Puolustuspuheet

hjjuyt

Nyt kun näitä lastensurmia, Erika, Kuopio puidaan oikeusasteissa järkyttää nämä sosiaalitoimeen kohdistetut puolustelut. Kummassakin tapauksessa viranomaiset ovat olleet tietoisia, mutta nyt sanotaan, että ei ole väkeä tms. Kumpikin olisi voitu hoitaa heti niin, että lapset olisivat olleet hoidossa muualla sijaishoidoissa ja vanhemmat olisivat saaneet tavata valvotusti lapsiaan. Toisesta tehty lukuisia ihan oikeita lastensuojeluilmoituksia, joille oli perustelut. Toisessa äidin terveys järkkynyt, ollut hoidossa, ei mitään syytä antaa lapsia hänen haltuunsa edes hetkeksi ja sitä oli mahdoton kotioloissa järjestää.
Nyt ei pidä riittää se, että väkeä on liian vähän hoitamaan, vaan todella rangaistukset asioiden käsittelijöille, jotta jatkossa ei ole yhtään vastaavaa tapausta.
Se että on liian vähän työntekijöitä järjestyy vain tätä kautta, että huomataan että tällaiset asiat pitää hoitaa heti, varmasti on perheitä, koiden tilanne ei ole tätä luokkaa ja sinne juostaan jatkuvasti.

Tässä vuosia sitten sairaanhoitajat pitivät puoliaan palkoistaan ja samaan aikaan sisareni oli vakavasti sairaana, tiuskivat hänelle, ei riittänyt aikaa, mutta tämäkin sairas tarvitsi hoitoa, joten me sisarukset istuimme hänen luonaan lähes jatkuvasti ja pidimme kaarimaljaa kun oksensi, kuljetimme vessaan, vaihdoimme vaatteita ja keskussairaalassa. No hän oli kuukauden siellä ja menehtyi varsin nuorena.
Ei ole sairaan tai lapsen vika, että väkeä on liian vähän ja palkka on pieni, niitä asioita pitää käsitellä ihan muualla. Varmasti on niin sosiaalipuolella liian vähän tekijöitä kuin sairaalassa hoitajiakin liian vähän ja liian pienellä palkalla työn vaativuuteen verrattuna.
Raha kulkee meillä väärissä paikoissa eli bisneksen tuotossa. Voidaan paljon pienentää bisneksen tukea ja siirtää se tuonne sosiaalipuolella tarvittavaan työhön ja työvoiman palkkaamiseen.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liskalötjöt

      Kuuleppas on niillä aikaa mutta senkin ajan mieluiten viettävät toimistosssa tai käytävissä jutellen.
      Rahaa kyllä vaaditaan mutta ei se raha korvaa työntekijää. Suomalaisista on tullut laiskoja.

    • Syss

      Kyllä; väkeä lisää niin terveydenhuoltoon kuin sosiaalipuoleenkin. Ja kouluihin. Ja päiväkoteihin. Ja vanhustenhuoltoon, ja mihin vielä!!! Ja nimen omaan koulutettua ja motivoitunutta väkeä!
      Ei varmasti ollut hoitajien vika, kun taistelivat työoloseistaan. Kyllä muutokset parempaan näkyy selkeästi myös potilaitten hyväksi jos hoitajia on tarpeeksi ja palkka yms. asiat kunnossa. Ei se ole keneltäkään pois jos työssä vielä olevat jaksavat, niin henkisesti kuin fyysisestikin.
      On surullista ja katkeraakin menettää läheinen, mutta kaikkia faktoja asian puitteissa kun emme voi hyökätä hoitajien kimppuun?! Me hoitajatkin olemme todellakin vain raadollisa ihmisiä, lihaa ja verta. Emme ole "sisar-hento-valkoisia" jotka liihottelemme äänettömästi kärsivien potilaitten keskellä,asettaen viileän kätemme kuumeiselle otsalle! Meillä on kuin raskas 3-vuorotyö. Epäsäännöliset vapaapäivät. Suuri vastuu niin potilaista kuin omaisistakin. Surkea palkka.... tätä voisi jatkaa, mutta me jotka alalla olemme,olemme siellä tämän kaiken hyvin tietäen, mutta kuitenkin omasta halusta ja todellisesta halusta auttaa. En usko että kukaan jaksaa ihmissuhde-ammatissa jos ei ole siihen todella motivoitunut!
      Sosiaalipuolta en tunne, mutta uskallan uskoa että sielläkin on parastaan yrittäviä ihmisiä. Virheitä tulee, vaikkei niitä saisi tulla, ja totta kai virheen tekijän on otettava vastuu.
      Paljon on mätää Suomen maassa ja paljon korjattavaa! .

    • ajajajajajajajajajajaj

      Niin ja sitä paitsi Suomen lakien mukaan jokaisella on oikeus puolustukseen ja asianajajaan!
      Rikoksesta riippumatta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3151
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2569
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      381
      2477
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2065
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1887
    6. 172
      1309
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      980
    Aihe