yli 300 kiloa

fatso12345---

olen 23-vuotias nainen ja painan yli 300 kiloa. tarkemmin 321 kiloa. jep, kuulostaa uskomattomalta. en ole liikkunut kunnolla asunnostani vuosiin. joudun kulkemaan ovista sivuttain ja silloinkin tekee tiukkaa. en mahdu kunnolla vessaan tai suihkuun. takamukseni on valtavan iso. vaatteet ovat pienet ja farkut tekevät tiukkaa.

ruokavaljooni kuuluvat donitsit, pizzat, hampurilaiset ja jne.

21

3078

  Vastaukset

  • Onko tää joku trolli?

  • 321 kiloa!

  • Häh ? ei voi olla ? tai sit valas ....

  • Itse teet itsestäsi sen mitä olet. Jos et ole tyytyväinen ulkomuotoosi, aloita omanlaisensa ruoan säännöstely. Vaihda vaikka donitsit hedelmistä ja tee välillä salaattia ateriasta, kastikkeeksi kevyt kastikkeita. Näin minä olen laihtunut. Huuteli oli suht tavallista yhdestä ikkunasta ja ihmettely, miten iso ja leveä perä minulla on. Lopetin iltasyömisen, pois ilta-ateriat, viimeinen ateria kello 15-16 ja sen jälkeen vihanneksia, juureksia ja hedelmiä, mehua, teetä ja kahvia makeutusaineita kera tai hyvin vähän sokeria. Liikuntaa neljästi päivässä, aamulla, aamupäivällä, iltapäivällä ja illalla. Lemmikkiä älä edes ajattele, ennen kuin pystyt liikkumaan kunnolla sillä se vaatii tuntien lenkkejä päivittäin. Kontrollissa käy oma vaaka kerran päivässä. Kokeile alkuun vähän rasvaista margariinia leivälle, ruisleipää, donitseja kerran viikossa korkeintaan yksi. Viinit pois ynnä muut. Osaat ja pystyt, jos itse haluat. Ateriat on syötävä, mutta syö vähän rasvaa sisältäviä juomia ja ruokia.

  • Kiinnostavaa, haluaisin tietää lisää sinusta! Minua kiinnostavat ssbbw naiset.

  • Joo. Mä en omista vaakaa. Talvella lihoo ja kesällä laihtuu, nyt ehkä painan jotain 58-60 kg. Eihän kukaan voi painaa 300 kg!

   • kyllä voi kun syö reilusti eikä ole nälässä.


  • Ei sun kannata mitään yrittää, vajassa kahessa vudessa sää oot hauvan levossa siel ei tarte mitään uusii kuteita. Käske vähä sukulaisii ottaan sinus mittoi sen takei, et ne osaa tilata sulle erikois teetetyn arkun, et se kestää sun painos ja et sää mahut siihe kans.

  • Sinä voit kuolla ylensyömiseen, jos syöt jatkuvasti liikaa. Valkuaisaineet ja vesi, kasvikset täyttää vatsaa. Minulla on kaikkien mielestä liian leveä peräpää, mutta en kärsi kolesterolista enkä sokeritaudista. Olen käynyt laboratoriotesteissä helmikuussa ja kolesteroli oli ihannemitoissa. Olen kuitenkin yli 82,5 kg painava, vaikka söisin mitä ja miten vähän tahansa. Ainoastaan säännöllinen ruokailu, ei iltasyömistä 17:00 jälkeen, vain kasviksia eikä rasvaisia niitäkään, tämä ainoastaan jatkuvan lenkkeilyn kanssa auttaa. Siihen voi yhdistää kotijumpan, salille ei ole pakko kenenkään mennä. Näin viime vuoden syksyllä ja keväällä sain painoni laskemaan 84,8 kg:sta 70,4 kg mitattuna aamupainosta. Kyllä sinäkin voit laihtua. Mielen lujuutta houkutuksia vastaan on kehitettävä ja tajuttava sokeritaudin, makuuhaavojen, sudänsairauksien, rasvoittuneiden sydämen, maksan, munuaisten ja ahtautuneiden verisuonten vaara, joka johtaa lopulta ennen aikaiseen hautaan lihavuuden vuoksi. Lisäksi tulee, kuten minulle nivelrikko ja jos et syö valkuaisaineita, kuten maitoa ja juustoa, osteoporoosi eli luukato. Älä aiheuta liialla syömisellä terveytesi ja elämäsi menoa. Et pysty kohta liikkumaan enää ollenkaan. Olen entinen sairaanhoidon ammattilainen, nyt eläkkeellä. Silti liikun koiran kanssa, pyörällä ja kävellen jatkuvasti neljä viisi kertaa vuorokaudessa jatkuvasti. Minimissään kolme kertaa, sillä koira vaatii jatkuvaa hoitoa. Liiku ja syö oikein. Ravintoterapeutti, auttaa. Hänelle voit varata ajan terveyskeskuksesta. Löytyy jokaisesta kaupungista. Kokeile. Et pety. Itse teet itsestäsi, mitä teet.

  • Kyllä tuo läski on sitten sitkeää. Ei auta mielen lujuus eikä ruusuiset kuvitelmat siitä miten tervehtyä. On sittenkin syötävä oikein. Jos syöt liian vähän, saat anoreksian tai muun syömishäiriön ja olet hoikka, kävelevä luuranko. Jos taas syöt liikaa, olet elefantti. Syön siis hyvin joka päivä monipuolisesti. Sillä tavoin kontrolliin syömistäni. Eikä ole häiriöitä enkä ole tonnikeiju.

  • Millä rahalla voit syödä noin paljon .
   Kuka tuorakasi sinulle kun etvarmaan tuota kokomäärää kanna kaupasta kotiisi.

  • Mä painan 326 kiloo eli laitoin hiukka paremmaksi. Syön hyvää ruokaa !

   • Olet ihannepainossa. Mutta onko sinulla vaateostoksilla ongelmi, vai valmistatko itse vaatteesi? Riittääkö sloggi-pöksyssä kokonumerot, entä rintaliiveissä? Entäs korsetit, pitääkö kiristysnauhat vaihtaa pari metriä pitemmiksi?
    Kevätkuntoon vaan, järven vesi nousee puolimetriä, kun pulahdat veeteen. Kai osaat uida?


  • Jos haluatte laihtua niin vesi-merisuolapaasto. Voi olla hengenvaarallista jos on diabetes 1, kannattaa eka kysyä lääkäriltä ja tarkistaa oma terveydentila että onko diabetes 1 tms. Kannattaa hankkia enemmän kuin yhden lääkärin mielipide, ja siis sellaisten lääkäreiden jotka osaavat kertoa eri asioita kuin toiset, vaikka olisivatkin samaa mieltä siitä mitä kannattaa tehdä.

   Tämä siis jos haluatte laihtua.

  • 321 kg ei nyt vielä niin suuri ongelma ole.
   Ihan hyvin vielä 50 kg lisää voi tulla.

  • Sen puoleen ei tarvitse huolehtia, että täältä löytyy kyllä jätkiä, jotka ovat isompien naisten perään. ;)

  • Ei sulla olisi missään kuvaa heittää? Älä anna ylimääräisen painon lannistaa, olet upea joka tapauksessa!

  • Nainen 321 kg.
   Onko Suomen ennätys?

   • Tuskinpa.


  • Kuvia!!

  • Vau... aikamoiset lukemat.

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   287
   11528
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   221
   6960
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5567
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   4749
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3270