Olen tutustunut fb Amerikkalaiseen mieheen

ja nyt helvetisti hehkuttaa että haluaa minut elämäänsä, haluaa minut jne. Tosi outoa, eihän me tunneta....Mistä edes tiedän onko se joku feikkiprofiili, tai huijari. Hän pyysi minut kaveriksi. Ja työskentelee kuulemma sotilaana Syyriässä. Onko kukaan aloittanut suhdetta samankaltaisesti. Huom. olen aikuinen nainen .
Ilmoita

Juu tossa yhelle nais kaveria on neekeri mies vikitelly ja pyytää jopa rahaa jakaikkee muuta ehdotusta
Ilmoita
Kyl siitä hyvä tulee, eikun matkustat Syyriään, saat nigbin päälle ja kaikkee muuta kivaa. Ne taitaa sillä kutsua kaltaisiasi lehmiksi, mutta mikä mä olen heidän kylttyyriään arvostelemaan.
Ilmoita
Kiitos rakentavasta palautteestasi he-ma. Ja toiselle sanon sen että rahaa ei ole pyytänyt.
1 VASTAUS:
ei se heti pyydäkkään... ensin juttelee sun kanssa melko pitkään ja lepertelee ihanuuksia.. kertoo että sillä on rahaa ja aikoo muuttaa Suomeen tms. sit se lähtee tulemaan ja matkalla joutuu ongelmiin ja pyytää sulta rahaa. Heh kokeilin juu tän jutun just... :)
+Lisää kommentti
Taitaa olla tyypillinen Nigerialainen huijari,sama tuttu tarina.
1 VASTAUS:
Todennäköisesti nigerialainen huijari, on kokemusta sellaisen kanssa viestittelystä. Ei se rahapyyntö tulekaan ihan alkumetreillä, mutta tulee kyllä. Ihan uskomattomia tarinoita kertovat, niihin ei pidä mennä mukaan. Ovat tosiaan useimmiten mustia huijareita. Voivat jopa lähettää valkoisen miehen kuvan, jossa mies lapsen kanssa, muka jäänyt leskeksi tms.
+Lisää kommentti
Nettihuijarit nyt höpöttää ja osa on todella kärsivällisiä huijauksissaan, joskus jopa niin että viimein uskoo, että kyseessä on aito ihminen aitoine tunteineen. Joten ainakaan älä lähetä rahaa ja pidä silmät auki.
Ilmoita
Hei, jos et halua huijarin kanssa tekemisiin. - Niin, lopeta ajoissa. Hän yritti minuakin rakkaus- ansaan, vaan ei onnistunut. Kuvia, jos olet saanut häneltä. Uljas, suhteellisen hyvännäköinen USA Armyn sotilas, hyvin koulutettu ja useinmiten lääkäri tms. Googleta hänen nimi ja e-mail osoite, tai chatt ID eli profiilin nimi. Etsi internet hakusanoilla: esim. auervaara, rakkaus huijaus, Kevin, Kevin Smith, Jack, Jack Peritons, ( tällä nimellä löytyy monia, monia skype tunnuksia, saman henkilön kuvia) suurin osa tunnuksista on toimii Afrikasta ( Nigeria tai Ghana ).
Kyseinen "auervaara kirjoittaa todella uskottavasti, tunteisiin vedoten, lupailee rakkautta, loistoa, esittää kaikkea hyvää, on muuttamassa Suomeen viettämään eläkepäiviä, on kohta jäämässä eläkkeelle. Suteen edetessä, hän lähettää monia kuvia, jotka kaikki löytyy: esim.www.youreittoday.com/scammer.php?scammerid.. Tässä muutamia huijaus profile e.mail: This list is for the profile picture and picture #1 and picture #4. Huijarit käyttävät varastettettuja muiden ihmisten kuvia.
Huijaaja hyrmuri kirjoittaa 2-3 viestiä treffi palstan kautta, sitten hän pyytää e-mail osoite ja lähettää kuvia ja rakkauskirjeitä, esittely kirje opinnostaan. Melko pian hän alkaa kerjätä rahaa sinulta. Tuntemattomalle henkilölle ei lähettää rahaam missään tapauksessa. Kannattaa lopettaa kirjoittelu viimeistään siinä vaiheessa. Eräs auervaara on noin 56 tai 57 . 58 vuotias, Samasta huijarista /scammer on paljon kirjoituksia huijaus ja feikki profiileista kirjoituksia Venäjän, Sakasan, Eglannin, Ruotsin, USA - scammer sivuilla. Tässä sinulle muutama vinkki. Toivon, että nämä ovat sinulle avuksi, "aarteen metsästyksessä" ! Ole varovainen.

Profiles with the same pictures:
1. antonricco@yahoo.co.uk
2. bryanwhite303@yahoo.com
3. cassius@yahoo.com
4. chandler@presidency.com
5. charlesroland2010@gmail.com
6. charlesroland2010@yahoo.com
7. darry_douglas@yahoo.com
8. dostybrown@ymail.com
9. engr.stevehollainde@yahoo.com
10. franklove054@yahoo.com
11. gabriephillip@yahoo.com
12. jamessmith201235@yahoo.com
13. jameswalterrr@yahoo.com
14. jaymes60@live.com
15. johnsonkelly33@live.com
16. jonesmarcos227@gmail.com
17. jonesmarcos227@mail.com
18. justinfrankgrant@ymail.com
19. kendricklarry57@yahoo.com
20. kingsley4u2c@hotmail.com
21. lincs-dollins@outlook.com
22. lovelife2592@yahoo.com
23. mark.anderson957@yahoo.com
24. mg.sgtjones@yahoo.com
25. mikeheggard@yahoo.com
26. morri_1010@live.com
27. ojo_mike42@yahoo.com
28. packs.johnson@yahoo.com
29. pantonio_ricco23@yahoo.com
30. paulhackman11@gmail.com
31. philip.maker2012@outlook.com
32. plove0004@yahoo.com
33. ramos_kevin80@yahoo.com
34. reallreally15@gmail.com
35. richard.davidone@yahoo.com
36. robertowen4christ@ymail.com
37. seemsines@yahoo.com
38. terry.william85@yahoo.com
39. terryblay@yahoo.com
40. jackperitons@ymail.com
Ilmoita
Moi, heti alkuunsa voi olla skeptinen. Hän voi esittäytyä USA:n ARMYN sotilaana, korkeana "viskaalina," kirurgi tms., YK:nlähettiläs, tai Diplomaatti. Työssä Afganistan, Syyria (Damaskos). Turha uskoa, mitä hän kertoo. Hän on erittäin, erittäin lahjakas uskottavaan sävyyn vakuuttamaan. Hänellä tai heillä - > voi olla useampikin huijari pelissä mukana, jonka kanssa chattailet samaan skype tai facebook ID:n. Huijarilla voi olla samanaikaisesti eri treffipalstoilla monta profiilia kuin myös Skypessä ja Facebookissa ja muissa chat-foorumeilla.
Kaikki yhteydet tehdään keskitetysti Ghana tai Nigera tai muualta Afrikasta. Usein sikäläisestä nett-kahvilassa ammattimaiset huijarit ovat hehkuttamassa rakkauttaan Euroopan ladylle. - Jossain vaiheessa / melko piankin romanssiin yhdistetään rahan kerjuu, jonkin akuutin hädän takia, jotka voivat olla aivan uskomattomia tarinoita. Siinä vaiheessa viimeistään täytyis ns. hälytys vilkut syttyä ja vetää peli poikki.Jos, ei halua tulla huijatuksi rakkaudessa ja vieläpä menettää rahaakin. Ole varovainen. Onnea ja järjenkäyttöä mukaan rakkauden etsintään.
Ilmoita
Mitään ei kannata uskoa eikä suhdetta hehkuttaa ennenkuin on tavannut tyypin kasvokkain,eikä ainakaan mitään rahaa lähetellä!
Netissä nyt voi jauhaa kuka tahansa mitä tahansa.
Ilmoita
KIITOS. Olen varovainen, ja en alunperinkään ollut rahaa lähettämässä. Näitä tietoja just tarvitsin.
2 VASTAUSTA:
Kokemusta on. Älä missään nimessä ole enää yhteydessä! Selvä huijari kyseessä. Itse lähetin aikoinaan rahaa ja tulin täysin huijatuksi. Täysin tollo kun olin! Tein rikosilmoituksen. Mutta rahoja en koskaan tietenkään saanut takaisin.
Oliko nimi. Bob ruselin
+Lisää kommentti
Täällä yksi Facebook-suhteensa kanssa avioitunut nainen. Mies ei kylläkään alkumetreillä hehkuttanut rakkauttaan, mutta oltiin vaan alusta lähtien samalla aaltopituudella. Reilut viisi vuotta etäsuhteiltiin ja nyt tosiaan onnellisesti aviossa.
2 VASTAUSTA:
Onnea! Olet yksi sadasta miljoonasta! Tuo on harvinaisempaa kuin lottovoitto!
Tiedän että tämä on harvinaista ja olen todella onnellinen että löysin näin ihanan miehen. Naimisissa ollaan oltu kohta jo 4 vuotta ja edelleen elämä hymyilee.
+Lisää kommentti
23.n deittipalstalla liikkuu tälläkin hetkellä scämmereitä. Itse olen saanut kaksi yhteydenottoa lyhyelle aikaa. (tänään toinen ) Kääntäjällä tai englanniksi lähestyvät. On "uusi" täällä, Amerikkalainen, ammatiltaa lääkäri ja työskentelee sotilaallisissa tehtävissä Palestiinassa (voi olla muukin maa). Viestiminen pyritään siirtämään nopeasti sähköpostin välitykselle. Pitkiä, tunteikkaita viestejä, joissa toistuu samat fraasit ...my love...my love.
Viesteissä saatetaan tehdä vaivihkaista kyselyä taloudellisesta tilanteestasi. ("huoli pärjäämisestäsi" ) Mahdollisuuksistasi ottaa lainaa tarpeen vaatiessa. Ei mene kuin max. viikko, kun tarvitsee apuasi vastaanottaaksesi lähetyksen hänen puolestaan, turvaan epävakaista olosuhteista. (voi vedota myös muihin syihin) Ongelmia kuitenkin tulee matkaan, esim. kun lähetyksen toimittaja jumiutuu Ghanaan (tai muualle) tullien tms. vuoksi. Jos olet mennyt lupaamaan lähetyksen vastaanottamisen, vaikkei siihen pitänyt kulua omia rahojasi, niin pian sinulta odotetaan lupauksesi mukaisesti apua kuljetuksen edistymiseksi. Tunteikasta vetoomusta, painostusta, syyllistämistä, psykologista manipulointia jne. jotta taipuisit lähettämään puuttuvan rahan.

Älkää oikeasti menkö tähän halpaan ! Nämä tyypit on ihan feikkejä. Tekevät tätä pelkästään rikastumistarkoituksessa, tai jollekin rikollisorganisaatiolle. Kuvat joita nämä käyttää on varastettuja eri ihmisiltä, eikä esim. skypen kautta näytetty kuvakaan takaa yhtään mitään.

Googlettakaa tyypin kuva, jos sellaisen saatte käsiin ! E-mail osoitteet vaihtuu joten niistä ei välttämättä irtoa mitään.
Tutustukaa sivustoihin, joissa kerrotaan näistä scämmereistä !
Ilmoita
Miten ihmeessä te saatte tuntemattomilta ihmisiltä viestejä facebookin kautta? Ettekö ole yksityisyyttänne suojanneet siellä? Eihän kukaan aikuinen ihminen aloita jotain kaukosuhdetta naamarin kautta. Hölmöhän sä olet jos edes mietit tuollaista. Aikuinen nainen, ei uskoisi.
Ilmoita
Miten pitkään olette tunteneet? Oletko nähnyt muita valokuvia, kuin fb-profiilissa? Pyydä tuoretta tilannekuvaa ja henkilökohtaisempia tietoja mitä voit tarkistaa. Esim. lehtijutut, opiskelutiedot (löytyy netistä monesti valmistuneitten listoja), hyvien kavereiden nimiä / profiileita. Oletteko keskustelleet puhelimessa? Onko kirjoitusasu sellainen että voisi olla oikeasti amerikkalainen?
Ilmoita
Kuulostaa scammerilta. Näitä tyyppejä on fb:ssä aikalailla. Yleensä "amerkikkalaisia" sotilaita jossain toisessa maassa. Leskiä, yksinhuoltajia jne. Ei he heti rahaa pyydä. Minuakin vedätti eräs "amerkikkalainen" "kenraali", joka oli Afganistanissa rauhanturvaajana. Keskustelimme noin 5 kk, ennenkuin hän jäi kiinni. Tarvitsi "vain" 2000 euroa lainaksi, koska kadotti matkalaukkunsa, jossa oli 12.000.000 dollaria käteistä! Juttelin vielä senkin jälkeen hänen kanssa, koska halusin vedättää häntä ja uskotella, että laitan sen rahan. Lopputulos oli se, että haukkui minut pataluhaksi. Oli hauskaa!!!! Naurattaa jälkeenpäin.
Ilmoita
Löysin nämä kallisarvoiset kirjoitukset eilen vasta. Oma kokemus amerikkalaisesta komentajasta päättyi tasan viikko sitten. Totta on, että osasi kirjoittaa kauniisti, ja romanttisesti, alussa korosti "ystävyyttä", mutta yllättävän nopeasti jumittui rakkauskirjeisiin. Ei vastaillut juurikaan kysymyksiin, Joka toinen pvä epäilin, sitten taas oli kiva lukea, kun suomalaiset ei osaa tuota rakkaus-luritusta. Niin, ja kun haluaa pitää kielitaitoa yllä tietenkin, ja asunut ulkomailla, ja ollut ennenkin amerikkalaisia ystäviä. Mutta. Sitten se tuli, kiireellinen pyyntö maksaa pieni välitysmaksu kalliista paketista, jonka hän tulisi myöhemmin hakemaan, ja tietysti minua tapaamaan. Kaikki tiedot kyllä lähetti, täytetyn pakettikortin kuriirin valokuvan, mutta vain alkumatkalle. Paketti piti maksaa euroilla siitä eteenpäin, eikä hänellä ollut. Lopetin siihen paikkaan. Sen pituinen se. Sen jälkeen fb-sivuillani käynyt useampikin mieskasvo joita en tunne. Sanoin nimittäin suorat sanat. Otin kopiot kaikesta, Kaiken varalta.
Ilmoita
Suomalaiset naiset, lukekaa ja jakakaa tätä tietoa ystävillenne. Moni on mennyt tähän lankaan ja uskoo näiden satusetien juttuja. Älkää ikinä maksako rahaa näille jos keskustelettekin. Eikä kannattais edes keskustella. Nämä on ihan sikoja ja valehtelijoita todella.

http://soul-catcher.eu/fake-accounts-with-stolen-images-from-real-person-unknown-12-part-iv/
Ilmoita
Kelvin robert smith us army syyria on pure skammeri.
Ilmoita
Hah. Tänään viimeksi poistin yhden amerikaanon fb pyynnön. Näitä tulee, en tiedä mitä huijareita ja mitä haluaa. Enkä ota selvää. Olen saanut näitä jo jokusen.
1 VASTAUS:
Näitä tulee juuri siksi että suomalainen nainen on niin tyhmä, ja ulkomaalaisten perään. Eipä voisi helpompaa uhria olla..
+Lisää kommentti
Muuten minä hetkellä kirjoitaan sen Syyriasta miehen kanssa ja on sotilas, vaimo kuollut ja lähetti messengerin itsestä ja lapsesta kuvan.Tuli mieleen että olin jostain huijareista lukenut ja nyt löysin tää tästä. Nyt nimi Duar Un...
Ilmoita
Ja lisään että poika 15 v, syntynyt Ruotsissa ja asunut Suomessakin. Ei uskonut alusta asti vaan kokeillin varmuuden vuoksi. Vannoi rakkautta jo tunnin kuluttua ja tule Miami asumaan, hänellä tilillä 3,5 miljoona euro. Ma aikuinen ihminen ja mut ei etsii miljoona miehet, ihan tavalliset miehet. Ei jaksanut enää jauha ja laitoin esto.
Ilmoita
Ystäväni on tällä hetkellä erään sotilaan pauloissa. Christopher Jones. On lähettänyt jo 1600€. Ei usko millään että on huijari. Itkee ja kaipaa tätä miestä. On sanonut että lähtee jenkkeihin tapaamaan häntä.. Olen äärettömän huolissani.. Olen varottanut, jankuttanut että nyt loppu.. Ei usko, haluaa jatkaa :(
1 VASTAUS:
Minunkin tyttäreni on samassa liemessä. Nyt "luottamusta" kyllä lisää se, että ovat myös skypen kautta olleet kontaktissa usein. Mies on lähettänyt ajokortista ja henkkareista vaatimuksestani kopiot (tidossani on, että ne on väärennettävissä). Näyttää fb:ssä toden tuntuisia kuviaa äidistään ja hänestä itsestään yhteiskuvissa. Tyttäreni pyysi päästä äidin kaveriksi ja tämä suostui. Kaveri itsessään on ehkä se mitä esittää....mutta ovatko hänen aikeensa rehellisiä. Nyt tyttäreni on menossa tapaamaan häntä Amerikkaan. Rakkauden huumassa ei haittaa, vaikka tietää osaavansa todella huonoa Englantia. Google-kääntäjällä ovat keskustelleet. Olen ihmetellyt, kun face-bookin "seinässä" alunperin oli maininta "perheestä" ja japanilaisen naisen nimi (vaimo?). Sitten nämä tiedot poistettiin ja lisättiin valtavasti erilaisia videoita ja muuta sälää. Sitä ennen vierailin usein hänen fb seinällään ja ihmettelin kourallista kaveriporukkaa ja vähäistä tietoa. En siis mennyt varsinaisille sivuille "kaveriksi". Sitten tosiaan massiivinen lisäys fb:n kanteen. Oikein tuli etusormi kipeäksi kun niitä selailin. En itse juurikaan käytä fb:tä, mutta eikös se "seinä" ole vain jonkinlainen suppea esittely henkilöstä. Ihan niinkuin mies olisi tajunnut, että saattaisin vierailla hänen sivuillaan katsomassa. Todella esittämisen makua. Tämä ei mene tytölle perille, näytti vain varsinaisia fb kuvia, joissa komea mies on äitinsä kanssa ja siskon söpöt lapsetkin olivat kuvissa.
Nyt mies haluaa keskustella kanssani skypessä. En suostu antamaan omia yhteystietojani, joiden kautta voisi ehkä kiristää minua tytön ollessa Amerikassa hänen armoillaan. Olen tuonut esille kantani, että jos mies tulee ensin Suomeen ja on täällä muutaman päivän ja sitten lähtevät yhdessä Amerikkaan. Mies itse ehdotti sitä noin kaksi viikkoa sitten, että kyllä voisi tulla Suomeen tapaamaan. Nyt se ei yllättäen sovikkaan. Täytyy muka olla tiedossa viisi kuukautta ennen matkustamista. Tämä ilmeisesti tarpeen, koska on "sotilas". Määränpäässä tyttö saa majoituksen jonkun miehen kaverin vuokraamassa asunnossa, jossa varsinainen asukas ei vielä asu. Pariskunta aikoo viettää tytön pariviikkoisen loman sielä. Miehen sanojen mukaan Floridassa asuu äitinsä ja veljensä, hän itse on "komennuksella" Sisiliassa. Ensin oli Espanjassa tutustumisvaiheessa. Tyttö ei kuuntele järkipuhetta ja olen todella huolissani.
+Lisää kommentti
On ystäväni todella tyhmä, on minullekin monta sentyypistä pyyntö tullut, vaan messengerissa olla kirjoitettu ja lopputulos kaikilla samalaista- vaimo kuollut onnetomuudessa, sotilas Syyriassa jne. Olen heti sen jälkeen esto laittanut. Yleensä kuin profiili katsot, ei näe huijareilla kavereita ja korkeitaan yksi tykkäys profiili kuvassa, senkin kertoo kaiken.
Vaan sitä ei tajua itse, miten joku nainen voi rakastua mieheen, ketä ei ole nähnytkään ja lähettää viellä rahatkin.
Siinnä tapauksessa helpompi rakastua johonkin satukirja- tarkoitaan että lukisi jotain rakkauskirjan ja rakastuisi vaikka siihen, vähemällä pääse.
1 VASTAUS:
Nyt on sellainen kaveri kuin Peter Deweese joka ilmiselvästi huijari. Varokaa. Saksalaisia naisia huijaa myös..Eiole vielä pyytänyt rahaa mutta osoitetta on vailla..Paketti olis kuulemma tulossa...ja eläkkeelle jäämässä ja hah hah..
+Lisää kommentti
Suomalainen nainen on todella suosittu nettihuijareiden keskuudessa. Hieno/miehinen/hyvätuloinen ammatti, sympatiaa herättävä elämäntilanne ja liian nopeasti liian paljon tunteiden tunnusta(ah niin outoa mutta silti ihanaa...).

Googlaa nimi. Googlaa pätkiä teksteistä, etenkin eka viestistä. Googla kuva(talenna ja hae kuvalla).

Kaikki amerikkalaiset sotilaat/lentäjät/lääkärit jotka työskentelee ulkomailla hakee toki suomalaisia fb-profiileja ja rakastuu kuvan perusteella. Kukapa sitä haluaisi tietää miltä esi kosketus tuntuu kun tuntuu jo niin kovasti valmiiksi? :D
Ilmoita
Pyydä kuva molosta, niin saat tietää, on feikki tai ei..tosin jos on nyt Syyriässä eikä Syyriassa, niin vaikuttais kyllä feikiltä..
Ilmoita
Ne on identtiteetti huijareita. Yleensä töissä syyriassa rauhanturva joukoissa.. leski lääkäri . Pyytää lähettään jotain kirjeitä tai jotain muuta ja sitten rahaa. Ne tarvii sähköpostin levittämiseen sun apua.... kaikki catti sivut ..mm tinden on niiden peltoja.... kuvat on kauniita mutta jonkun muun henkilön
Ilmoita
Tyypillinen huijari. Itse törmäsin vastaavaan naispuoliseen alkuvuodesta. Tosin ei hän todennäköisesti ollut nainen.
Ilmoita
Hei, minulla myös samankaltainen tarina. Minulle on kirjoitellut noin viikon mies joka esittää olevansa amerikkalainen mutta työskentelee Army joukoissa sotilaana Kabulissa. Hän kertoi olevansa vasta alkuvuodesta sinne lähtenyt. Hyvin vähäsanainen itsestään mutta muutaman kuvan olen häneltä saanut ja myös ikänsä hän on kertonut 37 vuotta. Hän kertoo myös olevansa sinkku ja on ihastunut minun tarinoihini sekä kuviini. Meinasin mennä halpaan ja uskoin häntä joten siksi olen hänen kanssaan muutaman kuvan lähettänyt myös itsestäni. Kamalaa.. mihin kuvani päätyvät.. miten hänestä pääsisin eroon enään isompia ongelmia.. tajusin että kaikki onkin vain valetta ja huijausta kun vahingossa olin kiinnostunut hänen työstään ja kirjoitin google sivustolle sanan ” amerikkalainen sotilas” koska halusin tietää hänestä enemmän ja arvelin että internet sivusto osaisi heistä kertoa tietoja. No minulle valkeni että nämä ovatkin huijausyrityksiä, onneksi en ole vielä rahaa mistään maksanut mutta eilen kun kysyin häneltä koska hän tulisi Suomeen luokseni niin hän kirjoitti näin: kulta, minä rakastan sinua ja olisin valmis tulemaan luoksesi mutta minun pitää hakea joukoista vapautusta että pääsisin luoksesi.. hän halusi varmistaa että olisin mukana ja haluaisin että hän tulisi luokseni.. hän vakuutti erittäin hyvin että rakastaisi minua ja haluaisi minut elämäänsä! Sitten tuli tilanne jossa hän kertoi että kun hakemus on lähetetty ja vapautusta haettu niin pitäisi maksaa jokin summa mutta hän ei vielä osannut kertoa summasta kertoi vain että se selviäisi lähipäivinä.. mitä Tämän asian suhteen pitäisi nyt toimia ja mikä olisi fiksuinta., onko tämä suoraan poliisi asia ja mihin siitä pitäisi ilmoittaa koska pelkään turvallisuuden ja tietojeni vuoksi mitähän jo tietää minusta.. hänellä siis muutama kuva minusta ja sähköposti osoitteeni.. tietää myös nimeni sekä asuinpaikkakuntani.. muuta tietojani en onneksi ole hänelle luovuttanut..
Ilmoita
Minun tarinaani ei liity sotilas, mutta huijaus tämäkin. Sain Instagram tilin kautta viestin eräältä mieheltä joulukuun alkupuolella 2017. Muutaman päivän mietittyäni vastasin hänelle. Aluksi keskustelimme ihan tavallisia asioita, missä asumme, ikä 48 jne. Aika alkuvaiheessa hän kertoi olevansa leski. Hänen vaimonsa oli kuollut pari vuotta aiemmin auto-onnettomuudessa nuoremman pojan kanssa. Lisäksi kertoi, että vanhempi poika asuu tällä hetkellä hänen siskonsa luona Kaliforniassa. Omien sanojen mukaan ei ollut pystynyt huolehtimaan hänestä kunnolla.

Parin viikon kuluttua hän halusi soitella ja suostuin tähän. Tässäkään vaiheessa minulle ei esitetty mitään pyyntöjä. Kertoi avoimesti, että on kristitty ja käy kirkossa sekä toivoo, että saisi uuden urakkasopimuksen. Työskentelee urakoitsijana öljy- ja kaasulaitteiden kanssa. No, urakka tuli ja hän lähti Italiaan tammikuun ensimmäisellä viikolla 2018. Olimme keskustelleet, että hän tulisi tänne Suomeen vierailulle helmikuussa, kun projekti on alkanut. Aiemmin oli ollut vastaavanlaisissa projekteissa ainakin Singaporessa ja Maltalla.

Italiaan päästyään viestittely jatkui normaalisti ja se oli päivittäistä. Italian päästyään aluksi kaikki meni hyvin, sitten sain viestin, että Italian sataman taksat olivat suuremmat mitä hän oli tiennyt ja budjetti ylittyy 55.000€. Vieläkään ei pyytänyt rahaa minulta, elin tässä mukana ja kannustin selvittämään ongelmaa. Kertoi vaiheistaan, miten rahan kerääminen onnistui. Sai siskolta, agentilta, kavereilta jne. Myi Amerikassa olleen auton sekä mukana olleen läppärin. Kun vajetta oli reilu 3000€ pyysi minulta ensimmäisen kerran rahaa. Sanoin, ettei ole rahaa. Sitten saikin hotellin johtajalta tms. reilu 2000€. Sitten vajetta oli enää 850 €. Tässä kohtaa oli maksamiseen aikaa vuorokausi. Loppujen lopuksi maksoin hänelle 600€ Moneygramin kautta. Tiesin ja sanoin myös hänelle, että en tule koskaan niitä saamaan takaisin. Vakuutti ja ihmetteli, miksi sanon niin. Seuraavana päivänä tuli toinen ongelma esiin, nyt summa oli alle 1000€ (kuljettajille piti maksaa). Olin päättänyt, etten maksa toista kertaa ja tämä myös piti, en maksanut enää.

Ennen maksamista olin saanut passista kopion sekä hän oli toimittanut lentoliput ja allekirjoitetut projektisopimuksen minulle sekä kuvan kun on jossain bileissä jouluna. Ei koskaan luvannut minulle siis rahaa eikä muuttaa Suomeen. Mieheltä meni hermot, kun löysin netistä yhden brittiläisen yrityksen nettisivuilta saman kuvan kuin hänen Instagram tilillä oli. Passin numerolla löytyi netistä myös muita eri henkilöille olevia passeja (tämän tajusin tarkistaa vasta maksamisen jälkeen).

Kun pyysi rahaa toisen kerran, olin ehdoton, en maksa. Viestit olivat olleet ennen ensimmäistä maksamista molemmin ajoittain kiukkuisia ja syyllistäviä, mutta toisen rahapyynnön jälkeen, päätin, että pidän kundin töissä vielä. Jatkoin keskustelua ja odottelin, että hänen esittämä toinen deadline täyttyy. Hän kävi kuumana, mutta mä en provosoitunut, vaan olin rauhallinen. Päivää ennen DL:ia alkoi todellinen uhkailu, no uhkailua oli ollut ilmassa jo muutama päivä tätä ennenkin. Uhkasi mm. välittää kuvani ja keskustelumme eteenpäin, sanoin siitä vain, ei haittaa (kaikki hänelle lähettämäni kuvat olivat olleet jo aiemmin netissä julkaistuja), enkä muutenkaan uskonut, että hänellä on oikeasti mitään millä voi mua kiristää. Yllättävän pitkään hän piti yhteyttä ja profiilitietonsa auki, vasta kun laitoin brittiläisen yrityksen sivusta kopion ja kysyin, kumpi olet vai oletko molemmat (meinaan ei tämä brittiläisen yrityksen nettisivutkaan olleet täysin luotettavan oloiset), hän katkaisi yhteydenpidon ja poisti Instagram tilinsä. Facebookissa tuo profiili vielä on (en koskaan hyväksynyt häntä fb kaveriksi).

Nyt tässä mietin, että voiko suomen poliisille tehdä rikosilmoitusta tästä. En ole rahojen perässä, vaan haluan tietoisuuden lisääntyvän. Olen kuullut kaikenlaisista nigerialaista kirjeistä tms. joissa luvataan paljon rahaa. Tämä oli erilainen, sillä minulle ei koskaan luvattu mitään tai no hän lupasi ikuista rakkautta, mutta itse en mennyt tähän mukaan. Sanoin hänelle, että sait minulta 600 €, mutta minä myös hyödyin tästä. Lisäksi sanoin, että valitsit väärän henkilön tälläseen ja että tuntipalkkasi oli äärimmäisen pieni =). Jos hän vedätti minua, niin minä tein myös hänelle sen.

Instagram -tilin mukaan hänellä oli äärimmäisen paljon myös suomalaisia naisia.
Ilmoita
Mies on huijari. Et varmaan halua että susta tehdään seuraava juttu lehteen kuinka joku nigerialainen huijasi rahaa sulta tuhansia. Varo. Tosirakkauden oisit tavannut livenä, ei netissä voi rakastua. Rahapyyntö tulee puolen vuoden sisällä.
Ilmoita
Mies sanoi olevansa leski Ortopedi ja 13-vuotiaan lapsen isä. Vaikutti ensin asialliselta ja vähän ihmetytti kun hänellä on käytössä 2 etunimeä, toinen sähköpostissa toinen FB:ssa. Kertoo olevansa lääkärinä Syyriassa, mutta ei vastaa muuta kuin ei persoonallisiin kysymyksiin. & viikon jälkeen ilmestyi Hangoutissa rahapyyntö. Tytär on yksin Amerikassa ja tarvitsee sairaalahoitoa eikä hän pysty laskuja maksamaan. Rahat ovat jotenkin sidotut YK:n sääntöjen takia. Silloin minulle heräsi ihan suuttumus että kuinka hän voi ventovieraalta rahaa pyytää. Mies on 57-vuotias ja lisäsi kirjoittelumme loputtua Facebookiin kuvia itsestään lisää ehkä niillä vaikuttaakseen minuun ja ehkä muihinkin jotka ovat hänen lankaan menneet.
Olen ihan järkyttynyt kuinka lasta käytetään välineenä rahan pyyntöön, mutta en ikinä menisi tuollaiseen mukaan.
Ilmoita
Minua yritti huijata 'amerikkalainen' merimies. Englannin kieli oli sen verran kökköä, että arvasin heti, ettei tyyppi voi olla amerikkalainen (i am from United state). Kirjoitti netistä kopioitua romanttista liibalaabaa, vastaili kyllä kysymyksiin, mutta vain lyhyesti, mitään keskustelua ei syntynyt. Jatkoin viestittelyä nähdäkseni, millä konstilla hän aikoo vedättää minua, arvelin että hänen laivansa ehkä haaksirikkoutuu ja tarvitaan rahaa... Tuo yritys tulikin jonkin ajan päästä, hänellä oli mukamas USA:ssa 12-v. poika, joka halusi syntymäpäiväkseen jonkin lahjan. En ehtinyt kysyä, minkä - arvatenkin puhelimen. Hän antoi pojan sähköpostiosoitteen ja pyysi minua kirjoittamaan tälle. Vastaus oli aivan samalla huonolla englannilla kuin muut viestit 'isältä' eli hän kirjoitti ne tietenkin itse. Jos olisin suostunut lähettämään jotain, vaatimuksia olisi ennen pitkää tullut lisää, ja varmaan se haaksirikkokin olisi tapahtunut.
Sainpahan tyypin käyttämään aikaansa joutavanpäiväiseen viestittelyyn niin ei ainakaan sillä aikaa ollut muita huijaamassa.
Ilmoita
Kuinka joku ihminen voi olla niin TYHMÄ, että lähettää rahaa jollekkin fb tai instagram vietittäjälle.Ei ikinä.Kertokaapa miksi noin joillakin viiraa.
Ilmoita
voinko itse avata pankkitilin johon lirutan näiltä tyhmiltä akoilta ihan suomen kielellä rahat johonkin syyhyn nojaten, eli olen suomalainen lääkäri syyriassa auttamassa lelusalakuljettajaa ja jäinkin isisin tulliin kiinni kun minulla oli sahtia lekkeri mukana ja tarviin 5000 dollaria tililleni ennenkuin pääni leikataan tylsällä puukolla irti, ja jos se tehdään niin kuvanikin vaihtuu facessa.
mutta jos saan pari kolme akkaa massapostitus rinkiin ja 1kk ajan heitän settiä niin sehän on 15 donaa puhdasta sillä rahalla voinkin sitten käydä painamassa vietanamissa namia ja kallista naista.
enkä tuhlaa suomalaiseen ylipainoiseen votjakkiin aikaani
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Olen tutustunut fb Amerikkalaiseen mieheen

ja nyt helvetisti hehkuttaa että haluaa minut elämäänsä, haluaa minut jne. Tosi outoa, eihän me tunneta....Mistä edes tiedän onko se joku feikkiprofiili, tai huijari. Hän pyysi minut kaveriksi. Ja työskentelee kuulemma sotilaana Syyriässä. Onko kukaan aloittanut suhdetta samankaltaisesti. Huom. olen aikuinen nainen .

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta