Kevät tulee ja silmänruoka myös takaisin, nams! :)

Olen miettinyt aina mitä pahaa jokin löytää siitä esimerkiksi että naiset/tytöt kohentavat kuntoaan esim. urheilutrikoissa ja miehet ihan luonnollisesti katsovat niitä ohikiitäviä pimatsuja sitten sillä silmällä (ei ole ihme kun turkiksissa ollaan koko talvi -ei se ole normaalille heteromiehelle kuin pelkkä silmänilo, kun tyttö/nainen haluaa trimmata vartaloaan hyväksi (pahus jäi ne lenkkarit kotiin, muuten olisin pysynyt juosten mieluusti peesissä, toteaa mies mielessään). Joidenkin uskovien mielestä ne tulisi varmaan kieltää ja samalla varmaan yleiset uimarannat ja varsinkin naisten bikinit...puhumattakaan nudistirannat kun tahtoisivat jopa avioliiton ulkopuolisen seksin harrastamisen kieltää tai elättää ihmisiä mistään tietämättöminä seksuaalisuutensa suhteen!!

Mä uskon siihen, että tuollainen säädyllisyydessä eläminen on enempi uskovien juttu ja samalla itsepetoksellinen valehtelu..tekis mieli mutta kun haluaa rakastaa enempi Jeesusta tai Jumalaansa kuin sitä katsettaan kohdistaa siihen ohikiitävään naiseen. Ymmärtäkää jo, ettei elämä ole Raamatun ohjesääntöjen noudattamista. Joitakin ihmisiä kuten mua etoo se ettei ihmiselle ole muuta oikeutta kuin elää (toivottavasti teistä tietty Raamatun oppien ja säädösten mukaan) ja kuolla pois! En hyväksy kristillisyyttä, koska se on sellainen, jonka tulisi taltuttaa ihmisten todellisen luonteen Raamatun mukaiseksi tms.!! Ihminen on eläin, kuten muutkin nisäkkäät!? Sitä eläimellisyyttä ei todellisuudessa muuteta keino-oppi Raamatun tai säätyopin mukaan, vaikka kuinka tulisi uskovien pillien mukaan täällä puhallella niin urheilutrikoista naista nyt kattoo mies oli se sitten uskova tai uskonnoton muuten on homoseksuaali! En tiedä heteroista naisista, kuinka tarkoin he kattelevat!

Uskovan tulisi käsittää että "katsoa saa, muttei koskea" (se nyt sattuu olemaan tällaisen ateistin mielipide), mutta sä typerä uskova haluaisit kieltää katsomisenkin! Mihin sä uskovainen sitten ennemmin haluaisit kävellä? Pylvääseen vai liikennemerkkiä päin vai!!??? :)

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleensä noilla ohijuoksevilla juoksijoilla on mustat urheilutrikoot, muttei välttämättä esiintyjillä..
      http://www.iltalehti.fi/oho/2012050215519432_oh.shtml -siis mitä tässä oli vaaraa kellekään? Ei varmaankaan ketään tuostakaan ole kuollut, paitsi varmaan jokin uskova!

      Jumalan tulisi uskovan kieltää ennemmin kuin naisien päältä urheilutrikoot!! :) Niitä haluan vastaisuudessakin kattella ja töllätä. Sitä nautintoa ja iloa ette uskovat vie meiltä suomalaisilta miehiltä vaan silloin USKONTO tulee kieltää lailla!!

      • Töllääjälle

        Sun kannattas varmaan miettiä mitä sun vaimo tuosta sanoo. Uskovaiset ovat ihan samanlaisia töllääjiä kuin sinäkin.


      • Töllääjälle kirjoitti:

        Sun kannattas varmaan miettiä mitä sun vaimo tuosta sanoo. Uskovaiset ovat ihan samanlaisia töllääjiä kuin sinäkin.

        Kun olin naimisissa, sanoin joskus rouvalle, että kun minä lakkaan katsomasta hyvän näköisiä naisia, niin tuskin minusta sinullekaan paljoa iloa on. Ei rouva siitä huonoa tykännyt.


      • skadjf
        agnoskepo kirjoitti:

        Kun olin naimisissa, sanoin joskus rouvalle, että kun minä lakkaan katsomasta hyvän näköisiä naisia, niin tuskin minusta sinullekaan paljoa iloa on. Ei rouva siitä huonoa tykännyt.

        Rouva varmaan salaa toivoi että olisit hänelle uskollinen. Mutta minkäs petturi luonteelleen voi ja rouvan on vain alistuttava. ERohan teille sitten tuli. Kävit varmaan vieraissa.


      • ei-rek-agno
        skadjf kirjoitti:

        Rouva varmaan salaa toivoi että olisit hänelle uskollinen. Mutta minkäs petturi luonteelleen voi ja rouvan on vain alistuttava. ERohan teille sitten tuli. Kävit varmaan vieraissa.

        "Mutta minkäs petturi luonteelleen voi ja rouvan on vain alistuttava"
        "Itsestään hyvä mies asian arvaa" sanoo sananlasku. Jos sinulla on itsesi kanssa ongelmia, älä projisoi niitä muihin. En edes alistanut puolisoani, kuten kristityillä useinkin on tapana. Sitä puolta fundiskristillisyydestä en koskaan omaksunut.
        Kristallipallosi näyttää väärin. En käynyt vieraissa. Minulle on aina riittänyt yksi suhde kerrallaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe