Raamatun ilmoitus kestää ja arvot hyviä!

Rakasta_totuutta

Jumala on meille antanut Raamatun, jotta Jeesuksessa ja totuudessa voimme elää ja pelastukseen tulla eli Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan päästä. Jeesus on hyvä paimen varmuudella jokaiselle ja ihmisen tarvitsee vain alkaa vastaanottamaan ja kiittämään ja kunnioittamaan ja rakastamaan Raamatusta saatavaa Jumalan hyvää opetusta. Palavassa rakkaudessa tahdomme tehdä Jeesuksen opetuksen mukaan ja hyljätä valheet ja rahan epäjumalanpalvelukset, ja valitettavasti tätä on tässä ajassa paljon. Ollaan Jeesuksessa pyhät, ja jätetään maailman ahneus pois elämästämme.

15

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näitä_lisää

      Sielumme virvoittuvat hyvästä totuudesta Jeesuksessa ja kestää hyvät arvot varmuudella.

    • ksdfgdg

      Kaanaankielista hevonpaskaa.

    • SeAvarakatseinen

      Avarra katsettasi, äläkä lankea juutalaisten jumalaan, kun koko juttu on apinoitu jo kauan aikaisemmin eläneiltä "viisailta."

      https://www.youtube.com/watch?v=6pQpc_PJ_4o

      Tutkailehan tuosta videosta, miten asia oikein on!

    • Pitäskö aloittajan tarkistaa faktat raamatusta. Olikos se nyt oikeesti jumala, joka se kirjaili?

      Saarnamiehet ja papit pitäisi vetää petoksesta oikeuteen, kun eivät näille retardeille kerro mistä ruamattu tuli!

    • Jumala_antoi

      Jumala antoi Moosekselle Raamatun viisi ensimmäistä kirjaa, ja toki Aabrahamin oli kutsunut ennen tätä muttei kirjallista antanut meille välitettäväksi ja säilyneenä varsinkaan. Profeetat kirjasivat sanojaan ja säilyneet meille Jumalan aivoituksen mukaan. Jeesuksen ja apostolinsa sanat ovat luotettavat ja Isältä Jumalalta Totuuden Hengen vaikuttamina. Autuaat uskovat Jumalan ilmoituksen ja sen mukaan sydämeltään uudistuvat Jumalaa kiittämään ja kunnioittamaan ja rakastamaan ja samoin lähimmäisiemme kanssa saamme elää ja toimia ja sanoilla on myös tärkeä merkitys, toki myös hiljaisuus on hyvää monesti.

    • Aabrahamilaiseen uskontoperheeseen kuuluu noin 3 miljardia ihmistä ja 4 miljardia tunnustaa jotain muuta uskontoa tai ovat uskonnottomia.
      Millä edellytyksellä väität , että kristinusko on se "aito asia"? Se että joku sanoo tunnustavansa jotain tiettyä uskoa, ei tee maailmasta parempaa. Myöskään Raamattu ei ole etiikan ja moraaliin oppikirja kun lukee vaikka Mooseksen todennäköisesti sepitettyjä tarinoita.

    • Julkinenvideo
      • No niin video on ilmeisesti Sinulle mieleen , sen kun katselet.

        Mutta jos niputtaa yhteen uskonnon, etiikan ja moraalin niin yksi niistä ei kuulu joukkoon.

        Kiitämme: E.....


    • Hyvä_ihmisenä

      Hyvä ihmisenä tuntea Raamatun ilmoitus ja samoin anoa Jumalan Hengen armoa ja totuutta, ja näin uudestisyntyä ja uudistua mieleltään elämään Jumalaan turvaamalla, ja tietysti Jumala antaa kaikille ihmisille hyvää vaikka eivät anoisikaan, sillä Jumala on hyvä. Tietysti ihmisen kannattaa tutkia Jeesuksen sanat ja tehdä niiden mukaan ja näin ymmärtää Isä ja Poika ja Pyhän Hengen osallisuus.

      • "Ihmisen elämässä on kolme vaihetta:
        Hän ei tiedä syntyvänsä,
        pelkää kuolevansa
        ja unohtaa elää... "

        Mieluummin mielekäs elämä, ennen kuin jatkuva pohdiskelu kuoleman jälkeisestä olemattomasta elämästä. Jotkut ovat pystyyn haudattuja.


    • Reddington

      Silloin isäntä meni ulos miesten luo ja sanoi: "Älkää, hyvät miehet, tehkö sellaista pahaa tekoa, mieshän on minun vieraani. Älkää tehkö mitään niin hirveätä! 24 Kuulkaa, täällä on minun tyttäreni, joka on vielä neitsyt. Täällä on myös sen miehen sivuvaimo. Minä tuon heidät teille. Voitte tehdä heille mitä haluatte, vaikka raiskata heidät, mutta tälle miehelle älkää tehkö mitään niin hirveätä!"

      25 Mutta kaupungin miehet eivät kuunnelleet vanhusta. Silloin leeviläinen vei sivuvaimonsa ulkona odottaville miehille. He raiskasivat hänet ja pitelivät häntä pahoin koko yön aina aamunsarastukseen asti. Vasta sitten miehet päästivät hänet käsistään. 26 Aamunkoitteessa nainen tuli ja lyyhistyi sen talon ovelle, johon hänen miehensä oli majoittunut, ja jäi siihen makaamaan.

      http://www.evl.fi/raamattu/1992/Tuom.19.html#o31

      Niinpä tuntuvat olevan... Mitäs raiskauksesta tai parista...

      • Niin..... ja usea fundis väittää että kaikki moraali on lähtöisin Raamatusta.

        Mitä tuohon voi muuta sanoa - ei mitään.


    • Raiskaajat_pahoja

      Raiskaajat pahoja ja Raamatussa on myös kerrottu tällaisista kuten edellä viitattu.

      Jumalan vanhurskaat ihmiset eivät tahdo raiskauksia kenellekkään, mutta maailmassa paha pyrkii hallitsemaan kuten raiskaajat noissa tapauksissa. Valitettavasti ihmispelko panee paulan, mutta todellisuudessa myös todella pahuutta voi ihmisten keskuudessa ollakin olemassa.

    • Kannattaa_huomata

      Kannattaa huomata, ketkä ovat pahoja ja ketkä joutuvat raiskaajien uhreiksi. Ihminen voi alkaa syyllistämään myös syyttömiä tai uhreina olevia, kun eivät ymmärrä asioiden todellista luonnetta ja lähtökohtaa. Valitettavasti yhteiskunnassa epätasa-arvoisimpia ovat kaikki heikko-osaiset vaikka esimerkiksi naisten työelämän epätasa-arvosta jotkut tahtovat sitten suurta ääntä pitää, kuitenkin todellisuudessa jokainen työtön suomalainen on täysin epätasa-arvoisessa asemassa yhteiskunnassaan, jossa toimeentulon tulisi olla täysin itsestään selvyys jokaiselle ihmiselle. Ihmisten paatumus on erittäin suurta näissä asioissa ja hyväksytään räikeää epäkohtaa laajalti ja sitten täysin toisen mittaluokan asiat saavat suurta huomiota ja tärkeimmät unohdetaan laajalti.

    • Jumalan_tahto

      Jumalan tahto on monien pelastuminen valtakuntaansa ja asuinsijoja Uudessa Jerusalemissa on lukuisia ja mahdollisesti voidaan jopa laskea ne muurin jalokivien mukaan, kuten on annettu tietoa Raamatussa tästä asiasta. Miljardeja, toki ihmisten lukumäärä myös on ollut samoin lukematon historiassa ja nykyisellään myös. Kuitenkin on maassa paljon vielä tilaa ja suurin osa ihmisistä on suurissa kaupungeissa meren rantakaupungeissa kaupankäynnin tähden, ja laivojen lukumäärä suuri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe