pitäisi kadehtia maan hallitsijoita, sillä heidän tulevaisuutensa tulee olemaan hirvittävää.

        Mitä enemmän tuskaa tapettu eläin tuntee, sitä suuremman vastuun ihminen ottaa. Kasvi ei tunne kipua, ei ainakaan niin paljon.

        Ihmisruoan on tarkoitus olla se, joka ei juokse karkuun, kun yrität tappaa sen. Kasvit eivät juokse karkuun.

        "Ajan ja paikan tuolla puolen"
        Kirja
        A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda




        98t


      • Anonyymi
        Toivopaulin kirjoitti:

        Minussa on tuhansia demoneita, jokaisessa ihmisessä on demoneita, mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan pois, Mark. 16:17.

        Bhagavad Gītā A.C. Bhaktivedanta Swamin alkuperäistekstillä ja kommentaareilla varustettu Bhagavad-gītā kuten se on. Jälleensyntyminen ja paljon muuta.

        https://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=3314507

        Tämä pehmeäkantinen kirja kertoo ikuisesta viisaudesta, jota suuret ajattelijat ovat opettaneet kautta aikojen.
        https://www.govindam.fi/tuote/ajaton-viisaus/

        https://www.youtube.com/watch?v=Oswg3tqRGlA
        The Transcendental Vibration

        https://www.youtube.com/watch?v=WYjxyC78zp4

        5d


    • Kristuspelastaa

      Olet perivä Taivaan jos uskot Kristukseen. Jumala uhrasi oman Poikansa sinun vuoksesi. Olet oleva Taivaan kansalainen jos uskot.

      • VainJeshuaPelastaa

        Sinä puhut Kristuksesta, se tarkoittaa ainoastaan vain "voideltua", myös antikristus on jonkinlainen kristus, mutta ainoa joka OIKEASTI pelastaa on Jeesus Kristus Nasaretilainen, alkuperäiseltä heprealaiselta nimeltään Jeshua tai Yehosua, joka tarkoittaa hepreaksi Pelastajaa.

        Kutsu Herraa Jeesusta luoksesi ja Hän tulee - Anna sitten Hänen pelastaa ja puhdistaa sinut kaikesta synnin saastasta, niin sinä pelastut Taivasten Valtakuntaan ikuisesti kun vaan kuljet loppuun asti Jeesuksen kanssa ja Hänen neuvojaan noudattaen.


      • Anonyymi

        Hyvin sanottu, vielä on ihmisiä ketkä on päässyt totuuden äärelle. Jälleensyntyminen on karmaiseva valhe. Ja valheen isä on paholainen itse.

        Jeesus kuoli sijaisuhrina ja kärsi ristinkuoleman Sinun syntiesi tähden. Hän otti päällensä Sinulle kuuluvan rangaistuksen.
        Kolmantena päivänä Jeesus nousi ylös kuolleista. Hän meni Taivaaseen, josta tulee pian takaisin. Hän sanoo: ”Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” Joh. 14:6.


    • palavapensas

      http://img2.tapuz.co.il/forums/1_129250654.jpg

      יוחנן 3: 16-18

      כך 16 אהבו האלוהים את העולם שהוא נתן לו הוליד רק בנו, כי כל מי מאמין בו לא יאבדו אבל יש חיי נצח.
      17 לאלוהים לא שלחו את בנו אל העולם לגנות את העולם, אבל שהעולם דרכו תוכל להינצל.
      18 מי שמאמין בו לא גינו; אבל הוא המאמין לא זוכה לגינוי כבר, כי הוא יהוה לא האמין בשם בנו היחיד של אלוהים.

    • JouluBökket

      "Karma" on tapahtumia ja kaikki tapahtumat ovat seurausta joistakin syistä. Sitä en tiedä ovatko ne seurausta jostain edellisistä elämistä, vai millä perusteella geenimme määräytyvät, tai onko niillä asioilla kuinka paljoa lopultakaan merkitystä. Teot ovat silti tärkeitä, koska ne vaikuttavat tulevaisuutemme hyvinkin tuntuvasti. On hyvää karmaa jos voi tehdä hyviä asioita. Tämän enempää en osaa avustaa :)

    • karmasta

      Ei kannata uskoa sellaisten New age-liikkeiden ideologeihin joissa jotain karmaopetuksia on.
      Totuus lienee että jotkut ihmiset nyt vaan ovat niin pahantahtoisia, jos jostain esim. tälläisistä ulkopuolisista ihmisten loukkauksista ap:lla on kysymys,
      ja pahoittanut mielensä.
      Joidenkin new age-hömppien mukaan ihmisen pitäisi ymmärtää että on nyt itse mukamas kaikki kärsimykset aiheuttanut itse edellisessä elämässä tms., ja nyt sitten kärsii näiden seurauksena.
      Turha ainakaan syyllistää itseänsä, se on turhaa.
      Ihmisen pitää tottakai pyrkiä aina hyvyyttä kohden koska me voimme valita puolemme.

    • jotain_oppinut

      Koen että karma on olemassa jossain määrin. Pahat teot saavat aikaan pahoja tekoja ja hyvät hyviä. Kaikki mitä teemme, merkitsee. Jokapäiväiset valinnat. Ruokavalio vaikuttaa lopulta terveyteen ja esim. irtoseksisuhteet aiheuttavat sukupuolitauteja. Ikävät uutiset ja "viihde" saavat aikaan mielipahaa ja pahoja ajatuksia. Jostain syystä ihmisiä halutaan edelleen hallita pelolla ja terrorismilla hyvän sijaan. Luulen että lasten ja nuorten pahoinvointi on suoraa seurausta tästä karmasta. Vasta kun aivot ovat kyllin kehittyneet, ihminen voi oppia itse analysoimaan ja muuttamaan karman suuntaa. Vaikeinta on oppia hallitsemaan omia ajatuksia tässä ikävässä ympäristössä ja painostuksessa.
      Uskonnot sinänsä ovat huonoja, sillä ne ns. aivopesee ihmisiä tiettyyn lokeroon, jolloin osa ei osaa käyttää ajatuksiaan luovasti eikä välttämättä tajua oleellisinta. Koen että kaikki uskonnot tavallaan liittyvät samaan viisauteen, joka jokaisen täytyy itse tajuta. Itse yritän elää hyvien oppien mukaisesti, olivatpa ne sitten kristittyjä arvoja tai buddhalaisuuden oppeja. Aina on silti uutta opittavaa ja harjoiteltavaa.

      • Anonyymi

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271273/gunat---materian-kolme-olomuotoa
        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271908/gunat---materian-kolme-olomuotoa--osa2

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä. Aivan kuten kala ei tunne vettä, se on vedessä, samalla tavalla kaikki prosessit, joita meille elämässä tapahtuu, tapahtuvat tässä ajan virtauksessa. Emme ole kovin hyviä huomaamaan sitä, emmekä varsinkaan tiedä, miten tämä aika on järjestetty, mitä se on.

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä.


        Aika (sanskritiksi Kāla). Yksi Korkeimman Herran muodoista tai voimista (energioista). Se esitetään kuvaannollisesti pyöränä (Kala Chakra). Aika saa paljon huomiota hektisessä maailmassamme, seuraamme sen rytmiä ja näemme, että kaikki ympärillämme syntyy ja tuhoutuu sen voimasta. Arvostamme aikaa ja pelkäämme sen vääjäämättömyyttä. Tämä auttaa meitä keskittämään ajatuksemme tärkeisiin tehtäviin ja seulomaan pois merkityksettömät. Aika liittyy hyvin läheisesti aineellisen maailman käsitteeseen, sillä kaikki täällä on olemassa väliaikaisesti ja on syntymän, kehityksen ja kuoleman alainen.


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274383/hienojakoinen-keho
        Psyyke ja sielu

        Olemme jo puhuneet paljon sielusta edellisessä aiheessa, mutta jatketaan.
        Siis yksityiskohtaisemmin siitä, mitä hienojakoinen keho on, koska on hyvin tärkeää ymmärtää erot, nähdä sielun ja hienojakoisen kehon väliset erot. Valitettavasti ihmiset sekoittavat usein nämä käsitteet. Esimerkiksi kun he sanovat, että "sieluun sattuu", he tarkoittavat sisäistä itseään. Mutta se ei ole sielu, se ei ole syvin rakenteemme. Psykologian, kuten näyttää, on tarkoitus tutkia sielua - psykologia kääntyy "sielun tuntemukseksi" - mutta sanan kirjaimellisessa merkityksessä se ei tutki sielua, vaan hienojakoista kehoa, psyykeä. Puhutaan siitä, mitä se (psyyke) edustaa. Myös aineellinen kulttuuri tutkii tätä ilmiötä. Ja on tietenkin perustavanlaatuinen ero sen henkisen käsityksen välillä, mitä hienojakoinen keho on, ja materialistisen käsityksen välillä. Materialistinen, tavanomainen, maallinen tiede katsoo, että psyykemme eli sisäinen hienojakoinen toimintamme on peräisin aivoista.

        Toisin sanoen uskotaan, että tämä toiminta on korkeampaa hermostollista toimintaa. Heillä on tästä omat selkeät vahvistuksensa. He sanovat esimerkiksi, että jos vaikuttaa joihinkin aivojen osiin, jotkut emootiot vahvistuvat, tai päinvastoin, joitakin emootioita voi tukahduttaa. Väitetään, että he löysivät joitakin aivojen osia... muistin varastointi jne. Eli näyttää olevan tietty yhteys sisäisen hienovaraisen henkisen toimintamme ja tiettyjen fyysisten prosessien välillä. Se on todellakin totta, mutta tämä yhteys ei ole suora. Jos esimerkiksi otat ja lähetät...iskun televisioon, niin jonkun hetken ajan ruudulla kulkee viivoja. Eli nämä säteet television kaukosäätimessä, ne poikkeavat tuosta fyysisestä iskusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne
        Ihmisen metafyysinen rakenne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274310/ihmisen-metafyysinen-rakenne--osa-2

        Kuka on kohtalomme "kuljettaja"?

        Eli keho, fyysinen, ulompi kuori, psyyke, hienojakoinen kehomme, toinen kuori. Ja sielu persoonallisuutena, johon hienojakoinen keho, fyysinen keho, on puettu, ovat toisistaan riippuvaisia, suunnilleen kuin ilmapallo. Sielun kanssa, koska sielu pyrkii aina ylöspäin, kohti jotain ylevää. Niinpä tämä lämpimällä ilmalla täytetty ilmapallo pyrkii ylöspäin. Eli kori on fyysinen keho, joka vetää koko ajan alaspäin, vetää sielua alaspäin. Ja miten nämä kaksi vastakkaista rakennetta liittyvät toisiinsa? Kori vetää koko ajan alaspäin, ja pallo pyrkii ylöspäin. Ne ovat yhteydessä toisiinsa hienojakoisten silmukoiden kautta. Hienojakoinen keho on siis sellaisia näkymättömiä silmukoita, jotka sitovat ikuisen sielun väliaikaiseen kehoon.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18285116/mita-ihminen-tekee-olipa-se-sitten-fyysista-tai-henkista-sama-energia-tulee-lopulta-takaisin

        Karma ja reinkarnaatio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271273/gunat---materian-kolme-olomuotoa
        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271908/gunat---materian-kolme-olomuotoa--osa2

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä. Aivan kuten kala ei tunne vettä, se on vedessä, samalla tavalla kaikki prosessit, joita meille elämässä tapahtuu, tapahtuvat tässä ajan virtauksessa. Emme ole kovin hyviä huomaamaan sitä, emmekä varsinkaan tiedä, miten tämä aika on järjestetty, mitä se on.

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä.


        Aika (sanskritiksi Kāla). Yksi Korkeimman Herran muodoista tai voimista (energioista). Se esitetään kuvaannollisesti pyöränä (Kala Chakra). Aika saa paljon huomiota hektisessä maailmassamme, seuraamme sen rytmiä ja näemme, että kaikki ympärillämme syntyy ja tuhoutuu sen voimasta. Arvostamme aikaa ja pelkäämme sen vääjäämättömyyttä. Tämä auttaa meitä keskittämään ajatuksemme tärkeisiin tehtäviin ja seulomaan pois merkityksettömät. Aika liittyy hyvin läheisesti aineellisen maailman käsitteeseen, sillä kaikki täällä on olemassa väliaikaisesti ja on syntymän, kehityksen ja kuoleman alainen.


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274383/hienojakoinen-keho
        Psyyke ja sielu

        Olemme jo puhuneet paljon sielusta edellisessä aiheessa, mutta jatketaan.
        Siis yksityiskohtaisemmin siitä, mitä hienojakoinen keho on, koska on hyvin tärkeää ymmärtää erot, nähdä sielun ja hienojakoisen kehon väliset erot. Valitettavasti ihmiset sekoittavat usein nämä käsitteet. Esimerkiksi kun he sanovat, että "sieluun sattuu", he tarkoittavat sisäistä itseään. Mutta se ei ole sielu, se ei ole syvin rakenteemme. Psykologian, kuten näyttää, on tarkoitus tutkia sielua - psykologia kääntyy "sielun tuntemukseksi" - mutta sanan kirjaimellisessa merkityksessä se ei tutki sielua, vaan hienojakoista kehoa, psyykeä. Puhutaan siitä, mitä se (psyyke) edustaa. Myös aineellinen kulttuuri tutkii tätä ilmiötä. Ja on tietenkin perustavanlaatuinen ero sen henkisen käsityksen välillä, mitä hienojakoinen keho on, ja materialistisen käsityksen välillä. Materialistinen, tavanomainen, maallinen tiede katsoo, että psyykemme eli sisäinen hienojakoinen toimintamme on peräisin aivoista.

        Toisin sanoen uskotaan, että tämä toiminta on korkeampaa hermostollista toimintaa. Heillä on tästä omat selkeät vahvistuksensa. He sanovat esimerkiksi, että jos vaikuttaa joihinkin aivojen osiin, jotkut emootiot vahvistuvat, tai päinvastoin, joitakin emootioita voi tukahduttaa. Väitetään, että he löysivät joitakin aivojen osia... muistin varastointi jne. Eli näyttää olevan tietty yhteys sisäisen hienovaraisen henkisen toimintamme ja tiettyjen fyysisten prosessien välillä. Se on todellakin totta, mutta tämä yhteys ei ole suora. Jos esimerkiksi otat ja lähetät...iskun televisioon, niin jonkun hetken ajan ruudulla kulkee viivoja. Eli nämä säteet television kaukosäätimessä, ne poikkeavat tuosta fyysisestä iskusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne
        Ihmisen metafyysinen rakenne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274310/ihmisen-metafyysinen-rakenne--osa-2

        Kuka on kohtalomme "kuljettaja"?

        Eli keho, fyysinen, ulompi kuori, psyyke, hienojakoinen kehomme, toinen kuori. Ja sielu persoonallisuutena, johon hienojakoinen keho, fyysinen keho, on puettu, ovat toisistaan riippuvaisia, suunnilleen kuin ilmapallo. Sielun kanssa, koska sielu pyrkii aina ylöspäin, kohti jotain ylevää. Niinpä tämä lämpimällä ilmalla täytetty ilmapallo pyrkii ylöspäin. Eli kori on fyysinen keho, joka vetää koko ajan alaspäin, vetää sielua alaspäin. Ja miten nämä kaksi vastakkaista rakennetta liittyvät toisiinsa? Kori vetää koko ajan alaspäin, ja pallo pyrkii ylöspäin. Ne ovat yhteydessä toisiinsa hienojakoisten silmukoiden kautta. Hienojakoinen keho on siis sellaisia näkymättömiä silmukoita, jotka sitovat ikuisen sielun väliaikaiseen kehoon.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18285116/mita-ihminen-tekee-olipa-se-sitten-fyysista-tai-henkista-sama-energia-tulee-lopulta-takaisin

        Karma ja reinkarnaatio.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18368310/itamaisesta-filosofiasta-kiinnostuneille
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18320608/koska-sielu-on-tietoisuuden-hiukkanen-se-on-varustettu-vapaalla-tahdolla
        Puolitotuudet ovat vaarallisempia kuin suorat valheet, koska puolitotuuksia voidaan käyttää enemmän hyväksi.


    • Anonyymi

      Jälleensyntymisoppi on harhaa.
      Synnyit vain kerran ja tässä elämässä ratkaiset suhteesi Jumalaan ja hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3846
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3300
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      108
      3110
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2434
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1562
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      27
      1460
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1195
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      20
      1089
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1033
    Aihe