NSA:n ex-johtaja: vakoilemme "mielenkiintoisia" ty

thethethethetthr

NSA:n ja CIA:n entinen johtaja Hayden myöntää yliopistoyleisölle aivan suoraan, että 911 antoi oikeutuksen tehdä vähän kaikkea jänskää ilman kongressin tai presidentin valtuutusta, perustuslain kaltaisista pikkujutuista välittämättä.

Lisäksi hän, vielä röyhkeämmin, sanoo kuulijoille päin naamaa "me emme vakoile pahoja tyyppejä, me vakoilemme MIELENKIINTOISIA tyyppejä".

Kuka onkaan mielenkiintoinen nyt tai tulevaisuudessa näiden petojen mielestä, hmmmm...

http://www.infowars.com/former-nsa-director-agency-spies-on-interesting-not-bad-people/



Mielenkiintoiset tyypit ovat oppositiota ja toisinajattelijoita, jotka saattaisivat tiedoillaan kasata kokoon vastavoiman vallassa olevalle rikolliselle zionistieliitille.

Usan hallituksen tyypit ovat siis imperiumin kaltaisia pahiksia, joilla on käytössään SS- ja Stasi-tyyppisiä väkivaltakoneistoja pitämässä kansaa kurissa ja estämässä todellisen demokratian muodostumista.

12

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eghetetheheth

      Totuusliikkeeseen osallistuvia vakoillaan, heidän sanomisiaan ja menemisiään seurataan, ja näitä tietoja käytetään hyväksi uhrin hiljentämiseksi. Ja jos mikään muu ei auta, niin cia ja moSSad kätyreineen järjestää murhan, jonka paikallinen yhteistoimintaviranomainen (Esimerkiksi Suomen poliisi) leimaa "Ei syytä epäillä rikosta" nimikkeellä.

    • rjrrgnrnryrterthrt

      EDVIGE will contains data on "civil status and occupation; physical addresses, phone numbers, email addresses; physical characteristics, photographs and behaviour; identity papers; car plate numbers; fiscal and patrimonial information; moves and legal history."

      As highlighted by lesbians and gays associations, this will include data on sexual orientation and health, in particular HIV seropositivity. This has been confirmed by a representative of the Interior ministry, who declared that "the mention of these data will only be authorised for incidental need in relation with an activity

      Edvige oli muuten Mussoliinin rakkaan siskon nimi.

      http://www.lewrockwell.com/spectator/spec90.html

      "Mussolini pelasti enemmän juutalaisia kuin Schindler" Oliko Mussoliinikin siis juutalainen?

      Sarkozy haluaa myös Euroopasta "monikulttuurisen" pakkonaittamalla eurooppalaisia maahanmuuttajien kanssa.

      http://galliawatch.blogspot.com/2008/12/mtissage-now-its-obligation.html

      http://www.youtube.com/watch?v=YFsmvDF6ytk Sarkozy Calls For WHITE GENOCIDE!

      Varttijuutalaisen Adolph Jacob Hitlerin ashke-NAZIhallinto käytti joka viikko miljoona reikäkorttia, joiden avulla se kykeni luokittelemaan ihmisiä rotuoppiensa mukaisesti. Pikkutarkka tilastointi antoi välineet niin sanotun lopullisen ratkaisun tehokkaaseen toteuttamiseen, kun sen aika tuli vuonna 1942

    • Salaliittoofacta

      Salaliitoista kiinnostuneet ovat oletusarvoisesti NSA:n kiinnostuskohdelistan kärkipäässä. Mitä suurempi arvovalta, poliittinen valta ja näkyvyys mediassa ihmisellä on, sen kiinnostuneempi on NSA, ja varsinkin jos mielipiteet eroavat radikaalisti Usan "arvoista".

    • kirjakortti

      Olet seonnut viimeinkin.

      • Pelottaako_liikaa

        Tätä näillä zombeilla on antaa vastaukseksi kylmään faktaan, hyvin menee.


      • Aquafall15

        Ei, vaan sinä olet se, joka on seonnut totaalisesti. "Länsimaalaisena",tiedän tuon
        kaiken olevan 100% totuutta.Ashkenaazi juutalaiset omistavat jo enemmän kuin 50% suomen varoista. He ovat joka maassa " Aquafalls profiileineen" .


      • Antisiionisti

        kirjakortti,miksi et paljastanut "daavidin tähteäsi" ?


    • "niin cia ja moSSad kätyreineen järjestää murhan, jonka paikallinen yhteistoimintaviranomainen..."

      Ei se noin mene.. SELLAINEN MAKSAA AIVAN JÄRJETTÖMÄSTI.

      ...tuli minullekin ikään kuin jotenkin "viranomaisen tapainen" kyselemään ja uhkailemaan aikanaan tyyliin: " Jos alat vielä natsiksi, ME tapetaan SUNT!"

      Olin hiljaa ja ajattelin:

      - eipä moinen ole ennen edes tullut mieleenkään, mutta jos toi äijä tuossa vielä vähän aikaa uhkailee niin minäpä sanon sille: "Kiva Sinähän annat minulle hyviä ideoita."
      Rappukäytävässä aikanaan törmättiin uudelleen ja oltiin silmätysten ja sen silmät ja kasvot kavalsivat sen, ne ikään kuin viestivät ahaa toi tunnisti minut. Jälkeenpäin tuli mieleen, voi vittu kun en kysynyt siltä, että "Missä me ollaan aikaisemmin nähty?" ja virnistänyt perään.
      Olisi mielen kiintoisaa ollut miten se olisi reagoinut noin ympäripyöreään, mutta mukavasti vihjailevaan kysymykseen, kun pölähti ulos alakerran Subwayn takaovesta suoraan silmille. :)) Itse asiassa mitä se siellä teki, kun takaoven kautta poistui paikalta. :)

      Sen sijaan paikaliseen henkilöstöön tai Subway kanssa toimiviin firmoihin se äijä ei mitenkään liity. Tiedän ihan tarkaan henkilökunnan ja yhteistyökumppanit edustajineen ja kuskeineen. Ei se mulle kuulu, jos joku josta SubWaysta melkein pölähtää takaoven kautta silmille, kunhan ei tule silmille.

      Todellisuudessa Mossad se ei ollut, vaan ilmeisesti jotain kaksi huhuilevaa ja järkensä menettänyttä yksityisetsivää, jotka vielä olivat erehtyneet henkilöstä... tällainen mielikuva vaan jäi. :))
      Ainoastaan noin järjettömät syyttelyt ja syyttämiset ylipäätään viittaavat määrätyllä tavalla kyseiseen järjestöön :D
      Sorry nyt en minä ainakaan ole niin mielenkiintoinen ihminen ja enkä varmasti pidä turpaani kiinni, en hyvällä enkä pahalla. Sen nyt pystyy profiloimaan kuka tahansa.

      -kristitty, kansalliskonservatiivi.

      -masson.

      http://www.saul-masson.info

    • Jotaintärkeääväliin

      uppista

    • jeeeeeJAjeee
    • sfbsdfdfbsfbf

      Harri Holkeri eli tasan vuoden kirjoituksensa "Kaukaa haettu" jälkeen.

      Tapettiinko Wuorikin Iltalehdessäkin julökaistun kirjoituksen "Sokea taluttaa Ramboa" johdosta, kirjoitus löytyy myös Wuoren kirjasta Kaikki on totta. Wuori kritisoi kirjoituksessa Usan laittomia ryöstö-/hyökkäyssotia Afganistaniin ja Irakiin.

      http://openlibrary.org/b/OL16691263M/Kaikki_on_totta

      "Kuului kaksi kovaa pamausta ja kopteri tippui mereen"

      Surmansa saivat Työturvallisuuskeskuksen nykyinen toimitusjohtaja Matti Kopperi, tuleva toimitusjohtaja ja SAK:n apulaisjohtaja Ari Seger, johtaja Marjut Ruotsalainen, hallituksen puheenjohtaja ja Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n asiamies Tapio Kuikko sekä hallituksen varapuheenjohtaja Pentti Vainio SAK:sta.

      Kuka tekee siirtoja, raivaa ihmisiä jotta nämä voidaan korvata omilla dollarivetoisilla jees-miehillä
      Vastaa
      Ilmianna
      Jaa
      1 Vastaus

      >15 ooo

      28.9.2014 09:36

      Käsittääkseni Halme romahti, kun hänen steroidivetoinen itsetuntonsa ja imagonsa petti.

      Kun ajattelee niitä aggressiivisuutta täynnä olleita Gladiaattori-aikoja televisiossa 90-luvulta ja vielä poliittisen toiminnan alussa, niin putous oli melkoinen, kun ihminen oli enää "omillaan".

      Steroidien vaikutus on henkisellä puolella ehkä suurempikin kuin fyysisesti; valtava krapula seurauksena, kun ne lopetetaan; masennus,ahdistus..

      Uskoisin, että Halme kaivoi itse syvän kuoppansa, johon putosi.
      Ilmianna
      Jaa
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      Tony Halmeen tappoi George W.Bush

      Tony Halme myrkytettiin

      jo vuonna 2003, hän makasi 3 viikkoa koomassa, mutta selviytyi uskomattoman hyvän fysiikkansa ansiosta, Halmeen aivot kuitenkin vaurioituivat pysyvästi, ja ihmeellistä kyllä tästä ei yhtään puhuttu julkisuudessa, vaan Halmeen suhtauduttiin kuin terveeseen.

      Kooman jälkeen Halmeen verbaalinen ulosanti oli vain varjo entisestään, Halmeelle tämä oli raskasta, eikä hän enää kestänyt vihanneksena oloa vaan ampui itsensä.

      Syy Halmeen murhaamiseen oli Halmeen mamukriittisyys, pakolaisten siirto on eliitin businesta ja siihen ei saa puuttua, kansalaiset voivat kitistä palstoilla mitä kitisevät se ei vaikuta mihinkään, mutta jos auktoriteetti alkaa paasaamaan eliitin vastaisia teesejä on lähtö lähellä.

      Tapettiinko Wuorikin Iltalehdessäkin julökaistun kirjoituksen "Sokea taluttaa Ramboa" johdosta, kirjoitus löytyy myös Wuoren kirjasta Kaikki on totta. Wuori kritisoi kirjoituksessa Usan laittomia ryöstö-/hyökkäyssotia Afganistaniin ja Irakiin.

      http://openlibrary.org/b/OL16691263M/Kaikki_on_totta

      "Kuului kaksi kovaa pamausta ja kopteri tippui mereen"

      Surmansa saivat Työturvallisuuskeskuksen nykyinen toimitusjohtaja Matti Kopperi, tuleva toimitusjohtaja ja SAK:n apulaisjohtaja Ari Seger, johtaja Marjut Ruotsalainen, hallituksen puheenjohtaja ja Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n asiamies Tapio Kuikko sekä hallituksen varapuheenjohtaja Pentti Vainio SAK:sta.

      Kuka tekee siirtoja, raivaa ihmisiä jotta nämä voidaan korvata omilla dollarivetoisilla jees-miehillä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4976
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2761
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1985
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1668
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1533
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      63
      1397
    7. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      51
      1390
    8. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1377
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1334
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1111
    Aihe