Memories in Razzle!!!!

hanoi68

Kirjoitan tän tarinan nyt koska viimevuonna ei ollut vielä konetta käytössä.
Tää tarina kertoo kaverista joka syntyi Isle of Wightilla vuonna 1960. Sai nimexeen Nicholas Dingley eli paremmin tunnemme nimellä Razzle!!
Tää kaveri oli Isle of Wightin ja Lontoon välillä nuorena ollu jossain pienissä bändeissä rumpalina jotka ei saaneet mitään niin merkittävää kuuluisuutta. Mutta vuonna 1982 tämä silloin 22-vuotias kaveri exyi Lontoon Zig-Zag klubille kuuntelemaan erästä bändii. Ja sen kuultuaan lupasi ottaa rumpalin paikan vaikka jalat katkaisemalla entiseltä!!(huh). No eipä tarvinnut koska toinen oli jo lähdössä bändistä. Ja bändihän oli kansainvälisesti suomen paras bändi Hanoi Rocks!! (ainakin mun mielestäni). Ei olis suomalaisilla nyt maailmalla Himii, Rasmusta ja muita kovii koittajii jollei Hanoit ois sitä tietä sinne kovalla työllä raataneet.
Razzle sai paikan ja sopi bändiin ku nenä päähän. Kovan koulun käytyään Hanoit kärsi paljon. Oli sairaala reissuja. Andyn ja Nastyn sairaalareissuja, Miken jalan katkeaminen turneella yms. Mutta vuonna 1984 sananmukaisesti rysähti.
Joulukuun 9 päivä vuonna 1984 joutui tää kaveri (Razzle) auto-onnettomuuteen jota ajoi toinen rokkari Vince Neil (mötley crue). Vesiliirto teki tehtävänsä. Panthera-merkkinen urheiluauto joutui vesiliirtoon ja kolari oli valmis. Auto putosi Razzlen puoleiselle kyljelle jolloin tää rumpali sai heti surmansa ja siinä sivussa muutama ulkopuolinenkin. Vince selvityi pelkillä naarmuilla.
On sääli että tälläistä tapahtuu mutta täytyy muistaa että tää on tätä elämää.
Jäi harmittamaan että en ikinä nähnyt Razzlea livenä missään vaikka muut heput tiedän joteskin. Razzlehan oli aika vilkas kaveri, mutta bändin muut pojat tykkäsivät siitä. Olihan Razzlen käsivarteen tatuoitu texti; Too Fast To Live,Too Young To Die!! Olikohan enteilevää?! Mutta siihen kolariin loppui silloin siihen aikaan loistava maailmanvalloitus Hanoi Rocksilta.
Aliarvioimatta nykyistä rumpalii Lacuu, niin Razzle oli ainut rumpali mikä sopi Hanoihin. Nyttenhän Hanoit tekee uutta valloitusta ameriikassa. Japanissahan ne ovat kautta aikain olleet huipussa. Ja puuttuuhan sieltä nykyään Sam Yaffa ja Nasty Suicide.
Mutta mulle on aina 20 vuoden ajan ollu päivä 9 joulukuuta erillainen. Sytytän kynttilän ja kuuntelen ainoastaan Hanoi Rocksii ja enimmäkseen biisei; Dead By X-mas ja Million Miles Away jota Razzle vielä lauloi viimeisellä keikalla New Yorkissa. Paitsi jos työpäivä sotkee ni sit vasta ku tuun kotiin niin soitan vain Hanoi Rocksii!!
Tää on vain tarina siitä että muistelot elää. Jollain on surullisii ja jollain o iloisii ja jollain on molempii!! Tää on yx mun murheellisimpii juttui!!! Elämä jatkuu ja voi tapahtua mitä vaan kenelle vaan!! Mutta mulla ei unohdu päivä 9.12 1984!!!

Hyvää joulua kaikille!!!

Razzle in memorial!!!

hanoi68

ps. palautetta saa antaa niin ku -. Se on tervettä!!!!

15

5362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KryptoM

      Ehdin näkemään Hanoi Rocksin Turun konserttisalissa vielä kun Razzle eli. Mikellä oli toinen jalka kipsissä mutta esim. korkeiden kaiutinmonitorejen päälle hän silti kiipesi ja meno oli muutenkin lavashowssa kuin kipsiä ei olisi ollutkaaan.Se olikin viimeisiä mahdollisuuksia nähdä original Hanoi Rocks koska kohta tulee 20 vuotta Razzlen kuolemasta. Lavabändinä bändi oli siinä ainoassa konsertissa heiltä jonka näin yli 20 vuotta sitten tosi kovaaa tasoa.Ja akustikaltaan yksi parhaista saleista kun sali on Suomessa niin soundit soivat mahtavasti.

    • punkkarikloppi

      en mä sinänsä hanoita sillo diggaillu,mut muistan
      ton päivän yläasteelta erittäin hyvin.
      suurin osa tytöistä itki koko päivän ja
      opettajat kävi kuumana.surullista että
      tehtyä ei saa tekemättömäksi.die young,die hard.

    • Saigon Shakes

      Asiaa puhuit.
      Toisaalta jäi vaivaamaan tuo kirjoituksen kohta, jossa Vince ja Razzle lähtivät kohtalokkaalle matkalle. Juu varmaan auto joutu vesiliirtoon mutta äijäthän oli dokaillu ja vetäny viivaa pitkin päivää. Känniaste oli sitä luokkaa, että pelkkä puhallus alkometriin olis sulattanu sen, ei pahalla.
      Muutoin kirjoitit kauniisti.

    • Muistissa on tuo päivä...

      tosin en muistanu kylläkään, että se oli jo v. -84, muistelin että olis ollut vasta v. -85. Kyllähän se oli vaikeata 13 vuotiaalle tytölle, kun satuin pitämään molemmista bändeistä. Taisinpa repiä Vincen julisteet seinältäkin pois (ainakin hetkeksi). Edelleen pidän molemmista bändeistä..Hanoi Rocksista kuitenkin ehkä enemmän, ja viime kesänä (vasta) näinkin sen livenä (ensimmäisen kerran koskaan) nykyisessä kokoonpanossaan. Kovassa vedossa oli bändi, ei voi muuta sanoa.

    • hanoi68

      Dodii!!! Se päivä sit oli ja meni.
      Aikast pali jengi kävi lukees ja saahan sitä lukee vieläkin. Ne ketkä saivat muisteloita tosta ni hyvä on sit!!! Ja moni näköjään muisti sen kans.
      Mulla ittelläni oli kynttilät palaamas ja ainoastaan Hanoita soittelin.(niinku sanoin). Eihän mitään itkua ei tiätty, mut vetihän se mielen apeaxi. Kiitoxia muutamille ku kommentoivat mun stooriani. Kiits!!! Ja saa sitä vieläkin kommentoida. Elämä jatkuu ja that`s It!!! Mut muistot palailee aina.
      Ja tähän loppuun et suomessa on kyllä hyviä bändejä ja tulee. Hyvä niin. Jokainen kuuntelee mikä parhaimmalt kuulostaa ja se o karman laki!! Et kyl mä muitaki bändei kuuntelen et ei pelkästään Hanoita. Kaikki melkeen käy mut yx ei minuun kolahda enkä voi sille mitään. Ja soon Eput. Yäxx ja Yäxx!!! (sorry eppu-fanit). Kax eka levyy niil oli hyvii mut nyt ne laulaa ku joku humppa-bändi!! Ei oo musiikis mitään särmää!!!
      Mut mun tarina tä ja et silleen!!!
      Memories in Razzle!!

      hanoi68

      • *näncy**

        joo muistetaan,mä ainaki. sorry tykkään epuista,heh. arvaas kuka :D...(nancy)


      • hanoi 68
        *näncy** kirjoitti:

        joo muistetaan,mä ainaki. sorry tykkään epuista,heh. arvaas kuka :D...(nancy)

        Ai sä kuuntelet humppa-bändii!!! No mikäs siin jos diggaat mut mä en. Niihä se menee et pistät kuponkii panoksen sit kohteen hanoi-eput 10-0 ja that`s it!! Ei se oo niin vaikeeta!!!
        Nii ja hmmm... et arvaanko kuka?? No en tiä??!! Kaiketi!!


    • Buahh

      Kylläpä on kirjoitus kunniaksi kun et osaa edes bändin nimeä kirjoittaa...jessus!

    • HanoiFanivuodesta86

      Mitenköhän Yaffa voi?
      asuu kaiketi ruotsissa ja mitä tietoja viimeksi kuulin niin voi mennä paremppinkin.

      Nasty sentään tajus lopettaa ajoissa ja eiköhän se jossain hesan apteekissa ole töissä.

      • hanoi 68

        No samist ei oo pali tietoo täl hetkel mut eikös se nykyää jenkeis asustele muijan ja muksun kanssa, Anna ( Andyn ex) ja Nicholas (poika, nimi otettu Razzlen mukaan) jenkeissä. Keikkailee Joan Jettin bändin kans välil ja sit soittelee New York Doll:sis, ja oli ainaski bändis Mad Yuan. Mut kait sil hyvin pyyhkii.
        Joo Nasse lopetti vaix olikin uutena vuotena yllätys vieraana hanoin keikalla soittaas turus. Joo apteekkari on tai miks sitä sanotaan. Omax iloks taitaa soitella kuiteski.


    • Hanoi Fan

      Moi

      Minäkin muistan aina Razzlen kuolinpäivän.
      Muistan miten itkin kun kuulin 1984 joulu-
      kuun 9 päivä,että Hanoin rumpali on kuollut.

      Olin silloin yläasteella ja olin koulussa
      just silloin ku kuulin tuon..en pystyny
      tekeen mitään tunnilla olin vaan ihan sekasin
      että näinkö siinä sitten piti käydä...

      Mutta niinkuin sanoi tälläistä joskus tapahtuu
      ja sillehän me ei voida mitään.Ehkä oli Razzlen
      aika lähteä vaikka kukaan ei sitä varmasti
      halunnut ei ainakaan tällä tavoin.

      Minulla on kuvia muistona ja kaikki Hanoin
      levyt tallessa niitä kuuntelen aina
      kun tuntuu siltä,että on tarve saada kuulla
      Hanoin biisejä.

      Mutta elämä jatkuu siitä huolimatta,koska
      kyllä Razzle varmasi haluu,että me jatketaan
      samalla meiningillä eteenpäin :).

      Minulla on uusin levy Hanoilta ja kyllä
      täytyy myöntää,että se on PARAS BÄNDI
      SUOMESSA edelleen!!

      Jee mikä ihanaa Hanoit tulee Seinäjoelle
      26.12.2005 ja totta mooses meen kattomaan
      miesystäväni ja Hanoi kavereitten kanssa.

      Tulee varmasti ihana hyvä keikka ja kuvia
      täytyy toki vähän napsia Makkosesta,Andysta
      ja muista bändin jäsenistä.

      Razzle elää meidän sydämissä
      aina :).

      • Razorblade

        Olen ilonen että on muitakin jotka on ottaneet yhtä rankasti Razzlen kuoleman. Vaikka en ollutkaan syntynyt silloin, olen kova Hanoi Rocks -fani. Erityisesti pidän 80- luvun tuotannosta - vaikka olenkin ns. uuden sukupolven Hanoi Rocks -fani. Olenkin tutustunut Hanoi Rocksiin lukemalla ja kuuntelemalla kaikki levyt ja kappaleet mitä olen vain käsiini saanut. Olen kolaristakin lukenut monta kertaa. Kylmät väreet menee kun kuuntelen Dead By X-mas...
        Vince Neil ei saanut ansaitsemaansa tuomiota, hän on itsekin myöntänyt että olisi kuulunut vankilaan. Toisaalta on hän myös antanut ristiriitaisia lausuntoja. Hanoi Rocks ei koskaan saanut kuuluisuutta joka sille kuului.
        Siitä olen kyllä eri mieltä, että ilman Hanoin menestystä ei tunnettaisi muita suomalaisia bändejä ulkomailla. Tosiasia on että ei Hanoita tunne kovin moni ulkomailla - mutta ne fanit ovatkin sitten hulluna bändiin...HIM ja muut ovat omalla musiikillaan, kiertämisellään ja taidollaan ansainneet levynmyyntiluvut ja menestyksen. Hanoi kuitenkin oli huipulla yli 20 vuotta sitten, eikä sitä muisteta enää(ikävä kyllä).

        Terveisin: HIM & Hanoi Roxxx - fanaatikko88


    • TommyMichael 88

      ilmeisesti joku f*cking teini tänki kirjottanu ku oli noita x-kirjaimia liian paljon. Tarinakin ois saanu olla pitempi

    • Anonyymi

      Ihme huumehörhöjä surette.
      Miksei se Vince joutunu linnaan kuolemantuottamuksesta? Niin no, olis kuollu niihin aineisiin ennemmin tai myöh. Ja itteppä meni kännisen kyytiin. Köyhiä aikuisvauvoja kun piti itte lähtee viinaa hakee lisää...surkeita luusereita...densoja

    • Anonyymi

      Sohossa oltiin ja vedettiin siinä viimeistä viivaa niin Chevyllä siihen sellainen 4 kaapinkokoista mustaa veljeä ja nappasivat meiltä pakastearkun mukaan ja ei siinä kellään refleksi riittänyt kun stradlean ja froglien kanssa oltiin aamust asti jurrisa ja sen muistan kun yaffaa ne alkoi pullottaa. Andyn kanssa naurettiin aivan perseessä ja siellä oli melko tunkkainen ilma. Sen jumputuksen muistan välillä. Oi niitä aikoja

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe