Hyväksikäytetyksi/jätetyksi

kyynelposki

Pakko nyt tänne purkaa tätä pahaa oloani...

En tajua enää mikä minulla mättää miessuhteiussani. Miehiä, tai ns vientiä kyllä riittäisi, mutta kun mikään ei kestä.. Joudun säännöllisin väliajoin sydänsuruiseksi... Aina kaikki lopahtaa, yleensä ukauden sisään.. ja kaikiss oli potentiaalia ja alkoi hyvin.... Ehkä seksi tulee liian aikaisin kuvioon ennenkuin tunnesidos olisi miehen puolelta vahvempi, ja siksi nää loppuu...

Mutta kun minulla on vahvat tunteet, ja olen herkkä, niin minua oikeasti satuttaa nämä tilanteet. Nytkin minulla oli lyhyt suhde itseäni nuorempaan mieheen, josta ei sitten ekan seksin jälkeen kuulunutkaan mitään, eli hänkin haki vain seksiä... teksii mieli laittaa sille jotakin, mutta en viitsi, tiedän että sekin meni matkoihinsa... olin tosi ihastunut häneen, juuri haikeana katsoin hänen facebook kuviaan... niin se vaan elämä jatkuu ilman mnua, luultavasti jo mut unohti...

Kaikki luulee että minulla on helppoa, kun olen kuulemma niin kaunis ja ´seksikäs... Silti olen ilman rakkautta, ja jatkuvissa sydänsuruissa.. ne miehet joihin ihastun, haluavat lähinnä seksiä, ja lähtevät sitten toisiin seikkailuihin ja valloituksiin...

Viimeisimmän vakavan suhteeni jälkeen en ole tavannut yhtäkään miestä joka olisi tosissaan kanssani, aivan järkyttävää! haluaisin treffejä, illallisia, leffailtoja, deittailua, seksiä, hulluttelua hasukanpitoa ja tutustumisia.... jään normaalitreffailusta paitsi.

Kuinkahan kauan tällaista karusellia jaksaa ennekuin lopullisesti pimahtaa? Kuka jaksaa sarjadeittailla ja olla loppumattomassa haikeuden ja sydänsurujen tilassa? Nytkin ikävöin tätä kundia.... enkä aio sitä sille näyttää..koska en halua jäädä roikkumaan... :(

15

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaavaaminullakin

      Yritä valikoida vain ne suurimmat sydäntykytyksen aiheuttajat. Itsekkin olin aikoinani niin kiltti, että suostuin jokaisen jätkän ehdotuksiin. Ei kannata. Sitä tosissaan olevaa jätkää ei välttämättä ikinä tule. Niinkuin jossakin pelissä, pelaajat vaihtuu vaan...

      • kyynelposki

        Joo, just tollainen tunne minulla oli. Peli jatkuu kokoajan, mutta mies vaihtuu.

        Se miehen vaihtuminen ei kuitenkaan ole vain ns nminun syytäni, vaikka saattaa näyttää että vaihdna miestä kuin sukkaa! Mutta kun ne miehet vain katoavat ja kaikki lopahtaa ennenkuin on kunnolla edes alkanutkaan, ja yleensä semn seklsin saamisen jälkeen... houkutanko pelkästään seksinnälkäisiä pleijereitä vai mistä ihmeessä tässä on kyse.

        Nytkin kaipaan kundia jonka kanss ajuttu alkoi, mutta aistin joka solullani ettei siitä enää koskaan kuulu mitään... vastasi jotain ympräsipyöreää kun kysyin mitä kuuluu....What the hell is happening to0 me????? :/

        No, kohta on taas uusi mie,s mutta kun tiedän jo etukäteen mitä taas käy niin alkaa olemaan suojamuurit päällä :(


    • miisuuh

      Kuulostaa tutulle, sama ongelma täällä.. :(

    • been_there_done_that

      Olen ollut aivan samalaisessa tilanteessa. Suhteet alkavat yleensä todella räjähtävästi, tunteiden osalta siis, ja aina mä ajattelin että noniin, tämä on se elämäni suuri rakkaus kun tällälailla jalat lähtee alta. Nopeasti 1-2kk ja miesten tunteet lopahtaa sekunnin sadasosassa. Sitten sitä "kituutus" vaihetta jatkuu juu/vai/ei vaihetta. suhteesta riippuen, viikko tai kuukausia. Olin pitkiäkin aikoja sinkkuna, koska itsensä kerääminen tälläisten juttujen jälkeen oli todella raskasta, taas tulin hylätyksi... Viimeisimmän tälläisen suhteen jälkeen aloin tosissani miettimään että mito hittoa, sama kaava toistuu aina, nyt on oikeesti perehdyttävä asiaan. Aloin lukemaan paljon kirjoja/äänikirjoja jätetyksi tulemisesta, suhteista, minä kuvasta jne. Aloin tajuamaan tilanteen, koin vetoa tietynlaisiin miehiin, ja jossain syvällä sisimmässäni tiesin jo suhteen alussa, kuinka tässä käyn, hain siis suhteita, jotka ei tule kestämään, karua. Nopeasti ja ytimekkäästi sanottuna, minun tuli opiskella itseäni, millaisiin miehiin tunsin vetoa, minun kohdallani nämä olivat pelurit/ja enemmän tai vähemmän narsistit. Miksi näin oli, se on pitkä stoori. Mutta minun piti opiskella, miten heti tunnistaa tälläiset miehet ja vaikka kuinka perhosia ilmaantuisi vatsaan, käyttää oppimiani työkaluja ja väistää sujuvasti tälläiset tilaisuudet/tilanteet. Pitkäkestoiseen suhteeseen vaaditaan niin paljon enemmän, toki sinun pitää tykästyä toiseen, mutta anna aikaa, tutustu toiseen, hetken huumassa saattaa hullaantua ja tulla sokeaksi monille asioille. Mieti näitä vanhoja suhteitasi siltä kannalta että mitä voit oppia niistä, ja käytä nämä opit hyväksesi kun seuraavan kerran tapaat kivan miehen!
      Pohdiskele mikä saa miehessä sinussa laukeamaan sen ajatuksen että mahdollisesti olisit halukas kokeilemaan seurustelua? Onko jokainen potentiaalinen lähestyjä seurustelu potentiaalia, vai viehättääkö tietynlainen lähestymis tapa, sanat, asiat, eleet?

      • onmullakinongelma

        Kiltit miehet on niin kilttejä, etteivät edes yritä. Pahat pojat ovat ainoita, jotka tekevät lähestymisyrityksiä.


    • mummunniksit

      Toimippa niin että seurustelet noin puoli vuotta keskustellen ilman seksiä. Läheisyydestä voi nauttia muutoinkin. Mies joka haluaa vain seksiä ei ole oikea mies kenellekkään. Kun suhde vakavoituu ja otatte askeleen eteenpäin olette jo tutstuneet toisiinne kunnolla. Yhdenillan juttuja ei kannata harrastaa. Mutta elä jää myöskään pitkään suremaan sillä eteenpäin se on vain mentävä. Kyllä se oikea vielä kohdallesi tulee.

      • niintaikkanäin

        Mutta, mitäs jos seksi onkin aivan surkeaa tai ei vaan jostain syystä toimi, niin silloin olisi mennyt puoli vuotta tavallaan hukkaan.. Harva mies nykypäivänä puolta vuotta seksiä odottelee. Saattaahan se sua tapailla, mutta sitten on muita naisiakin kierroksessa, joilta sitä seksiä saa, ja olet pahimmassa tapauksessa asiasta täysin tietämätön, kyllä sekin loukkaa naista. Ei oo helppoo, ei.


    • fkpapap

      Valitset vääriä miehiä. Mieti, minkätyyppisiin aina lankeat ja jatkossa karta niitä visusti.

    • niintaikkanäin

      Onkohan sellaisia miehiä vielä olemassa, jotka jaksaisivat/haluaisivat deittailla puol vuotta yhtä naista ilman seksiä??? Siis, ettei sitä seksiä haettaisi sinä aikana muualta..

    • missävika

      sama juttu täällä. tavatessa mies on aina ollu ensin se kiinnostuneempi osapuoli, sitten kun oma kiinnostus kunnolla herää niin miehellä on jo lopahtanut. oonko mä niin epäkiinnostava oikeesti? heti kun tutustuu niin ei kiinnostakaan. enkä usko, että ihan vaan seksin perässä ovat olleet, koska monet halunneet deittaillakin, mennä syömään ulos jne.

    • tuttujuttu2

      Näitä tarinoita on koko ajan vain lisää ja lisää.. Eli suurin osa naisista valitsee huonoja miehiä? Ei, vaan suurin osa miehistä haluaa vain pitää hauskaa, eikä todellakaan sitoutua. Se vaan kerrotaan naiselle vasta sitten kun ollaan jo saatu nautiskella seksistä jonkun aikaa estoitta. Hyvin harva suurimmasta osasta miehistä haluaa sitoutua. Lähtee sitten lätkimään, kun vaistoaa että nainen tarvitsee ja tahtoo enemmänkin. Ihan perus tarina ja kertoo tän päivän miehistä kaiken oleennaisen.

      • eihyvätpärjää

        harmittaa että asia on näin..
        ite oon perinteikäs mies, mutta kun olin 25v ollu ilman naissuhteita niin pimahdin ja rupesin kopioimaan pleijereitä..
        sit se muija jätti mut kylmästi ku luuli et oon samanlaine ku muut ja nyt
        mun sydän on nii kuollu etten välitä naisen tunteista yhtään.


      • hyviäkinon
        eihyvätpärjää kirjoitti:

        harmittaa että asia on näin..
        ite oon perinteikäs mies, mutta kun olin 25v ollu ilman naissuhteita niin pimahdin ja rupesin kopioimaan pleijereitä..
        sit se muija jätti mut kylmästi ku luuli et oon samanlaine ku muut ja nyt
        mun sydän on nii kuollu etten välitä naisen tunteista yhtään.

        Oot kokeillut hurmata väärää naista.


    • Kokkilahjoittaja

      Moikka! Sama fiilis on mullaki. Teit ruokaa ja edes yrittää siivota ja pitää huolta kämpästä, järkätä jotai matka juttuja ja lahja hommia ni sitä ei vaan arvosteta. Paskaaa.. Kuka jaksaa oikeesti tommosta. Kyyyllä naiset on ihmeellisiä. Hyvät ei tuu juttusille, ne iskee silmää ;)

    • Aboriginaali

      Helsingin Sanomat 1.5.2010 Tommi Nieminen.

      Ainakin sataa lasta käytetty seksuaalisest hyväksi valtakirkon suojissa.
      Suomen luterilaisessa kirkossa on paljastunut lasten hyväksikäyttöä.

      Suomen valtakirkon suojissa on tapahtunut laajamittaista, pääasiassa lapsiin kohdistunutta
      seksuaalista hyväksikäyttöä.

      Evankelisluterilaisessa kirkossa asiaa selvittäneiden tietoon on viime viikkojen aikana tullut yli 20 uutta tapausta.

      Asia on noussut esille katolisen kirkon skandaalin vuoksi. Viime viikolla Suomen luterilaisen kirkon johto kehotti hyväksikäytön uhreja tuomaan tapauksensa julki.

      Uhreja arvioidaan vuosikymmenten saatossa olleen Suomen kirkollisissa piireissä ainakin sata ja hyväksikäyttäjiä useita kymmeniä, arvioi lastensuojelun asiantuntija Johanna Hurtig.

      ”Tämä on vain jäävuoren huippu”, hän arvioi.

      Epäiltyjen joukossa on joitakin pappeja ja muita kirkon työntekijöitä. ”Nuorisotyö on alue, jolla näitä on eniten”, kertoo kirkon perheasiain keskuksen johtaja Martti Esko.

      Kahdessa vanhassa tapauksessa uhri väittää, että silloinen piispa on vähätellyt ja peitellyt asiaa.

      Lisäksi noin kymmentä vanhoillislestadiolaisessa liikkeessä saarnaajana toiminutta epäillään hyväksikäytöstä.

      Viimeksi kuluneen vuoden aikana on tuomittu kuusi liikkeessä toiminutta miestä. Osa tuomioista on ollut pitkiä 8?12 vuoden vankeusrangaistuksia, mikä kertoo erittäin törkeistä seksuaalirikoksista, kuten lasten raiskauksista.

      Yksi uhri kertoi tarinansa Helsingin Sanomille. Lähipiiriin kuuluneet miehet käyttivät häntä hyväkseen seitsemän vuoden ajan.
      -----------------------------

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2592
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      327
      2411
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      94
      2136
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1817
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1733
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1704
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1443
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      60
      1427
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe