STC car center Tuusula

ostaakovaieikö

Mahtaako muilla olla millaisia kokemuksia liikkeestä ja sen autoista sekä palvelusta. Itse suunnittelen auton ostoa kyseisestä liikkeestä, mutta ostohinnan kivutessa aika korkealle on hyvä selvittää hieman muiden kokemuksia firmasta.

142

15215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KysynVaan

      "...mutta ostohinnan kivutessa aika korkealle on hyvä selvittää hieman muiden kokemuksia firmasta."

      Miksi?
      On nimittäin täysin sattumanvaraista, osuuko tähän vastaamaan a) hyvän kokemuksen omaava b) huonon kokemuksen omaava c) täyspäinen käytetyn ostanut joka ymmärsi ostaneensa käytetyn auton ei uutta d) umpihullu joka ei ymmärtänyt ostaneensa käytetyn auton käytetyn ominaisuuksilla ja kaupanehdoilla.

      Kenet sinä toivot tähän ensimmäisenä vastaavan ja miten se vaikuttaa sinun löytämäsi yksilön hyvyyteen tai huonouteen?

    • ostatkoliikkeenvaiauton

      Onko tämä se liike, jonka nettiautoilmoituksissa isolla mainitaan mm. 19" aluvanteet ja kuitenkin ilmoitusta pidemmälle lukiessa saakin huomata, että vanteista joutuukin maksamaan lisähinnan?

    • Tinatpöytään

      Sen suuremmin kysymystä analysoimatta epäilen että op hakee ihan vain empiiristä vastetta kysymykseensä, ymmärtäen, että ihmiset ovat mitä ovat. Niin täällä palstalla kuin ulkona todellisessa maailmassakin. Itse en ole kuullut muutakuin huonoa palautetta niin autoista, palvelusta ja reklamaatio-tilanteiden hoidosta. Aina päätös kuitenkin tapauskohtainen ja käytetty on käytetty on se sitten suomipojan tai italiaanon. Mielipiteitä nämähän vaan.

      • KysynVaan

        "Aina päätös kuitenkin tapauskohtainen ja käytetty on käytetty..."

        Juurikin näin.
        Eli yhden yksittäisen kokemuksen perusteella, ei kysyjä "rikastuta" mielipidettään realistisesti arvioiden mihinkään suuntaan. Hänen katsomansa auto voi olla hyvä tai huonokin. Yhtälailla se voi olla ylihintainen tai halpakin. Se voi olla täysin kunnossa tai joistain kohdin jo paljonkin kulunut. Tapauskohtaista ja todellakin; käytetty on aina käytetty.

        Kuten yllä jo viittasin, tähän voi tulla vastaamaan se yksi ja ainoa joka on ostanut huonon auton, saanut asiallisen vastaantulon liikkeestä ja hyvän mielen kun kauppa ja reklamaatiokin hoitui hänen mielestään loistavasti. (Vaihtoehtojen a) ja c) risteytys.)

        Yhtälailla tähän voi yhyttäytyä vastaamaan vaihtoehtojen b) d) risteytymä.
        Erittäin pahasti mielensäpahoittanut, ehkäpä jo lähtökohtaisestikin mielenvikainen joka luuli ostavansa takuu-auton uuden auton takuulla. Nyt pahoittanut mielensä, kun ensinnäkin naapuri haukkunut "maksoit vtusti liikaa vanhasta pskasta" ja lisäksi siinä ostetussa autossa ilmennyt kulumia joita liike ei ole vastuussa korjaamaan ja "vaadin että korjaatte" vaatimuksiinsa on saanut tylynkin vastauksen.

        Kumpia tähän nyt sitten halutaan tai pikemminkin; kumpia tähän todennäköisemmin osuu vastaamaan? Hyviä kokeneita vaiko mielensäpahoittaneita?
        Vastaan: Hyviä uutisia harvemmin edes viitsitään missään mainita, huonoista kokemuksista pillitetään lopun elämää...


      • M_o_T

        Hyvin perusteltu, miksi aloituksen kysymys on turhake. Pätee mihin tahansa autoliikkeeseen kohdistuen.


      • vähänpettynyt

        Itse ostin kyseisestä liikkeestä auton, pientä jäi hampaankoloon mutta enpä ihan sitä uusinta autoa ollut sieltä ostamassa. Ne mitä jäi hampaankoloon niin olisi varmaan pitänyt tajuta varmistaa itsekin mutta kun en rekisteriotetta pyytänyt nähdä ennen kaupan tekoa. Autossa oli siis neljä päivää leimaa jäljellä ja ei edes mennyt korjaamatta läpi lopulta, en olisi edes kauppoja tehnyt jos olisin tajunnut. Samalla katsastusreissulla ne mainostetut ok kuntoiset talvirenkaatkin osoittautui aivan loppuun ajetuiksi. Tuon katsastushomman tajusin vasta kun tien päällä virkavalta siitä huomautti.
        Sitten tietysti pisti silmään se että myyntiteksteissä mainitaan lisävarusteita mitä ei autoissa todellisuudessa olekaan, että vähän kun ostaja on tarkkana niin ei tule pettymyksiä.


      • PöhköOstajaKo

        "...olisi varmaan pitänyt tajuta varmistaa itsekin mutta kun en rekisteriotetta pyytänyt nähdä ennen kaupan tekoa."

        OSTAJAN VIRHE N:O 1.

        "...jos olisin tajunnut."

        PÖHKÖN OSTAJAN OMINAISUUS N:O 1.


      • 36262626

        Hyviä ja halpoja ei olekkaan.


    • onpokkaa

      Jaahas huijari myyjät täällä puhuvat mustasta valkoista.

      • KysynVaanEdelleen

        Miksi?

        On nimittäin täysin sattumanvaraista, osuuko tähän vastaamaan a) hyvän kokemuksen omaava b) huonon kokemuksen omaava c) täyspäinen käytetyn ostanut joka ymmärsi ostaneensa käytetyn auton ei uutta d) umpihullu joka ei ymmärtänyt ostaneensa käytetyn auton käytetyn ominaisuuksilla ja kaupanehdoilla.

        Kenet sinä toivot tähän ensimmäisenä vastaavan ja miten se vaikuttaa sinun löytämäsi yksilön hyvyyteen tai huonouteen?


    • fakeAMG

      Kantsii tsegata auto tarkasti se ei aina oo mitä tekstis sanotaan ja sillä ne pyytää ylihintaa kaarasta, muuten ok.

    • Kotiäiti-

      Erittäin huono kokemus kyseisestä putiikista. Auto ei lähtenyt enää käyntiin samana iltana. Myyjälle soitettiin ja vakuutti, että kun vähän starttia hakkaat, se lähtee käyntiin. Ei lähtenyt. Korjaukses selvis, et yks starttipiuhoista oli rikki. Myyjä ei tosiaan ottanut enää mitään vastuuta sen jälkeen kun auto oli ostettu. Auto täytyi myös melkein saman tien katsastaa eikä mennyt läpi. Renkaatkin veteli viimeisiään. Olemme vähävarainen lapsiperhe, jonka kukkaro ei olisi tosiaankaan kestänyt moista korjauslystiä. Tietenkin myös tietämättömiä autoista. Ikävin juttu oli se kun moottori putosi kesken ajon ilman mitään törmäystä. Ja miljoona muuta vikaa.

      Eli vinkkinä muille: älkää ostako kyseisestä liikkeestä mitään. Epärehellistä toimintaa. :(

      • TekninenTuki

        No haloo, menet ostamaan käytetyn halvan auton, missä katsastus juuri ajankohtainen, pitää syyttää itseään ostoksesta. Renkaat veteli viimeisiään, tyhmempikin näkee onko käyttökelpoiset vai ei, jälleen pitää syyttää itseään ostoksesta. Vähävarainen lapsiperhe, jotka eivät autoista mitään ymmärrä lähtee halvan käytetyn auton ostoon ilman edes jonkin asteen asian tuntijaa. Aina täytyy muistaa, että kaikelle tavaralle kunnosta huolimatta on jokin hinta ja halvat useimmiten huonompia kuin parempikuntoiset. Lähtökohta kuitenkin ostaessa käytetyn auton on, että jotain pitää laittaa, kuten käytetyssä asunnossakin.
        Ps. Löytyikö se pudonnut moottori? Moista en ole kuullut tapahtuvan kuin pikku Lancioissa ja pikku Alfa Romeoissa.


      • P.A.-tuki

        "Korjaukses selvis, et yks starttipiuhoista oli rikki."

        Eli viideneuron vika ja kauhee haloo...

        "Myyjä ei tosiaan ottanut enää mitään vastuuta sen jälkeen kun auto oli ostettu."

        Mitä "vastuuta"? Olitko ostanut autoosi takuun tai oliko myyjäliike autolle takuun myöntänyt ilmaiseksi?

        "Auto täytyi myös melkein saman tien katsastaa eikä mennyt läpi."

        Salasiko myyjäliike katsastusajankohdan ennen myyntiä vai miten onnistuitkin ostamaan auton, joka pitää heti katsastaa? Sehän tarkoittaa sitä, että viimeksi kun sen insinööri on tieliikennekelpoiseksi tarkastanut on aikaa kulunut vuoden päivät... vuodessa ehtii kulumaan osa jos toinenkin. Katsastuksessa hylkäys ei ole silti myyjäliikkeen vika?

        "Renkaatkin veteli viimeisiään."

        ...ja olivat kuitenkin ostohetkellä autossa alla? Sokealleko he auton myivät?

        "Olemme vähävarainen lapsiperhe, jonka kukkaro ei olisi tosiaankaan kestänyt moista korjauslystiä. Tietenkin myös tietämättömiä autoista."

        Onneksi olkoon, lapset on kivoja, vähävaraisuus ei niinkään. Vähävaraisen, autoista mitään tietämättömän pitäisi ehdottomasti käyttää ostokiimastaan huolimatta ostonkohde autotohtorilla ennen ostopäätöstä. Vähävarainen ja varakkaampikin ostaja voi tuolla n.100euron sijoituksella säästyä tilanteelta, jossa nyt olet.

        "...moottori putosi kesken ajon..."

        !?!?!? ...menisiköhän tuo nyt itse kertomasi "tietenkin tietämättömiä autoista" piikkiin? Voisin vannoa, ettei mistään autosta moottori irtoa ajamalla.

        "Ja miljoona muuta vikaa."

        Niinpäniin... tuo nyt on selvästikin OSTOKRAPULAISEN vähävaraisuuksissaan suoltama valhe.

        "Epärehellistä toimintaa. :("

        Häh? Perustelisitko tarkemmin, missä vaiheessa myyjä/myyjäliike on toiminut kaupassanne epärehellisesti?


      • speksitellen

        Eli vähävarainen lapsiperhe meni ja osti auton joka täytyy heti katsastaa (aina on riski että tulee jotain kunnostettavaa, en suosittelisi vähävaraiselle), "renkaatkin veteli viimeisiään" onkin jo ostajan omaa hölmöyttä ja erityisesti vähävaraisena ei kannata ostaa autoa johon on heti satojen eurojen renkaat ostettava, "moottori putosi kesken ajon" ei tietenkään voi pitää paikkaansa ja jos oli vielä "miljoona muuta vikaa" nekin olisi huolellisesti suoritetulla koeajolla voinut huomioida. Erityisesti VÄHÄVARAISEN kannattaisi käyttää auto vaikkapa autotohtorilla (vähävaraisellekin kustantaa saman n.100€) ettei vähävaraisuuksissaan osta liian kallista autoa jota ei sitten ole vähävaraisuutensa vuoksi varaa ylläpitää ja huoltaa.

        Noh; Oppia ikä kaikki!


      • teenkuuskyttuntiiviikko
        speksitellen kirjoitti:

        Eli vähävarainen lapsiperhe meni ja osti auton joka täytyy heti katsastaa (aina on riski että tulee jotain kunnostettavaa, en suosittelisi vähävaraiselle), "renkaatkin veteli viimeisiään" onkin jo ostajan omaa hölmöyttä ja erityisesti vähävaraisena ei kannata ostaa autoa johon on heti satojen eurojen renkaat ostettava, "moottori putosi kesken ajon" ei tietenkään voi pitää paikkaansa ja jos oli vielä "miljoona muuta vikaa" nekin olisi huolellisesti suoritetulla koeajolla voinut huomioida. Erityisesti VÄHÄVARAISEN kannattaisi käyttää auto vaikkapa autotohtorilla (vähävaraisellekin kustantaa saman n.100€) ettei vähävaraisuuksissaan osta liian kallista autoa jota ei sitten ole vähävaraisuutensa vuoksi varaa ylläpitää ja huoltaa.

        Noh; Oppia ikä kaikki!

        Ennenkaikkea, vähävaraisen kannattaisi tehdä jotain taloudellisen tilanteensa eteen, itkemällä silmät punaisiksi täällä ei tilanne muutu. Miten olis työnteko???

        Nykyihmiset ei tajuu, et mikää 6-8 tuntii duunia per viikko ei enää riitä, ennen rittikin, nykys työtä pitää tehdä 6 päivää viikossa 10h/päivässä.


      • Anonyymi
        TekninenTuki kirjoitti:

        No haloo, menet ostamaan käytetyn halvan auton, missä katsastus juuri ajankohtainen, pitää syyttää itseään ostoksesta. Renkaat veteli viimeisiään, tyhmempikin näkee onko käyttökelpoiset vai ei, jälleen pitää syyttää itseään ostoksesta. Vähävarainen lapsiperhe, jotka eivät autoista mitään ymmärrä lähtee halvan käytetyn auton ostoon ilman edes jonkin asteen asian tuntijaa. Aina täytyy muistaa, että kaikelle tavaralle kunnosta huolimatta on jokin hinta ja halvat useimmiten huonompia kuin parempikuntoiset. Lähtökohta kuitenkin ostaessa käytetyn auton on, että jotain pitää laittaa, kuten käytetyssä asunnossakin.
        Ps. Löytyikö se pudonnut moottori? Moista en ole kuullut tapahtuvan kuin pikku Lancioissa ja pikku Alfa Romeoissa.

        Pakko kommentoida, olen itse kokenut saman! Ammattitaidottomia firmoja löytyy jotka korjaa kyseisten firmojen autoja! Moottorin kiinnitys pultit Laitetaan ilman momenttia kiinni ja näin tapahtuu, että alumiini antaa periksi!


    • Nuuga

      Käytetyn ja varsinkin paljon enemmin käytetyn kauppa on aivan tuurinpeliä. Tottahan myyjä toivoo, että auto pysyy läjässä vaikka onkin runsaasti ajettu. Myyjä myös tietää, että sellaisen auton ostaa 100% varmuudella vähävarainen ja yhtälö on valmis rahat loppu auto rikki myyjä myi paskaa. Jos myyjä sanoo vähävaraiselle, että tämän hintaluokan (alle 2000) autot on jo aika huonoja noin yleensä ja jos et itse osaa korjata, niin älä osta. Mitä tekee vähävarainen ostaja, haukkuu täällä myyjän ja kirmaa toisen kauppiaan luo, joka myy ja haukkuu täällä sen, kun paskaa myi.

    • minävaan47

      No nyt on minunkin pakko osallistua, taitaa kysyn vaan olla autoliikkeen henkilökuntaa.... Ainakin itse kun olen autoa ostanu ni ovat aina sanoneet jos katsastus ajankohtainen, vaihto katsastikin auton samaan hintaa vaikka oli vielä 2kk viimeiseen ajopäivään, tosin auton hinta oli n.17 000€. Kempeleestä ostin halvan (3000€)Fiat merkkisen auton, myyjä kehotti ostamaan hinaus köyden ja ottamaan palovakuutuksen heti kyseiseen autoon. Oli reilu myyjä, naurettiin fiatille yhdessä. Viime syksynä olisin ostanut STC car centteriltä Chevrolet suburbanin VIALLISENA. hinta oli sovittu ja päivä milloin menen hakemaan. Auto oli keretty viedä korjaamolle, mutta sovittiin että eivät korjaa sitä. Kuitenkin kun olin lähdössä hakemaan sitä ja soitin myyjälle, myyjä kertoi että auto on nyt kunnossa, oli kuulemma pikku vika ja hinta tietysti nousee nyt kun auto on KUNNOSSA. Jäi ostamatta ja onneksi jäi sama auto vieläkin myynnissä samassa autoliikkeessa (rekkari kos-950) Tekis mieli soittaa että olisko kannattanut myydä silloin se auto rikkinäisenä 5000€.

      • osuikokohdalleen

        Tyypillinen mielensäpahoittaja-itkijän purkaus. Pyynti näyttää olevan linjassa, yksutyiset pyytävät samoilla metreillöä jopa enemmän. Auton on luultavasti vaihdossa tuonut tyypillinen yksityis-huojari, tietenkin silmät kirkkaina kertonut että kunnossa on. Kun huijarin tekemät viritykset ovat paljastuneet, on liike päättänyt myydä auton nopeasti eteenpäin korjauskunnossa puoli-ilmaiseksi, jolloin minävaan47 on soitellut ja jäänyt "miettimään" ...

        Liike on varmaan kyllästynyt odottelemaan minävaan47 "mietiskelyä" (joka näillä ulisijoilla yleensä kestää vuosikausia) ja päättänyt laitattaa auton kuntoon ja myydä sitä oikeaan hintaan. Nyt minävaan47 näkee auton oikealla pyyntihinnalla netissä ja päättää katkerana ulista siitä, tietenkin nimettömänä suoli24 palstalla.


      • minävaan47

        Ja juurikin näin, vielä tarkennusta asiaan: kun soitin kyseisestä autosta automyyjälle, oli auto viety jo korjaamolle, sanoin myyjälle että ostan auton viallisena sovittuun hintaan. Automyyjä soitti ensin korjaamolle että eivät ala korjaamaan, sitten myyjä soitti takaisin minulle että eivät ole kerenneet aloittaa auton korjausta ja näin ollen auto voidaan myydä viallisena. Sovittiin että heti seuraavana lauantaina tulen hakemaan auto. No perjantaina soitin vielä varmistus soiton että seuraavana aamuna tulen noutamaan auto, niin myyjä kertoi että korjaamolla olivatkin korjanneet auton, vain polttoainesuodatin oli ollut tukossa, niin se hinta on nyt ihan toinen kun auto toimii hienosti. Minä kerroin myyjälle että en osta autoa siihen hintaa, koska oli sovittu toisin. No vikahan oli varmaan ollut pa-suodattimessa koska nyt ilmoituksessa kerrotaan että autoa on korjattu isolla rahalla. Onneksi he nostivat hintaa viime metreillä, muuten se olisi minun harmina. Ja viikko tästä tapahtumasta kävin espoosta ostamassa 180tkm ajetun samanlaisen auton samaan hintaan mitä olisin tästä viallisesta maksanut, tosin se on kaksi vuotta vanhempi mutta muuten samanlainen ja jopa ilmastointikin toimii.
        Olen seurannut kyseisiä autoja nettiautosta jos sattuisi samanlainen yksilö kohdalle ni ostaisin vaimolle kanssa semmosen, tosin vois olla uudempi bensa mallikin. Kuhan täällä ulisen :)


    • Jounivaillamammantisua

      Jounilla on paha olla, niinpä jouni herjaa muita.

    • Asko15837

      Ostin itselleni vw Boran kaarinan kylmälästä ja toiminut oikein hyvin, myyjät todella mukavia ja asiallisia ja laittoivat kaupan päälle vielä tonnin korjauksenkin osineen töineen päivineen. Suosittelen!

    • Bööäää

      Epäluotettava firma! Parempiakin on olemassa

      • TierätVarmaan

        Joo se hesalainen liike.


    • Huijatuksi_tullut

      Huijareita, oikein kunnolla. Edes kuluttajansuoja ei voi mitään näille sankareille.

      • asiansivusta

        "Edes kuluttajansuoja ei voi mitään näille sankareille. "

        Silloinhan mitään väärää ei ole tehty, kukaan ei ole huijari; kuluttajasuojalaki kun toimii LAIN MUKAAN, ei takuu-uskovaisen olettamuksien mukaan.


      • M-O-T
        asiansivusta kirjoitti:

        "Edes kuluttajansuoja ei voi mitään näille sankareille. "

        Silloinhan mitään väärää ei ole tehty, kukaan ei ole huijari; kuluttajasuojalaki kun toimii LAIN MUKAAN, ei takuu-uskovaisen olettamuksien mukaan.

        Aivan.
        Kyseessä onkin tyypillinen TAKUU-USKOVAINEN, joka ei usko todeksi edes lakia noudattavan sovittelijan (kuluttajaoikeusneuvoja) kertomaa: Käytetyssä autossa ei ole takuuta. Käytetyssä autossa voi ilmetä hyvinkin nopeasti kaupanjälkeen vikoja, jotka eivät kuitenkaan ole virhevastuuasioita eivätkä siten mitenkään liikkeen korvausvastuita edellyttäviä.
        Käytetty ei ole uusi, käytetyssä ei ole takuuta ja onneksi on kuluttajaoikeusneuvonta AUTOLIIKKEIDEN TURVANA takuu-uskovaisien varalta.


    • Th81

      Ostin vajaan kolmenkympin auton ja sen osalta kokonaisuus meni hyvin. Vanhasta autosta sain kuntoon nähden hyvän hyvityksen. Ostotilanteessa myyjän osalta olisin toivonut hieman aktiivisempaa toimintaa, kun joutui kovin itse kyselemään. Mutta olen tyytyväinen asiakas edelleen :)

    • rwdkuus

      Hölmöjä kauppiaita, ostavat ja myyvät paskaa :D

      • miksiostitpaskan

        Pskan osto on varmaan hölmöä, mutta paskan myyminen on taidetta!


    • EoPohjasakkaa

      Eivät ainakaan liimaile mainostarroja yleisiin vessoihin.

      • miksiostitpaskan

        ...se ei taidetta olekaan, se on julkisten tilojen sotkemista.
        Paskan marmelaadina myynti vaatiikin jo taitoja!


    • bmwpoika

      Juuri viime viikolla kävin ostamassa kyseisestä liikkeestä auton. Jäi hyvä maku ja auto ainakin tähän asti toiminut moitteettomasti..

      Rentoa palvelua, ei mitään jäykistelyä.

    • Höynäytettyjarahaton

      Omat kokemukseni ovat surkeita..

    • AnyoneElse

      Osaa vastauksista lukiessa tulee väistämättä mieleen että liikkeen työntekijät kovimpia puolustelijoita tällä sivulla?

    • Kari1189

      Työntekijät siellä perseestä on. Omistaja varsinkin.

    • Bmwsankari

      Muutaman kerran kaupassa käynyt ja asiakaspalvelu on tosiaan olematonta, pitää "lypsää" tietoja laitteista ja reilusti on ylihintaa (eli 30k auto heillä on 23 25k max muualla).
      mutta joo , todella huonoa asiakaspalvelua

    • seppo

      Tämä firma on mitä ilmeisemmin lopettelemassa toimintaansa, tänään vierailin kyseisessä liikkeessä ja sisältä autolla ajaen vastaan tuli joku lippistä väärinpäin pitävä bensalenkkari. Pyörähtäessäni nopeasti sisällä tajusin tulleeni vähintäänkin keravan tasoiselle tuning-autojen kokoontumispaikalle. Oli lapsia tai ei, liituja tai ei, tyhmä on se joka erehtyy tuolta lähtemään muun kuin kauppiaan vaimon klamydian kanssa ulos.
      Minkäänlaiseksi autoliikkeeksi tuota kuratallia ei voi sanoa.

    • rer44

      Normi tyyliä nykyää. Vinolippispäät "automyyjinä". Ei valitettavasti oo ainoo toi sun kertomas liike....

    • Mene kouluun takaisin rer44, äläkä vaivaa niitä, jotka ovat koulussa jotain oppineet!
      Runsaaseen riviin onnistut saamaan 7-8 virhettä!
      Sanot niinkuin kaikki muutkin pipopäät täällä, "ETTÄ MITÄ VÄLII"!
      Ehkä, mutta tuolla ulosannilla minä en ota sinua töihin!
      Nyt on ostajan markkinat!

      • repeelewikset

        Jo nyt on markkinat, kun ihan hölynpölyä kirjoitellaan!?!?
        "Nyt on ostajan markkinat! "

        Ja vitut. Ne markkinat oli ja meni, nyt on myyjien valtakausi!


      • myyjätrulaa
        repeelewikset kirjoitti:

        Jo nyt on markkinat, kun ihan hölynpölyä kirjoitellaan!?!?
        "Nyt on ostajan markkinat! "

        Ja vitut. Ne markkinat oli ja meni, nyt on myyjien valtakausi!

        Myyjillä valta, se on taivahan tosi!
        Yhtäkään autoa ei ostaja hinnoittele, yhdenkään auton myyntiehtoja ei ostaja määrittele... niin se vaan menee ja on aina menevä!
        ...ostajan markkinat... heh ja hohhoijaa...


    • Pave

      Kiertäkää kaukaa moinen liike!!!

    • automies77

      Surkeaa asiakaspalvelua. En suosittele.

    • automies77

      Menestyvät liian hyvin, en suosittele. Olen kateellinen.

    • nvv

      Enpä osta tällaisesta "autokaupasta" IKINÄ!

    • JeepWrangler

      Stcllä on pitkään ollut vanha Wrangleri myynnissä. Hintapyyntö ollut nettiauton kovin, joten oletuksena oli että on myös Suomen hienoin. Menin paikalle ja pihalta löysin ropposen, pintaruostetta siellä täällä ka auton yleisilme semmoinen ette 10k€ pyyntikin olisi liikaa sen melkein 20k€ pyynnistä puhumattakaan. Nyt sen hinta on tullut alas mutta edelleenkin käsittämätön pyynti paskakasasta.

    • Outoa

      Hieman on outoa, että ko, firman kotisivulla on vain etunimi ja puhelinnumero !?!!!
      Normaali autokauppojen kotisivuilla on yhteystiedoissa koko nimi, titteli, puhelinnumero, sähköposti osoite ja kuva henkilöstä. Onpa outoa.....

    • 888

      Älkää persaukiset menkö sinne kaupoilla vaan ostakaa niitä skodia ja dustereitamuualta

    • Jiri

      Pari autoo oon ostanu firmasta 3 vuodenaikana kumpikin pelannu niinku pitää..kuka muistaa kehuu jos on joku menny hyvin..kaikki jaksaa valittaa minkä kerkii autot on autoja niissä saattaa joskus olla jotain laittamista..

    • Jarkkaaa

      Mää ostin sulalta auto makso 150€ ja velaks siin oli vikana bensavalo palo ja pyyhkijän nesteloppu.kunnon kusettaja firma ei suostunu korvaamaan,nekin jouduin täyttää velaks..hyvää kumminkin ku oli leimaa reilu vuos kierrän liikkeen kyl kaukaa kunnon kusettajii oli siin liikkees sulantie 3-5 huh huh

    • Rantaryssäperskule

      Ostin auton kyseistä liikkeesta eikös vaan kilometrejä ruuvvailtu sellaset 50,000noo soitin omistajalle eikös se vaan huutanut ja väittänyt kusettajaksi auto testeri väittää kyllä muuta ja itse liikken myyjä kerto totuuden että kilometrejä on ruuvattu hän oli jo irtisanonut kusetuksentaki itsensä myyjä oli joku virolaine

      • Tiedäntunteen

        Minulle kävi samanlailla omistaja täysi mulkku noo kusettajalla paskane loppu osuu omaan nilkkkaan kun myy väärällä tyypille auton


    • Pettynytt

      Aivan helvetin huonoa asiakaspalvelua kyseisessä firmassa on . Soitin myyjälle, käski jättää sähköpostia, sen tein ja useamman kerran soitin vielä perään eri päivinä, edes puhelimeen ei vastata/ soiteta takaisin -b

    • EnVoiSuositella

      Jep. Yhteydenotoista ei mitään tietoa, saati jos jostain autosta kysyt tarjousta niin ei vastailla. Vaihtoon tyrkytettävät autot alihinnoiteltuja ! Ei ole oikea firma ostaa toimivaa autoa.

    • Ostaja

      Olipa hyvä hyvä ketju, tuohon autoliikkeeseen siis ei kannata mennä. Kiitos !

    • Vituixmeninämäkaupat

      48000€ bemaria liikkeestä ostamassa mutta jätän väliin. Vastauksista päätellen ainakin osa puolustajista oli STC car centerin myyjiä.

    • Maserati

      Tästä feedistä voitte tarkkasilmäisimmät todeta firman todellisen puolen, ilmeisesti omistaja tai kerran minua palvellut ”kolapää” täällä yrittävät epätoivoisesti puolustella hämäräbisnestään.
      Ykskään auto ei liiku, kellä varaa seisottaa pihalla renkaat tyhjinä uudehkoja ”hyviä” autoja?
      Niin, nyt vaan verottaja hereille ja kytät.

    • Auttakaamuistaajoissa

      Juu, itsekki katsonut Mersua tuolta nyt, mutta tämän jälkeen että liikeen henkilökunta/omistaja kirjottelee täällä ei hirveästi vakuuta, ei kiitos. Harmi vaa kun siisti peli olisi...

    • Taavileetinautojakomyyt

      Kyllä voi liikkeen omistaja/Työntekijä vajota alas ku tänne rupee kirjoittaan! Ettekö kestä kritiikkiä? Hävetkää ny edes!! Rehellisellä toiminnalla ei tuu tänne kirjoittelijoita!

    • Tuohtunut

      Kans huonoja kokemuksia. Omistajan puheitten mukaan omassa käytössä ollut auto kehuttiin viimeisen päälle hyväksi ja hyvän näköinen oliki ja hintakin oli sen mukainen. siinä uskossa maksaa vähän ylihintaa että on hyvin huollettu ettei tarvi heti laitella. kuitteja laitosta remonteista löyty. Mutta paskat totuus oli aivan eri puolet ehkä oli laitettu mitä kerrottiin ja helmassa oli reikä joka oli peitetty pakkelilla piiloon ja vaikka mitä muuta patentteja... ettämukava ollu laittaa rahaa valmiiksi kalliiseen autoon.täyttä kusetusta koko liike. Toivottavasti kovin moni ei joudu samaan Lankaan...

    • Apinapomokirjottelee

      Toivottavasti ihmiset löytää nämä kokemukset ennen liikeeseen meno! Itsellä myös erittäin huonoa palvelu saanut täältä, en onneksi lerennyt ostamaan autoa, kun oli jo viestittely vaiheessa todella hämärää toimintaa.....

    • Kilpailijatuusulasta

      Joku juuri mainitsi kuinka kaverilla oli paska tsäkä käyny näitten nulikoiden kanssa, mutta täällähän niitä on muitakin. Sana liikkelle...

    • Eijatkoon

      Asiakaspalvelu täällä on todella huonoa. Yhden auton ostanut ja sitäkin venkslattiin edes takas pajalla kun alkoi sammumaan ajossa jo viikko oston jälkeen. Liike tosin maksoi tämän lystin, mutta todella paska maku jäi enkä uudestaan sieltä osta. Olisi pitänyt tosin muutenkin ymmärtää että jää musta pekka käteen, kun oli liettuan tuontiauto kuten monet muut tästä liikkeestä. On tullut huomattua että liettuasta sekä virosta tulleita autoja muut autoliikkeet välttävät kuin ruttoa.

    • mielensäpahoittajary

      "Asiakaspalvelu täällä on todella huonoa. Yhden auton ostanut ja sitäkin venkslattiin edes takas pajalla kun alkoi sammumaan ajossa jo viikko oston jälkeen. Liike tosin maksoi tämän lystin, mutta todella paska maku jäi enkä uudestaan sieltä osta."

      Eli ihan turhaan yrittivätkään hyvällä asiakaspalvelulla. Ihan turhaan maksoivat remontin. MIELENSÄPAHOITTAJA haukkuu silti liikkeen palvelun ihan paskaksi.
      Juuri näin; eipä kannata kaupan jälkeen muuta, kuin ohjailla kuluttajaneuvontaan avautumaan murheista, kun lopputuloson tämä. Ei jatkoon, ei todellakaan.

      • Audimies69

        Tottakai kauppias maksaa koska näin kuuluu tehdä.

        Se miten asiat velvollisuuksien ympärillä hoitaa määrittelee asiakaspalvelukokemuksen ja sitä te ette osaa.

        Nuorekkaalla olemuksella, paitsi se golfari, ja vahatuilla Kumipallo 4000 made in Liettua pommeilla ei vakuuteta asiakkaita.


    • hereilläpitääollaaina

      Jaahas, aina vastuu on myös ostajalla, itse olen käyttänyt auton tarkastuspalvelua ( esim. autotohtori) ennen ostopäätöstä, kun nyky autoissa on paljon elektroniikkaa, jota en minä ainakaan osaa tarkastaa, mekaaninen tarkastus kyllä onnistuu, elikkä ostin muutama vuosi sitten heiltä Audin, joka toimi niinkuin pitikin (vm. 2010 ajettu 200tkm), ongelmia ei ollut, elikkäs en voi "dissata" kyseistä liikettä, kaikki sujui mielestäni ok, toisaalta jokainen käytetyn kauppa on riski myyjälle ja ostajalle, kun kyseessä on kuitenkin käytetty ajopeli.

      • TarkkanaKuinPorkkana

        Näinhän se juuri on että tarkkana pitää olla. Olkoonkin että on tiettyjä lakeja sekä asetuksia mitkä suojelee sekä kuluttajaa sekä myyjää kaupanteon jälkeenkin. Eli ihan kaikkia vikoja ei tarvitse ajaa esille ns. Koeajolla


    • voivoivoi

      2 autoa ostunut aikoinaan tuolta , enkä kyllä suosittele kellekkään. Ruuvattuja semi vanhoja autoja.
      Asiakaspalvelu on varmaan paskinta mitä ikinä saanut mistään. Omistajasta kyllä pidin mutta hän ei autoja minulle myynyt vaan auttoi kyllä sitten ku näissä molemmissa vikaa oli eikä laskuttanut.

    • Pertti12345

      Itse eilen kävin autoa katsomassa no onneksi en tuota ostanut vielä sanoin heille että pitää miettiä yön yli sitten aloin nettiin kirjottamaan että oisko muilla kokemusta liikkeestä kun toiminta tapa/asiakas palvelu oli aika outoa ja niin kuin kaikki täällä mainitsee että huonoa ihan tuli huokaus että onneksi en eilen kauppoja tehnyt huh huh hyvä että on tälläsiä sivuja että näkee muiden kokemuksia kiitos

    • Saaristolainen

      No niin täällähän on liikkeestä paljonkin kokemuksia. Arvelinkin että huijariliikkeistä sitä pahinta pohjasakkaa ja virolaiset mukana kuvioissa.
      Puolassa korjaavat roboteilla aika hyvinkin saksassa ja muuallakin kolaroituja autoja ja sitten ne myydään eteenpäin esim juurikin Viron kautta kolaroimattomina ja meikattuina vähiin kilometreihin ruuvattuina.

      Itse erehdyin kuolaamaan yhtä CLS Mersua heiltä näyttää kuvissa liiankin hyvältä ollakseen totta. Kuten kaikki tämän liikkeen autot. Kyselin sähköpostilla tietoja autosta ja miten kaikki vimpaimet ovat tomintakunnossa ja pyysin saada VIN numeron jotta voin dekooderilla katsoa varustetiedot ja milloin auto on oikeasti valmistettu. Kun nää autojobbarit laittavat melkein aina käyttöönottovuoden auton vuosimalliksi. Niin ylimielinen vastaus oli että "ensisijaisesti kaikki toimii ja muista asioista voidaan keskustella kaupanteon yhteydessä". En saanut VIN numeroa. Vaikka pyysin uudestaankin.
      Tällöin hälytyskellot alkoivat soimaan. Jotain salattavaa on kun VIN numeroa ei luovuteta. Useiden soittokertojen jälkeen puhelimeen vastattiin en nyt muista nimeä. Kysyin taas tuota VIN numeroa lupasivat laittaa tekstiviestinä. Samalla kysyin jos tulen matkan päästä kauempaa Turun suunnalta autoa katsomaan niin voinko koeajon yhteydessä käyttää autoa kuntotarkastuksessa esim Autotohtorilla, maksan sen itse. Vastaus oli että siihen ei ole tarvetta auto on jo tarkastettu maahantuonnin yhteydessä ja on kunnossa. Ja siihen loppui se puhelu ja turha sanoakaan että vieläkään en ole saanut VIN numeroa.

      Helpommalla pääsee kun etsii autonsa muualta ja kiertää tän liikkeen kaukaa.

      • automyyjä

        Hei Jukka.

        Nyt on pakko puuttua tähän. VIN-koodin saa kyllä aina pyytämällä. Ja myös Autotohtorille saa mennä auton kanssa halutessaan. Löysin keskustelunne sähköpostista ja kyseinen myyjä ei ole enää meillä töissä. Eli yhden myyjän takia ei kannata leimata koko liikettä.

        Terveisin automyyjä Juha, STC Car Center.


      • Krpd

        Ei saakeli onko tekemisen puutetta töissä juha en ikinä nöyrtyis kirjotteleen suomi 24seen 😂


      • YrittäjätPärjääAina

        "Se ei paranna teidän mainetta että viron "talaousrikollinen" ja mittarin ruuvaja on teillä töissä se ei todellakaan anna hyvää kuvaa yrityksestä."

        Omistaja, jolla ainoana tuosta lössistä on rahaa kiinni myyntiautoissa. Myyjät on mitä on, vaihtuu kuin sukat kesähelteellä tarvittaessa, kuten tässäkin pääsi käymään; tulos tai ulos.


      • AutoMyyjä

        Hei Jukka S. Ajattelin että olisit sen verran fiksu, että et kirjoittelis tänne, mutta arvio osoittautui vääräksi, oletkin ihan perus-S eli /c:stä mielipiteinesi.


      • ReaLISMIa

        Buahahahaaa...
        "...ennen pitkään asiakkaat loppuu. "

        Suomessa on 2-3-MILJOONAA auton vaihtajaa. Kyllä teitä riittää, parhaissa liikkeissä ihan jonoksi asti...


      • OnneeOnnee

        Perseaukisten ei pidä antaa inistä, ainakaan oman firman tiloissa. Tämä keskustelupalsta on sinulle Jukka S. ihan oikea ja ainoa paikka inistä. Inise lisää...


      • Varokaa

        Yritin tänään käydä vaihtaa auto pois mikä on ostettu stc car centteristä olen käynyt 6 eri liikkeessä vantaalla kukaan ei kuulemma halua heidän maahan tuomiinsa autoihin koskea koska ovat vain kopioita eivätkä aitoja paketteja auton arvi oli 9000€ mutta maksoin siitä 27000€ Ja siitä on puoli vuotta kun kävin sen hakemassa pieni vitutus tässä on


      • HerääPahvi
        Varokaa kirjoitti:

        Yritin tänään käydä vaihtaa auto pois mikä on ostettu stc car centteristä olen käynyt 6 eri liikkeessä vantaalla kukaan ei kuulemma halua heidän maahan tuomiinsa autoihin koskea koska ovat vain kopioita eivätkä aitoja paketteja auton arvi oli 9000€ mutta maksoin siitä 27000€ Ja siitä on puoli vuotta kun kävin sen hakemassa pieni vitutus tässä on

        "...pieni vitutus tässä on..."

        Kyllä minua ainakin enemmän kuin pienesti vituttaisi, JOS olisin noin lujaa tyhmä.


      • Anonyymi
        HerääPahvi kirjoitti:

        "...pieni vitutus tässä on..."

        Kyllä minua ainakin enemmän kuin pienesti vituttaisi, JOS olisin noin lujaa tyhmä.

        😂😂😂 auto jobbari ite😂😂😂


    • Kusettajastc

      Jakakaa ihmiset fb ja muihin ryhmiin tämä!! Tässä nähdään stc pellet kirjoittelemassa paskaa!! Jakaa ja saattakaa kaikkien tietoon nää ongelmat ja heidän kusettamiset!!

      • cponvamma

        Voitko kertoa oman fb-tilisi, niin tiedetään muutkin autokaupat olla sinulle myymättä koskaan mitään autoa, kiitos.


      • Anonyymi

        🤣👍🏻


    • Käteiskauppaa

      Ihan vain yleisellä tasolla puuttumatta tämän kyseisen liikkeen toimintaan. Kuinka monta rehellistä käytettyjä autoja myyvää autojobbaria Suomesta löytyy. Joko isoja liikkeitä ja ketjuja tai pienempiä? Saa arvata?
      Mä tiedän vastauksen tiedättekö te?

      • entiedä33

        Suomessa on n. 2000kpl autoliikkeitä.
        Arvaappas uudestaan...


      • Käteiskauppaa

        Vastaus kysymykseeni on: ei ainuttakaan. Rehellinen autojobbari on yhtä mahdoton yhtälö kuin rehellinen politiikkokin. Molemmat sukupuuttoon kuolleet


    • Anonyymi

      Saatana pellejä ootte stc porukka minalla on vain huonoja kokemuksia teistä

    • Anonyymi

      Lähetin kyseiselle firmalle hyvin asialliseen sävyyn kirjoitetun viestin, jossa ehdotin vaihtoa nykyiseen autooni. Samalla kysyin, mistä auto on tuotu ja minkälainen huoltohistoria autolla on. Mitään ei kuulunut, joten voi vain arvata, etteivät he halunneet tietoja antaa, koska olisivat joutuneet epäsuotuisia tietoja jakamaan. Baltian autoja kun ei kannata ostaa, sillä Suomen kunnolliset autoliikkeet eivät suostu niitä ottamaan vaihdossa laisinkaan vastaan.

    • Anonyymi

      Reklamaatioita heillä ei osata tai haluta käsitellä lainkaan. Heitä ei tunnu hetkauttavan lait, asetukset, suositukset tai terve maalaisjärki suojellakseen yrityksen mainetta. Reklamaatioon liittyvää sijaisautoa ei ole pystytty toimittamaan kolmeen kuukauteen.

      • Anonyymi

        Käytetystä autosta ylipäätään reklamointi on hullunperseaukisen ostajan hommaa.
        Paras ne on liikkeen hoitaa roskakoriin kuluttajaneuvonnan kautta... käytetyissä autoissa on aina uudesta poikkeavuuksia. Sen hullulleperseaukiselle ostajalle kertomiseen tarvitaan harmillisen usein häiritä kuluttajaneuvojia; kun liikkeen puhe ei useinkaan riitä ja hulluperseaukinen alkaa vain huutamaan ja vaatimaan itselleen kuulumattomia takuuoikeuksia, joita ei ole.


      • Anonyymi

        Eri instansseja on valitettavasti kuormitettu tämänkin riidan suhteen.

        Ilmeisesti linjaukset eivät ole olleet autokaupan tahtotilan mukaisia ja näin ollen niitä ei ole seurattu.

        Kuluttajaviranomaisen linjaus on hullupersukisen ostajan edun mukainen.
        Kuluttaviranomaisen puhe ei ole autokaupalle riittänyt. Valitettavasti.

        Asiaa pitkitetty nyt noin 120 vuorokautta.


      • Anonyymi

        Mikki hiirulaiset täällä inisevär ja puhuvat paskaa😹😹😹


    • Anonyymi

      On se kiva lukee ku urpot valittaa ja tillittää tääl ku ootte niin munattomia ettekä osaa asiaa ilmasta naamatusten..viette auto liikkeeseen vaihdossa aina kaikin puolin kunnossa ja vitut.kyllä suurin kusettaja on ite auto ostoksille menevä perse aukinen urpo..sitte liikkeestä ostatte ylihintasen vessan ilman käsirahaa ja täällä itkette ku ei rahaa laittaa paskaanne kuntoon.eli liikkeeseen voi viedä mitä paskaa vaan ja sitte liikkeen autossa ei saa olla mitään vikaa..jos autoliikkeen autossa on yks tai kaks vikaa ni se itku alkaa ku ei oo rahaa korjaa..lopettakaa se vitun itku ja hommatkaa rahaa ostaa uus auto.ei suomalaisile kumminkaan sossulapulla auto korjata.jos olisit kunnon patalappu sekin onnistus sossu lapulla maksaa korjaukset.jos ei oo varaa korjaa autoos lankkaa naamas ja sossuun itkee ku on autos rikki.eipä täällä tarvii sit vinkuu enään kun persaukinen saa autonsa kuntoon...

    • Anonyymi

      Muutama päivä sitten ostin heiltä auton ja olen ollut tyytyväinen.

      Koeajolla havaitsemani viat sovittiin korjattavan, sekä auto katsastettiin ennen minulle luovutusta.

      Nimet paperiin ja korjatavaksi sovitut asiat myös kauppakirjaan näkyville. Kolmen päivän päästä sain noutaa katsastetun auton alleni.

      Myyjät hieman kiireisiä ja puhelin soi heillä taukoamatta eli kauppa kyllä käy. Kahviakin sain odotellessani vuoroani.

    • Anonyymi

      Itse ostin auton vajaa vuosi sitten kyseisestä liikkeestä ja itselläni ei ole mitää pahaa sanottavaa asiakaspalvelusta, eikä muutenkaa mistään.

      Autosta oston jälkeen löytyneet viat korjattii moitteettomasti (korjauskulut olivat yli 2tuhatta euroa).

      Itse voin antaa ison peukun tälle firmalle ja etenkin firman edelliselle nimeltä mainitsemattomalle myyjälle.
      Mahtaisko olla jollain asenteesta kiinni, ettei saa kunnon palvelua.

      • Anonyymi

        Älä kauppias jaksa enää kirjoitella paskaa täällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä kauppias jaksa enää kirjoitella paskaa täällä.

        Rahalla saa ja hevosella pääsee. Harmi etten ole kauppias. Myisin sulle just kaikkea mahdollista paskaa.


    • Anonyymi

      Kyllä on paska liike kusettajia koko porukka senhän nyt tietää kaikki ihan pohjoisesta asti.

    • Anonyymi

      Ei voi suositella

    • Anonyymi

      Parasta tötteröö saa tästä liikkeestä mitä rahalla saa..jos oot vitun köyhä tai muuten vaan ihan vitun munaton pelle ei kannata liikkeeseen mennä..oon ostanu neljä autoo 6 vuoden aikana ja kaikkien kanssa pärjänny hyvin koska oon ite osannu jotain pikku juttui tehä ihan jos sullu ei oo rahaa pummi ostaa autoo käteisellä ni kävele vitun urpo jos ei meisseli/jakari pysy kädessä kävele urpo.nyky maailmassa ei osata ku tillittää ja vinkuu ku omiin käsiin kasvanu keskelle kämmentä suuri kyrpä..kävelkää jos oot niin sippi ettei oo edes autoa ostaa rahalla/kuis sitä sitte korjataan ku ei ollu ees rahaa ostaa..eise kuluttajansuoja ihan kaikkee korjaa ihan tiedoks vaan..raha ja toimiva pää/kädet jeesaa eniten...

      • Anonyymi

        Onko omistaja huijari taas kommentoimassa? semmosen kuvan saa tekstistä, ja paskaahan myy jos pitää "tehdä" bmw m_sporttia ja mersuista amg pakettia vaikka ne lintat ei sitä ole. onneksi muualtakin saa autoja joissa kilmoterit ja muut asiat ovat kunnossa, ettei tartte huijarien kans tehdä bisnestä.


      • Anonyymi

        Tainnu sulla nousta se kuuluisa keltainen neste päähän, huomaa sinun kirjoitus tavasta että omistaja täälä kirjoittelee paskaa! Oothan sä ny aika pelle jos ei kritiikkiä kestä!


    • Anonyymi

      En ostaisi ikinä autoa tuolta. Ylihinnoiteltuja ja omistajalla turkki kultaa kaulassa. Täysi rosvo. Kannattaa perehtyä nykyhetkeen, jos vaikka löytyisi jotain ;)

      • Anonyymi

        En minäkään enää koskaan, Viron tuonti ja aivan paska! Jos mikään ei toimi tulla sen jälkeen kun raha vaihtaa omistajaa.


    • Anonyymi

      Juu nyt uusia viro bimboja töissä ketkä edes suomea kunnolla ei puhuu. "Mahtava" paikka ja "mahtava" asiakaspalvelu!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Autot tulee sinne Virosta.

    • Anonyymi

      Kokemuksia STC CAR CENTER en voi suositella tuota liikettä kenellekään! Kerron myöhemmin lisää.

    • Anonyymi

      Ihmiset täytyy olla tyhmiä kun tältä "sumuttajalta" ostavat autoja, BMW myydään M-sporttina vaikka ovat heidän toimesta rakenneltu, Autoja tulee Virosta ja Baltiasta, kukin voi kuvitella millaista sontaa sieltä tulee. on se ihme että ihmiset menee halpaa, ja sitten vingutaan kuinka saanut paskaa..

      • Anonyymi

        Aika vääristelevä väite. Yli 90% autoista tulee Saksasta suoraan Suomeen. Suurin osa BMW:stä on alkuperäisiä M-Sportteja, jos on jälkikäteen m-sportattu, se lukee ilmoituksessa. Eli äläpä puhu paskaa.. Terveisin läheltä asioita seuraava.


    • Anonyymi

      Kolariautoja Baltiasta.

      • Anonyymi

        Paskat oo. Ferrari, jonka ostin, on toiminut aivan niin ku pitää, eikä mitään erityisempiä vikoja ole ilmennyt. Olen ollut tyytyväinen autooni!


    • Anonyymi

      älä ihmeessä astu siihen liikkeeseen virolaisia kusettajia

      • Anonyymi

        Täyty oikein katsoa heidän autot. Aika monessa näyttää olevan suomessa vaihdutut kiinan m-sport, amg tai muut huijari puskurit.
        Kuvista näkee tyhmempikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyty oikein katsoa heidän autot. Aika monessa näyttää olevan suomessa vaihdutut kiinan m-sport, amg tai muut huijari puskurit.
        Kuvista näkee tyhmempikin.

        Olisivatkin edes suomessa vaihdetut, mutta teettävät nämä hommat ja huollot jollain virolaisella nyrkkipajalla. Lopputulos on sen näköinen, että taitaa olla halpaa hommaa. Ostajalle jää sitten kaikki kustannukset korjaamisista tekniikan ja muiden ongelmien osalta!


    • Anonyymi

      Kyllä ainaskin yhdessä mersussa lukee selvästi:
      C63AMG-aerodynamiikkapaketti (jälkiasennus)
      Eli, ketään ei huojata.

    • Anonyymi

      No, tuliko kaupat?

    • Anonyymi

      Ostin uuden. pääsee pienemmällä harmilla. Vaihdan puskurit aliexpressistä sitten kun ehdin ja pari m-performance tarraa sekä kiinan vanteet fullrun renkailla. Siinä se.

    • Anonyymi

      Kiertäkää tämä liike todella kaukaa! Virolaisia mittarinruuvaajia ja täysiä kusettajia koko porukka!

    • Anonyymi

      Samaa mieltä ettei tätä voi suositella kenellekään! Tämän keskustelun ns. kehut ja ainoat positiiviset viestit ko.liikkeestä ovat varmaan sen virolaisen "A.uusitalon" itse kirjoittamia. Katsokaapa tarkemmin, niin huomaatte kyllä mistä on kysymys!!!

    • Anonyymi

      En todellakaan suosittele kyseistä firmaa, meinasin tehdä virheen ja ostaa auton tuolta, mutta ONNEKSI EN! koska en saanut palvelua 2 päivään ja toiseksi automyyjä väitti että auto on tuotu Suomeen,mutta jännä kun pihalla pyörivä kaveri "firmassa töissä" selitti että kyseinen auto on ollut hänen kaverin... muutenkin vaikutti todella hämärältä liikkeeltä! Verottajan kannattaisi ottaa syyniin

    • Anonyymi

      Ihan paska liike ihan täysin hujaraitä ei kannata osta tällä mä ostin kaliis auto sanottiin suomen auto ja oli tuonti auto myös kilometrin oli kelattu takaisin ja eikä ne vastanut lautakuntariita toimistolle kun heidän mielessä olin oikessa mut kukaan ei heille vastanut

    • Anonyymi

      Täysin Hujari älä ikinä osta heiltä auto koska pelkä huijaus

    • Anonyymi

      Pelkä Hujarit älkö ostako tällä mitään paska paika

      • Anonyymi

        Ostin vanhemman wrikoisauton ja kotimatkalla oisin kiirtänyt heitä mutta eivät vastanneet puheluuni, myöhemmin huomadon miksi....


    • Anonyymi

      en ostaisi stc car centeristä enkä house of carsista mitään niin kauan kun mukana näiden toiminnassa on entinen virolainen kaulatatska rainer pärnapuu

    • Anonyymi

      suosittelen tätä liikettä (sekä rainerin toista liikettä house of carsia) jos haluaa lehteen päästä

      Jukan BMW X5 on seissyt pihassa jo vuosia, mutta ajaa sillä ei voi – erikoinen vyyhti on paisunut jo melkoisiin mittoihin
      Tamperelaisen Jukka Lehtosen pihassa on seissyt kolmisen vuotta auto, joka on tullut hänelle poikkeuksellisen kalliiksi. Lehtonen on laittanut omia rahojaan autoon kiinni noin 70 000 euroa.

      https://www.is.fi/autot/art-2000009419963.html

    • Anonyymi

      Kusetus firma, myyvät kolaroituja baltiasta tuotuja autoja kolaroimattomima suomi autoina. Jos maksat käteisellä nii tulee myöhemmin lasku perässä ja väitetään, että et ole vielä mitään maksanut...

    • Et sitten ymmärtänyt pyytää kuittia maksusta!
      Kaikille epäilijöille tiedoksi, että maksusuorituksesta on aina saatava
      vieläpä ns. alvillinen kuitti.
      Auton rekisteriotteeseen tehty siirtomerkintä ei ole kuitti.

    • Anonyymi

      Joo

    • Anonyymi

      Samoja fiiliksiä enkä kyllä suosittele tätä lafkaa.

    • Anonyymi

      Mihin on kaikki autot kadonneet tästä liikkeestä? Ennen oli lamborghinia ym nyt ei enää kuin kymppitonnin tojotaa.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe