Sinetin tuoma sanoma Herralta.

sinettisormus1

Herra on puhunut näinä päivinä tämän sanansa kautta ja koin, että se on teillekkin syötäväksi jaettava, ottakaa vastaan, mikä on Herralta, Jeesukselta Kristukselta saatua:

Apostolien teot 10
1. Ja Kesareassa oli mies, nimeltä Kornelius, sadanpäämies niin kutsutussa italialaisessa sotaväenosastossa.
2. Hän oli hurskas ja Jumalaa pelkääväinen, niinkuin koko hänen perhekuntansakin, ja antoi paljon almuja kansalle ja rukoili alati Jumalaa.
3. Hän näki selvästi näyssä, noin yhdeksännellä hetkellä päivästä, Jumalan enkelin, joka tuli sisään hänen tykönsä ja sanoi hänelle: "Kornelius!"
4. Tämä loi katseensa häneen ja sanoi peljästyneenä: "Mikä on, Herra?" Enkeli sanoi hänelle: "Sinun rukouksesi ja almusi ovat tulleet muistoon Jumalan edessä.
5. Niin lähetä nyt miehiä Joppeen noutamaan eräs Simon, jota myös Pietariksi kutsutaan;
6. hän majailee nahkuri Simonin luona, jonka talo on meren rannalla."
7. Ja kun enkeli, joka Korneliusta puhutteli, oli mennyt pois, kutsui tämä kaksi palvelijaansa ja hurskaan sotamiehen uskollisimpiensa joukosta
8. ja kertoi heille kaikki ja lähetti heidät Joppeen.
9. Ja seuraavana päivänä, kun he olivat matkalla ja lähestyivät kaupunkia, nousi Pietari noin kuudennen hetken vaiheilla katolle rukoilemaan.
10. Ja hänen tuli nälkä, ja hän halusi ruokaa. Mutta sitä valmistettaessa hän joutui hurmoksiin.
11. Ja hän näki taivaan avoinna ja tulevan alas astian, ikäänkuin suuren liinavaatteen, joka neljästä kulmastaan laskettiin maahan.
12. Ja siinä oli kaikkinaisia maan nelijalkaisia ja matelijoita ja taivaan lintuja.
13. Ja tuli ääni, joka sanoi hänelle: "Nouse, Pietari, teurasta ja syö".
14. Mutta Pietari sanoi: "En suinkaan, Herra; sillä en minä ole ikinä syönyt mitään epäpyhää enkä saastaista".
15. Ja taas ääni sanoi hänelle toistamiseen: "Minkä Jumala on puhdistanut, sitä älä sinä sano epäpyhäksi".
16. Tämä tapahtui kolme kertaa; sitten astia otettiin kohta ylös taivaaseen.
17. Ja kun Pietari oli epätietoinen siitä, mitä hänen näkemänsä näky mahtoi merkitä, niin katso, ne miehet, jotka Kornelius oli lähettänyt ja jotka kyselemällä olivat löytäneet Simonin talon, seisoivat portilla
18. ja tiedustelivat kuuluvalla äänellä, majailiko siellä Simon, jota myös Pietariksi kutsuttiin.
19. Kun Pietari yhä mietti tuota näkyä, sanoi Henki hänelle: "Katso, kaksi miestä etsii sinua;
20. niin nouse nyt, astu alas ja mene arvelematta heidän kanssaan, sillä minä olen heidät lähettänyt".
21. Niin Pietari meni alas miesten tykö ja sanoi: "Katso, minä olen se, jota te etsitte; mitä varten te olette tulleet?"
22. He sanoivat: "Sadanpäämies Kornelius, hurskas ja Jumalaa pelkääväinen mies, josta koko Juudan kansa todistaa hyvää, on pyhältä enkeliltä ilmestyksessä saanut käskyn haettaa sinut kotiinsa ja kuulla, mitä sinulla on sanottavaa".
23. Niin hän kutsui heidät sisään ja piti heitä vierainansa. Seuraavana päivänä Pietari nousi ja lähti heidän kanssaan, ja muutamat veljet Joppesta seurasivat hänen mukanaan.
24. Ja sen jälkeisenä päivänä he saapuivat Kesareaan; ja Kornelius odotti heitä ja oli kutsunut koolle sukulaisensa ja lähimmät ystävänsä.
25. Ja kun Pietari oli astumassa sisään, meni Kornelius häntä vastaan, lankesi hänen jalkojensa juureen ja kumartui maahan.
26. Mutta Pietari nosti hänet ylös sanoen: "Nouse; minäkin olen ihminen".
27. Ja puhellen hänen kanssaan hän meni sisään ja tapasi monta koolla.
28. Ja hän sanoi heille: "Te tiedätte, että on luvatonta juutalaisen miehen seurustella vierasheimoisen kanssa tai mennä hänen tykönsä; mutta minulle Jumala on osoittanut, etten saa sanoa ketään ihmistä epäpyhäksi enkä saastaiseksi.
29. Sentähden minä vastaansanomatta tulinkin, kun minua noudettiin. Ja nyt minä kysyn: mitä varten te olette minut noutaneet?"
30. Ja Kornelius sanoi: "Neljä päivää sitten, juuri tähän aikaan päivästä, minä kotonani rukoilin tällä yhdeksännellä hetkellä, ja katso, edessäni seisoi mies loistavissa vaatteissa

jatkuu....

140

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinettisormus1

      jatkuu ...

      31. ja sanoi: 'Kornelius, sinun rukouksesi on kuultu, ja sinun almusi ovat tulleet muistoon Jumalan edessä.
      32. Niin lähetä nyt Joppeen ja kutsu tykösi Simon, jota myös Pietariksi kutsutaan; hän majailee nahkuri Simonin talossa meren rannalla.'
      33. Sentähden minä lähetin heti sinulle sanan, ja sinä teit hyvin, kun tulit. Nyt olemme siis tässä kaikki Jumalan edessä, kuullaksemme kaiken, mitä Herra on käskenyt sinun puhua."
      34. Niin Pietari avasi suunsa ja sanoi: "Nyt minä totisesti käsitän, ettei Jumala katso henkilöön,
      35. vaan että jokaisessa kansassa se, joka häntä pelkää ja tekee vanhurskautta, on hänelle otollinen.
      36. Sen sanan, jonka hän lähetti Israelin lapsille, julistaen evankeliumia rauhasta Jeesuksessa Kristuksessa, joka on kaikkien Herra,
      37. sen sanan, joka lähtien Galileasta on levinnyt koko Juudeaan, sen kasteen jälkeen, jota Johannes saarnasi, sen te tiedätte;
      38. te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa.
      39. Ja me olemme kaiken sen todistajat, mitä hän teki juutalaisten maassa ja Jerusalemissa; ja hänet he ripustivat puuhun ja tappoivat.
      40. Hänet Jumala herätti kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä,
      41. ei kaikelle kansalle, vaan Jumalan ennen valitsemille todistajille, meille, jotka söimme ja joimme hänen kanssaan sen jälkeen, kuin hän oli kuolleista noussut.
      42. Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi.
      43. Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta."
      44. Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat.
      45. Ja kaikki ne uskovaiset, jotka olivat ympärileikatut ja olivat tulleet Pietarin mukana, hämmästyivät sitä, että Pyhän Hengen lahja vuodatettiin pakanoihinkin,
      46. sillä he kuulivat heidän puhuvan kielillä ja ylistävän Jumalaa. Silloin Pietari vastasi:
      47. "Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin?"
      48. Ja hän käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen. Silloin he pyysivät häntä viipymään siellä muutamia päiviä.

      Herra olkoon kanssanne ja antakoon teille rauhan, Siunattuja olette Herramme nimeen.

      • Päivänsana

        Mistä ko. Raamatun jakeet kertovat sinulle tänään?


      • sinettisormus1

      • Amen Sinetti. Tuo Apt. 10 on mullekin ollut aina yksi hienoimpia ja syvimpiä vertasuksuvia sekä opetuksia, rohkaisuja ja vaikka mitä muuta. Suurenmoinen luku kaikkiaan.


      • vnvc

        vcncv


      • aDASD
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Tässä ensin alaviitteillä, jotta sana tulee hyvin syödyksi....
        Se jolla on ymmärrys uskon kautta ymmärtää sanoman hyvin.
        http://www.finbible.fi/38alaviite/Apostolien teot/Apt10.htm

        GDFG


      • sgd
        Päivänsana kirjoitti:

        Mistä ko. Raamatun jakeet kertovat sinulle tänään?

        gdfadag


      • sananiin
        Päivänsana kirjoitti:

        Mistä ko. Raamatun jakeet kertovat sinulle tänään?

        Minkäpäivän?


      • Näinkävi
        Päivänsana kirjoitti:

        Mistä ko. Raamatun jakeet kertovat sinulle tänään?

        On pitkä ketju, en jaksa mennä loppuun saakka.


      • Dgdd
        Päivänsana kirjoitti:

        Mistä ko. Raamatun jakeet kertovat sinulle tänään?

        dgDSD


      • rakkauttaläheisille
        JarmoEklund kirjoitti:

        Amen Sinetti. Tuo Apt. 10 on mullekin ollut aina yksi hienoimpia ja syvimpiä vertasuksuvia sekä opetuksia, rohkaisuja ja vaikka mitä muuta. Suurenmoinen luku kaikkiaan.

        Pakanuutta ylistävässä Suomessa on silti tehtävä lähetystyötä. Kiitämme Jumalaa TV7:n ja muiden uskonkanavien vaikuttamisesta ihmisten mieliin yli pursuavan mediaviettelysten keskellä. Jumalan siunausta kaikille Ilosanoman levittäjille.
        "34. Niin Pietari avasi suunsa ja sanoi: "Nyt minä totisesti käsitän, ettei Jumala katso henkilöön,

        35. vaan että jokaisessa kansassa se, joka häntä pelkää ja tekee vanhurskautta, on hänelle otollinen."


    • sinettisormus1

      Kirjoittaessani tuota ketjua, ... kukaan ei kuullut, ei kukaan vastannut, katselin sitä kokonaisutena ja se mitä Herra viestitti, koin että minun tulee lopettaa täällä, tulkitsinko oikein, täytyy vielä tutkailla ja olen käynnyt Herran kanssa keskustelua, mitä hän tahtoo minun tekevän? Eräänä iltana kävin tuskaista puhelua Herralleni, pyysin että hän vihdoin näyttäisi ja valaisisi minun hengellisen paikkani, että voisin irtautua Jumalan työhön kokopäiväisesti, irrottautua tästä maailmasta, joka liikaa ihmistä holhoaa ja pitää orjanaan. HALUAN IRTI SIITÄ!
      Olin kovin väsynyt huutamaan ja itkin Herralle, että minun täytyy saada vastaus pian, mikä on hengellinen työni? Otin Raamatun ja pyysin sanan paikkaa ja se avautui juuri tuosta Apostolien teoista 10. Ja kuinka hyvää sanaa se olikaan kaikkinensa. Olin kuin Kornelius ja olen saanut nähdä näkyjä, Herralta saatuna lahjana, näin tuon tekstin viestinä, kuinka Herra haluaa minun ja meidän todistavan häntä ja evankeliumiaan. Siihen aikaan ihmiset oli Jumalaa pelkääviä ja ympärileikattuja, tänään usossamme saamme olla ympärileikattuja Jeesuksessa Kristuksessa ja edelleen meidän tulee Häntä pelätä, kunnioittaen, niin kuin vanhempiaan kunnioitetaan. Ja meidän tulee ymmärtää että se mitä Jumala meille antaa, oli se muuten saastaista, Jumalalta saatuna se on puhdistettua, aivan kuin tuossa sanan tekstissä. Teemme hänen käskyjensä mukaan, niitä ei uusi liitto kumonnut. Jeesus eli esimerkiksi elämänsa meille täällä maailmassa ja kävi myös kasteella, vaikka Jumalana tuskin tuota olisi tarvinut, mutta se oli meille esimerkiksi ja kuinka Jumala Poikaansa RAKASTIKAAN kun näki Poikansa kasteella; Tämä on minun rakas Poikani, johon olen mielistynyt."
      Näin tulee tehdä myös meidän, tehdä kaste, niinkuin sana sen sanoo. Tmä on ollut asia joka on ollut tärkeänä mielessäni jo pitkään ja itse olen sen omalla kohdallani toteuttanutkin, Jumalan kutsun mukaan joka tuli unen ja Herran kutsun kautta ja olin kuuliainen tuolle kaikelle.

      34. Niin Pietari avasi suunsa ja sanoi: "Nyt minä totisesti käsitän, ettei Jumala katso henkilöön,

      35. vaan että jokaisessa kansassa se, joka häntä pelkää ja tekee vanhurskautta, on hänelle otollinen.

      36. Sen sanan, jonka hän lähetti Israelin lapsille, julistaen evankeliumia rauhasta Jeesuksessa Kristuksessa, joka on kaikkien Herra,

      37. sen sanan, joka lähtien Galileasta on levinnyt koko Juudeaan, sen kasteen jälkeen, jota Johannes saarnasi, sen te tiedätte;

      38. te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa.

      39. Ja me olemme kaiken sen todistajat, mitä hän teki juutalaisten maassa ja Jerusalemissa; ja hänet he ripustivat puuhun ja tappoivat.

      40. Hänet Jumala herätti kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä,

      41. ei kaikelle kansalle, vaan Jumalan ennen valitsemille todistajille, meille, jotka söimme ja joimme hänen kanssaan sen jälkeen, kuin hän oli kuolleista noussut.

      42. Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi.

      43. Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta."

      44. Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat.

      45. Ja kaikki ne uskovaiset, jotka olivat ympärileikatut ja olivat tulleet Pietarin mukana, hämmästyivät sitä, että Pyhän Hengen lahja vuodatettiin pakanoihinkin,

      46. sillä he kuulivat heidän puhuvan kielillä ja ylistävän Jumalaa. Silloin Pietari vastasi:

      47. "Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin?"

      48. Ja hän käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen. Silloin he pyysivät häntä viipymään siellä muutamia päiviä.


      Siinä sanotaan: että Pyhän Hengen lahja vuodatettiin myös pakanoihin ja saamme olla Jeesuksessa Kristuksessa puhdistetut.
      Jeesuksen Kristuksen siunausta sinulle, joka tätä nyt luet. Olkoon Herra meille armollinen.
      Aamen.

      • sinettisormus1

        Ps. tuon illan jälkeen kun oli keskustelussa Herralleni, eräänä iltana tv:tä katsosessa sain näyn jossa astiasta valutettiin vuolaasti kirkasta vettä eikä tuo astian vesi ehtynyt, Kiitos Herralleni. Töissä sitten vanhusten parissa kuulin kun mummot pöydässä sanoivat toisilleen tympääntyneenä: Siinä ne juoksee kaikki meidän ohi, eikä kukaan edes rukoile meidän puolestamme..." Pysähdyin ja sanoin että kuulin mitä he puhuivat ja nyt saisivat mitä tilasivat sillä olien uskova ihminen ja siunasin heidät rukoillen Jeesuksen Kristuksen nimeen. Mummot katsoivat minuun hämmästyneinä, mutta iloisina ja lopulta toivuttuaan tuosta yllätyksestä, kiittivät minua. Tartuin tuohon Herran tuomaan johdatukseen, enkä kävellyt mummojen ohi .


      • sinettisormus1 kirjoitti:

        Ps. tuon illan jälkeen kun oli keskustelussa Herralleni, eräänä iltana tv:tä katsosessa sain näyn jossa astiasta valutettiin vuolaasti kirkasta vettä eikä tuo astian vesi ehtynyt, Kiitos Herralleni. Töissä sitten vanhusten parissa kuulin kun mummot pöydässä sanoivat toisilleen tympääntyneenä: Siinä ne juoksee kaikki meidän ohi, eikä kukaan edes rukoile meidän puolestamme..." Pysähdyin ja sanoin että kuulin mitä he puhuivat ja nyt saisivat mitä tilasivat sillä olien uskova ihminen ja siunasin heidät rukoillen Jeesuksen Kristuksen nimeen. Mummot katsoivat minuun hämmästyneinä, mutta iloisina ja lopulta toivuttuaan tuosta yllätyksestä, kiittivät minua. Tartuin tuohon Herran tuomaan johdatukseen, enkä kävellyt mummojen ohi .

        Voi hyvänen aika sua... Amen!


      • Tässä_vähän_totuutta

    • Onneksi_meillä_täällä
    • sinettisormus1

      Eilen aloitin ja tänään olen jatkanut, Herralta saadun näkyni mukaisesti, joka tosin saattoi olla vertauskuvallinen, niistä kangaasta ommelluista, täytetyistä risteistä ja sitten ne sanat kaikuivat milloin missäkin korviini; SE ON TÄYTETTY"
      Nyt olen kuuliaasti noita ristejä ommellut ja täyttänyt, niitä on nyt 9 kpl. Miestäni nauratti tekemiseni ( ei uskova) mutta hyvätahtoisesti hän on seurannut toimiani. Sanoin hänelle, että tulee olla kuuliainen sille mitä Jumala viestittää, en tiedä mitä noilla risteillä tehdä, mutta jos tarkoitettu on, sekin pian selviää... :)
      Olkaamme kuuliaisia Herralle ja sille mitä hän meille antaa, teoissaan ja sanoissaan, älkäämme tuijottako omiin haluihin ja tuntemuksiin niin kuin Jeremias, vaan eletään Jumalan tahdon ja sanan mukaan, näin hän meidät iloisesti yllättää:
      Olkaa Siunatut Jeesuksen Kristuksen nimeen.
      Aamen.

      • sinettisormus1

        ... nuo on niitä uskon askeleen ottamisia...... :)


    • sinettisormus1

      JEREMIA 15
      1. Ja Herra sanoi minulle: "Vaikka Mooses ja Samuel seisoisivat minun
      edessäni, ei minun sieluni taipuisi tämän kansan puoleen. Aja heidät pois minun kasvojeni edestä, he menkööt!
      2. Ja jos he kysyvät sinulta: 'Minne meidän on mentävä?' niin vastaa heille: Näin sanoo Herra: Joka ruton oma, se ruttoon, joka miekan, se miekkaan, joka nälän, se nälkään, joka vankeuden, se vankeuteen!
      3. Ja minä asetan heille neljänkaltaiset käskijät, sanoo Herra: miekan surmaamaan, koirat raahaamaan, taivaan linnut ja maan eläimet syömään ja hävittämään.
      4. Minä panen heidät kauhistukseksi kaikille valtakunnille maan päällä Manassen, Hiskian pojan, Juudan kuninkaan, tähden, kaiken tähden, mitä hän teki Jerusalemissa.
      5. Kuka säälii sinua, Jerusalem, kuka surkuttelee sinua, kuka poikkeaa kysymään sinun vointiasi?
      6. Sinä olet hyljännyt minut, sanoo Herra, olet kääntynyt pois; niinpä minä olen ojentanut käteni sinua vastaan, ja minä hävitän sinut. En jaksa enää armahtaa.
      7. Minä viskaan viskimellä heidät maan porteilla; minä teen lapsettomaksi, minä hukutan kansani, kun he eivät ole teiltänsä kääntyneet.
      8. Heidän leskiänsä on oleva enemmän kuin meren hiekkaa; minä tuon heidän nuorukaistensa äitien kimppuun hävittäjän keskellä päivää, langetan äkkiä heidän päällensä tuskan ja kauhun.
      9. Seitsemän pojan synnyttäjä menehtyy ja huokaisee henkensä pois; hänen aurinkonsa laski, kun vielä oli päivä, hän joutui häpeään, sai hävetä. Ja mitä heistä jää, sen minä annan miekalle alttiiksi heidän vihollistensa edessä, sanoo Herra."
      10. Voi minua, äitini, kun minut synnytit riidan ja toran mieheksi koko maalle! En ole lainaksi antanut enkä lainaksi ottanut; kuitenkin kiroavat minua kaikki.
      11. Herra sanoi: "Totisesti, minä kirvoitan sinut, niin että sinun käy hyvin; totisesti, minä saatan viholliset pyytämään sinua avuksensa onnettomuuden ja ahdistuksen aikana.
      12. Murtuuko rauta, pohjoisesta tuotu rauta, ja vaski? -
      13. Sinun tavarasi ja aarteesi minä annan ryöstettäviksi, ilman hintaa kaikkien sinun syntiesi tähden, kaikkia rajojasi myöten.
      14. Ja minä panen sinut vihollistesi kanssa kulkemaan maata, jota et tunne. Sillä minun vihani tuli on syttynyt; se leimuaa teitä vastaan."
      15. Herra, sinä sen tiedät. Muista minua ja pidä minusta huoli ja kosta puolestani minun vainoojilleni; älä tempaa minua pois, sinä, joka olet pitkämielinen. Huomaa, kuinka minä kannan häväistystä sinun tähtesi.
      16. Sinun sanasi tulivat, ja minä söin ne, ja sinun sanasi olivat minulle riemu ja minun sydämeni ilo; sillä minä olen otettu sinun nimiisi, Herra, Jumala Sebaot.
      17. En ole minä istunut iloitsemassa ilonpitäjäin seurassa. Sinun kätesi tähden minä olen istunut yksinäni, sillä sinä olet täyttänyt minut vihallasi.
      18. Miksi kestää minun kipuni ainiaan ja haavani on paha eikä tahdo parantua? Sinä olet minulle kuin ehtyvä puro, kuin vesi, joka ei pysy.
      19. Sentähden, näin sanoo Herra: "Jos sinä käännyt, niin minä sallin sinun kääntyä, ja sinä saat seisoa minun edessäni. Ja jos sinä tuot esiin jaloa, et arvotonta, niin sinä saat olla minun suunani. He kääntyvät sinun tykösi, mutta sinä et käänny heidän tykönsä.
      20. Ja minä teen sinut vahvaksi vaskimuuriksi tätä kansaa vastaan, ja he sotivat sinua vastaan, mutta eivät voita sinua; sillä minä olen sinun kanssasi, minä vapahdan ja pelastan sinut, sanoo Herra.
      21. Minä pelastan sinut pahain käsistä ja päästän sinut väkivaltaisten kourista."

    • sinettisormus1

      Tänään saan taas todistaa teille kuinka Jeesus Kristus vaikuttaa ja toimii elämässäni ja niin monen teidänkin elämässänne ...
      Eilen, aamuyöllä heräsin ja vasemman käden ranteeni oli todella kipeä, ajattelin että onkohan minusta töihinkään, pystyykö sillä tekemään mitään ja kantamaan painavaa? Jatkoin uniani ja heräsin vähän ennen kellon soittoa. Käsi oli edelleen kipeä ja mietin että kun nousen täytyy ottaa Buranaa, josko olisi apua? Kun uni ei enää tuntunut tulevan, aloin hiljaa mielessäni rukoilemaan, nukkuva mieheni vierellä. Sitten pyysin Jeesusta että hän parantaisi käteni, laskin sormeni irti ristiotteesta ja laskin oikean käteni kipeän ranteen päälle:
      - Jeesus Kristus, paranna sinä tuo ranteeni, ettei minun tarvitse ottaa tuota Buranaa, sinä olet parempi lääke siihen ja parempi lääkäri kuin kukaan, paranna. Kiitos Herra että sinä parannat ja kuulet rukoukseni. Kiitos, kiitos, kiitos ja kunnia sinulle Herra Sebaot, kaikki maa laulaa sinun kunniaasi, Sinä Israelin Jumala ja siunattu maasi Israel!"
      Näin rukoilin ja kiitin ja tuota kiitosta jatkoin mielessäni pitkään. Kello soi ja nousimme ylös, huomasin että ranteeni ei enää ollut kipeä, minun ei tarvinnut ottaa sitä Buranaa. Kerroin siitä iloisena miehellenikin joka hämmästyneenä ja hiljaa otti tuon viestini vastaan.
      Töissä sitten näin nuo kolme mummoa taas omassa pöydässään ja pyysivät minua luokseen ja minä menin, ei heillä asiaa ollut, halusivat minut vain lähelleen ja kerroin heillekkin mitä aamulla oli tapahtunut, että käteni parani ja mummot katsoivat minuun ihmeissään:
      - Se oli ihme, se oli todella ihme!"
      Näitä ihmeitä saamme todistaa kun otamme Jeesuksen elämäämme ja mitä vahvemmin teemme tilaa Jeesukselle sydämeemme, poistaen vanhoja intohimojamme ja paheitamme, jotka ei ole Jumalan mielen mukaisia, sitä vahvemmin Jeesuskin pääsee toimimaan meissä.
      Jeesuksen Kristuksen nimessä olkaat Siunatut!

      ps. tänä aamuna sain näyn suklaa kääretortusta, ihmettelin miksi, miksi tuo näky? Pyysin Herralta näkyä ystävälleni joka tänään, 10.3. täyttää 67 vuotta ja samalla kun olin tuon pyynnön tehnyt, ymmärsin että Jeesus oli ennakoinut pyyntöni, se oli onnittelu näky ystävälleni, uskovalle ystävälleni joka rakastaa SUKLAATA! Onnea sinne mäen taakse!

    • yäk

      Ei kyllä vois enempää hukata aikaa kun raamattuun, menneen ajan turinaa näkyjä ja unia, ja vielä sen ajan ihmiset kirjoittaneet vanhoja taruja ja loruja.

      • sinettisormus1

        Ihmettelen sitten kiinnostuksesi olla täällä ja lukea viestejämme, jos noin vähän kiinnostaa, meneekö aikasi siis hukkaan täällä? Ehkäpä alitajuntasi tekee jotain työtä tietämättäsi .... :)


      • sinettisormus1

    • sinettisormus1
      • kiitoksenimyös

        Ihanaa kuultavaa juurikin 67v:ille


    • sinettisormus1

      Tässä seurailijalle ja teille muille selitys miksi niinpian palasinkin takaisin. Kuten aloituksessa kerroin, koin että Herra puhui tuon ketjun; kukaan ei kuullut, ei kukaan vastannut, kautta, että on ehkä aika lopettaa täällä, sen sanoma kokonaisuudessaan viestitti sitä, päättyen sanoihin: se on täytetty." Muutama päivä kului ja seurasin teitä hiljaa ja selailin vanhoja keskustelujamme. Sitten tuli tämä vastaan. Seurailijan näkemä uni/näky ja se peästytti minut, olinko minä tuo nainen joka luovutti sormuksensa ja hyppäsi takaisin mereen. Huusin Jeesukselle, etten minä ollut luovuttanut, olinhan edelleen hänen yhteydessään ja rukouksissaan, uskoni häneen ei koskaan lopu. Mutta olinko kuitenkin tulkinnut väärin? Minun tulee edelleen taistella täällä ja tuo seurailijan uni sen avasi, kun olin jo hypännyt pois täältä. Kiitos Herra että avasit silmäni ja todella pelästyin.

      Psalmi 23:5.
      Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen..

      Seurailija1

      24.2.2015 07:23

      Näin kaksi samantyylistä unta tänä yönä mutta muistan vain toisen, se onkin kirkkaana taltioituna mieleeni:

      "Joukko ihmisiä oli pelastunut meren armoilta, suuri laiva pelasti heitä meren kauhuilta..Oli huojuvat kapea silta jota pitkin he siirtyivät korkeaan laivaan (( ihmettelin miten he onnistuivat kapuamaan huojuvaa myrskyn huojuttamaa siltaa pitkin ylös laivaan))..

      Ensimmäisenä nousi nainen, mutta juuri kun hän oli päässyt ylös niin hän otti sormuksensa sormestaan ja ojensi sen ylös-auttajalle ja kääntyi sitten ja hyppäsi takaisin mereen!

      Joukko julkkiksia huomasi tapahtuneen, he sukelsivat naisen perään, kuulin kun eräs mieslaulaja huusi että "vain mustia hiuksia näkyy".. Siihen uni päättyi.. Mitä tarkoittaa?

      sinettisormus1

      24.2.2015 09:20

      ... näin Seurailija unesi näin. Tuo meri, maailman meri, kaikkineen huolineen ja murheineen ja laivassa oleva pelastaja on tietenkin meidän kaikkien Pelastaja Jeesus Kristus. Nousi mieleen raamatusta tuo tapahtuma jossa Jeesus ja opetuslapset oli merellä ja Pietari oli hukkua, kun ei muistanut vain katsoa Jeesusta kasvoihin ja unohtaa ympärillä olevat olosuhteet ja tuo silta, se on kapea ja kaita, se on tie pelastukseen Jeesuksen kautta. Ja saamme kuulua Jeesuksen seurakuntaan, morsius seurakuntaan josta tuo sormus naisen kädessä ilmoitti, hän oli pelastettu, mutta viimetipassa luovutti ja siitä kertoo tuo sormuksen pois anto, moni uskova tulee luopumaan uskostaan juuri lähellä viimeistä pelastusta, moni yrittää heitä takaisin pelastaa, mutta silloin on enää turha mieltä kääntää ja nämä joutuvat kadotukseen ja koin että tuo mieslaulaja kuuluu niihin uskoviin jotka ovat herran edessä ja tehtävässään ylistäjiä ....

      Näin tuon unesi koin, kiitos Seurailija unestasi, onkin ollut ikävä sinua ja teitä kaikkia ja oli kiva huomata tässä, että ninnikin on vielä näkyvillä, vaikka hiljaa onkin, taisi olla tuolla Hilja Aaltosen ketjussa ... olette minulle niin rakkaat, sinäkin "näkökulmaa", olet ihastuttava uusi ystävä.

      Herran rauhaa ja siunausta teille kaikille, pidetään toisistamme huolta, ettei kukaan tekisi tuota epätoivoista luopumis hyppyä, takaisin maailman mereen....

      • sinettisormus1

        Kiitos Seurailija, että toit tuon unesi tänne, koen että se pelasti minut, luopua taistelemasta täällä, niiden edestä jotka vielä ei usko ja tuo patrikin näky psalmi 23:5:stä avasi myös minulle paljon, tälle nuorelle miehelle siis todella Siunaavat terveiset.


    • sinettisormus1
      • Elämässämme

        Jumala vaikuttaa lapsiinsa niin monella tavalla.


    • Tuulah

      kerta kaikkiaan merkillisiä nuo minunkin unet nykyään. niissä ei päätä eikä häntää. kielii kyllä Jeesuksen tulosta. noh. eräänä yönä istuin muka mieheni kanssa autossa. olimme menossa jollakin kapealla ja pitkällä sillalla, jossa oli muitakin autoja. yhtäkkiä sanoin miehelleni, että pysäytä auto. haluan nähdä sillan alle ja hyppäsin autosta ulos. menin sillan kaiteelta katsomaan alas, mitä siellä näkyi. näky oli vähintäänkin hämmentävä. siellä ei ollut mitään. ihan kuin silta olisi ollut pilvissä. ei minua kuitenkaan pelottanut, mutta ihmettelin, kun en nähnyt sillan alla mitään. en jokia, en järviä, eikä laaksoja sunmuita. vain tyhjää.

      • sinettisormus1

        Niin tuo kuvastaa uskon tietä jota saamme kulkea ja se tie on kaita, mutta sen ulkopuolella ei meille ole mitään, sillä se on se mitä maailma tarjoaa, eli aivan tyhjää ...
        Tule Jeesus pian! Kiitos Tuula että toit unesi. Siunausta.


    • sinettisormus1

      Tänään, näin näyn jota olen nyt ihmetellyt. Kuva oli hyvin tumman puhuva joten oli vaikea tunnistaa näkemäänsä ja outoa se olikin. Näin kuinka massta nousi jokin kaareva pystyyn, luulin ensin että näin kuinka kenkien päälle nousi muutama kaareva remmi, kyselin Herralta mitä tämä kuva tarkoittaa. Sitten huomasin ja näytettiin että noita kaaria nousi enemmänkin pystyyn, vieriviereen ja ne muodostivat jonkin tuki verkoston/kaaren ja silloin huomasin olevani jossakin tunnelin tapaisessa, mutta nuo tuki kaaret ei ylettyneet kattoon asti eikä aivan tunnelin suulle ja tuota tunnelin suuta minulle näytettiin vähän pitempään ja sieltä loisti valo. Avasin raamattua mutta koin ensin ettei paikka kuvastanut tuota tapahtumaa, tuo kohta oli Jesaja 37. Sitten yksi kohta herätti mielenkiintoni ja se jäi vaivaamaan minua vielä kun laitoin Raamatun kiinni, se kuului näin:

      Jesaja 37:3:
      3.Ja he sanoivat hänelle: Näin sanoo Hiskia: Hädän, kurituksen ja häväistyksen päivä on tämä päivä, sillä lapset ovat tulleet kohdun suulle saakka, mutta ei ole voimaa synnyttää.

      Todentotta, maailma on synnytys tuskissaan, muttei ole voimaa synnyttää. Tuon voiman saamme Jeesukselta Kristukselta hänen tullessaan takaisin.
      Aamen.

      Olkaat siunattuja Herramme, Jeesuksen Kristuksen nimeen, hän on voimamme!

      • sinettisormus1

        ”Sekö teitä askarruttaa, että sanoin: ’Vielä vähän aikaa, ettekä te näe minua, taas vähän aikaa ja te näette minut jälleen?’ Totisesti, totisesti: te saatte itkeä ja valittaa, mutta maailma iloitsee. Te joudutte murehtimaan, mutta tuskanne muuttuu iloksi.

        Nainen, joka synnyttää, tuntee tuskaa kun hänen hetkensä koittaa, mutta kun lapsi on syntynyt, äiti ei enää muista kipujaan vaan iloitsee siitä, että ihminen on syntynyt maailmaan. Tekin tunnette nyt tuskaa, mutta minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää. Sinä päivänä te ette kysy minulta mitään.” (Joh. 16:19-23)


    • sinettisormus1

      PS: Veljeni, joka opiskelee sielunhoitajaksi käväisi eilen kylässä. Esittelin innostuneena hänelle noita "se on täytetty" ommeltuja ristejäni ja kerroin niiden tarinan, että ne on näyssä annetut, veljeni innostui niistä kovin ja vei koko nipun mukaansa tuonne kouluun ja ensimmäiset on jo myyty, kaitpa niille oli jokin tilaus, .... :)

    • sinettisormus1

      JOHANNEKSEN ILMESTYS

      12. Luku

      1. Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
      2. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.

      Miika 4:10 Vääntelehdi vain kouristuksissasi, tytär Siion, niinkuin synnyttäjä, sillä nyt sinun on lähdettävä ulos kaupungista ja asuttava kedolla ja mentävä Baabeliin asti: siellä sinut pelastetaan; siellä lunastaa sinut Herra vihamiestesi käsistä.
      Gal. 4:19 Lapsukaiseni, jotka minun jälleen täytyy kivulla synnyttää, kunnes Kristus saa muodon teissä,

      3. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua;

      Dan. 7:7 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea.
      Ilm. 11:7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.
      Ilm. 13:1 Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.
      Ilm. 17:3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
      Ilm. 17:9-10 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;
      10. heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.

      4. ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.

      Dan. 8:10 Ja se kasvoi taivaan sotajoukkoon asti ja pudotti maahan osan siitä sotajoukosta ja tähdistä ja tallasi niitä.

      5. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö.

      Ps. 2:9 Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät.
      Ilm. 2:27 ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, niinkuin saviastiat heidät särjetään - niinkuin minäkin sen vallan Isältäni sain -
      Ilm. 19:15 Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.

      6. Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää.

      Matt. 2:13 Mutta kun he olivat menneet, niin katso, Herran enkeli ilmestyi Joosefille unessa ja sanoi: Nouse, ota lapsi ja hänen äitinsä ja pakene Egyptiin, ja ole siellä siihen asti, kuin minä sinulle sanon; sillä Herodes on etsivä lasta surmatakseen hänet.
      Ilm. 11:3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan.
      Ilm. 13:5 Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.

      7. Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat,

      Dan. 10:13 Persian valtakunnan enkeliruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso, Miikael, yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista, tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö.
      Dan. 10:20-21 Ja hän sanoi: Tiedätkö, mitä varten minä olen tullut sinun tykösi? Nyt minä käyn jälleen sotimaan Persian enkeliruhtinasta vastaan, ja kun minä olen päässyt hänestä, niin katso: tulee Jaavanin enkeliruhtinas.
      21. Mutta minä ilmoitan sinulle, mitä on kirjoitettuna totuuden kirjassa. Eikä ole ketään muuta vahvistamassa minua heitä vastaan paitsi teidän enkeliruhtinaanne Miikael.
      Dan. 12:1 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
      Juud. 1:9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: Rangaiskoon sinua Herra!
      Ilm. 20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi

      jatkuu....

      • sinettisormus1

        jatkuu...

        8. mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa.

        Job 1:6 Mutta kun eräänä päivänä Jumalan pojat tulivat ja asettuivat Herran eteen, tuli myöskin saatana heidän joukossansa.
        Dan. 2:35 Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä, joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori, ja se täytti koko maan.
        Ilm. 18:21 Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä.
        Ilm. 20:11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.

        9. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.

        1Moos. 3:1 Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?
        1Moos. 3:4 Niin käärme sanoi vaimolle: Ette suinkaan kuole;
        Sak. 3:1-2 Ja hän näytti minulle ylimmäisen papin Joosuan seisomassa Herran enkelin edessä ja saatanan seisomassa hänen oikealla puolellaan, häntä syyttämässä.
        2. Ja Herra sanoi saatanalle: Herra nuhdelkoon sinua, saatana. Nuhdelkoon sinua Herra, joka on valinnut Jerusalemin. Eikö tämä ole kekäle, joka on tulesta temmattu?
        Luuk. 10:18 Silloin hän sanoi heille: Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman.
        Joh. 12:31 Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos.
        2Kor. 11:3 Mutta minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan.
        Ilm. 20:2-3 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
        3. ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.

        10. Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.

        Job 1:9 Saatana vastasi Herralle ja sanoi: Suottako Job pelkää Jumalaa?
        Job 1:11 Mutta ojennapa kätesi ja koske kaikkeen, mitä hänellä on: varmaan hän kiroaa sinua vasten kasvojasi.
        Job 2:5 Mutta ojennapa kätesi ja koske hänen luihinsa ja lihaansa: varmaan hän kiroaa sinua vasten kasvojasi.
        Sak. 3:1 Ja hän näytti minulle ylimmäisen papin Joosuan seisomassa Herran enkelin edessä ja saatanan seisomassa hänen oikealla puolellaan, häntä syyttämässä.
        Matt. 28:18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
        Luuk. 22:31 Simon, Simon, katso, saatana on tavoitellut teitä valtaansa, seuloakseen teitä niinkuin nisuja;
        Joh. 12:31 Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos.
        Ef. 5:5 Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella - sillä hän on epäjumalanpalvelija - ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.
        Ilm. 11:15 Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kuului taivaassa suuria ääniä, jotka sanoivat: Maailman kuninkuus on tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellullensa, ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti.
        Ilm. 19:1 Sen jälkeen minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden suuren äänen taivaassa sanovan: Halleluja! Pelastus ja kunnia ja voima on Jumalan, meidän Jumalamme.

        jatkuu...


      • sinettisormus1

        11. Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.

        Luuk. 14:26 Jos joku tulee minun tyköni eikä vihaa isäänsä ja äitiänsä ja vaimoaan ja lapsiaan ja veljiään ja sisariaan, vieläpä omaa elämäänsäkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni.
        Room. 8:33-34 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
        34. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme.
        Room. 8:37 Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.
        Room. 16:20 Ja rauhan Jumala on pian musertava saatanan teidän jalkojenne alle. Herramme Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.
        1Kor. 5:7 Peratkaa pois vanha hapatus, että teistä tulisi uusi taikina, niinkuin te olettekin happamattomat; sillä onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu.
        Ilm. 7:14 Ja minä sanoin hänelle: Herrani, sinä tiedät sen. Ja hän sanoi minulle: Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

        12. Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!

        Ps. 96:11 Iloitkoot taivaat, ja riemuitkoon maa; pauhatkoon meri ja kaikki, mitä siinä on.
        Jes. 44:23 Iloitkaa, te taivaat, sillä Herra sen tekee; riemuitkaa, te maan syvyydet, puhjetkaa riemuun, te vuoret, ynnä metsä ja kaikki sen puut; sillä Herra lunastaa Jaakobin, kirkastaa itsensä Israelissa.
        Jes. 49:13 Riemuitkaa, te taivaat, iloitse, sinä maa, puhjetkaa riemuun, te vuoret, sillä Herra lohduttaa kansaansa ja armahtaa kurjiansa.
        Ilm. 8:13 Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!
        Ilm. 20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi

        13. Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt.
        14. Mutta vaimolle annettiin sen suuren kotkan kaksi siipeä hänen lentääksensä erämaahan sille paikalleen, jossa häntä elätetään aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa poissa käärmeen näkyvistä.

        2Moos. 19:4 'Te olette nähneet, mitä minä olen tehnyt egyptiläisille ja kuinka minä olen kantanut teitä kotkan siivillä ja tuonut teidät luokseni.
        Dan. 7:25 Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.
        Dan. 12:7 Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät.
        Ilm. 11:2 Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia neljäkymmentäkaksi kuukautta.
        Ilm. 17:3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

        15. Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi.
        16. Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.
        17. Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus.

        1Moos. 3:15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän.
        1Joh. 5:10 Joka uskoo Jumalan Poikaan, hänellä on todistus itsessänsä; joka ei usko Jumalaa, tekee hänet valhettelijaksi, koska hän ei usko sitä todistusta, jonka Jumala on todistanut Pojastansa.
        Ilm. 1:2 joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt.
        Ilm. 1:9 Minä, Johannes, teidän veljenne, joka teidän kanssanne olen osallinen ahdistukseen ja valtakuntaan ja kärsivällisyyteen Jeesuksessa, minä olin Jumalan sanan ja Jeesuksen todistuksen tähden saaressa, jonka nimi on Patmos.
        Ilm. 6:9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.
        Ilm. 11:7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.
        jatkuu.......


      • sinettisormus1

        Ilm. 13:7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.
        Ilm. 14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
        Ilm. 19:10 Ja minä lankesin hänen jalkojensa juureen, kumartaen rukoillakseni häntä. Mutta hän sanoi minulle: Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi kanssapalvelija, niiden, joilla on Jeesuksen todistus; kumarra ja rukoile Jumalaa. Sillä Jeesuksen todistus on profetian henki.
        Ilm. 20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

        18. Ja se asettui seisomaan meren hiekalle.

        AAMEN!


      • Kiitos tuosta todistusketjusta.

        Onneksi jaksoin selata kokonaan läpi, sillä muutama kohta tarttui erityisesti silmiini ;

        Sak.3:2 " Ja Herra sanoi saatanalle: "Herra nuhdelkoon sinua, saatana. Nuhdelkoon sinua Herra, joka on valinnut Jerusalemin. Eikö tämä ole kekäle, joka on tulesta temmattu? "

        Juuda 1:9 " Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra! "


      • sinettisormus1

        ... niinpä, vain yksin Jumalalla on tuomio valta, itsekkin olen joskus jäänyt noihin kohtiin ....
        Siunausta AO!


    • sinettisormus1
    • sinettisormus1
      • sinettisormus1

        PSALMIT 21
        1. Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi.

        2. Herra, sinun voimastasi kuningas iloitsee; kuinka suuresti hän riemuitseekaan sinun avustasi!
        3. Mitä hänen sydämensä halasi, sen sinä hänelle annoit, et kieltänyt, mitä hänen huulensa anoivat. Sela.
        4. Sinä suot hänelle onnen ja siunauksen, panet hänen päähänsä kultaisen kruunun.
        5. Hän anoi sinulta elämää, sen sinä hänelle annoit: iän pitkän, ainaisen, iankaikkisen.
        6. Suuri on hänen kunniansa, kun sinä häntä autoit; sinä peität hänet loistolla ja kirkkaudella.
        7. Sillä sinä asetat hänet suureksi siunaukseksi ikuisiin aikoihin asti; sinä ilahutat häntä riemulla kasvojesi edessä.
        8. Sillä kuningas luottaa Herraan, ja Korkeimman armo tekee hänet horjumattomaksi.
        9. Sinun kätesi saavuttaa kaikki sinun vihollisesi, sinun oikea kätesi saavuttaa sinun vihamiehesi.
        10. Sinä panet heidät hehkumaan kuin pätsin, kun sinä kasvosi näytät; Herra nielee heidät vihassansa, tuli kuluttaa heidät.
        11. Sinä hävität maan päältä heidän hedelmänsä ja heidän jälkeläisensä ihmislasten keskuudesta.
        12. Vaikka he hankkivat pahaa sinua vastaan, miettivät juonia, eivät he mitään voi;
        13. sillä sinä ajat heidät pakoon, tähtäät heitä kasvoihin jousesi jänteellä.
        14. Nouse voimassasi, Herra! Laulaen ja veisaten me ylistämme sinun väkevyyttäsi.

        Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle, Herrallemme, Herra, Herra Sbaotille, Israelin Jumalalle, Siunattu olkoon Hänen maansa, Israel! Kunnia, kunnia, kunnia!
        Olkaat siunatut Herramme nimeen!
        Aamen!


    • sinettisormus1
      • sinettisormus1

        PSALMIT 27
        1. Daavidin virsi. Herra on minun valkeuteni ja autuuteni: ketä minä
        pelkään! Herra on minun elämäni turva: ketä minä vapisen!
        2. Kun pahat käyvät minun kimppuuni, syömään minun lihaani, niin he, minun ahdistajani ja vihamieheni, kompastuvat ja kaatuvat.
        3. Vaikka sotajoukko asettuisi minua vastaan, ei minun sydämeni pelkäisi; vaikka sota nousisi minua vastaan, siinäkin minä olisin turvassa.
        4. Yhtä minä rukoilen Herralta, sitä minä pyydän: että saisin asua Herran huoneessa kaiken elinaikani, katsella Herran suloisuutta ja tutkistella hänen temppelissänsä.
        5. Sillä hän kätkee minut majaansa pahana päivänä, hän suojaa minua telttansa suojassa, korottaa minut kalliolle.
        6. Niin kohoaa nyt minun pääni vihollisteni yli, jotka minua ympäröivät, ja minä uhraan riemu-uhreja hänen majassansa, Herralle minä veisaan ja soitan.
        7. Herra, kuule minun ääneni, kun minä huudan, armahda minua ja vastaa minulle.
        8. Minun sydämeni vetoaa sinun omaan sanaasi: "Etsikää minun kasvojani". Herra, minä etsin sinun kasvojasi.
        9. Älä kätke minulta kasvojasi, älä työnnä vihassa pois palvelijaasi. Sinä olet minun apuni, älä minua jätä, älä minua hylkää, pelastukseni Jumala.
        10. Vaikka minun isäni ja äitini minut hyljätkööt, niin Herra minut korjaa.
        11. Neuvo, Herra, minulle tiesi ja johdata minua tasaista polkua minun vihamiesteni tähden.
        12. Älä anna minua alttiiksi ahdistajaini vimmalle, sillä väärät todistajat nousevat minua vastaan ja puuskuvat väkivaltaa.
        13. Mutta minä totisesti uskon näkeväni Herran hyvyyden elävien maassa.
        14. Odota Herraa. Ole luja, ja vahva olkoon sinun sydämesi. Odota Herraa.

        TULE HERRA JEESUS, ME ODOTAMME SINUA!!!!


      • sinettisormus1

      • sinettisormus1

        PSALMIT 23
        1. Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

        2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
        3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
        4. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.
        5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.
        6. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.


    • sinettisormus1

      Totisesti, totisesti, Herra on valmistanut pöydän meille, meidän vihollistemme eteen. Mitä siis pelkäämme? Me saamme nauttia yhdessä Jeesuksen kanssa tuon pöydän antimista eli hänen sanomastaan. Huutakaa se siis rohkeina maailmalle, sillä ei ole mitään pelättävää, sillä Herra on kanssamme. Puhukaa Hänestä alati, pöytienne ääressä siellä missä liikutte, vihollistenne edessä. Kun näin teette, rohkeasti, alkaa ovet avautua, voimme Huutaa: Taivaan valtakunta on lähellä, Se on tässä! Haluatko siis nauttia tuosta meille katetusta pöydästä, vihollistemme edessä? On vain kaksi tietä, kumman valitset?
      Aiotko huutaa pöydän antimista rohkeasti vai jäädä arkana kuulemaan mitä muut tekevät, tuo arka ihminen ei elä täysillä Jeesukselle, vaan vihollinen pitää häntä vielä otteessaan, mutta ravistaudutaan siitä irti!
      AAMEN!!!!!

      5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.

      • sinettisormus1

        Katsokaa tämä ohjelma, jossa Patrick Tiainen on saanut näyn tuon Psalmi 23:5 mukaan.
        Se oli hyvin avaava näky minulle, ja tuon näyn sanomaan meidän tulee pyrkiä.
        Aamen

        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=41260


    • sinettisormus1
    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      PSALMIT 24
      1. Daavidin virsi. Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja
      ne, jotka siinä asuvat.
      2. Sillä hän on sen perustanut merten päälle, vahvistanut sen virtojen päälle.
      3. Kuka saa astua Herran vuorelle, kuka seisoa hänen pyhässä paikassansa?
      4. Se, jolla on viattomat kädet ja puhdas sydän, joka ei halaja turhuutta eikä vanno väärin.
      5. Hän saa siunauksen Herralta ja vanhurskauden pelastuksensa Jumalalta.
      6. Tämä on se suku, joka häntä kysyy, joka etsii sinun kasvojasi, - tämä on Jaakob. Sela.
      7. Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle!
      8. Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen, Herra, voimallinen sodassa.
      9. Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle!
      10. Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra Sebaot, hän on kunnian kuningas. Sela.

    • sinettisormus1

      Jeesus, Herrani, anna minulle voimaa, sillä tämä on kuin tyhjään kaivoon huutaisi!
      Sinun voimallasi kuljen eteenpäin.
      Aamen.

      • Kiitossinulle

        Jaksa vielä Sinettisormus.


      • Eräsuskova

        Kiitos sinulle Sinetti! Voimia ja siunausta sinulle.


    • sinettisormus1

      14.1Aamuyöllä näin tällaista unta: Löysin hylätyn vauva ikäisen lapsen, makaamassa nurmi alueella huovan päällä. (Vauva saattaa unessa tarkoittaa jotain uuden alkamista) Lapsi oli yltäpäältä omassa ulosteessaan (uloste unessa tarkoittaa rahaa). Olin sillä hetkellä jossakin työssä ja kukaan muu ei halunnut koskeakkaan lapseen, mutta minä tartuin häneen heti ja halusin pelastaa tämän pienen nyytin. En oikein tiennyt mistä alkaisi tätä lasta hoitaa, sillä jos laskisin hänet johonkin, tarttuisi uloste hänestä joka paikkaan, omat käteni olivat jo likaantuneet. Paikalle tuli vieraita ja heillä oli mukanaan lahjaksi astioita, koska he ajattelivat että siellä työssämme niitä kyllä kuluu kun asiakkaat saa raivareita ja astioitakin siinä nujakassa rikkoutuu. ( Tästä ymmärsin että työskentelin unessa vammaisten parissa) Näin kun läheisellä maantiellä, ylämäkeen kulki linja-auto ja jäin sitä seuraamaan, mihin suuntaan se kääntyisi, sillä tiesin että minulla alkaisi jokin uusi työ ja auto oli menossa sinne päin. Linja-auto kääntyi vasemmalle mäen päällä ja arvelin että tämä olisi se auto jossa voisin kulkea uudentyön matkani. Sitten uni päättyi. Tunsin että unella on jokin merkitys, siitä löytyi sybolisia elementtejä enneunelle. Koin että tämä tulee olemaan jotain henkilökohtaisella tasolla, mitä lie, sen aika näyttää.

      Herran rauhaa.

      • sinettisormus1

        ps. lapsi oli ulosteen peitossa mutta huovalla ei ollut ulostetta jota ihmettelinkin ja arvelin olisiko lapsi syönyt ulosteensa, maattuaan siinä päiviä ...?


      • Outouniontietenkin

        Unissa on joskus ihmeellisiä ulottuvuuksia. Ei niitä omalla järjellä pysty tulkitsemaankaan.
        Ellei sitten ole Josef, jolle Herra antoi unenselittämiseen armolahjan.


    • sinettisormus1

      Tänään aamuyöllä näin unta karhuista: Ne tallustivat eräällä metsä tömpyrällä ja siellä oli myös pari lehmää. Mieheni sukulainen kielsi minua menemästä lehmien luo sillä silloin karhut huomaavat minutkin, sillä ne tarkkaavat noita lehmiä saaliinaan.
      Ihmettelin miksi noita karhuja oli tullut, eihän niitä ollut pitkään aikaan ja muistin että täällähän oli ollut koirat vahdissa ja nyt kun niitä ei enää ole on karhutkin uskaltautuneet taas maisemiin...
      Että tällaista unta. Karhu koetaan usein vihollisena ja nuo lehmät voivat olla epäjumaliamme. Ne oli hyvä kuntoisia lehmiä ... ehkä tämä ei tarkoita mitään, muta kuka tietää ...???
      Eilen katselin ja lueskelin tuolta ennustusta Helsingistä, että siellä alkaisi suuri herätys ja ihmisiä parantuisi paljon ... aloin rukoilemaan Helsingin puolesta, että tuo todella tapahtuisi. Meidän syntinen, hylätty lapsemme, joka pieahtaroi omassa ulosteessaan, kuin tuo uneni ja siksi otin hoitaakseni tuota lasta, rukouksen kautta, yhtykää tuohon rukoukseen, että Helsingistä alkaa Suomeen suuri herätys.
      Aamen.

      Olkaat Siunatut Jeesuksen Kristuksen nimeen. Herran Rauhaa.

      • sinettisormus1

        Laitan tuon profetian tähänkin selventämään kirjoitustani:

        D.R.Owuor 12.3.2015 Profetia

        armoinfo

        14.3.2015 17:27

        Poimin muutamia kohtia sanomasta jonka Jumala antoi Profeetta D.R.Owuorille.

        Tuolla profetia kokonaisuudessaan suomennos Profetiasta 12.3.2015. Profeetta Dr Owuor

        Herra on puhunut kanssani tänään. – Kokouksesta, joka on pian tulossa Suomeen. Hän alkoi näyttämään minulle tuota kokousta jälleen ja Hän näytti minulle sen massiivisen parantumisvoitelun, joka tulee laskeutumaan alas tuossa Herran kokouksessa Euroopassa, kokouksessa, joka tulee tapahtumaan Helsingissä, Suomessa. Näen ne valtavat Herran parantumiset, joita tulee tapahtumaan Suomessa, Helsingissä, Suomen kansakunnan pääkaupungissa.

        Herra puhui myös äänen kuultavalla äänellä ja sanoi: ”Katso, ihmiset ovat jo alkaneet paranemaan, jopa ennen kuin olet rukoillut.” Joten näen paljon parantumisia, jotka tulevat alkamaan jo aiemmin.

        Joten, on tulossa valtava herätys.

        Herra on pääasiallisesti puhumassa merkittävästä merkittävästä vierailusta Euroopan maanosaan tänä vuonna. Herra puhuu Hänen rakkautensa ihmeellisestä asennosta Euroopan seurakuntaa kohtaan. Hän puhuu, että tänä vuonna Hän tulee muistamaan seurakuntaa Euroopassa ja elvyttämään sen ja auttamaan sitä. Herra pääasiallisesti sanoo, että tämä on se vuosi, jona Hän tulee aloittamaan herätyksen halki Euroopan. Joten, ne jotka tulevat olemaan valmiita, vastaanottavaisia. Joten, näen valtavan Parantumiskokouksen, joka tulee tapahtumaan Helsingissä. Näen ylistysryhmän ylistämässä Herraa kaavuissa, kuten he ylistävät. Olen jo nähnyt colosseum-hallin sisäosan, joka on suljettu stadion. Näen heidän ylistävän etäältä, Herra vei minut ylös taivaalle ja Hän vei minut Helsinkiin ja näin heidät, siellä on valoa ja siellä on siistiä, koska se on suljettu stadion, se on colosseum-halli. Näen heidän ylistävän, he ylistivät, en tiedä, olivatko he sinertävissä kaavuissa, mutta näen heidän ylistävän.

        Joten, Herra pääasiallisesti sanoo, että hetki, jonka Raamattu lupasi, seurakunnan Herätyksen hetki, on nyt.

        Alkuperäinen lähde englanninkielinen PROPHECY OF MAJOR REVIVAL COMING TO FINLAND & EUROPE – PROPHET DR. OWUOR

        Kaikki ovat tervetulleita, Kokousajat ja paikat 26.3-28.3.2015


    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      Apostolien teot 2
      1. Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla.
      2. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat.
      3. Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle.
      4. Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.
      5. Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on.
      6. Ja kun tämä ääni kuului, niin kokoontui paljon kansaa; ja he tulivat ymmälle, sillä kukin kuuli heidän puhuvan hänen omaa kieltänsä.
      7. Ja he hämmästyivät ja ihmettelivät sanoen: "Katso, eivätkö nämä kaikki, jotka puhuvat, ole galilealaisia?
      8. Kuinka me sitten kuulemme kukin sen maan kieltä, jossa olemme syntyneet?
      9. Me parttilaiset ja meedialaiset ja eelamilaiset ja me, jotka asumme Mesopotamiassa, Juudeassa ja Kappadokiassa, Pontossa ja Aasiassa,
      10. Frygiassa ja Pamfyliassa, Egyptissä ja Kyrenen puoleisen Liibyan alueilla, ja täällä oleskelevat roomalaiset, juutalaiset ja käännynnäiset,
      11. kreetalaiset ja arabialaiset, me kuulemme kukin heidän puhuvan omalla kielellämme Jumalan suuria tekoja."
      12. Ja he olivat kaikki hämmästyksissään eivätkä tienneet, mitä ajatella, ja sanoivat toinen toisellensa: "Mitä tämä mahtaakaan olla?"
      13. Mutta toiset pilkkasivat heitä ja sanoivat: "He ovat täynnä makeata viiniä".
      14. Niin Pietari astui esiin niiden yhdentoista kanssa, korotti äänensä ja puhui heille: "Miehet, juutalaiset ja kaikki Jerusalemissa asuvaiset, olkoon tämä teille tiettävä, ja ottakaa minun sanani korviinne.
      15. Eivät nämä ole juovuksissa, niinkuin te luulette; sillä nyt on vasta kolmas hetki päivästä.
      16. Vaan tämä on se, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta:
      17. 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.
      18. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.
      19. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita.
      20. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.
      21. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'
      22. Te Israelin miehet, kuulkaa nämä sanat: Jeesuksen, Nasaretilaisen, sen miehen, josta Jumala todisti teille voimallisilla teoilla ja ihmeillä ja merkeillä, joita Jumala hänen kauttansa teki teidän keskellänne, niinkuin te itse tiedätte,
      23. hänet, joka teille luovutettiin, Jumalan ennaltamäärätyn päätöksen ja edeltätietämyksen mukaan, te laista tietämättömien miesten kätten kautta naulitsitte ristille ja tapoitte.
      24. Hänet Jumala herätti ja päästi kuoleman kivuista, niinkuin ei ollutkaan mahdollista, että kuolema olisi voinut hänet pitää.
      25. Sillä Daavid sanoo hänestä: 'Minä näen alati edessäni Herran, sillä hän on minun oikealla puolellani, etten horjahtaisi.
      26. Sentähden minun sydämeni iloitsee ja kieleni riemuitsee, ja myös minun ruumiini on lepäävä toivossa;
      27. sillä sinä et hylkää minun sieluani tuonelaan etkä salli Pyhäsi nähdä katoavaisuutta.
      28. Sinä teet minulle tiettäviksi elämän tiet, sinä täytät minut ilolla kasvojesi edessä.'
      29. Te miehet, veljet, on lupa teille rohkeasti sanoa, mitä kantaisäämme Daavidiin tulee, että hän on sekä kuollut että haudattu; onhan hänen hautansa meidän keskellämme vielä tänäkin päivänä.

      jatkuu...

      • sinettisormus1

        jatkuu...

        30. Koska hän nyt oli profeetta ja tiesi, että Jumala oli valalla vannoen hänelle luvannut asettavansa hänen kupeittensa hedelmän hänen valtaistuimelleen,
        31. niin hän edeltä nähden puhui Kristuksen ylösnousemuksesta, sanoen, ettei Kristus ollut jäävä hyljätyksi tuonelaan eikä hänen ruumiinsa näkevä katoavaisuutta.
        32. Tämän Jeesuksen on Jumala herättänyt, minkä todistajia me kaikki olemme.
        33. Koska hän siis on Jumalan oikean käden voimalla korotettu ja on Isältä saanut Pyhän Hengen lupauksen, on hän vuodattanut sen, minkä te nyt näette ja kuulette.
        34. Sillä ei Daavid ole astunut ylös taivaisiin, vaan hän sanoo itse: 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni,
        35. kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi.'
        36. Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37. Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38. Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39. Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40. Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta".
        41. Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua.
        42. Ja he pysyivät apostolien opetuksessa ja keskinäisessä yhteydessä ja leivän murtamisessa ja rukouksissa.
        43. Ja jokaiselle sielulle tuli pelko; ja monta ihmettä ja tunnustekoa tapahtui apostolien kautta.
        44. Ja kaikki, jotka uskoivat, olivat yhdessä ja pitivät kaikkea yhteisenä,
        45. ja he myivät maansa ja tavaransa ja jakelivat kaikille, sen mukaan kuin kukin tarvitsi.
        46. Ja he olivat alati, joka päivä, yksimielisesti pyhäkössä ja mursivat kodeissa leipää ja nauttivat ruokansa riemulla ja sydämen yksinkertaisuudella,
        47. kiittäen Jumalaa ja ollen kaiken kansan suosiossa. Ja Herra lisäsi heidän yhteyteensä joka päivä niitä, jotka saivat pelastuksen.


      • sinettisormus1

        .... Tämä on meidänkin perintömme, Jeesuksen Pyhän Hegen voimassa kulkiessamme täällä maailmassa.
        Aamen.


      • sinettisormus1

        19. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita.

        20. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.

        21. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'


      • Amen

        Herra siunatkoon sinua, Jumalan palvelija.
        Saamme sinun hoitavista viestestäsi voimaa päiväämme.

        Missä on seurailija1?


      • sinettisormus1
        Amen kirjoitti:

        Herra siunatkoon sinua, Jumalan palvelija.
        Saamme sinun hoitavista viestestäsi voimaa päiväämme.

        Missä on seurailija1?

        Kiitos sinulle, Jeesuksen hoivaava ja rakastava voima on ylläni, ole siunattu , Amen. Nämä vastaukset antavat lisää voimaa jatkaa, on kuin tyhjään kaivoon huutaisi ja sitä se suurimmalta osaltaan täällä onkin.
        Itsekkin olen seurailijaa kaivannut, mihin lie hävinnyt ja muutenkin täällä on aika hiljaista, ei näe edes, että lukeeko näitä enää kukaan ....


      • sinettisormus1

        ... pelto täällä, on käynyt entistäkin kivisemmäksi ....


    • sinettisormus1
      • sinettisormus1

        PSALMIT 23
        1. Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

        2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
        3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
        4. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.
        5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.
        6. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.

        Herra on voideltu, mutta hän voitelee myös meidän päämme ja maljamme voi näin olla ylitsevuotavainen.
        Kiitos ja Kunnia Herralle.
        Aamen.


      • rakkauttaläheisille

        Tämä Psalmi on ollut kauan lohdutukseni myös. Kiitos ja kunnia Herralle ja kiitos kaikesta aina ajankohtaisesta Sanan tuomisistasi voimaa antaman.


    • sinettisormus1

      16.3.Tänä aamuna sain kolmen kuvan sarjan näkyjä; ensin näin kuinka maa halkeili ja kohta huomasin pelästyen kuinka maan kuori nousi ylös, tiesin olevan kyse maanjäristyksestä, toisessa kuvassa, pienen hetken päästä, näytettiin lumisadetta ja kolmas kuva olikin kaunis, eteeni tarjottiin vaaleanpunaisia ruusuja ja tuo väri, on morsiusseurakunnan väri. Pian siis tulee tapahtumaan jotain suurta jonka perään heti Jeesus tulee hakemaan omansa. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle, Herrallemme, Herra, Herra Sebaotille, kaikki maa laulaa hänen kunniaansa, Israelin Jumalalle.
      Aamen.

      • Kiitos kertomistasi kuvista.

        Itse luen nuo kaksi viimeistä näkyä joillekin henkilökohtaisina, ehkä olen väärässä.


      • Ja, sinetti !

        Jumala näytti vuonna 2008 kesällä ilmestyksessä uni-/valvetilassa sen hetken kun Jumala tulee voimassaan ja Kirkkaudessaan.

        Olen saanut muutamia muitakin unia lopusta. Tämä kaiken loppuminen ei ole ihan vielä käsillä, mutta ei kaukanakaan.

        En voi sanoa mitään aikamääriä, mutta kyllä useammat vaalit Suomessakin vielä käydään.

        En sano tätä Jumalan viestinä, vaan Jumalta saamieni unien perusteella.


      • yksvaan1

        Minäkin sain viime syksynä ihan valvetilassa voimakkaan näyn! Pidän kuitenkin henkilökohtaisena tietona, mitä se piti sisällään. En ole ikinä kokenut vastaavaa! Maallisena henkilönä se kuitenkin jäi pois mielestä joksikin aikaa ja joulun korvilla muistutettiin siitä vielä voimakaammin. Nyt olen jossain toipumistilassa ja yritän järjellä selitellä, mitä tapahtui. En keksi muuta kuin että jotain on tekeillä ja tapahtuu lähitulevaisuudessa, toivottavasti ei kuitenkaan pian. Uskon asiat ja Jeesus Kristus tuli taas kuvioihin tauon jälkeen! Pitkä putki oli, että keskityin vain maallisiin ja työelämään/harrastuksiin. Onkohan muillakin vastaavaa viimeaikoina?


      • sinettisormus1

        Tämän unohdin kertoa, sain myös tiedon sanat: - " kulttuuriohjelma Reijo Nikkilä jatkaa...."
        Kuulin äänen sanovan nuo sanat. Tarkottaako mitään, jos, niin on jollekkin henkilökohtainen viesti. En tunne ketään Reijo Nikkilää ... :)


      • sinettisormus1

      • yksvaan1

        Minullakin oli hyvinkin kummallisia ne kokemukset, mistä kerroin tuossa ylempänä. Jostain syystä minusta tuntuu, että näitä omia ei saa julkaista. Elämä voi sitten oikeastikin yllättää! Ilmeisesti näkyjä voi sittenkin saada.


      • sinettisormus1

        Minulle muutama pastori on sanonut että on tärkeää tuoda näyt julki, ihmisellä on profetian armolahja, ja se tulee jakaa muille eikä hautoa itsellään, koska yksi sanakin sen oikealle vastaanottajalle voi olla tärkeä, vaikkei se sitä itselle tuntuisikaan tärkeälle, mutta vastaanottaja yleensä itse tunnistaa itselleen kohdistetun viestin. Näkyjä todella on, minulle se on vahvasti todistettu. Jos kuitenkin koet että näkyäsi ei tule vielä julkistaa, pidä siitä kiinni, sillä kaikelle on aikansa ja tarkotuksensa. Ole Siunattu! Siunausta myös sinulle, AO!


      • rakkauttaläheisille

        "34. Niin Pietari avasi suunsa ja sanoi: "Nyt minä totisesti käsitän, ettei Jumala katso henkilöön,
        35. vaan että jokaisessa kansassa se, joka häntä pelkää ja tekee vanhurskautta, on hänelle otollinen."

        Siis hän, joka TEKEE Jumalan TAHDON.

        Jeesus otti lapsen....... joka viettelee yhdenkään näistä vähimmistä...
        Raamatun mukaan lapselle kuuluu äidin opetukset ja isän kuritukset = heille kuuluu lapsensa KASVATUS JA HOITO! Ja edelleen ....joka ei omistaan huolehdi on pahempi kuin uskoton...?
        Kuuntelin sen kaunisäänisen ja kauniin laulun -Oi katsele lintua oksalla puun. Kiitos Sinetille!
        On aivan liian kauniita muistoja omasta lapsuudestani tuon laulun myötä! Omasta äidistäni.

        Eteeni siellä tubessa tuli Tarja Ylitalon vanha koskettava biisi -Mua kuule äiti.
        Sieltä kaukaa sen hyvin muistan. Siltä ajalta, kun Suomessa taisteltiin siitä, kuuluuko lapset äidilleen ja äidit lapsilleen kokonaisvaltaisesti ympäri vuorokauden vaiko vain lapset yökylään vanhempiensa luokse. Se yökylä sitten vei tasa-arvoideologien tahdosta voiton ja lakipykälät tuli apuun toteutuksissa.

        Mutta Tarja taisteli lapsen eduista koskettavallla laulullaan, josta tuli huippusuosittu. Niin suosittu, että sen esitys minimoitiin radioissa. Oli liian vaarallista kuunneltavaa vauvojen ja pikkulasten äideille tehdas- ym työpaikoilla päivisin.

        Maamme kulttuurimuutos laulun syntyaikaan ( jo aiemminkin) tapahtui Raamatun Sanan vastaisesti ja tuotti sukupolvet, jotka ottivat uudelleen käyttöön sanan tasa-arvo. Sen sanan käsite on nyt täysin muutettu noista em. ajoista, mutta edelleen on yhteistä se, että lapsen elämällä leikitään. Ikäänkuin lapsella ei olisi ihmisarvoa, vaan kuin olla ainoastaan aikuisten leikkikaluna. Kuin kotieläimen vaihtoehto!
        Kenen leikkinalle hän on, kun uudet keksityt tasa-arvoliitot purkautuvat tiheään tahtiin ja adoptiovanhemmat tuo uudet adoptiovanhemmat jne? Nykyaikuisille on jo lapsuudessa vääristetty väärällä äidittömällä kasvatuksella luonnollinen elämä ja siihen kuuluva ilo Herrassa. Jumalan Sana on evätty. On estetty tieto siitä, kuka on ainoa Oikea Tien, Totuuden ja Elämän antaja Jeesus.


      • rakkauttaläheisille

      • yksvaan1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Minulle muutama pastori on sanonut että on tärkeää tuoda näyt julki, ihmisellä on profetian armolahja, ja se tulee jakaa muille eikä hautoa itsellään, koska yksi sanakin sen oikealle vastaanottajalle voi olla tärkeä, vaikkei se sitä itselle tuntuisikaan tärkeälle, mutta vastaanottaja yleensä itse tunnistaa itselleen kohdistetun viestin. Näkyjä todella on, minulle se on vahvasti todistettu. Jos kuitenkin koet että näkyäsi ei tule vielä julkistaa, pidä siitä kiinni, sillä kaikelle on aikansa ja tarkotuksensa. Ole Siunattu! Siunausta myös sinulle, AO!

        Itse pidän näkyäni jotenkin "tulenarkana" joten parempi olla hiljaa. Jotain kehäpäätelmiä siitä kuitenkin pystyi omassa elämässä tekemään ja ne on tässä.

        Matteuksen evankeliumi:
        6:19 Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.
        6:20 Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta.

        6:21 Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.
        6:22 Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.
        6:23 Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!
        6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

        Itse aion luopua liiasta tavaramerestä ja vie vaikka kierrätykseen. Pitää tehdä jonkinlainen kompakti ratkaisu, että vain välttämättömimmät tavarat jättää. Jonkinlaista survialisti meininkiä haen nyt elämältä. Mihinkään varustelukierteeseen en halua, vaan yksinkertaista ja simppeliä. Isompiin asuntoihin, autoihin en panosta enää yhtään. Vanha auto on kuitenkin hyväkuntoinen ja ruosteeton, joten sillä pääsee lopun elämän ajamaan, kunhan huoltaa. Tämähän alkaa muutenkin olemaan tätä päivää ja monet muutkin tekevät näin. Ökylinnat alkavat olla pois muodista ja jopa nämä happanee käsiin, eroon ei pääse helpolla. Harrastusvälineisiin aion kuitenkin kohtuuden rajoissa panostaa. Sveitsiläinen kellokin pitäisi kerran elämässä ostaa 300m water-resistanssilla. Opiskellakin pitäisi vielä yleishyödyllisiä, kiireinen vuosi tulee!


      • sinettisormus1

        Niin totta kirjoitatte ja ajattelette, "rakkauttaläheisille" ja "yksvaan1". Tasa-arvo sanan sijaan on tullut muoti sana; SUVAITSEVAISUUS ja sen piikkiin voidaan tehdä mitä vain, ilman mitään omantunnon kolkutusta ja juuri lapset ovat niitä pahimpia sijaiskärsiöitä, kun aikuiset ajavat vain omia etujaan ja halujaan. Jumala on unohdettu ja varjele jos joku uskaltaa tuoda sen sanana esiin, joulupukkikin on hyväksytympi kuin JUMALA! Ehkä olisi aika vähän meitä ravistella, jotta jälleen löytäisimme hänet nöyryyden kautta ja tämä tulee tapahtumaan ...
        Itsekkään en enää välitä tästä maallisesta omaisuudesta ja olenkin sitä jakanut tarpeentullen tarvitseville. Mieheni kyllä haluaisi kaikkea "kivaa", mutta hän ei ole uskova. Kaikesta en siis voi päästä eroon, sillä omistamme nämä puoliksi mieheni kanssa. Mutta omalta osaltani jaan sen, minkä voin, mikä itselle on tarpeeton. En tarkoita että me rikkaita olemme, mutta täällä jotenkin pärjääviä.

        6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

        Ja tästä on tullut minulle tärkeä asia ja sananpaikka, noudattakaa tekin sitä;

        Totisesti, totisesti, Herra on valmistanut pöydän meille, meidän vihollistemme eteen. Mitä siis pelkäämme? Me saamme nauttia yhdessä Jeesuksen kanssa tuon pöydän antimista eli hänen sanomastaan. Huutakaa se siis rohkeina maailmalle, sillä ei ole mitään pelättävää, sillä Herra on kanssamme. Puhukaa Hänestä alati, pöytienne ääressä siellä missä liikutte, vihollistenne edessä. Kun näin teette, rohkeasti, alkaa ovet avautua, voimme Huutaa: Taivaan valtakunta on lähellä, Se on tässä! Haluatko siis nauttia tuosta meille katetusta pöydästä, vihollistemme edessä? On vain kaksi tietä, kumman valitset?

        Aiotko huutaa pöydän antimista rohkeasti vai jäädä arkana kuulemaan mitä muut tekevät, tuo arka ihminen ei elä täysillä Jeesukselle, vaan vihollinen pitää häntä vielä otteessaan, mutta ravistaudutaan siitä irti!

        AAMEN!!!!!

        5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.

        Herran Rauhaa teille rakkaat Ystäväni, olkoot Herran malja teille ylitsevuotavainen, nautitaan hänen pöytänsä antimista.
        Aamen.


      • Amen

        amen.


    • sinettisormus1

      ... huomaatteko, kaivoon on alkanut taas virrata vettä ja se on teidän ansiotanne, tuomalla tänne omia hyviä ajatuksianne, pidetään siis lähde virtaavana, älkää antako sen ehtyä. Näin saamme kirkastaa Jeesuksen Kristuksen kasvoja, joka on Herramme. Sinunkin?

    • sinettisormus1

      Eilen ja tänään pyysin sanaa Herralta ja se aukeni samoin, niin eilen kuin tänään, eli Jesaja 37 ja etenkin tämän paikan koin kohoavan tärkeäksi:

      23. Ketä olet herjannut ja häväissyt, ja ketä vastaan olet korottanut äänesi? Korkealle olet kohottanut silmäsi Israelin Pyhää vastaan.
      24. Palvelijaisi kautta sinä herjasit Herraa ja sanoit: 'Monilla vaunuillani minä nousin vuorten harjalle, Libanonin ääriin saakka; minä hakkasin maahan sen korkeat setrit, sen parhaat kypressit ja tunkeuduin sen etäisimmälle harjalle, sen rehevimpään metsään;
      25. minä kaivoin kaivoja ja join kuiviin vedet, ja jalkapohjallani minä kuivasin kaikki Egyptin virrat'.
      26. Etkö ole kuullut: kauan sitten minä olen tätä valmistanut, muinaisuudesta saakka tätä aivoitellut! Nyt minä olen sen toteuttanut, ja niin sinä sait hävittää varustetut kaupungit autioiksi kiviroukkioiksi,
      27. ja niiden asukkaat olivat voimattomat, he kauhistuivat ja joutuivat häpeään; heidän kävi niinkuin kedon ruohon ja niinkuin vihannan heinän, niinkuin katolla kasvavain kortten ja niinkuin laihon ennen oljelle tulemistaan.
      28. Istuitpa sinä tai lähdit tai tulit, minä sen tiedän, niinkuin senkin, että sinä raivoat minua vastaan.
      29. Koska sinä minua vastaan raivoat ja koska sinun ylpeytesi on tullut minun korviini, niin minä panen koukkuni sinun nenääsi ja suitseni sinun suuhusi ja vien sinut takaisin samaa tietä, jota tulitkin.
      30. Ja tämä on oleva sinulle merkkinä: tänä vuonna syödään jälkikasvua ja toisena vuonna kesanto-aaluvaa, mutta kolmantena vuonna te kylväkää ja leikatkaa, istuttakaa viinitarhoja ja syökää niiden hedelmää.

      Illalla avasin raamatun vielä toistamiseen ja se avautui vielä Hesekiel 29 ja koin siinä samaa sanomaa, kuin toinen toistaan vahvistaen.

      • sinettisormus1

        HESEKIEL 29
        1. Kymmenentenä vuotena, kymmenennessä kuussa, kuukauden
        kahdentenatoista päivänä tuli minulle tämä Herran sana:
        2. "Ihmislapsi, käännä kasvosi faraota, Egyptin kuningasta, kohti ja ennusta häntä ja koko Egyptiä vastaan.
        3. Puhu ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, farao, Egyptin kuningas - suuri krokodiili, joka makaat virtojesi keskellä, joka sanot: 'Niilivirtani on minun, ja minä olen sen itselleni tehnyt'.
        4. Minä panen koukut sinun leukoihisi, tartutan virtojesi kalat sinun suomuihisi ja nostan sinut ylös virtojesi keskeltä sekä kaikki virtojesi kalat, jotka ovat suomuihisi tarttuneet.
        5. Minä viskaan erämaahan sinut ja kaikki virtojesi kalat. Sinä putoat kedolle, ei sinua korjata, ei koota. Metsän pedoille ja taivaan linnuille minä annan sinut ruuaksi.
        6. Ja kaikki Egyptin asukkaat tulevat tietämään, että minä olen Herra. Sillä he ovat ruokosauva Israelin heimolle:
        7. kun he kädellä tarttuvat sinuun, niin sinä säryt ja lävistät heiltä olkapäät kaikki; ja kun he nojaavat sinuun, niin sinä murrut ja jäykistät heiltä lanteet kaikki.
        8. Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä tuon sinun kimppuusi miekan ja hävitän sinusta ihmiset ja eläimet,
        9. ja Egyptin maa tulee autioksi ja raunioksi. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra. Sillä hän on sanonut: 'Niilivirta on minun, ja minä olen sen tehnyt'.
        10. Sentähden, katso, minä käyn sinun ja sinun virtojesi kimppuun ja teen Egyptin maan raunioiksi, kuivaksi ja autioksi Migdolista Seveneen ja hamaan Etiopian rajaan saakka.
        11. Ei käy siellä ihmisjalka, ei käy siellä eläimen jalka, eikä asuta siellä neljäänkymmeneen vuoteen.
        12. Autioksi minä teen Egyptin maan autioiksi tehtyjen maitten joukossa, ja sen kaupungit tulevat olemaan autioina raunioiksi pantujen kaupunkien joukossa neljäkymmentä vuotta, ja egyptiläiset minä hajotan kansojen sekaan ja sirotan heidät muihin maihin.
        13. Sillä näin sanoo Herra, Herra: Neljänkymmenen vuoden kuluttua minä kokoan egyptiläiset kansoista, joiden sekaan he olivat hajotetut,
        14. käännän Egyptin kohtalon ja tuon heidät takaisin Patroksen maahan, synnyinmaahansa. Siellä he tulevat olemaan vähäpätöisenä valtakuntana.
        15. He tulevat olemaan vähäpätöisin valtakunnista, eivätkä enää kohoa kansakuntien ylitse. Minä vähennän heidät niin, etteivät he enää kansoja vallitse.
        16. Eivätkä he enää kelpaa turvaksi Israelin heimolle: he saattavat muistoon Israelin syntivelan, jos se kääntyy heitä seuraamaan. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, Herra."
        17. Kahdentenakymmenentenä seitsemäntenä vuotena, ensimmäisessä kuussa, kuukauden ensimmäisenä päivänä tuli minulle tämä Herran sana:
        18. "Ihmislapsi, Baabelin kuningas Nebukadressar on teettänyt sotajoukoillansa raskasta työtä Tyyroa vastaan: kaikki päät ovat käyneet kaljuiksi ja kaikki olkapäät lyöpyneet; mutta palkkaa ei Tyyrosta ole tullut hänelle eikä hänen sotajoukoilleen työstä, jota ovat tehneet sitä vastaan.
        19. Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä annan Baabelin kuninkaalle Nebukadressarille Egyptin maan. Hän vie sen tavaran paljouden, saa sen saaliit, ryöstää sen ryöstökset: se on oleva hänen sotajoukkojensa palkka.
        20. Palkaksi, jonka toivossa hän on työtä tehnyt, minä annan hänelle Egyptin maan; sillä minun hyväkseni he ovat sitä tehneet, sanoo Herra, Herra.
        21. Sinä päivänä minä annan puhjeta Israelin heimolle sarven, ja sinulle minä annan voiman avata suusi heidän keskellänsä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."

        Nämä kohdat hätkähdyttivät minua:
        Jesaja 37:29. Koska sinä minua vastaan raivoat ja koska sinun ylpeytesi on tullut minun korviini, niin minä panen koukkuni sinun nenääsi ja suitseni sinun suuhusi ja vien sinut takaisin samaa tietä, jota tulitkin.

        Hesekiel 29:4. Minä panen koukut sinun leukoihisi, tartutan virtojesi kalat sinun suomuihisi ja nostan sinut ylös virtojesi keskeltä sekä kaikki virtojesi kalat, jotka ovat suomuihisi tarttuneet.


    • rakkauttaläheisille

      Tämä avautui Raamatusta tänään ja erityisesti jakeet 9-10, että sama mieli ja ajatus.

      1. Korinttolaiskirje 1

      1 Paavali, Kristuksen Jeesuksen kutsuttu apostoli Jumalan tahdosta, ja veli Soostenes
      2 Korintossa olevalle Jumalan seurakunnalle, Kristuksessa Jeesuksessa pyhitetyille, jotka ovat kutsutut ja pyhät, ynnä kaikille, jotka avuksi huutavat meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimeä kaikissa paikkakunnissa, niin omissaan kuin meidänkin.
      3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
      4 Minä kiitän Jumalaani aina teidän tähtenne siitä Jumalan armosta, joka on annettu teille Kristuksessa Jeesuksessa,
      5 että kaikessa olette rikastuneet hänessä, kaikessa puheessa ja kaikessa tiedossa,
      6 sen mukaan kuin todistus Kristuksesta on teissä vahvistettu,
      7 niin ettei teiltä mitään puutu missään armolahjassa, teidän odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestystä.
      8 Hän on myös vahvistava teitä loppuun asti, niin että te olette nuhteettomat meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen päivänä.
      9 Jumala on uskollinen, hän, jonka kautta te olette kutsutut hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, yhteyteen.
      10 Mutta minä kehoitan teitä, veljet, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimeen, että kaikki olisitte puheessa yksimieliset ettekä suvaitsisi riitaisuuksia keskuudessanne, vaan pysyisitte sovinnossa ja teillä olisi sama mieli ja sama ajatus.
      11 Sillä Kloen perheväeltä olen saanut teistä kuulla, veljeni, että teillä on riitoja keskuudessanne.
      12 Tarkoitan sitä, että yksi teistä sanoo: "Minä olen Paavalin puolta", toinen: "Minä Apolloksen", joku taas: "Minä Keefaan", joku vielä: "Minä Kristuksen".
      13 Onko Kristus jaettu? Ei kaiketi Paavali ole ristiinnaulittu teidän edestänne? Vai oletteko te kastetut Paavalin nimeen?
      14 Minä kiitän Jumalaa, etten ole kastanut teistä ketään muita kuin Krispuksen ja Gaiuksen,
      15 niin ettei kukaan saata sanoa, että te olette minun nimeeni kastetut.
      16 Kastoinhan tosin Stefanaankin perhekunnan; sitten en tiedä, olenko ketään muuta kastanut.
      17 Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan-ei puheen viisaudella, ettei Kristuksen risti menisi mitättömäksi.
      18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
      19 Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi".
      20 Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?
      21 Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,

      • rakkauttaläheisille

        Myös TV7:n "Herra opeta minua - Hengellinen sodankäynti" R ja M Lindströmin ohjelma toi ajateltavaa ja niinpä löytyi vielä Koivusen profetia - hengen miekka on varustuksemme. Kiitos sinetin tuomien musiikkiantien löytyy aina muutakin opetusta.

        https://www.youtube.com/watch?v=LhP2ZLSVBy4


      • rakkauttaläheisille

        Myös 1.korint. loppuosa on tärkeää luettavaa.

        Maailma asettaa elämän arvot maailman kulloistenkin tuuliensa mukaan. Nyt näitä tuulia nimitetään muodiksi ja sitten käsitteet muuttuu ajan myötä. Nyt on viisautta rohkeus, röyhkeys ja kaikenlainen äänekäs ja stressaava tekeminen. Itsensä tärkeäksi tunteminen luomalla kiirusta ja stressiä ympärilleen. Se mikä 20 v sitten oli mieletöntä on nykyisin tehty viisaudeksi. Nyt on sekin erikoista, että kaikki nuoret ja vanhat ja siltä väliltä opettavat ja ovat oppilaita. Nuoretkin saattavat vanhempansa somen kiemuroihin ja luvallisiin juoruihin ym. katselemaan!


        22 koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta,
        23 me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,
        24 mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.
        25 Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset.
        26 Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista,
        27 vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään,
        28 ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on,
        29 ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.
        30 Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi,
        31 että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: "Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra".


    • sinettisormus1

      Kiitos sinulle hyvästä sanasta, rakkauttaläheiselle. Hyvin sopivaa tähän päivään, mutta mtä muuta Raamatusta voi odottaakkaan, se on kaikkinensa niin hyvää ja puhuu vahvasti tänäpäivänä, ole siunattu Jeesuksen nimeen.
      Tämä Pirjo Varosen sanoma puhuttelee minua kovin, koen sen vahvistukseksi noihin viimeisiin omiin näkyihini:
      Sain 17.03.2015 aamulla Raamatun luku- ja rukoushetkessäni tällaisen sanoman sydämelleni:

      "Pian saapuu sade. Kevätsade. Teille, omani. Paljastan teille salaisuuteni. Tulevat päivät muuttavat paljon elämäänne. Ja se muutos tuo vastuuta monille teistä. Kolmessa paikassa tapahtuu paljon pahaa: Uusimaa, Kemi, Salla. Kantakaa kaikki maa Herran omaksi."

      http://www.jouko-piho.fi/211357862

      Koen jotain mullistavaa pian tapahtuvaksi ja onhan verikuun aika. Mutta olkaat rauhassa te Jeesuksen omat, hän pitää kyllä meistä huolen vaikka vaikeat ajat koittaisivatkin.
      Herran rauhaa ja siunausta, käykää Herran kasvojen eteen, nöyrtyen rukoukseen.
      Aamen.

      • sinettisormus1

        Oma näkyni:

        "ensin näin kuinka maa halkeili ja kohta huomasin pelästyen kuinka maan kuori nousi ylös, tiesin olevan kyse maanjäristyksestä, toisessa kuvassa, pienen hetken päästä, näytettiin lumisadetta ja kolmas kuva olikin kaunis, eteeni tarjottiin vaaleanpunaisia ruusuja ja tuo väri, on morsiusseurakunnan väri. Pian siis tulee tapahtumaan jotain suurta jonka perään heti Jeesus tulee hakemaan omansa. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle, Herrallemme, Herra, Herra Sebaotille, kaikki maa laulaa hänen kunniaansa, Israelin Jumalalle."

        Tähän näkyyn on ihan pakko liittää kuudennen sinetin tapahtumat, jotka ovat "koetuksen hetki" joka käy yli koko maan piirin:

        Ilm. 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"


      • sinettisormus1

        Tämän unohdin kertoa, sain myös tiedon sanat: - " kulttuuriohjelma Reijo Nikkilä jatkaa...."

        Kuulin äänen sanovan nuo sanat. Tarkottaako mitään, jos, niin on jollekkin henkilökohtainen viesti. En tunne ketään Reijo Nikkilää ... :)

        ... apua, mitä tarkoittaakaan, heitin tuon nimen hakusanaksi ja tämän sain vastaukseksi. Mitä Herra haluaa sanoa?

        http://www.hs.fi/kulttuuri/a1420176805413

        Noita sanoja olen miettinyt ja tullut siihen tulokseen että tämä Reijo Nikkilä onpaljon tehnyt dokumentteja ym. sodista ja venäjästä, että olisikohan tämä joku vihje tuolta ylhäältä, mistä tulevassakin on kyse?


      • sinettisormus1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Tämän unohdin kertoa, sain myös tiedon sanat: - " kulttuuriohjelma Reijo Nikkilä jatkaa...."

        Kuulin äänen sanovan nuo sanat. Tarkottaako mitään, jos, niin on jollekkin henkilökohtainen viesti. En tunne ketään Reijo Nikkilää ... :)

        ... apua, mitä tarkoittaakaan, heitin tuon nimen hakusanaksi ja tämän sain vastaukseksi. Mitä Herra haluaa sanoa?

        http://www.hs.fi/kulttuuri/a1420176805413

        Noita sanoja olen miettinyt ja tullut siihen tulokseen että tämä Reijo Nikkilä onpaljon tehnyt dokumentteja ym. sodista ja venäjästä, että olisikohan tämä joku vihje tuolta ylhäältä, mistä tulevassakin on kyse?

        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/01/30/docpoint-elamantyopalkinnon-saanut-reijo-nikkila-sinut-neukkumenneisyytensa


      • Hei Sinetti !

        Katsoin tuota linkkiä, ja siinä mainittuja asioita. Asioita se kyllä mielessä herättää, mutta en kyllä osaa varmaksi sanoa mitä saamasi viesti tarkoittaa.
        Pitäisikö meidän suomalaisten elää "vanhaan "hyvään" tapaan " venäläisten ja Venäjän kanssa, päämääränä rauhan säilyttämien, vaikka totuuden kustannuklsella.

        En tiedä.

        Vai, pitäisikö muistutus vanhoista toimintatavoista ottaa opetuksena, että emme enää toimisi niin, eli emme saa suutamme auki kun Venäjä tekee vääryyttä eri puolella.

        Jotenkin koen, että viesti jollain tavalla myös henkilökohtainen jollekin.


      • sinettisormus1 kirjoitti:

        Oma näkyni:

        "ensin näin kuinka maa halkeili ja kohta huomasin pelästyen kuinka maan kuori nousi ylös, tiesin olevan kyse maanjäristyksestä, toisessa kuvassa, pienen hetken päästä, näytettiin lumisadetta ja kolmas kuva olikin kaunis, eteeni tarjottiin vaaleanpunaisia ruusuja ja tuo väri, on morsiusseurakunnan väri. Pian siis tulee tapahtumaan jotain suurta jonka perään heti Jeesus tulee hakemaan omansa. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle, Herrallemme, Herra, Herra Sebaotille, kaikki maa laulaa hänen kunniaansa, Israelin Jumalalle."

        Tähän näkyyn on ihan pakko liittää kuudennen sinetin tapahtumat, jotka ovat "koetuksen hetki" joka käy yli koko maan piirin:

        Ilm. 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

        "ensin näin kuinka maa halkeili ja kohta huomasin pelästyen kuinka maan kuori nousi ylös, "

        Voisiko tämä tarkoittaa, jonkin uuden murtautumista esiin ? Kaksi viimeistä näkyä on selvästi hyviä asioita.


      • Tuulah
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Tämän unohdin kertoa, sain myös tiedon sanat: - " kulttuuriohjelma Reijo Nikkilä jatkaa...."

        Kuulin äänen sanovan nuo sanat. Tarkottaako mitään, jos, niin on jollekkin henkilökohtainen viesti. En tunne ketään Reijo Nikkilää ... :)

        ... apua, mitä tarkoittaakaan, heitin tuon nimen hakusanaksi ja tämän sain vastaukseksi. Mitä Herra haluaa sanoa?

        http://www.hs.fi/kulttuuri/a1420176805413

        Noita sanoja olen miettinyt ja tullut siihen tulokseen että tämä Reijo Nikkilä onpaljon tehnyt dokumentteja ym. sodista ja venäjästä, että olisikohan tämä joku vihje tuolta ylhäältä, mistä tulevassakin on kyse?

        puhuitko eilen sinetti tästä Reijo nikkilä näystä täällä? muistan lukeneeni tämän näkysi jo eilen täällä.


      • sinettisormus1

        ... oikeassa olet Tuula, laitoin sen näkyviin tähän uusintana kun halusin sen vertailuun tuon Pirjo Varosen sanoman kanssa, todella on jotain tapahtumassa koska pahat hengetkin yrittävät vastustella totuuden huomaamista .....


      • Tuulah
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... oikeassa olet Tuula, laitoin sen näkyviin tähän uusintana kun halusin sen vertailuun tuon Pirjo Varosen sanoman kanssa, todella on jotain tapahtumassa koska pahat hengetkin yrittävät vastustella totuuden huomaamista .....

        juuri niin sinetti. eletäänhän lopun aikaa. siunausta sinulle sinetti.


    • sinettisor11

      Sinettisormuksen tuomaa sanomaa?


      Skitsofrenian negatiiviset oireet



      Negatiivisilla oireilla eli puutosoireilla tarkoitetaan skitsofreniapotilaalla ilmenevää nor

      -

      maalien ajatusten, tunteiden tai käyttäytymisen heikentymistä tai puuttumista. Ne ilme

      -

      nevät tunteiden latistumisena, puheen köyhtymisenä, epäsosiaalisuutena, anhedoniana

      eli kyvyttömyytenä tuntea mielihyvää ja apaattisuutena. Negatiivisia oireita esiintyy noin

      kolmanneksella skitsofreniapotilaista. Osalla potilaista ne muodostavat keskeisen osan

      oirekuvaa. Ne heikentävät selviytymistä päivittäisissä toiminnoissa ja vaikuttavat elämän

      -

      laatuun sekä kykyyn selvitä ilman merkittävää ulkopuolista tukea. Negatiivisten oireiden

      syyksi on arvioitu otsalohkon etuosan ja syvempien aivorakenteiden välisten hermoverk

      -

      kojen puutteellista toimintaa. Hoidon alkuvaiheessa ilmenevien negatiivisten oireiden on

      todettu heikentävän ennustetta. Negatiivisten oireiden hoidossa paras teho saavutetaan

      optimoimalla lääkeannos ja yhdistämällä lääkitykseen psykososiaalisia terapioita

      • sinettisormus1

        ... joku pelleilee kustannuksellani, ja kirjoittaa nimissäni, kateutta vaiko paha mielenterveys ongelma?
        Hiljennyn seuraamaan mitä tapahtuu? En lähde tähän leikkiin mukaan, se ei olisi Kristuksen kirkastamista.


      • Rakas Sinetti !

        Harkitse tosissasi rekisteröidyn nimimerkin käyttöönottoa.

        "Jotain" hyvää sinä olet ilmiselvästi tänne palstalle tuonut, kun kerran tuo paha sinusta niin paljon kiinnostui, että näki tarpeelliseksi sinua alkaa täällä palstalla mustamaalaamaan.


        Siunausta ja Rauhaa Sinulle Sinnetti, erityisesti tänään !


      • sinettisormus1
        AOAOAOAOAO kirjoitti:

        Rakas Sinetti !

        Harkitse tosissasi rekisteröidyn nimimerkin käyttöönottoa.

        "Jotain" hyvää sinä olet ilmiselvästi tänne palstalle tuonut, kun kerran tuo paha sinusta niin paljon kiinnostui, että näki tarpeelliseksi sinua alkaa täällä palstalla mustamaalaamaan.


        Siunausta ja Rauhaa Sinulle Sinnetti, erityisesti tänään !

        ...täytyy miettiä tätä tilannetta, kiitos AO, Jeesus Kristus on minun voimani ja rauhani, ei minulta mitään puutu, nyt on kuitenkin hetkeksi hyvä hiljentyä ja jäädä katsomaan tilannetta, Herra paranna ja pelasta tuo ihminen, kuka hän onkaan, anna hänelle rauha ja sinun ihana vapautesi, en häntä moiti, sillä tiedän ettei hänen ole hyvä... Rakasta Häntä!
        Aamen.


      • rakkauttaläheisille

        Kiitos sinetti, että taas kirjoitat ja samoin siunausta ja rauhaa. Minulla on toisinaan aikaa olla täällä ja sitten taas ei. Mutta kirjoituksistasi saan aina lohtua ja rauhaa ja samoin musiikkiannistasi. Kiitos.


        Jeesuksen Veressä Voima on myös eksytetyille ja eksyneille. Kiitos Herran.


    • leavalk

      Ihan samaa ajattelin. Sinetti, niinkuin se parjattu deporakin ovat tuoneet jotakin sellaista tänne, että tuo demoninen vihataho on hermostunut. Deporaa on mustamaalattu jo monta vuotta, ja hän on vain kestänyt. Jättänyt asiat Herralle, joka aikanaan puuttuu.

    • yksipalstalta

      Joo, pitää sanoa meikäläisenkin tää juttu: Olen vuoskaudet täällä enimmiltään lukenu. Ja ihmetelly, et kun se joku depora jotakin kirjottaa, ja vaikkei se itse oliskaan, niin takuuvarmasti alkaa pommitus. Lopeta, lopeta! älä kirjota täälä... olet saa-ana, ja vaikka mitä!! aina se sma taho näyttäs olevan? Ja sitte tulee noita hassuja psykopaatti ja narsistijuttuja. Niillä ne on koettanu mustamaalata sitä deporaa, leimata sairaaks, vaikka kaikki tietää et se on mitä rautaisin täti henkisesti..

      No, tän palstan pilaajan touhut tunnetaan. Mut sinetin pitää tehdä kuin se deporakin on tehny. Jättää asiat herralle, hän tietää totuuden. Ja sanan ihmisenä sinetti tietää, et totuuden herra pistää kapulat lopuks valheiden puhujille.

    • bbm564

      Tässä sulle sinetti esimerkkiä, miten röyhkeää ja häikäilemätöntä on tän palstan pahuuden vihatahojen touhu! Esimerkkejä touko-kesäk.2013 Profetiapalstalla kirjoitetuista herjauksista: Löytyvät Deboralle mm. seuraavat nimitykset (siis kymmeniä solvauksia joka lajia!)

      D-kalma (kymmeniä kertoja)

      * eksyttäjä,

      * väärä profeetta,

      * lahkohenki,

      * iisebeli,

      * manalan herra,

      * saa-ta-nan kätyri,

      * paholainen,

      * narsisti,

      * hullu,

      * sairas,

      * hörhö,

      * luonnevainen,

      * psykopaatti

      * tuonelan torvi,

      * ateisti jne. jne.

      * pylväs ( = valheellinen väite)

      Mutta tämä? Vihataho oli yrittänyt mustamaalata Deboran mainetta seuraavasti:
      ____________________________________________________________
      Viestitallenteita 16.6.2013 klo 21:09 (epälty taho)

      Deborah.

      "Palstan typeryys alko lievästi sanoen nyppim'ään, rupesin ateistiksi (eli tulin järkiini) ja nyt on kaikki hyvin."

      ____________________________________________________________________

      Yritys leimata 41 vuotta uskossa ollutta, lähipiirinsä arvostamaa ja kunnioittamaa uskovaa ”ateistiksi”, väärentämällä Deboran nimimerkin, se oli se vakava virhe, joka pani toimenpiteet liikkeelle. Eikä siinä kaikki? Tämä vihataho jatkoi JATKETTUA valhetta (kymmenet viestinäytteet) väittämällä että Debora itse olisi sanonut ryhtyneensä ateistiksi: Törkeää.

      Eli? Jäljet johtavat ns. sylttytehtaalle. Se sama vihataho on ottanut sinut uhrikseen!

      • sinettisormus1

        ,,muistan hyvin kun Deboraa solvattiin ja hyökättiin hänen kimppuun, niin tehtiin minulle, jolloin kirjoitin opetuslapsi1 nim.merkillä ja samoin sai hyökkäyksiä ihana sisreni, yksin armosta, häntä on kovinkin ikävä. Seurailija varmasti muistaa myös nämä ajat. Ymmärrän että kyseessä täytyy olla jollain tavoin sairas ihminen, enkä halua hänelle pahaa, ainoastaan toivon hänelle, että hän löytää Jeesuksen rakkauden sydämeensä, sanoo muut mitä haluaa. Kyyneleet ovat sydämessäni tämän ihmisen vuoksi, ei siksi että hän on loukannut minua, vaan siksi, että näen kuinka eksynyt ja yksinäinen hän on, ilman rakkautta. Rukoilen siis hänelle rakkautta Jeesukselta, hän tietää ja tuntee hänet ja voi näin häntä koskettaa. Minä olen uhri, koska seuraan Jeesusta, ja sen uhrikiven haluan kantaa, Jeesuksesta en tule luopumaan, Jeesus on kaikkeni.
        Aamen.


      • sinettisormus1

        ...älä odota, että hyökkään takaisin, sitä en tule tekemään, vaan annan sinulle anteeksi, kuka oletkaan ja huolimatta otatko sen vastaan tahi et. Rakastan sinun ihmisyyttäsi tekojesi takana, en tekojasi, olet Jumalan luoma, niinkuin minäkin ja me kaikki.


      • sinettisormus1

      • yksvaan1

        Deborallahan on tällainen raaka tyyli sanomassaan, toisille käy, toisille ei? Kuitenkin pääpiirteittäin puhuu täyttä asiaa. Varmaan kovat kokemukset ovat tehneet tyylin. Sitten nämä "psykopaatti" "skitsofreenikko" herjat vie palstan asiat täysin sivuraiteille? Toisaalta eri mieltäkin voi reilusti olla ja siihenkään ei ole nokan koputtamista. Provoillahan on tarkoituskin harhauttaa ja aiheuttaa "herneet nenään" ilmiöitä. Nämä pitää tiedostaa ja jättää vastaamatta. Yleensä on merkki siitä, että puhutaan liiankin asiaa, jolloin pitää pakka sekoittaa vaikka asiattomuuksilla. Tätähän käyttää infosodankäynnissä jopa valtiot hyväkseen! Männä kuukausina puhuttiin "Pietarin/Moskovan Tiltuista". Näille maksettiin jopa palkkaa! Vastaamatta paras Provoihin ja ilmoittaa asiattomiksi.


      • Jokinon

        Jatkuu..
        2013 istuin netin ääreen ja katsoin palstaa.
        Deboran järjestyssääntöjä, poistoja, omia satuilujaan ja muiden mollaamista törkeästi. Niin törkeästi, että hävetti. Kaikki tuntui olevan eksyttäjiä, paitsi hän.
        Ajattelin jotakin kirjoittaa ja puolustaa Tapani Suontoa, mutta sitten alkoikin tekstiä tulla kummalliseti. Itkin ja kirjoitin ymmärtämättä mitä kirjoitin, mutta kun luin sen niin huomasin, että nyt Pyhä Henki on puuttunut peliin.
        Muistan vain sanat kirjoituksestani '' Kun Minä annan tekstin, niin sen ymmärtää jokainen.''
        Nytkin itkettää kun muistelen tuota asiaa ja Maijaliisan vastausta, että se oli perkeleestä.
        Silti palstalla useampi sanoi muuta ja toivoi, ettei hän poistata viestiä.
        Väkevä, Pyhä Jumala ei salli itseään pilkattavan, eikä ihmisen itseään korottavan.
        Joka sellaista tekee ei ole Jumalasta lähtöisin.
        Kun tuli palaa, näette sen, mutta miettikää mistä se on lähtöisin.
        Jos hoidatte oireita, jää syy tutkimatta.
        Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä - tarinani on totta.
        Rukoilkaa Maijaliisalle terveyttä, ulospääsyä katkeruudesta, anteeksiantamattomuudesta lapsuutta ja elämän koettelemuksia kohtaan.
        Nöyrtymistä Jumalan edessä, niin että hän voisi luottaa Herraan, eikä tuhlata elämäänsä itsensä puolustamiseen hinnalla millä tahansa ja käräjöiminen loppuisi häneltä.
        Paavalilla on ohjeet juuri ko. asiaan.
        Lukijoita siunaten; jokin on.


      • 9khyt3

        Jotainon- nimimerkin viestit ovat sikamaista valhetta, väärää todistusta lähimmäisestä! Jumala tuomitsee valheet!


      • Luuloeitiedonväärti
        Jokinon kirjoitti:

        Jatkuu..
        2013 istuin netin ääreen ja katsoin palstaa.
        Deboran järjestyssääntöjä, poistoja, omia satuilujaan ja muiden mollaamista törkeästi. Niin törkeästi, että hävetti. Kaikki tuntui olevan eksyttäjiä, paitsi hän.
        Ajattelin jotakin kirjoittaa ja puolustaa Tapani Suontoa, mutta sitten alkoikin tekstiä tulla kummalliseti. Itkin ja kirjoitin ymmärtämättä mitä kirjoitin, mutta kun luin sen niin huomasin, että nyt Pyhä Henki on puuttunut peliin.
        Muistan vain sanat kirjoituksestani '' Kun Minä annan tekstin, niin sen ymmärtää jokainen.''
        Nytkin itkettää kun muistelen tuota asiaa ja Maijaliisan vastausta, että se oli perkeleestä.
        Silti palstalla useampi sanoi muuta ja toivoi, ettei hän poistata viestiä.
        Väkevä, Pyhä Jumala ei salli itseään pilkattavan, eikä ihmisen itseään korottavan.
        Joka sellaista tekee ei ole Jumalasta lähtöisin.
        Kun tuli palaa, näette sen, mutta miettikää mistä se on lähtöisin.
        Jos hoidatte oireita, jää syy tutkimatta.
        Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä - tarinani on totta.
        Rukoilkaa Maijaliisalle terveyttä, ulospääsyä katkeruudesta, anteeksiantamattomuudesta lapsuutta ja elämän koettelemuksia kohtaan.
        Nöyrtymistä Jumalan edessä, niin että hän voisi luottaa Herraan, eikä tuhlata elämäänsä itsensä puolustamiseen hinnalla millä tahansa ja käräjöiminen loppuisi häneltä.
        Paavalilla on ohjeet juuri ko. asiaan.
        Lukijoita siunaten; jokin on.

        jokinon - valheita vastaan asioiden toinen puoli! Ei luulotietoa, ei väärää todistusta, vaan sitä, miten asiat ovat. http://keskustelu.suomi24.fi/t/13493034


    • sinettisormus1
      • rakkauttaläheisille

        Kiitos sinetti


    • Tuulah
    • Valeet-tosiasiat

      Tuolla edellä nimimerkki jokinon - kirjoittaa viestiä. Hän syyttää Maijaliisaa, mutta missä on todiste, että se oli maijaliisa.
      ______________________________________________
      Jatkuu..

      2013 istuin netin ääreen ja katsoin palstaa.

      Deboran järjestyssääntöjä, poistoja, omia satuilujaan ja muiden mollaamista törkeästi. Niin törkeästi, että hävetti. Kaikki tuntui olevan eksyttäjiä, paitsi hän.

      Ajattelin jotakin kirjoittaa ja puolustaa Tapani Suontoa, mutta sitten alkoikin tekstiä tulla kummalliseti. Itkin ja kirjoitin ymmärtämättä mitä kirjoitin, mutta kun luin sen niin huomasin, että nyt Pyhä Henki on puuttunut peliin.

      Muistan vain sanat kirjoituksestani '' Kun Minä annan tekstin, niin sen ymmärtää jokainen.''

      Nytkin itkettää kun muistelen tuota asiaa ja Maijaliisan vastausta, että se oli perkeleestä.
      _______________________________________

      Yllä oleva katkelma nimimerkin "jokinon" teksistä palajastaa synnin. Kirjoittaja ei ole antanut anteeksi, on katkera, vielä kahden vuoden päästä alkaa itkeä. Hän ei ole päässyt vapaaksi, vaan kantaa katkeruutta. Syyttää Maijaliisaa, vaikka ei voi sitä todistaa?

      Oikea menettely olisi ollut selvittää asia? Aikanaan, Ettei katkeruuden juuri pääse kasvamaan? Nyt kun se on kasvanut, tämä nimimerkki "jokinon" näyttää olevan sidottu vielä kahden vuoden perästä.

      Nimimerkin "jokinon" kielteinen asenne, vihamielisyys nousee hänen tekstistään:

      "2013 istuin netin ääreen ja katsoin palstaa.

      Deboran järjestyssääntöjä, poistoja, omia satuilujaan ja muiden mollaamista törkeästi. Niin törkeästi, että hävetti. Kaikki tuntui olevan eksyttäjiä, paitsi hän."-
      _________________________________________________

      Hän pilkkaa Deboraa satuilijaksi,jne. Selvä halveksiva asenne? Hän itse todistaa, että korotti itsensä tämän halveksimansa deboran yläpuolelle, ja kerskaa että Pyhä Henki puuttui asiaan?

      No, ei siltä näytä? Pyhä Henki ei erehdy. Pyhä Henki ei leimaa "satuilijaksi" sellaista, joka kirjoittaa (vaikkakin suolaista) Jumalan Sanaa. Nimimerkki "jokin on" tuntuu olevan kateellinen, myös.

      Maijaliisa ei ole katkera, vaan kiitollinen ja tyytyväinen Jumalan lapsi. Hän on nöyrä Jumalan edessä, mutta ei harrasta ns. itse tehtyä nöyryyttä - ihmisten edessä. Se on ulkokultaisuutta. Kolossalais 2:18. Nöyristely ihmisten edessä on tekopyhyyttä, ulkokultaisuutta, farisealaisuutta. Suoran kaidan tien kulkija - Maijaliisakin- on tehnyt pesäeron sellaista näyttelemisestä!

      Nimimerkki "jotainon" samalla tavalla kuin vihamissio, vääristelee kieroon Maijaliisan käräjäasioita. Luulojensa ja tiedon puutteen vuoksi?

      Mutta tekopyhästi kirjoittaa, etä rukoillaan Maijaliisalle terveyttä, jne.

      Kaikki jotka hänet oikeasti tuntevat, tietävät, että Herra on opettanut hänet kiittämään kovistakin koetuksista, hän om uskon asenteella voittanut näin: Jumala hallitsee niin hyvän kuin pahankin, ja kun Hän antaa pahan meitä koetella, se on Hänen viisauttaan ja rakkauttaan! Kiitollisessa sydämessä ei katkeruus pääse asumaan! Kiittäkää joka tilassa!

      Maijaliisa on myös terve, kiitos siitä Jumalalle! Kun 66-vuotias ei tarvitse mitään lääkkeitä, nukkuu ilman rohtoja, ei tarvitse mitään.. niin kyllä lääkärit sellaista perusterveenä pitävät.

      Vaikuttaa siltä, että nimimerkki "jotainon" kirjoittaa mustamaalatakseen Maijaliisan terveydestä. Mutta kätkee sen tekopyhästi: rukoilkaa terveyttä...

      Ei tuollaseen Pyhä Henki ryhdy. Ei voi olla makeaa ja karvasta vettä samassa.

      Eli? Nimimerkki "jotainon" tee parannus. Nöyrry Jumalan väkevän käden alle, ja lakkaa vihaamasta, kadehtimasta ja kantamasta katkeruutta tuota Maijaliisa vastaan.

      Hän tietenkin sinulle on antanut ja antaa anteeksi, mutta parannus sinun tulee tehdä.

      Pyhä Henki ei ollut - eikä ole nytkään - kanssasi - kun olet uudelleen perättömiä kirjoittanut.

    • sinettisormus1

      Tässä sanomaa Jarmon sivustolta joka puhuttelee kovin, etenkin vertailtuna viime päivän näkyihin ja tiedon sanoihin Pirjo Varosen sanomaan:

      18.3.2015

      TIEDOKSI - ajattelin vaan että jos joku vielä tajuaisi että aika on tullut, oletko valmis?

      Perjantaina 20. maaliskuuta on kevätpäiväntasaus, eqiunox, ja erittäin harvinainen auringonpimennys, eclipse, eli bloodmoon, joka nähdään täydellisenä vain pohjoisnavalla parin minuutin ajan. 20. maaliskuuta aloittaa juutalaisen ajanlaskun Nissan kuun, joka on raamatullisen uuden vuoden ensimmäinen kuukausi.

      Tätä ilmiöitä ei ole tapahtunut ihmiskunnan historiassa koskaan aiemmin; seuraavan kerran 100 000 vuoden päästä. Rabbit kutsuvat sitä Jumalan sormeksi, ja kuten juutalainen kansa vapautettiin Nissan kuussa, maailman vapauttaminen alkaa siinä kuussa. Juutalaiset kutsuvat sitä ”lunastuksen lomaksi”. Pääsiäinen alkaa aina 15. nissankuuta.

      Tämä lienee se päivä, josta Joel 2:11 kertoo: ”Suuri on Herran päivä, ja sangen pelättävä, kuka voi sitä kestää?”

      Lähteestä: http://israelupdate.achlak.net/

      http://www.breakingisraelnews.com/32497/passover-blood-moon-preceded-by-exceedingly-rare-solar-eclipse-biblical-zionism/#fTpHSj7izsYALCFH.97


      17.3.2015

      Musta-aurinko ja verikuu ovat kovasti profetaalinen merkki

      Nyt on enää muutama päivä jäljellä raamatulliseen uuden vuoden vaihteeseen joka alkaa kuvaliitteen Tetrad verikuiden keskelle osuneella (Jumalan suunnittelema merkki) auringonpimennyksellä. Tuo päivä on ensi perjantai 20.3. jonka auringonpimennyksellä Nooan ajan uusi vuosi alkaa. (Matt. 24:37) Auringonpimennys näkyy erityisesti Suomen Lapissa täydellisenä ja keskellä päivää klo 11-13. Auringonpimennys näkyy erityisesti Inarin ja Kilpisjärven alueella, josta alkaa Suomen suuri herätys ja josta nousee Suomen suuri säkkipukuinen profeetta, toinen ilmestyskirjan todistajista. Sinne myös iskee ensimmäisenä saatana, Putinin johdolla, tai ainakin sen, joka silloin vastaa venäjän asevoimien liikehdinnästä.
      Sain juuri eilen aamulla mailia koska "Aviv Ohra" villiohran uutisvilja oli löydetty Israelissa, joten "Heprean vuosi" aloittaa uuden kuun 21 maaliskuuta 2015 jolloin Nooan ajan vuosi on vaihtunut uuteen. Uutisnisu, josta valmistetaan happamena leivottuna, eli synnissä leivottuna kaksi kakkua 1:20 osasta parasta nisuviljaa, joka kuvastaa vertauskuvallisesti morsianta. Uutisnisu kypsyy valmistettavaksi toukokuun aikana.
      Verikuut 2015
      Sisaremme keskustelupalstoilta sai eilen aamulla kolme näkyä:

      "ensin näin kuinka maa halkeili ja kohta huomasin pelästyen kuinka maan kuori nousi ylös, tiesin olevan kyse maanjäristyksestä, toisessa kuvassa, pienen hetken päästä, näytettiin lumisadetta ja kolmas kuva olikin kaunis, eteeni tarjottiin vaaleanpunaisia ruusuja ja tuo väri, on morsiusseurakunnan väri. Pian siis tulee tapahtumaan jotain suurta jonka perään heti Jeesus tulee hakemaan omansa. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle, Herrallemme, Herra, Herra Sebaotille, kaikki maa laulaa hänen kunniaansa, Israelin Jumalalle."

      Tähän näkyyn on ihan pakko liittää kuudennen sinetin tapahtumat, jotka ovat "koetuksen hetki" joka käy yli koko maan piirin:

      Ilm. 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

      Olen miettinyt paljon sinettien merkitystä kokonaisuutena. Niiden sisältöä kun ei saa katsoa sellaisenaan, vaan ensin täytyy katsoa mitä kirjaa sinetit pitävät kiinni ja kuka avaa sinettejä. Nämä selviää lukemalla ilmestyskirjaa. Mielestäni sinetit eivät ole ihan pelkästään kronologisia sinettejä, vaan toimii kaikki vähän kuin sinetit 1-4 hevoselle sanottiin että "tule" ja se lähti... eli sinettejä ei voi tulkita yksittäisinä tapahtumina ollenkaan, vaan ne ovat suuri kokonaisuus, vähän kuin ilmastonmuutos olisi kyseessä, joka jää pidemmäksi aikaa vaikuttamaan, kunnes toisin tapahtuu. Siksi näitä ilmestyskirjan sinettejä ei saisi verrata mihinkään tiettyyn henkilöön, kuten neljä ratsastajaa olisi jokin henkilö. Ensimmäinenkin ratsastajakin kuvaa ristintyön armoa Daavidin pojassa jne. vaikka sen voi ymmärtää toisinkin.
      jatkuu.........

      • sinettisormus1

        jatkuu....
        Kun me lähdemme kummastelemaan asioita, joita alkaa tapahtua, niin liian monesti huomaa kuinka äärettömän armoton ihminen tuppaa olemaan toiselle ja se tekee uskonasioista subjektiivisen, vaikka Jumalan suunnitelma onkin jotain muuta. Kaikki näkee uskonelämäänsä vain omien näkökulmiensa läpi, eikä ota huomioon Jumalan kokonaisvaltaista näkökulmaa siitä. Jumala ei tee ihmiskunnalle yhtä ainoaa armotonta kahtiajakoa, toiset kadotukseen ja toiset ikuiseen elämään, vaan meillä on käsissämme vallanvaihtoperiodi, joka kestää seitsemän vuotta. Tuona aikana ihmiskunta on saatava uuden hallinnan alle ja siitä on pohjimmiltaan kyse eikä niinkään tuomioista, joita moni odottaa.
        Uskovien ihmisten näkökulma muodostaa niin äärimmäisiä kuvia aina kaikesta, koska mullistus olisi niin suuri. Jeesus sanoikin vapaasti suomennettuna näin, että "älkääs nyt keuliko niitten mopojenne kanssa, koska ei herran päivä ole vielä käsillä". Elämä jatkuu tuhatvuotiskaudelle, eikä kaikki jumalattomatkaan edes kuole, vaan he käyvät vuosi vuodelta siellä lehtimajanjuhlissa ja synnintekijä joutuu kiroukseen vasta satavuotiaana. Näin mennään ne tuhat vuotta ja tämä seitsenvuotinen ajanjakso on vain siirtymä sinne.
        Tämä aika on paha aika ja siksi Jeesus tempaa omiaan aika-ajoin pois ja minun käsitykseni Raamatun mukaisesti katsoen on että Jumala toteuttaa kaksi tempausta ennen Jeesuksen näkyvää paluuta. Nämä ovat Mooseksen sadonkorjuuoppien mukaiset toiminnat, ensin uutisvilja, sitten pääsato, jota ei saa kerätä pellon reunoja myöden, vaan se on jätettävä köyhän kulkumiehen syötäväksi. Samoin tähän pätee se olennaisen merkittävä syy, miksi maailmanhistoriassa kaksi ihmistä on temmattu, Hanok salaa ennen vedenpaisumusta ja Elia sitten myöhemmin Elisan rinnalta. Näissä molemmissa täyttyy vertauskuva lopunajan viljankorjuusta.

        Nyt odottelemme vaan koska tämä kaikki alkaa. Merkit ovat nyt erityisen vahvat että 20.3. jälkeen alkaa tapahtua. Oma näkemykseni on että vasta pääsiäisen jälkeen.

        Kiitos Jarmo, että sain LAINATA tätä hyvää sanomaasi, siinä on suuri viesti sen ymmärtäville. Ole Siunattu veliseni, Jarmo!


      • sinettisormus1

        21.3.2015

        Vuosi ei vaihdu vielä, vaan vasta kun uusikuu näkyy Jerusalemissa
        Tämä on raamatullinen vuodenvaihteen kohta. Uusikuu ennen pääsiäistä.

        2. Mooseksen kirja 12:1-6 Ja Herra puhui Moosekselle ja Aaronille Egyptin maassa sanoen: "Tämä kuukausi olkoon teillä kuukausista ensimmäinen; siitä alottakaa vuoden kuukaudet. Puhukaa koko Israelin kansalle ja sanokaa: Tämän kuun kymmenentenä päivänä ottakoon kukin perheenisäntä itsellensä karitsan, yhden karitsan joka perhekuntaa kohti. Mutta jos perhe on liian pieni koko karitsaa syömään, niin ottakoon lähimmän naapurinsa kanssa yhteisen karitsan, henkilöluvun mukaan. Karitsaa kohti laskekaa niin monta, että voivat sen syödä. Ja karitsanne olkoon virheetön, vuoden vanha urospuoli; lampaista tai vuohista se ottakaa. Ja pitäkää se tallella neljänteentoista päivään tätä kuuta; silloin Israelin koko seurakunta teurastakoon sen iltahämärässä.

        Tämä tarkoittaa että jos huomenna näkyy uusikuu, niin siitä lasketaan 10 päivää, jossa tämä karitsa hankitaan, jokaista perhekuntaa kohden. Tämä karitsa kuvastaa siis Jeesusta.
        Sitten neljäntenätoista päivänä uuden kuun hetkestä, joka juuri nyt on käsillä, teurastetaan karitsa ja syödään sen liha kokonaan. Tämä on erityistä vertauskuvaa Jeesuksen uhrista karitsana ja hänen lihansa on omaksua hänen sanansa täydestä sydämestä, eli tulla ravituksi hänen sanastaan. Jeesuhan sanoi, ettei yksin leivästä tule kylläiseksi, vaan Jumalan sanasta.
        Pääisiäistä siis vietetään nyt 4.4. joka on kaksi viikkoa uuden kuun hetkestä.

        Jatko lainaus Jarmolta .....


      • Hei !

        Tänään on itse asiassa tuo 10. päivä 1.kuukaudessa, eli karitsan valitseminen. TV:stä tuli sopivasti asiaan sopiva uutinenkin, kun kerrottiin karitsanlihan hinnan alentuneen.

        Käytän omissa laskuissasi ns. aurinkokalenteria, minkä mukaan VT:n juhlat vietettiin.

        Juutalaisilla on käytössään tietääkseni joko kuukalenteri tai aurinko- ja kuukalenterin yhdistelmä. Molemmilla tavoilla menee Jumalan määräämät juhlat vääriin paikkoihin.

        Aurinkokalenterissa jokainen juhla toistuu samana viikonpäivänä vuodesta toiseen.

        Aurinkokalenterissa pääsiäinen on AINA 14.1., eli keskiviikkona, joka siis alkaa jo tiistai-iltana, jolloin vuorokausi vaihtuu. Näin myös Raamatun pääsiäinen vietetään AINA "tiistai"-iltana, klo.18.00 jälkeen.


    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      Tässä tännekkin tuo eilinen näkyni, vaikka siitä oman aloitusketjun teinkin :

      Eilen. 19.3.2015. näyssä, aamulla, näin juomakannun / astian ja siitä kaadettiin vettä, mutta vain määränsä, sillä kannu nostettiin ylös tai pystyasentoon....

      Mieleeni kohosi sanat "kaikkea vain määränsä".

      Noilla sanoilla laitoin haun ja eteeni tuli tämä Raamatun löytö, jossa viestitään juuri tuota asiaa...

      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Luuk.12.html

      Herran Rauhaa ja Siunausta, teille jotka Jeesukseen Kristukseen uskotte ja pidätte hänet Herrananne.

      Aamen.

      • Piksu

        Suomessa tapahtuu lähivuosina kummia asioita! Vielä vuos sitten olisin jättänyt nämä näyt ja profetiat omaan arvoonsa, mutta enää en pysty! Muutos tuli hyvinkin nopeasti! Näitä on tipahdellut hyvin samankaltaisia muistakin päistä! Itse aion valmistautua "lihallisestikin", vaikka käytännössä on turhaa? Tässä saa kyllä mielikuvituksen valloilleen ja tekemistä riittää! Kyllä ateistit jää paljosta paitsi, jos kuvittelevat evoluution seurauksena ihmisen polveutuneen apinasta! Raamattuhan on kuin tosiperäistä satua! Mutta ei kaikille suoda legendoja ja satuja?

        Ps. pitää vaihtaa yksvaan nimimerkki, kun aikanaan kirjoitin sillä ja näki kirjoituksista, ettei kaikki ollut kunnossa, no harvalla on?


      • sinettisormus1
        Piksu kirjoitti:

        Suomessa tapahtuu lähivuosina kummia asioita! Vielä vuos sitten olisin jättänyt nämä näyt ja profetiat omaan arvoonsa, mutta enää en pysty! Muutos tuli hyvinkin nopeasti! Näitä on tipahdellut hyvin samankaltaisia muistakin päistä! Itse aion valmistautua "lihallisestikin", vaikka käytännössä on turhaa? Tässä saa kyllä mielikuvituksen valloilleen ja tekemistä riittää! Kyllä ateistit jää paljosta paitsi, jos kuvittelevat evoluution seurauksena ihmisen polveutuneen apinasta! Raamattuhan on kuin tosiperäistä satua! Mutta ei kaikille suoda legendoja ja satuja?

        Ps. pitää vaihtaa yksvaan nimimerkki, kun aikanaan kirjoitin sillä ja näki kirjoituksista, ettei kaikki ollut kunnossa, no harvalla on?

        Hienoa Piksu että silmäsi alkavat aukeamaan, hyvä että alat valmistautua, se ei todellakaan ole turhaa, sillä Jeesus sanoi että meidän tulee suumme sanalla tunnustaa hänet Herraksemme ja jättää syntimme hänen ristinsä juurelle, sillä miksi kannamme enää sitä mistä haluamme luopua, siitä maailman pahasta, Jeesus haluaa vapauttaa meidät sovitus työnsä kautta ja hän ottaa mielellään syntimme vastaan, tee se jo tänään, tee se nyt, ja nöyrry hänen eteensä rukoukseen. Jeesus sanoi: uskosi sinut pelasti, älä enää syntiä tee.
        Aamen. Ole Siunattu Piksu, Jeesuksen Kristuksen nimessä.


      • sinettisormus1

        Pelastus Rukous

        Jeesus, tulen sinun luoksesi, tälläisena kuin olen.
        Jeesus Kristus olen niin yksinäinen ja levoton.
        Haluan olla onnellinen ja saada rauhan.
        Kuulin / luin että sinä elät ja olet todellinen,
        kuulin /luin että sinä tulit maailmaan ihmiseksi,
        ja menit ristille syntini ja yksinäisyyteni kantaen.
        Anna mun kaikki syntini anteeksi kalliissa Pyhässä
        sovintoveressäsi. Tule nyt Jeesus Kristus mun
        sydämeeni. Haluan olla pelastettu, siksi annan
        sinulle sydämeni ja elämäni.
        Haluan päästä taivaaseen, haluan olla onnellinen.
        Jeesus minä vastaan otan sinut nyt minun
        Herrakseni ja vapahtajakseni.
        Kiitos rakkaudestasi juuru nyt minua kohtaan.
        Kiitos että kuulit minua ja pelastit minut juuri Jeesus!
        Kiitos Taivaallinen Isä että saan olla nyt lapsesi.
        Aamen.


    • sinettisormus1

      Piksu, ja te muut saman ratkaisun tehneet, Jeesus on iloinen yhdestäkin löytyneestä lampaasta, joka on ollut kadoksissa, eksynyt, hänen rakkautensa sinua ja teitä kohtaan on ylitsevuotavainen, näen ja tunnen sydämessäni Jeesuksen ilon kyyneleet.
      Jeesus olkoot Herrasi,
      Aamen.

    • sinettisormus1
      • sinettisormus1

      • sinettisormus1

      • sinettisormus1

    • voimavirta

      ei se paremmaksi tule tää

    • dgt65

      paljon on linkkejä valita

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe