onko muka nyt muotia miesten stringit

eräsv

Vaimoni on eräänlainen muoti intoilija ja on nyt päättänyt että miesten stringit on muodissa heittänyt bokserit pois koska nykyään kuulemma miehet pitää stringejä onko asia tosiaan näin

35

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 27vkäyttäjä

      No on tai ei niin itse käytän päivittäin. Ja nyt taas seuraava kommentti onkin "taidat olla homo tms" mutta en, en ole homo. Koitin stringejä kaks vuotta sitten ja totesin että ovat hyvät kunhan ostaa kunnolliset ei sellasia naruja vaan esim emporio armanilta löydät mukavat. Jos emäntä on sanonu et on muodissaan niin kai se sit niin on. Kokeile ilman ennakkoluuloja käytä pari viikkoa äläkä vilkuile kyttääkö joku vai huomasko joku, avoimin mielin kun koitat niin voit ite päättää onko sun juttu vai ei. Eihän niitä ole pakko käyttää jos ei ole mieleen.

    • box-enemmistö

      No ei todellakaan ole muotia, jos oman empiirisen tutkimuksen tulosten valossa arvioin asiaa: viimeisten viikkojen aikana kuntosalilla/uimahallissa nähtyjen havaintojen mukaan miehillä oli jalassa 85 % bokserit, 10 % lahkeettomat briefit ja 5 % pitkät kalsarit. Ainoitakaan stringejä ei ole tullut vastaan ja ko. paikoissa tapaa em. käyntien yhteydessä useita kymmeniä miehiä. Kokonaan toinen asia, mitä löytyy miesten jaloista makuuhuoneissa ennen seksin harrastamista.

    • stringit10

      Itse ainakin käytän. Munat pysyvät parhaiten paikallaan

      • Anonyymi

        Pukkarissa niitä just ihmeteltiin ja kuiskittiin toiselle,noin ihmeellistäkö oli.


    • cdwefb

      Sukkahousujen kanssa ihan must !

    • EspoonmiesOO

      Ei sukkahousuja! XD

      Miesten stringit voivat olla mukavat, kunhan ei osta mistään seksikaupasta. Emporio Armani, Calvin Klein, Clever ja muitakin hyviä merkkejä on. Stringejä ei kannata laittaa päälle jos tietää joutuvansa pukukoppiin muiden kanssa, lääkärille ja vastaaviin paikkoihin. Jossain pukeutumisjulkaisussa miehistä ainoastaan 11% käytti viikottain stringejä, kun vastaavasti naisista oli 25%. Stringejä joskus kokeilleita miehiä oli muistaakseni alle 20 ja naisia oli liki 40%. Kyselyssä taisi olla ikähaarukka 19-45(?).

      Stringit urheillessa ovat hyvät, kesällä myös ja pitkien kalsarien alla. Jotkut käyttävät aina. Kokeilkaa ennen kuin tuomisette. Itse en halua nähdä yhdelläkään miehellä stringejä! :D Paitsi itselläni. :)

    • Meryl
      • Hankalalöytää

        Hiostaa ainakin itellä tuo uikkarikangas. En tiedä onko muodissa mutta hankala on löytää ja maksaa hitosti. En kyllä itekkään lähde esittelemään minnekkään niin tuo itsetehty sali pukkari tutkimus voi olla kovin pätevä. Tähän voitte vastata ihan suoraan homo tai transu ihan sama mutta itellä on useimiten tyttöystävältä pöllityt stringit jalassa ja on nytkin. Tarpeeks reilu etuosa ja mustat niin eipä näitä tartte hävetä enkä ole kyllä kellekkään esitellytkään. Näittenkin arvo on ollut ehkä jotain 5e kun löydät edes jostain miesten stringit niin ne on 50e


    • syndeläppä

      synttärilahjaksi hankkisin kavereille http://www.timarco.com/fi stringit tuolta. toivottavasti EIVÄT oikeasti käytä niitä :D kamalaa jos eivät läpäks miellä.

    • sgjnghbsnbdhgf

      "Miksi mies leimataan aina homoksi jos hän on hiukan niukemmissa vaatteissa?"

      Koska suomalainen on kateellinen kaikesta ja katkeroitunut koska ei ole saanutkaan toteuttaa itseään monestakin syystä: Sukulaiset, tutut ja kaverit kertovat mitä ja kuinka sinun pitää ajatella mistäkin, miten sinun tulee käyttäytyä jne. Pakko ottaa akka ja jäädä tossun alle.

      Tämä on pakollista vaikket haluaisikaan.

      Sen takia suomessa kaikki "outo" leimataan homoksi koska sitä pelätään.

      • Sivistymätönkansa

        Minä kyllä olen ihan naisen kanssa seurusteleva miesyksilö ja mulla ole mitään ongelmaa pitää esim. naisten vaatteita. TRANSU huuti joku sieltä, mutta esim. farkuissakin vyötärön mitta on järestään jotain 32? Saat alle 30 oikeesti ettiä ja hinta ja kipuaa lähemmäks sataseen. Vaihtoehtona on mennä henkkamaukalle naisten osastolla maksaa farkuista 30€ ja jostain kumman syystä naistenvaatteissa on varaa kapeempi perseisille joten sieltä löytyy tod.näk se 27 koko. Sama on t-paidoissa miesten paidossa xxs.kin on muuten teltta, mutta kiristää kainaloista. Eipä ole kukaan koskaan sanonut, et äijällä on naisten vaatteet päällä ja mitähän väliä vaikka pukeutuisinkin hameeseen? Ei se ole keltään pois miten jotkut pukeutuu ja jos joku on oikeesti transu ja ne vaatteet tekee siitä onnellisemman niin siitähän pitäs olla vaan iloinen, mut perus suomijuntti huutaa homoksi ja mitä vikaa homoudessa? Enemmän naisia heteroille...


      • Anonyymi

        Jotain tommosta juurikin.


    • eetuMO81

      String-vastaiset kokeilkaa kerran, ostakaa kokoa isommat kuin bokserinne ovat. Kokeilkaa useita kertoja kahden viikon aikana ja sanokaa REHELLINEN mielipiteenne.
      Eetu

    • puuvillaa

      Olen kokeillut. Pokserit eivät ole häävit. Pili ei tiedä kummassa puntissa olisi. Hikoilu nivusissa ei mukava. Stringeissä karvaiset perspuolikkaat hankasivat ihon rikki. Olo oli kuin armeijan 40 km marssilla. Perunajauhoja persuksiin työpäivän jälkeen. Näiden kahden väliltä käytän. Oliko joku midi tyypiltään. Siis normaalit kalsarit, missä vehkeet pysyvät "paketissa".

    • sfsfsfsfsffgsd

      Miesten sloggi tangat (takaata normaalit mutta sivuilla kuminauhat) ovat hyviä, mutta valitettavasti niitä saa yleensä vain valkoisena. Boksereita jos käyttää niin vehje näkyy kävellessä housujen läpi tai silloin kun istuu vaikka käytänkin löysiä housuja.

      Tangat ovat hyviä koska ne ovat sivulta avoimet ja pitävät vehkeet "pussissa" ilman että pääsevät liikkumaan ympäriinsä ja ovat mukavemmat kuin tavalliset lahkeettomat "pikkuhousut".

      Ikävä kyllä niitä et voi käyttää sellaisissa paikoissa joissa pitää vaihtaa vaatteita... saat homon maineen. Joo, ei pitäisi miettiä mitä muut ajattelee, mutta en halua homon mainetta.

      • strhjuhsgb

        Eli olet tavanomainen munaton suomalainen aivoton lammas joka ajattelee vain että mitähän muut minusta ajattelee. Eli et uskalla oma itsesi ja se vituttaa koska elämäsi on jo ehtoopuolella ja sekin vituttaa koska et ole ollut itsesi koko elämäsi aikana vaan aina toiminut niinkuin muut haluaa.


      • lyrem

        Nuo sloggin tangat on hirveät, leveä jäykkä kuminauha kangas inhottavan paksua ja hiostavaa, inhottavat pitää.
        Meryl stringit on kaikkein miellyttävimmät.
        Bokserit on vihonviimeiset joita jalkaani laitan, ennen vaikka naisten alkkarit.


      • hgfdbxbzxb

        Oletko niin vitun vajukki ettet erota leveää paksusta? Ei ihme että maa on tässä jamassa kun tuollaisia latvalahoja on maa täys!


      • lyrem

        Mikä sua riepoo, onko känniääliöllävajakilla krapula?
        Leveä ei sama kuin paksu.


      • 434335232

        Minkälaiset nuo sloggi tangat ovat käytössä? Lahdesta ei löytynyt muualta kuin launeen prismasta ja maksvat 12,95 eikä viitsisi tuhlata rahaa tuon verran jos ovat huonot.

        Onko etuosa sellainen "pussi" missä vehkeet holjuvat miten sattuu vai onko materiaali munaskujen kohdalta jäykempää kangasta?


      • lyrem

        On niissä jokunlainen pussi munille, taisi munapussi olla kaksinkertaista kangasta en aivan tarkkaan enää muista, koko pitää olla sopiva kyllä munat aika hyvin on pakattuna pussiin eivätkä hölky valtoimenaan.
        Mua häiritsee takaosa joka valuu persvakoa kohti sekä melko paksu kangas joka hiostaa, en tykäänyt yhtää, ostaisin jos tangoja vielä kokeilisin naisten tangat jotka on ohempaa ja joustavempaa kangasta, mutta stringit toimii paljon paremmin mulla.


    • sgfrtgretge

      Plussat huomaamattomat, hikoilu vähenee, sopii kaikkien vaatteiden alle

    • LuuleÅ

      Yes! Öljytty, Punottu, Hamppunaru persvaossa on kutaa, laskuvarjokangas pussi pallien hengarina.... on vähän kuin mulkun mentävä reikä tissivaon alla T-paidassa ! Ei muuta ku naruttammaa.... ;)))

    • StokVant
    • hgjmkfhgxfgnhb

      Muistakaa, että myös kropan pitäää olla siinä kunnossa että pystyy kantamaan stringejä. Läskikasan päällä suoranainen kuvotus!

      • lyrem

        Timmissä kunnossa ollaan, pitää myös munan karvat sheivata pois ettei pöhheikkö pilkota stringien alta.


      • Anonyymi

        Sporttinen kroppa niin onhan ne seksyt ja monet naiset tykkää, siistin miehen merkki.


    • MTTTu11

      olen kunnossa, mutta en pidä stringejä niiden ulkonäön takia

    • MKONJI

      Sukkahousujen kanssa on ihan jees käyttää stringejä.

    • Stringitmiehille

      Tilasin juuri 5.et stringit otto-suomesta. 24€ saa nähdä millaset on mutta halvalla tulee mutta 3-4viikkoa toimitusaika.

      • hyvätstringit

        Nämä osottautui itseasiassa hemmetin hyviksi! Suosittelen. Tosin ite tilasin numerota isommat niin pitää olla hirveen korkeelle pitää vetää kun etumus on turhan iso. Mutta pitää tilata uudestaan mutta tuota toimitusaikaa en ymmärrä ja sitten ei voi maksaa kortilla tai paypalilla vaan jollain ottolaskulla/luotolla tai postiennakolla.


      • Epaa

        Stringit on helppo pienentää, leikkaat takapuolelta narusta pienen pätkä pois ja neulot päät takasin yhteen, itse korjasin kahdet liian isot noin hyvin onnistui.


    • JoeSnyder
    • bestring

      Lumingrie /Joe Snyder stringit tosi hyviä ja laadukkaita mutta hinta on kova.

      • kptj

        Nansoshopista saa meryl merkkisiä miesten strigejä, hyviä ja laadukkaita ovat hintakin melko soppeli.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      350
      2550
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2168
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1846
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1744
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      68
      1595
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1547
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe