VAROITAN YHDYSVALTOJA !!

TörkeätäUSA

Olen jo aikaisemmin varoittanut USA:ta sekaantumasta itsenäisen Suomen sisäisiin asioihin, mutta varoitan taas uudelleen.

Varoitan myös Stubbia ja Niinistöä toimistaan USA:n sekaantumisessa Suomen sisäisiin asioihin.

Kaikkialla missä USA on sekaantunut muiden maiden sisäisiin asioihin on tuloksena ollut täysi kaaos.

Ukrainan tila on täysin epätoivoinen. Libya, Syyria ja Irak ovat sekavassa tilassa. Kaikkialla missä USA on sekaantunut muiden maiden sisäisiin asioihin on tuloksena ollut täysi kaaos.Yhtäkään poikkeusta tässä asiassa ei ole viimeisten kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Pitääkö sulkea koko suurlähetystö Helsingissä, jotta lopetatte Suomen suvereeniteetin loukkaukset?

70 prosenttia Suomen kansasta ei ole NATO/USA-jäsenyyden kannalla. Onko tämä tosiasia vaikea ymmärtää?

Kuten sanottu. Olen jo aikaisemmin varoittanut USA:ta sekaantumisesta Suomen sisäisiin asioihin, mutta varoitan taas uudelleen! Ja tulen varoittamaan kerta kerran jälkeen jos ette lopeta sekaantumistanne Suomen sisäisiin asioihin.

Suomen itsenäisyys on pyhä meille Isänmaan miehille ja olemme valmiita kuolemaan sen puolesta, riippumatta siitä onko USA vai Venäjä tahi joku muu maa vaarantamassa sen.

20

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jo NSA ja GCHQ miehiä. Kärsii unipuutoksesta ja Amerikan uskovaisuudesta.
      Menköön vaikka Normandian kautta takaisin melonen Britanniaan, jos Ranska säälistä antaa läpikulkuluvan.
      Sen sijaan USA:n strategiset ydinohjukset ja muut me takavarikoidaan, kunhan elektroniikka niistä on vaihdettu Eurooppalaisiin, jos niillä olisi vielä käyttöä?? :D
      Tässä on nyt ihan turha lähteä ns. ”kahdenrintamansotaan”, mutta dokumentit joissa todistetaan Venäjän Ukrainan suunnitelmat eivät varmaankaan ole väärennetyt, mutta kirjoitettu entäpä jos…. Nimittäin 2007 syksyllä jos muista ajan ihan tarkalleen oikein? Ukrainan hapuili, USA:n kanssa Natosta, Toisaalta sekava silloinen presidentti Bush ärjyi Naton kokouksessa ”entäpä jos puretaan koko Nato?” Silloin ja sillä tavalla surkean Naton purkaminen olisi tiennyt Euroopalle kärsimystä. Meidän tulee ystävyydellä, diplomaatilla ja hyvillä suhteilla yrittää ajaa alas se pirun Nato ja USA:n ydinaseet pois Euroopasta ja Ranska-Saksa-Italian ydinaseiden kehittäminen. Erityisesti strategiset pitkänkatomatkan ohjukset useammalla kärjellä, strategiset ydinasein varustetut ilmavoimat, 50 kpl ydinsukellusveneitä joissa jokaisessa on ainakin 2 kpl strategisia ydinohjuksia, sotilas-satelliitti järjestelmineen, eurooppalaisen puolustus ja aseteollisuus liiton perustaminen, houkuttelemalla venäläisten siirtämään strategisen painopisteen Alaskan suuntaan (turha niiden niitä Eurooppaan on ampua tai Euroopan yli, koska matka vaikka Itä-Siperiasta vaikka Washingtoniin vain 6500 km länsirannikolle vielä lyhempimatka. Länsi-Venäjältä noin 7500. Mitä siis Euroopan suunalta on Venäjän taholta saavutettavana?
      Pelkästään Venäjän Euroopan päädystä Itä-Rannikolla siiloista ammutuilla ohjuksilla on siis karkeasti ottaen noin 1000 km pidempi reitti Yhdysvaltoihin, kuin Itä-Siperiasta ammuttuna.
      Väitän, että vaikka Putin hylkäsi ajatuksen, Venäjä tulee keskittämään Alaskan suuntaan enimmissä määrin ydinaseistusta ja se mikä on Euroopassa on suunnattu pääasiassa Euroopan Nato maihin ja muualle Eurooppaa. Joten, jos USA:n ydinohjukset saataisiin Euroopassa vähennettyä, ei Venäjällä Euroopan puolella olisi mitään järkeä pitää niin paljon ydinohjuksia. Nehän on vain USA:N ydinohjusten torjuntaa vasten.
      USA jos luopuu suurimmasta osasta ohjuksistaan Euroopassa, tietää, että strateginen painopiste on tämän jälkeen Asiassa ja kaukoaasissa ja tätä USA koettaa vastustaa, koska Atlanttia ei ole välissä, eikä Euroopan puskurivaltioita.
      Euroopan kansallisten armeijat on nostettava uudelleen ylös, alennustilastaan ja maiden on vaikka ohitse byrokraattisen EU:n luotava Euroopan Puolustus ja aseteollisuusliitto ja hyvässä hengessä muisteltava Pohjois-Amerikan Yhdysvaltojen kanssa vanhoja kunnon aikoja 1941-1945, kuin myös kivoja vuosia 1949-1991 ja Yhdessä on purettava Nato ja räjäytettävä Nato-HQ siten, ettei se jää milloinkaan minkäänlaiseksi uusnatolaisten palvontakeskukseksi ja voimme yhdessä aloittaa oikeudenkäynnit Presidentti Bushia ja hänen hallitustaan vastaan. He ovat niin kauan täysin syyttömiä, kunhan toisin todetaan ja heidän tuomitaan, kukin tekojensa mukaan. USA voi syyttää entistä presidenttiään monessa eri kohden maanpetoksellisesta toiminnasta.
      mm Afganistanin ja Irakin sotaan osaksi johtui siitä, että Bushin perhe oli aikaisemmin sijoittanut huomattavia summia aseteollisuuden osakkeisiin. Voidaan siis syyttää kohta 1. valheisiin ja oman henkilökohtaisen edun saaminen hyökkäämällä Irakiin 2003 väärennetyillä ja tarkoituksellisilla tiedustelu tiedoilla, joissa virheellisesti vakuutettiin Irakilla olevan joukkotuhoaseita. 2. rikolliset ja laittomat kidnappaukset, raiskaukset ja sotarikokset Afganistanissa.

      kristitty, kansalliskonservatiivi.

      -masson.

      http://www.saul-masson.info

      • ffvbbvv

        Irakista on löydetty isoja varastoja mm. myrkkykaasuja joita Irak käyttikin kurdeja vastaan.


    • "Jo NSA ja GCHQ miehiä. Kärsii unipuutoksesta ja Amerikan uskovaisuudesta."

      Anteeksi aloitus ei ollut sinulle!

    • SISorganisaatio

      Suomen Isänmaalinen Seura valvoo jokaista askeltanne. Toimenne ovat meidän tiedossammae.

      Ulkomaalaiset agentit eivät saa hetkeäkään rauhaa tiedustelijoiltamme. Tiedämme tarkalleen mitä te puuhaatte.

      Meillä on kiikarit käytössämme.

      • kolli57

        Erinomaista että on vielä miehiä ja naisia jotka ovat valmiina nousemaan taistoon kun on kysymys Suomen suvereeniteetistä ja maan pitämiseksi puhtaana ulkomaisista joukoista ja asioihin puuttumisesta.


    • kyllllä

      Suomen itsenäisyys on pyhä asia.

      USA, NATO tai Venäjä ei sitä tuhoa. Jämpti on niin!

    • IsänmaanPuolesta

      Kun USA:n ja Naton sotajoukot miehittävät Suomen Naton isäntämaasopimuksella, Suomen kansan enemmistö ryhtyy partisaaneiksi.

      Ja kun USA, Nato, Naton isäntämaa-Suomi aloittaa sodan Venäjää vastaan, Suomen kansan enemmistö paljastaa ja merkkaa USA:n ja Naton tukikohdat, asevarastot, joukkojen sijoitukset ym.

      • eurauhantae

        USA:n johtava sotilasalan lehti Stars and Stripes kirjoittaa, että Naton liittoutuneiden maajoukot käyttävät tekniikoita, joita on käytetty Talibaneja vastaan Afganistanissa, kouluttaessaan Euroopan maavoimia sotaan Venäjää vastaan. Venäläiskenraali Ivashov sanoi, että 'me olemme sodassa'.

        Toimittaja: Janus Putkonen
        26.2.2015, Verkkomedia.org



        Nato kouluttaa Euroopan joukkoja sotaan Venäjää vastaan - venäläiskenraali: Me olemme sodassa


      • 1---erkkinimimerkki
        eurauhantae kirjoitti:

        USA:n johtava sotilasalan lehti Stars and Stripes kirjoittaa, että Naton liittoutuneiden maajoukot käyttävät tekniikoita, joita on käytetty Talibaneja vastaan Afganistanissa, kouluttaessaan Euroopan maavoimia sotaan Venäjää vastaan. Venäläiskenraali Ivashov sanoi, että 'me olemme sodassa'.

        Toimittaja: Janus Putkonen
        26.2.2015, Verkkomedia.org



        Nato kouluttaa Euroopan joukkoja sotaan Venäjää vastaan - venäläiskenraali: Me olemme sodassa

        "USA:n johtava sotilasalan lehti Stars and Stripes kirjoittaa, että Naton liittoutuneiden maajoukot käyttävät tekniikoita, joita on käytetty Talibaneja vastaan Afganistanissa"
        -Käytelköön talitomien kanssa mitä tekniikoita hyvänsä, ne ei päde täällä!


    • turvatakuut

      Ehkä olisi syytä liittyä Venäjään, ennnen kuin fasistit saavat kaiken vallan Suomessa!

      • KimppakivaVenäjä

        Juuh, sinne näyttää olevan tunkua. Mitä nyt vähän joutuvat tankeilla ja tykeillä suostuttelemaan...


    • SuomenLeijjona

      Isänmaata tulee puolustaa kaikkia soluttautujia vastaan.

      Jos NATO yrittää valloittaa Suomen suomalaiset partisaanit tekevät heidän olostaan hyvin tukalan. Viimeiseen mieheen motitetaan ja tuhotaan.

      Siinä on sitä talvisodan henkeä.

    • johnkerry

      Arvon herra: Yhdysvallat on ottanut varoituksenne tosisaan ja aikoo muuttaa politiikkaansa.

      Tuon tason poliittisen toimijan varoitus varsinkin niin näkyvällä foorumilla kuin Suomi24 annettuna on voimakkaan painoarvoinen:)

    • ruupert

      USA on uusi Natsi-Saksa. Kuka se ensin puhui Uudesta Maailmanjärjestykestä?

      Eiköhän ollut viiksimies? Nyt USA matkii häntä ja pommitus on myös USA:n ratkaisu kaikkiin "ongelmiin".

    • jaskakulmapöydästä

      USA on jo hävinnyt, taas.

      Purevatko seuraavaksi nilkkaan?

      Terveisin

      Suomen Isänmaallinen Seura.

    • TörkeätäUSA

      Naton pääsihteeri tulee ensi viikolla Suomeen keskustelemaan presidentti Niinistön kanssa Suomen liittymisestä Naton jäseneksi pikaisella aikataululla.

      Suomen Isänmaallinen Seura tarkkailee.

      • teuvovaan

        NATO:n pääsihteeri on hauska vitsi.

        Voiko olla olemassa tökerömpää valehtelijaa?


    • Huolestuttavaaon

      50 ydinasetta kadonnut usan armeijalta oops! Tämän uutisen löydätte tv uutisena Tubelta. Mitähän ne aikovat?

    • MerkkaajatHuomio

      Merkkaajia tarvitaan.

      Ei vaativa homma. Merkataan vain Usan ja Naton armeijan sotilaskohteita 'elektronisesti' ja mekaanisestikin, että pommit ja ohjukset osuu niiden tukikohtiin, tankkeihin, panssarinkuljetusautoihin. maajoukkoihin, ohjuslavetteihin, ruokahuoltoon, polttoainehuoltoon, vesihuoltoon ym.

    • SiinähänVaroittelet

      "Olen jo aikaisemmin varoittanut USA:ta sekaantumasta itsenäisen Suomen sisäisiin asioihin, mutta varoitan taas uudelleen."
      Voit sekaantua idolisi tavoin vain niihin pikkupoikien napoihin ja keskittyä opposition salamurhiin.
      Saatanan runkkuryssä!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4976
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2761
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1985
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1668
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1533
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      63
      1397
    7. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      51
      1390
    8. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1377
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1334
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1111
    Aihe