Deittailu on todella pinnallista touhua

Peevelin-naiset

Mikään ei kelpaa naisille ja naisten kriteerit vaihtuu joka viikko. Ulkonäkö on tärkeintä eikä persoonaan haluta tutustua. Mitä hittoa naiset selittää sisäisestä kauneudesta kun naiset ei siitä tiedä mitään koska ovat todella pinnallisia.

18

74

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mimousa

      Hmm, varsinkin kun on kyse nettideittailusta niin ulkonäkö on tärkeä aluksi, koska kirjoittaahan voi mitä tahansa. Kuka nyt tekstiin muutenkaan ihastuu? Ihmiset ovat visuaalisia jotkut asiat ja ihmiset miellyttävät silmää ja jotkut ei. Ei siinä mitään pahaa ole kun ei sille voi mitään!
      Ulkokuoren perusteella kiinnostutaan ja sitten siihen sisimpään aikanaan rakastutaan.

    • 16plus9

      Ihan totta! Nettideittailu on pinnallista! Mikset lopeta jos et tykkää?

      ps. Kyllä sisempään halutaan tutustua mutta vain jos pinta miellyttää. Jos olet ruma (niinkuin varmasti olet), kokeile tutustua livenä.

      • 69plus69

        Käytä edes samaa plussa nimimerkkiä kun joka miehen avauksessa käyt heitä haukkumassa!


    • 44445566

      Mikään ei kelpaa naisille EI ole sama asia kuin sinä et kelpaa naisille. Mieti hieman minkälaisen kuvan itsestäsi annat ja miten viestit.
      Et sinäkään kelpuuta kaikkia naisia, muista se.

    • Montako vuotta olet ajatellut sitä kuitenkin jatkaa? Minulle riitti viimeisimmällä yrityksellä muutama päivä tuon asian toteamiseen.

      • dsfdff

        helka, Et ymmärrä. Ensin katsotaan ulkonäkö ja siitä karsinnasta selvinneiden kesken sitten persoona.

        Voin lohduttaa ettei ensimmäisen kierroksen läpäisemättömyytesi ole este, vaan nimenomaan tuon toisen, joten sinne pääsemättömyytesi ei haittaa.


      • dsfdff kirjoitti:

        helka, Et ymmärrä. Ensin katsotaan ulkonäkö ja siitä karsinnasta selvinneiden kesken sitten persoona.

        Voin lohduttaa ettei ensimmäisen kierroksen läpäisemättömyytesi ole este, vaan nimenomaan tuon toisen, joten sinne pääsemättömyytesi ei haittaa.

        Ei se minulle ole ongelma, päinvastoin, olen aina sanonut suoraan, että ulkonäöllä on merkitystä.

        Sitä en ymmärrä, miksi jotkut jaksavat vuodesta toiseen valittaa asiasta sen sijaan, että vetäisivät asiasta omat johtopäätöksensä.


      • 69plus69
        helka kirjoitti:

        Ei se minulle ole ongelma, päinvastoin, olen aina sanonut suoraan, että ulkonäöllä on merkitystä.

        Sitä en ymmärrä, miksi jotkut jaksavat vuodesta toiseen valittaa asiasta sen sijaan, että vetäisivät asiasta omat johtopäätöksensä.

        Marttyyrin viitta on ainoa vaate joka sopii muodottoman laihaläskin ruumiin verhoksi :D


      • HelppoPuhua
        69plus69 kirjoitti:

        Marttyyrin viitta on ainoa vaate joka sopii muodottoman laihaläskin ruumiin verhoksi :D

        Helppo se on naisten puhua kun miehiä sataa ovista ja ikkunoista vaikka nainen olisi miten ruma tahansa, miehen ei tarvitse olla kuin tavallisen näköinen niin ei herätä mitään kiinnostusta naisissa.


      • HelppoPuhua kirjoitti:

        Helppo se on naisten puhua kun miehiä sataa ovista ja ikkunoista vaikka nainen olisi miten ruma tahansa, miehen ei tarvitse olla kuin tavallisen näköinen niin ei herätä mitään kiinnostusta naisissa.

        Kuinka pitkä kokemus sinulla on rumana tai edes tavallisen näköisenä naisena elämisestä?


    • rumankaunista

      Neittideittailu on pinnallista, niin naiset kuin miehet valitsevat kenelle laittavat viestiä ja kenelle vastaavat kuvan perusteella. Deittailijat eivät edes lue toistensa profiilitekstejä (jos lukisivat, tietäisivät kenen kanssa viestitella ja mitä kirjoittaa).

    • risti_riita

      Mä en oikein ymmärrä tätä tilannetta mikä mulla vaikuttaa olevan.
      Nettideiteissä en saa kuvillani minkäänlaista kiinnostusta, naisilta viestit 0 ihan sama mitä humoristista tai älykästä koittaa rustailla aloitusviesteihin tai profiiliin. Kuvattomanakin meni paremmin vaikkei viestimäärät edelleenkään päätä huimanneet. No livenä sitten, naiset kyttäilee ja vaikuttaa kiinnostuneilta joka paikassa, mutta se kyttäily lopahtaa äkkiä kun olen avannut suuni. Aika omituista?

    • kuvallinen

      Höpö höpö. Olen monet kerrat mennyt treffeille näkemättä miehen kuvaa ja mennyt ihan avoimin mielin (oma kuvani on ilmossa). Nytkin olen lupautunut ensi lauantaina treffeille, en ole nähnyt kuvaa ja kaksi viestiä on taidettu hänen kanssaan vaihtaa. Olen sitä mieltä että heti vaan livenä liikenteeseen, siitä se selviää. Turha on etukäteen niin kamalasti suunnitella ja ihastua kun se voi mennä heti mönkään kun tapaa.
      Eilen piti mennä yksille treffeille muttei sitten saatu aikatauluja sovittua kun oltiin eri aikaan netissä. Katsotaan sovitaanko hänen kanssaan niitä myöhemmin.

    • Olijoopakkosanoa

      Ja mua vituttaa tollaset pinnalliset vitun huarat jotka tapailee ja vaihtelee pokkana rivissä miehiä, koska itse en uskalla sitä ainoatakaan.

      Eniten vituttaa kaikki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • tavismies35

      Naisia ei kiinnosta muu kuin miehen ulkonäkö. Taviksille ei vastata

    • tootallsally

      Olen hyvin edustavannäköinen nainen. Netissä saan yleensä paljon vastauksia. Treffeille pääsy on kuitenkin tuskaisen vaikeaa, sillä miehille ei tunnut kelpaavan mikään. Aina on jossain se nuorempi ja sopivampi.

      Milloin olet liian pitkä (minulle lyhyt mies ei ongelma mutta miehille on), liian koulutettu (maisteri herranjumala), liian laiha (keski-ikäinen mies ei halua että nainen murtaa alibin siitä että kaikki keski-ikäiset saavat vatsamakkarat), liian vanha (miksi ottaa 40 kun kolmekymppisiä naisiakin on saatavilla), liian urheilullinen (miehet urheilee, naiset... no vaikka leipoo), liian lapseton (etsit vain siittäjää), liian kaunis (varmasti petät), liian hyvin pärjännyt työelämässä (korkeampi asema kuin itsellä, no way), pitää liikaa seksistä (en riitä naiselleni! käy vieraissa jossain vaiheessa, saamarin nymfomaani!), liian itsenäinen (mies on perheen pää), liian ihan mitä vaan.

      Miehet on kyllä todella nirsoja:(

      • alibikotona

        Voi olla että juttusi on puhdasta trollausta mutta nuo mainitsemasi syyt saattavat olla kohteliaita tekosyitä todellisten sijaan.


    • kalamies39

      Nainen eipitänyt minun harrastuksista. Harrastan kalastusta ja nainen ei halunnut haisevia kaloja kotiin joten siihen tyssäsi tutustuminen.
      Minulle naisen pituus ei ole ongelma, itse olen 168cm joten se on naisille ongelma, haen omanikäistä eli n 39 olenitse, ammatilla tai naisen harrastuksilla ei ole väliä. Naisilta voi ehkä kerran vuodessa saada vastauksen jos vastaa 300 eri naiselle niin voi tärpätä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2334
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      355
      2052
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe