Pahan karman alaisia

kurjaaon

Kärsin inhottavaa karmaa elämässäni samoin äitini. Molemmat olemme jonkin hirvittävän karman seurauksena nyt tässä ajassa kärsimässä huomiota herättävällä tavalla. Harmi vain kun en opi mitään tässä ajassa jos sen kerta unohtaa seuraavassa. Eli mikä hyöty tai oppimissuhde tässä on?

15

1220

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kristuspelastaa

   Karma on Saatanan valhetta. Muut ''jumalat'' ovat demoneita. joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa sairauksia.

   • höpöä

    Ei pidä paikkaansa. Maailma on silti täynnä terveitä ihmisiä jotka tekevät syntiä ja ihan pahimman laatuista ja sitten taas hyviä ihmisiä sairauksineen, miten nuo selität?


   • Toivopaulin
    höpöä kirjoitti:

    Ei pidä paikkaansa. Maailma on silti täynnä terveitä ihmisiä jotka tekevät syntiä ja ihan pahimman laatuista ja sitten taas hyviä ihmisiä sairauksineen, miten nuo selität?

    Minussa on tuhansia demoneita, jokaisessa ihmisessä on demoneita, mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan pois, Mark. 16:17.


   • 6prkl6

    jaa..

    Pikkuvauva joka syntyy kehitysvammaiseksi varmaan demoni siinäkin?


   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Toivopaulin kirjoitti:

    Minussa on tuhansia demoneita, jokaisessa ihmisessä on demoneita, mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan pois, Mark. 16:17.

    Jos aiheutat kärsimystä muille eläville olennoille, koet samaa kärsimystä seuraavassa elämässäsi. Valtionpäämiehet ja muut sellaiset henkilöt, kuten presidentti jne. ottavat yhden kuudesosan alamaistensa karmasta itsensä kantaakseen. Siksi kenenkään ei pitäisi kadehtia maan hallitsijoita, sillä heidän tulevaisuutensa tulee olemaan hirvittävää.

    Mitä enemmän tuskaa tapettu eläin tuntee, sitä suuremman vastuun ihminen ottaa. Kasvi ei tunne kipua, ei ainakaan niin paljon.

    Ihmisruoan on tarkoitus olla se, joka ei juokse karkuun, kun yrität tappaa sen. Kasvit eivät juokse karkuun.

    "Ajan ja paikan tuolla puolen"
    Kirja
    A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda

    98t


   • Anonyymi
    Toivopaulin kirjoitti:

    Minussa on tuhansia demoneita, jokaisessa ihmisessä on demoneita, mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan pois, Mark. 16:17.

    Bhagavad Gītā A.C. Bhaktivedanta Swamin alkuperäistekstillä ja kommentaareilla varustettu Bhagavad-gītā kuten se on. Jälleensyntyminen ja paljon muuta.

    https://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=3314507

    Tämä pehmeäkantinen kirja kertoo ikuisesta viisaudesta, jota suuret ajattelijat ovat opettaneet kautta aikojen.
    https://www.govindam.fi/tuote/ajaton-viisaus/

    https://www.youtube.com/watch?v=Oswg3tqRGlA
    The Transcendental Vibration

    https://www.youtube.com/watch?v=WYjxyC78zp4

    5d


  • Kristuspelastaa

   Olet perivä Taivaan jos uskot Kristukseen. Jumala uhrasi oman Poikansa sinun vuoksesi. Olet oleva Taivaan kansalainen jos uskot.

   • VainJeshuaPelastaa

    Sinä puhut Kristuksesta, se tarkoittaa ainoastaan vain "voideltua", myös antikristus on jonkinlainen kristus, mutta ainoa joka OIKEASTI pelastaa on Jeesus Kristus Nasaretilainen, alkuperäiseltä heprealaiselta nimeltään Jeshua tai Yehosua, joka tarkoittaa hepreaksi Pelastajaa.

    Kutsu Herraa Jeesusta luoksesi ja Hän tulee - Anna sitten Hänen pelastaa ja puhdistaa sinut kaikesta synnin saastasta, niin sinä pelastut Taivasten Valtakuntaan ikuisesti kun vaan kuljet loppuun asti Jeesuksen kanssa ja Hänen neuvojaan noudattaen.


  • palavapensas

   http://img2.tapuz.co.il/forums/1_129250654.jpg

   יוחנן 3: 16-18

   כך 16 אהבו האלוהים את העולם שהוא נתן לו הוליד רק בנו, כי כל מי מאמין בו לא יאבדו אבל יש חיי נצח.
   17 לאלוהים לא שלחו את בנו אל העולם לגנות את העולם, אבל שהעולם דרכו תוכל להינצל.
   18 מי שמאמין בו לא גינו; אבל הוא המאמין לא זוכה לגינוי כבר, כי הוא יהוה לא האמין בשם בנו היחיד של אלוהים.

  • JouluBökket

   "Karma" on tapahtumia ja kaikki tapahtumat ovat seurausta joistakin syistä. Sitä en tiedä ovatko ne seurausta jostain edellisistä elämistä, vai millä perusteella geenimme määräytyvät, tai onko niillä asioilla kuinka paljoa lopultakaan merkitystä. Teot ovat silti tärkeitä, koska ne vaikuttavat tulevaisuutemme hyvinkin tuntuvasti. On hyvää karmaa jos voi tehdä hyviä asioita. Tämän enempää en osaa avustaa :)

   • Anonyymi

    Swami Avadhut | Erikoishaastattelu
    Karma -> peruutus
    Vuonna 2013 | Allahabad, Intia | Kumbh Mela
     
    ITV USA:n kirjeenvaihtaja: Voitteko sanoa jotain erityisesti ITV USA:lle?
    Shrila Avadhut Maharaj: Tietenkin! Historia ja uskonto eivät rajoita Intiaa. Se on rajaton, koska se on ikuinen. Ja jumalat ovat olleet läsnä täällä aina.
    Tätä pyhää paikkaa, Allahabadia, joka alun perin tunnettiin nimellä Prayag, kutsutaan ”Jumalan kaupungiksi”. Keisari Akbar kutsui sitä näin. Hän oli hämmästynyt Jumalallisen läsnäolosta täällä. Sen takia valloittaessaan Intian hän antoi paikalle nimen Allahabad — ”Jumalan kaupunki”. Sitä ennen se tunnettiin nimellä Prayag — se on mainittu monissa kirjoituksissa, muun muassa ”Mahabharatassa” ja ”Ramayanassa”. Tämä todistaa jälleen kerran: Prayag on kautta historian tunnettu Jumalallisesta olemuksestaan. Siksi meillä ei ole edes oikeutta antaa sille mitään nimeä eurooppalaisesta näkökulmastamme, sillä mitä pari tuhatta vuotta on Intialle?
    ITV USA:n kirjeenvaihtaja: Kyllä.
    Shrila Avadhut Maharaj: Tämän tapahtuman aikana ihmiset kaikkialta maailmasta ja erityisesti kaikkialta Intiasta tulevat tänne suorittaakseen rituaalisen kylvyn ja puhdistautumisen. Tämän perinteen kannattajat uskovat, että rituaalikylpyjen avulla voi paitsi puhdistautua myös päästä eroon kaikesta karmasta, toisin sanoen ihmisen tekojen seurauksista tässä syyn ja seurauksen maailmassa — ikimuistoisista ajoista lähtien.
    Mutta pyhät, sadhut, tulevat tänne puhdistaakseen läsnäolollaan nämä pyhät joet — Gangesin ja Yamunan — jotka keräävät karmaa. Uskotaan, että joillakin pyhillä on tämä voima — puhdistaa pyhät joet.
    On hyvin vähän pyhiä ihmisiä, jotka palvovat Jumalaa tällä tasolla. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan: sa mahātmā sudurlabhaḥ — ”itsensä oivaltanut sielu on hyvin harvinainen”. Kaikki riippuu tietoisuudesta. Jos joku on täysin tietoinen itsestään nykyhetkessä, [tietoinen] Jumalallisesta, korkeimmasta Absoluutista — tällaisella henkilöllä on riittävästi voimaa puhdistaa ympäristöään. Se on ymmärrettävää ja loogista — henkilö, jolla on puhdas tietoisuus, voi puhdistaa kaiken ympärillään.

    54


  • karmasta

   Ei kannata uskoa sellaisten New age-liikkeiden ideologeihin joissa jotain karmaopetuksia on.
   Totuus lienee että jotkut ihmiset nyt vaan ovat niin pahantahtoisia, jos jostain esim. tälläisistä ulkopuolisista ihmisten loukkauksista ap:lla on kysymys,
   ja pahoittanut mielensä.
   Joidenkin new age-hömppien mukaan ihmisen pitäisi ymmärtää että on nyt itse mukamas kaikki kärsimykset aiheuttanut itse edellisessä elämässä tms., ja nyt sitten kärsii näiden seurauksena.
   Turha ainakaan syyllistää itseänsä, se on turhaa.
   Ihmisen pitää tottakai pyrkiä aina hyvyyttä kohden koska me voimme valita puolemme.

  • jotain_oppinut

   Koen että karma on olemassa jossain määrin. Pahat teot saavat aikaan pahoja tekoja ja hyvät hyviä. Kaikki mitä teemme, merkitsee. Jokapäiväiset valinnat. Ruokavalio vaikuttaa lopulta terveyteen ja esim. irtoseksisuhteet aiheuttavat sukupuolitauteja. Ikävät uutiset ja "viihde" saavat aikaan mielipahaa ja pahoja ajatuksia. Jostain syystä ihmisiä halutaan edelleen hallita pelolla ja terrorismilla hyvän sijaan. Luulen että lasten ja nuorten pahoinvointi on suoraa seurausta tästä karmasta. Vasta kun aivot ovat kyllin kehittyneet, ihminen voi oppia itse analysoimaan ja muuttamaan karman suuntaa. Vaikeinta on oppia hallitsemaan omia ajatuksia tässä ikävässä ympäristössä ja painostuksessa.
   Uskonnot sinänsä ovat huonoja, sillä ne ns. aivopesee ihmisiä tiettyyn lokeroon, jolloin osa ei osaa käyttää ajatuksiaan luovasti eikä välttämättä tajua oleellisinta. Koen että kaikki uskonnot tavallaan liittyvät samaan viisauteen, joka jokaisen täytyy itse tajuta. Itse yritän elää hyvien oppien mukaisesti, olivatpa ne sitten kristittyjä arvoja tai buddhalaisuuden oppeja. Aina on silti uutta opittavaa ja harjoiteltavaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   86
   3951
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   187
   3049
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   100
   2235
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1827
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   1614
  6. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   61
   1293
  7. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   4
   946
  8. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   862
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   698
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   310
   693
  Aihe