Remmimuskeli Suomeen

Veeneljäplusneljä

Miten tarkkaan tulli syynää tuontiauton? Olen aikeissa ostaa uudemman muskelin jälkiasennetulla remmiahtimella. Tehdaalta tuleesakin on remmiahdin autossa, muttei samanlainen kuitenkaan. Mahtaako saada kilpiin?

Entä tuleeko lievästi viritetyn (hihnapyörät ja imusarja uusittu) auton tehoista veroseuraamuksia ja huomataanko tämmöiset? Auttakaas miestä mäessä.

9

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tullailija

      En usko että kukaan huomaa tai kiinnostuu noin pienistä muutoksista kun ahdettu kerran tehtaalla. Käsittele vain rohkeesti sitä vakio tehoisena.
      Eri juttu jos siellä olisi joku kromilla kuorrutettu crate moottori pellin alla.

      • Veeneljäplusneljä

        Kiitos vastauksesta. Täytyy sitten tehdä näin ettei ala teholukemia korjailemaan virallisista.


    • ikikuoppia

      Kerro minulle mitä Suomessa tekee remmiahdetulla muskelilla(tai turbolla tai yleensä nykyautolla jolla pääsee 200..) kun puolivuotta on lunta jäätä,80kmh ym ankeaa ja loput puolivuotta voi olla lämpimämpää jos hyvin sattuu...
      Nopeusrajoitukset on 100kmh max kesäisin ja muutama motaripätkä siellä täällä 120kmh löytyy,tuohon kun lisää älyttömän kalliin bensan,tuohon autoosi vielä kalliista-hirmukalliit vakuutukset ja maantiet joiden kunto on SURKEA lievästi sanottuna!!
      Ymmärrän vanhemman muskelin johon saa MR vakuutuksen,ulkonäkö kohdallaan ,arvokin säilyy paremmin,yksinkertainen pidellä ja liikkuu niin kovaa kuin tällä uskaltaa ajaa.
      Noh,makunsa kullakin,itse ennemminkin säälin jopa näitä nykykäyttiksiä joista kaiken aikaa joku nivel rikki-väljä,iskunvaimentimet hajalla tai muuta ruikulla joko teiden tai maantieteellisen ankeuden vuoksi...

      • 2016

        Sillä lopulla puolella vuodella mennään sitten hyvien kelien toivossa ;) Ei tätä olla käyttikseksi tuomassakaan.


    • monimutkaisiakin

      Niin,ymmärrämme toki ettet käyttikseksi ole tuomassa mutta miksi V8 autoon pitää asentaa ahdin noin niinkuin Suomen olosuhteisiin(tai muuallekaan) kun ihan vakiossakin vinkkelissä voimavaroja piisaa lähes rajattomasti perinteisinkin virittelyin tarvittaessa ja jopa toimiikin jos kunnolla tehty.
      70/80-taitteet Firebird-Mustang ahtamiset oli hätähuuto kun muutakaan ei saastehuumassa keksitty ja lopputulos surkea,Shelbyt enempi näytönhalua ja parempi helpompi tulos olisi tullut isontamalla 289:ä kuin sama koski myös Studebakeria jolla oli rahat loppu moottorien uudistamiseen ja tuolla ahtamisella lisätehot 289-304 koneisiin oli erikoinen ratkaisu.
      Toki nuo mainitut ahtimet oli hyvin alkeellisia ja yritettiin kaasutinkäyttöisinä(pari poikkeusta) saada toimimaan.
      Vinkkelien ahtaminen ominpäin enempi näytösjuttuja täynnä murheita tai sitten mennään kuorma-autoihin jos tehdasasenteisiin mentävä...
      .

      • aloittajaitse

        Olen vähän niillä linoilla että kukin tavallaan. Jotkut tykkää kun autossa on tehoa vaikka sitten ratapäivällekin, ilman että suuremman moottorin tuoma kulutus on tiellä, jos se nyt mikään tekijä näisää autoissa on kuitenkaan. Vähän mielipide/tunnejuttu. Työmatkacorollani ostin järjellä mutta tässä mennää muilla tekijöillä.

        Toi autoverohämmennys kyllä hiukan mietityttää tällä hetkellä, että kannattaako hankintaa lykätä sittenkin hiukan. Sen verran on järki mukana tässä ;)


    • lähtöportti17

      Joo,kukin tyylillään ja koska vapaa maa(?),omat rahat ja makunsa tietysti kullakin niin eihän me sitä tässä kritisoida saati ihmetellä,vaan sitä sitä että Suomessa maantiet rupeaa muistuttamaan entisajan kelirikkoteitä läpi vuoden jossa jouset paukkuu,sorapaikkaukset lentelee ilmassa ja urat jotka hengenvaaralliset kuivalla...saati sateella,ainakin Hki-Tre linjan ulkopuolella näin.
      Kaikki on jum..ttoman kallista(ja kallistuu) vakuutuksista bensaan ja nopeusrajoitukset alhaiset(noh,ei täälläpäin missä asun enää kovempaa uskalla ajaakkaan ellei maastoauto...) ja "ikuinen "TALVI joka välillä jatkuu kesälläkin.
      Itse luovuttanut luopunut lisäkaluston hommaamisesta/uusista autoista=Halpa,toimiva,käytännöllinen ja yksinkertainen käyttis isolla maavaralla ja harrastekalusto MR vehkeitä.
      Vanhemmiten lie viisastunut!
      Kaikki ylimääräiset rahat laitan matkusteluun aurinkoon enkä satsaa oikeastaan muuhunkaan"maalliseen"kun ajopäivät suhteessa kalustoinvestointeihin on masentavaa tasoa tässä harrastetouhussa.
      Jossain Etelä Euroopassa tai "Kaliforniassa"tms onkin sitten eri juttu kun harrastaa voi läpi vuoden ja lähestulkoon missäpäin muuallakin tuplasti Suomeen nähden.

    • tehoja

      Asenna autoosi mopar hemi moottori ei kuulemma tartte ees uusia ruuvveja vaan vanhat käy ainakin jos kyseesä on gyshelr.

    • hyvinvinkuu

      Kyllä remmiahto toimii vee8jenkissä hiton hyvin jos vain jotain hiffaa säätämisestä.
      Nuo ruikuttajat on jonku kirjan avulla kyhänny sen ahtimen kiinni ja moottorista ei älytä mitään. Voi voi ku on murheita :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe