Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sukkiksissa etu- ja takapuoli?

epätetoinen

Kysymys kuuluu:
Onko sukkahousuiissa mitään merkkiä siitä, kumpi puoli in esim. takapuoli,
Vai onko mitään väliä kummin päin laitat ne jalkaasi?

8

5371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedoton

      Joissakin sukkahousuissa on selvät kanta- ja kärkivahvikkeet. Ne antavat ehkä viitteitä siitä, kumpi on etu- ja kumpi takapuoli. Mutta useimmiten on aivan saman tekevää, kuinka päin ahtaudut niihin.

      • Samantekevää

        Samoin isommissa on takakiila joka osoittaa oikean oikean pukeutumistavan.
        Jos sukkien teriä ei ole kudottu muotoon (yleensä silloin on myös kantavahvike) on samantekevää kumpaa tietä puetaan ensimmäisen kerran. Jatkossa pitää jotenkin merkitä tms. kumpi puoli on etupuoli jotta kantapääkulumat eivät olekin seuraavalla kerralla jalkapöydän päällä. Joissakin isommissa malleissa valmistaja on kutonut vyötärönauhaan ylimääräistä resorikuviota, jota voi käyttää merkkinä.


    • Yleensä, jos on pohja- ja/tai kantavahvikkeet, niin takana on vyötäröosassa keskisaumasta viitisen sentin päässä molemmin puolin pystyompeleet. (ja mammamalleissa housuosassa kaksi saumaa peffan puolella).
      Jos on vain kärkivahvikkeet tai kärjessä pelkkä sauma, niin ei oo väliä.

    • ghjt

      Halpis sukkahousuissa ei ole etu- eikä takapuolta. Muotoilluissa sukkahousuissa huomaa uutena kumminpäin puetaan. Jalkaterän muoto näkyy selvästi. Voi merkata vaikka tussilla vyötärönauhaan kumpi on etupuoli. Parin käyttökerran jälkeen ei välttämättä enää eroa huomaa. Laitan yleensä tussimerkinnän kun otan uudet muotoillut sukkahousut käyttöön, ettei täydy arpoa mitenpäin. Kantavahviketta ei useimmiten ole ollut muotoilluissakaan sukkahousuissa. Riippuu kai valmistajasta. Saisi kyllä olla kaikissa ohuemmissa sukkahousuissa.

    • Tiedoton

      Jos sukkahousuistasi ei löydy etsimälläkään mitään muita etu- ja takapuolen tunnistamista helpottavaa merkkiä, niin kannattaa tarkistaa vyötärönauhasta löytyvät saumat.
      Se sauma, joka työntyy vyötärönauhasta korkeammalle ylös, kuuluu taakse.

      • Toista_tietä

        Oletko jossain sukkahousutehtaassa töissä ja tiedät että kone ompelee jotenkin muotoillen keskisauman (takapuolelle enemmän tilavuutta)?
        Olen käyttänyt tuota vinkkiä päinvastaisena, pidempi ompelujäänne eteenpäin. Muistisääntöä voi käyttää kumminpäin tahansa. Kone voi katkaista ompeleen tasaisestikin molemmin puolin, riippuu koneen säädöistä.


      • Tiedoton
        Toista_tietä kirjoitti:

        Oletko jossain sukkahousutehtaassa töissä ja tiedät että kone ompelee jotenkin muotoillen keskisauman (takapuolelle enemmän tilavuutta)?
        Olen käyttänyt tuota vinkkiä päinvastaisena, pidempi ompelujäänne eteenpäin. Muistisääntöä voi käyttää kumminpäin tahansa. Kone voi katkaista ompeleen tasaisestikin molemmin puolin, riippuu koneen säädöistä.

        Joku vain väitti, että se pieni "häntä" kuuluu taakse.


    • ghjt

      Tutkin tuota häntää muutamista halpis sukkahousuista. Vähän riippuu sukkahousuista onko se toisella puolella pitempi. Sujautan yleensä takaetupuolettomat sukkahousut jalkaan miten päin nyt sattuvat pakkauksesta käsiin osumaan. Mutta mitä ovat sukkahousujen vyötärönauhassa olevat resorin tapaiset kolme kohoumaa, yleensä 5-10 cm sauman molemmin puolin. Joissakin on nuo kohoumat vastakkaisilla puolilla. Minulla on useita sukkahousuja, joissa nuo on. En tiedä niiden tarkoitusta sukkahousuissa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2394
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2141
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1961
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe