Millainen mies ja isä tekee näin?

painajainen.valveilla

Millainen mies...
...petti taas uudestaan usean vuoden terapian ja uskottomuuskriisin selvittelyn jälkeen
...jättää yli 25 vuoden liiton vasta tapaamansa alaisensa takia
...jättää vaimon ja lapset 20 vuotta nuoremman blondin takia
...aloittaa heti kotoa lähdettyään julkisen seurustelun
...muuttuu kylmäksi, etäiseksi, välinpitämättömäksi tulevaa ex-vaimoa kohtaan
...ei suostu keskustelemaan asiallisesti
...ei ajattele lastensa ja vaimonsa tunteita yhtään
...ei kykene ottamaan toisten tunteita huomioon
...kulkee heti kaupungilla nuorikkonsa kanssa hyväilyjä säästelemättä?
Millainen mies ja isä tekee tällaista?

76

378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piiju

      Ei ole ensimmäinen... Oma napa tärkein...ja usein routa porsaan kotiin ajaa... ja kohta sama uusiksi

    • fkparpap

      Narsistimies...

    • tartuhetkeen

      Miksi kyselet, kun noihin ei tiedä vastausta kukaan muu kuin mies ja isä itse. Niitä tuskin hyväksyisit, joten kannattaa jättää koko asia sikseen. Ja jos mies on eronnut, niin miksi ihmeessä hänen pitäisi kotinsa nurkassa piilossa keneltäkään kuherrella nuorikkonsa kanssa? Elämä on tässä ja nyt. Ei sitku tai mutku.

      • samoin

        Hyvä kiteytys.


    • lapsellinenmies

      Kyse kait miehestä, joka ei tiedä mitä rakkaus on. Kulkee himonsa vietävissä. Arvostaa omaa hyvää oloaan enemmän kuin toisten hyvinvointia. Vastuuton, kykenemätön empatiaan. Ikävillitys? Huono itsetunto, joka kaipaa pönkitystä? Haluaa kokea rakastumisen/ihastumisen huuman aina uudestaan. Luulee ehkä niiden olevan rakkautta.

      Mielenkiintoista olisi, jos AP palaisi kertomaan miehestään esim. vuoden päästä. Veikkaan, että mies on pyrkinyt kotiin takaisin jo siinä vaiheessa monet kerrat, kun on tajunnut mitä menetti.

      • LapsenMieli

        Hyvin kirjoitit ja totta joka sana.
        Mies on näyttelyn mestari!


    • Nautintojaelämään

      Tosimies, joka on viriili ja omaa tahdon nauttia elämästä täysin rinnoin!

      • enoolapsenäiti

        ai sellainen mies joka ajaa oman lapsensa itsarin partalle? Aika outo käsite.


      • Huorapillllua

        I SECOND THAT BROTHER!!


    • Bdkbdbs

      Sinä sallit sen? Oletpa heikko ihminen.

    • LostSoul--

      Kun jäin kiinni vehtaamisesta työkaverin kanssa, ajattelin, että no tää oli tässä sitten ; vaimo näyttää ovea ja edessä häämöttää viikonloppuisän "virka". Olin aiemmin vaimolle kertonut, ettei meillä ole mielestäni kaikki ok ja haluaisin herätellä aiemmat romanttiset ja eroottiset tunteet eloon hänen kanssaan. Vaimon mielestä meillä oli kaikki ok ja valitin turhasta. No, hän ei sitten halunnut erota, vaan halusi terapiaan ja sinne mentiinkin. Ajattelin, että ehkä sitten vaimokin alkaa samalla ymmärtää, mitä aiemmilla puheillani tarkoitin. Ei alkanut, ei, vaan terapiassa käsiteltiin pelkästään pettämistä, ei siihen johtaneita asioita. Mutta päätin, että näillä mennään. Terapian jälkeen on elelty rauhanomaisesti, mutta vain asuinkavereina. Vaimo ei kykene seksiin, koska muistaa kuulemma heti sen, miten olin sängyssä toisen kanssa.
      Joten pinna on melkoisen kireällä, kun elän toisen osapuolen käsikirjoittamaan perhe-elämää, toisen ehdoilla. Tältä pohjalta en ihmettele, vaikka joku käyttäytyy niin kuin aloittaja tuossa listaa. Voi olla edessä meilläkin, no kevennyksenä se, että tuskin parikyt vuotta nuoremman blondin kanssa kuitenkaan...

      Hmm... Yli 25-vuotta kestäneessä liitossa ei kai kuitenkaan lapset ole aivan päiväkoti-ikäisiä..?

      • Hittheroadman

        Mitä järkeä on jatkaa enää?


      • LostSoul--
        Hittheroadman kirjoitti:

        Mitä järkeä on jatkaa enää?

        Hyvä kysymys. Pitkät pyhät edessä ja "pääministeri" on järjestänyt ohjelmaa kaikille päiville. Ahdistaa... Mutta toisaalta tuntuu roistomaiselta edes ajatella, että lapsilta hajoaisi tuttu ja turvallinen koti ja lähipiiri, jos eroaisimme. Pitääkö vaan tyytyä siihen, mitä on? Ainakin niin pitkään, kun lapset ovat ala-ikäisiä? Toisaalta tuntuu, että parhaat vuodet tässä kuluvat lievässä hirressä...


      • ja_katkeroidut

        kun nyt tyydyt, et myöhemmin saa lähdetyksi


    • vastuutonjatyhmäkinvielä

      Vastuuton mies. Ja olisiko vähän tyhmäkin, jos noin munansa vietävissä.

    • mietihänvielävähän

      Et sitten laittanut miestä valitsemaan silloin kun uskottomuus paljastui? Raahasit väkisin terapiaan ja vielä uskoit, että muuttunut mies on? Kysyitkö koskaan, mitä mies itse haluaa? Uskotonkin voi muuttua uskolliseksi, mutta vain jos itse sitä oikeasti haluaa.
      Jos mies on kotoa jo lähtenyt ja ero vireillä, niin miksi ei saisi uuden naisen kanssa julkisesti esiintyä? Sua vaan harmittaa, kun otti nuoremman. Vai mitä?
      Ei kai teidän lapset enää pieniä ole jos noin kauan olette yhdessä olleet? Älä sä vaan noita katkeria ajatuksiasi lastesi päähän upota, ettei isä heistä muka välitä enää. Kyllä hän välittää. Kunhan aikaa vähän kuluu, niin varmasti ottaa kontaktia lapsiinsa. Ja sä et sitä voi kieltää.
      Sunko mielestä teidä ero oli aiheeton ja johtui vain miehesi uskottomuudesta? Mietihän tarkemmin. Sullako ei ollut osaa eikä arpaa teidä avioliittoon?

      • kollouskotko

        Just joo. Ja näin kirjoittaa munahaukka. Hyvää pääsiäistä puolisolle ja lapsille. Haukkana olin munan kimpussa.


    • viimeinrehellinen

      Sellainen mies, joka olisi halunnut tehdä tuon oikeasti jo vuosia sitten, mutta suostui vuoksesi terapiaan yms. suhteenne "korjaamiseen". On nyt viimein tarpeeksi "mies" pystyäkseen olemaan rehellinen itselleen ja sinullekin, eli tekemään selväksi ettei ole rakastanut sinua enää vuosikausiin jos koskaan, eikä ole halunnut olla kanssasi yhdessä enää pitkiin, pitkiin aikoihin, jos aidosti koskaan. Miksi se on petetyille niin vaikeaa tajuta, että pettäminen on aina merkki siitä, että puoliso ei todellisuudessa halua olla kanssasi? Kukaan ei petä ihmistä, jota rakastaa.

      • OletVäärässä

        "Kukaan ei petä ihmistä, jota rakastaa."
        Typerä väite. Tälläkin palstalla, jos vähän luet menneitä, on esiintynyt satoja pettäjiä, jotka itse sanovat, että rakastavat puolisoaan..


      • viimeinrehellinen
        OletVäärässä kirjoitti:

        "Kukaan ei petä ihmistä, jota rakastaa."
        Typerä väite. Tälläkin palstalla, jos vähän luet menneitä, on esiintynyt satoja pettäjiä, jotka itse sanovat, että rakastavat puolisoaan..

        Saahan sitä sanoa, mutta teot on ne, jotka kertovat totuuden. Kaikki nämä liitot, joissa pettämistä on, perustuvat vain siihen että sekä petetty että pettäjä pelkää muutosta. Todellisuudessa kumpainenkin on vittuuntunut tilanteeseen. Itsessä ei vain ole tarpeeksi miestä tai naista ottaa ja nostaa kytkintä, vaikka molemmat tajuavat sen olevan ainut vaihtoehto, ja molemmat pohjimmiltaan jopa haluavat sitä. Hyppy tuntemattomaan on vain niin pelottava, että ennemmin eletään valheessa ja valehdellaan itsellekin... Joka ikinen petetty tietää kuinka perustavanlaatuinen ja syvä loukkaus pettäminen on puolison taholta. Oikeasti - jos jotain rakastaa, niin haluaako ja kykeneekö häntä edes loukkaamaan sillä tavoin? Järki käteen nyt. Kaikkien kannalta olisi parempi pistää kerrasta poikki, kun tulee petetyksi. Yleensä se tapahtuu jo melkolailla liiton alussa. Silloin petetylläkin on vielä aikaa perustaa uusi perhe ja aloittaa uusi suhde jonkun sellaisen kanssa, joka häntä oikeasti rakastaa ja arvostaa. Ei tarvi sitten vanhana ja katkerana itkeä, kun se ukko otti ja lähti parikymmentä vuotta nuoremman blondin matkaan, eikä lapsetkaan enää saaneet häntä pysymään suhteessa. Vähän vaikeaapa se varmaan on aikuisilla lapsilla - joilla on jo ilmeisesti jokaisella oma elämä - kiristääkään ukkoa pysymään luonaan... Veikkaanpa että aloittajaakin vituttaisi huomattavasti vähemmän, jos mies olisi lähtenyt hänen itsensä kaltaisen rupsahtaneen ämmän matkaan - tai että olisivat eronneet jo silloin, kun mies jäi ensi kerran kiinni pettämisestä. Kyllä vain se lisää katkeruutta, kun mies kulkee pitkin kaupunkia ylpeänä rinnallaan nuori kaunis morsio -tyyliin "katsokaas tätä!", ja itse on vanha rupsahtanut luuska, jolla elämä jo takanapäin. Itsepä tuhlasit elämäsi paskaan suhteeseen ja yritit saada siitä timanttia, vaikka pohjimmiltaan varmaan tajusit ettei se tule onnistumaan koskaan, sillä et kai sentään niin tyhmä ole, että luulit voivasi muuttaa paskan timantiksi? Vaikka kuinka puristaisit perseessäsi pakaroidesi välissä paskakikkaretta, etkä päästäisi sitä menemään, ei se timantiksi kiteydy. Koskaan. Paska on paskaa ja sellaisena pysyy katkeraan loppuun saakka. Vain paskan määrä vaihtelee, ja se on ihan jokaisen itsensä päätettävissä kuinka paljon suostuu ottamaan vastaan. Oikeastihan kukaan teistä ei rakasta sitä pettäjä -puolisoa ja tiedätte ettei hän rakasta teitä, te pelkäätte vain muutosta ja yksin jäämistä. No sillä että roikutte tuhoon tuomituissa suhteissanne te varmistatte, että teistä tulee yksinäisiä katkeria haaskoja, sillä jossain vaiheessa se mies tulee lähtemään. Viimeistään sitten, kun lapset lentää pesästä, etkä sinä voi uhata että jos mies lähtee, ei hän näe enää lapsiaan. Ero sinun ja hänen välillä on se, että hän voi perustaa vaikka uuden perheen nuoren naisen kanssa, mutta sinä olet epäkuranttia tavaraa. Vain vanha akka, jolla ei mitään arvoa ole.


      • vastuutonta

        Inhottavaa sanoa toiselle, täysin tuntemattomalle ihmiselle, ettei hänellä ole mitään arvoa.

        Ap:n kiukun ymmärrän. Asioita, myös eron, voi hoitaa fiksustikin.


      • Vesilammikko

        viimeinrehellinen kirjoitti asiaa vaikkakin hieman kärjistetysti.
        Muutoksen pelko se on meillä useimmilla joka kahlitsee. Pätee muuhunkin kuin parisuhdeasioihin.

        Kuinka moni on sellaisessa suhteessa jossa oikeasti rakastaa toista.
        Ja varsinkin jos toinen on pettänyt ja jäänyt kiinni, voiko sitä terapian avulla korjata.
        Kai näitäkin on joita ammattiapu on auttanut, mutta vaatii kyllä molemmilta 110 prosenttisen panostuksen.

        Ap.n viestin ymmärtää, kyllähän se kova paikka on.
        Varsinkin, jos uskottomuus tulee täysin puskista. Toinen on luullut, että kaikki on ihan ok.
        Vai onko joskus sitäkin, että ei haluta nähdä koko totuutta?


      • ikyuvhk

        "Varsinkin, jos uskottomuus tulee täysin puskista. Toinen on luullut, että kaikki on ihan ok."

        Niinpä... Mikä sitten on puskista tulemista? Toinen tosiaan luulee, että kun asioista vaietaan, ne lakkaavat olemasta. Liitossa on vaikeuksia, toinen osapuoli ei ole tyytyväinen - toinen sanoo, että suus kiinni, kaikki on hyvin. Sitten tulee se puskista tuleminen...


      • JoopaJooTaas
        viimeinrehellinen kirjoitti:

        Saahan sitä sanoa, mutta teot on ne, jotka kertovat totuuden. Kaikki nämä liitot, joissa pettämistä on, perustuvat vain siihen että sekä petetty että pettäjä pelkää muutosta. Todellisuudessa kumpainenkin on vittuuntunut tilanteeseen. Itsessä ei vain ole tarpeeksi miestä tai naista ottaa ja nostaa kytkintä, vaikka molemmat tajuavat sen olevan ainut vaihtoehto, ja molemmat pohjimmiltaan jopa haluavat sitä. Hyppy tuntemattomaan on vain niin pelottava, että ennemmin eletään valheessa ja valehdellaan itsellekin... Joka ikinen petetty tietää kuinka perustavanlaatuinen ja syvä loukkaus pettäminen on puolison taholta. Oikeasti - jos jotain rakastaa, niin haluaako ja kykeneekö häntä edes loukkaamaan sillä tavoin? Järki käteen nyt. Kaikkien kannalta olisi parempi pistää kerrasta poikki, kun tulee petetyksi. Yleensä se tapahtuu jo melkolailla liiton alussa. Silloin petetylläkin on vielä aikaa perustaa uusi perhe ja aloittaa uusi suhde jonkun sellaisen kanssa, joka häntä oikeasti rakastaa ja arvostaa. Ei tarvi sitten vanhana ja katkerana itkeä, kun se ukko otti ja lähti parikymmentä vuotta nuoremman blondin matkaan, eikä lapsetkaan enää saaneet häntä pysymään suhteessa. Vähän vaikeaapa se varmaan on aikuisilla lapsilla - joilla on jo ilmeisesti jokaisella oma elämä - kiristääkään ukkoa pysymään luonaan... Veikkaanpa että aloittajaakin vituttaisi huomattavasti vähemmän, jos mies olisi lähtenyt hänen itsensä kaltaisen rupsahtaneen ämmän matkaan - tai että olisivat eronneet jo silloin, kun mies jäi ensi kerran kiinni pettämisestä. Kyllä vain se lisää katkeruutta, kun mies kulkee pitkin kaupunkia ylpeänä rinnallaan nuori kaunis morsio -tyyliin "katsokaas tätä!", ja itse on vanha rupsahtanut luuska, jolla elämä jo takanapäin. Itsepä tuhlasit elämäsi paskaan suhteeseen ja yritit saada siitä timanttia, vaikka pohjimmiltaan varmaan tajusit ettei se tule onnistumaan koskaan, sillä et kai sentään niin tyhmä ole, että luulit voivasi muuttaa paskan timantiksi? Vaikka kuinka puristaisit perseessäsi pakaroidesi välissä paskakikkaretta, etkä päästäisi sitä menemään, ei se timantiksi kiteydy. Koskaan. Paska on paskaa ja sellaisena pysyy katkeraan loppuun saakka. Vain paskan määrä vaihtelee, ja se on ihan jokaisen itsensä päätettävissä kuinka paljon suostuu ottamaan vastaan. Oikeastihan kukaan teistä ei rakasta sitä pettäjä -puolisoa ja tiedätte ettei hän rakasta teitä, te pelkäätte vain muutosta ja yksin jäämistä. No sillä että roikutte tuhoon tuomituissa suhteissanne te varmistatte, että teistä tulee yksinäisiä katkeria haaskoja, sillä jossain vaiheessa se mies tulee lähtemään. Viimeistään sitten, kun lapset lentää pesästä, etkä sinä voi uhata että jos mies lähtee, ei hän näe enää lapsiaan. Ero sinun ja hänen välillä on se, että hän voi perustaa vaikka uuden perheen nuoren naisen kanssa, mutta sinä olet epäkuranttia tavaraa. Vain vanha akka, jolla ei mitään arvoa ole.

        "viimeinrehellinen" - Että kaikkien pitäisi erota? Se on pahaa näköalattomuutta. Moni pari on kertonut, kuinka selvisi uskottomuudesta ja löysi hyvän liiton.

        Pliis, älkää latistako heitä, jotka haluavat jatkaa yhdessä, omilla typerillä mielipiteillänne. Ei teillä elämää suurempaa totuutta ole, kaikkien parien elämään ja asioihin.


      • älkääuskokoKaikkea

        Miksi se tosiaan on niin vaikeaa uskoa ja ymmärtää? Ei kukaan petä rakastamaansa ihmistä, ei ihmistä jota kunnioittaa ja jonka kanssa suunnitellaan tulevaisuutta ja vanhuuttakin, ei sitä ihmistä petetä. On sitten täysin eri asia mitä sieltä suustaan ulos päästää. TEOT PUHUVAT AINA PUOLESTAAN.


      • tw4aetaetgaet
        JoopaJooTaas kirjoitti:

        "viimeinrehellinen" - Että kaikkien pitäisi erota? Se on pahaa näköalattomuutta. Moni pari on kertonut, kuinka selvisi uskottomuudesta ja löysi hyvän liiton.

        Pliis, älkää latistako heitä, jotka haluavat jatkaa yhdessä, omilla typerillä mielipiteillänne. Ei teillä elämää suurempaa totuutta ole, kaikkien parien elämään ja asioihin.

        Jos molempien osapuolten tahto on selviytyä yhdessä eteenpäin pettämisen jälkeen, työstää asia, saada ja antaa anteeksi... Mikä estää? Se on näiden kahden ihmisen YHTEINEN päätös ja projekti: he ovat todenneet YHDESSÄ yhteisen historian sen arvoiseksi, että se jatkumisen eteen tehdään töitä eikä siinä sivullisten mielipiteet merkitse yhtikäs mitään.

        Herää kysymys, mitä on nimimerkin JoopaJoo Taas kommentin takana? Pelkoa? Halu tunkea pää olkapäitä myöden puskaan ja kieltää mahdolliset eroajatukset? Miksi?


      • Huonotempatiageenitkin
        viimeinrehellinen kirjoitti:

        Saahan sitä sanoa, mutta teot on ne, jotka kertovat totuuden. Kaikki nämä liitot, joissa pettämistä on, perustuvat vain siihen että sekä petetty että pettäjä pelkää muutosta. Todellisuudessa kumpainenkin on vittuuntunut tilanteeseen. Itsessä ei vain ole tarpeeksi miestä tai naista ottaa ja nostaa kytkintä, vaikka molemmat tajuavat sen olevan ainut vaihtoehto, ja molemmat pohjimmiltaan jopa haluavat sitä. Hyppy tuntemattomaan on vain niin pelottava, että ennemmin eletään valheessa ja valehdellaan itsellekin... Joka ikinen petetty tietää kuinka perustavanlaatuinen ja syvä loukkaus pettäminen on puolison taholta. Oikeasti - jos jotain rakastaa, niin haluaako ja kykeneekö häntä edes loukkaamaan sillä tavoin? Järki käteen nyt. Kaikkien kannalta olisi parempi pistää kerrasta poikki, kun tulee petetyksi. Yleensä se tapahtuu jo melkolailla liiton alussa. Silloin petetylläkin on vielä aikaa perustaa uusi perhe ja aloittaa uusi suhde jonkun sellaisen kanssa, joka häntä oikeasti rakastaa ja arvostaa. Ei tarvi sitten vanhana ja katkerana itkeä, kun se ukko otti ja lähti parikymmentä vuotta nuoremman blondin matkaan, eikä lapsetkaan enää saaneet häntä pysymään suhteessa. Vähän vaikeaapa se varmaan on aikuisilla lapsilla - joilla on jo ilmeisesti jokaisella oma elämä - kiristääkään ukkoa pysymään luonaan... Veikkaanpa että aloittajaakin vituttaisi huomattavasti vähemmän, jos mies olisi lähtenyt hänen itsensä kaltaisen rupsahtaneen ämmän matkaan - tai että olisivat eronneet jo silloin, kun mies jäi ensi kerran kiinni pettämisestä. Kyllä vain se lisää katkeruutta, kun mies kulkee pitkin kaupunkia ylpeänä rinnallaan nuori kaunis morsio -tyyliin "katsokaas tätä!", ja itse on vanha rupsahtanut luuska, jolla elämä jo takanapäin. Itsepä tuhlasit elämäsi paskaan suhteeseen ja yritit saada siitä timanttia, vaikka pohjimmiltaan varmaan tajusit ettei se tule onnistumaan koskaan, sillä et kai sentään niin tyhmä ole, että luulit voivasi muuttaa paskan timantiksi? Vaikka kuinka puristaisit perseessäsi pakaroidesi välissä paskakikkaretta, etkä päästäisi sitä menemään, ei se timantiksi kiteydy. Koskaan. Paska on paskaa ja sellaisena pysyy katkeraan loppuun saakka. Vain paskan määrä vaihtelee, ja se on ihan jokaisen itsensä päätettävissä kuinka paljon suostuu ottamaan vastaan. Oikeastihan kukaan teistä ei rakasta sitä pettäjä -puolisoa ja tiedätte ettei hän rakasta teitä, te pelkäätte vain muutosta ja yksin jäämistä. No sillä että roikutte tuhoon tuomituissa suhteissanne te varmistatte, että teistä tulee yksinäisiä katkeria haaskoja, sillä jossain vaiheessa se mies tulee lähtemään. Viimeistään sitten, kun lapset lentää pesästä, etkä sinä voi uhata että jos mies lähtee, ei hän näe enää lapsiaan. Ero sinun ja hänen välillä on se, että hän voi perustaa vaikka uuden perheen nuoren naisen kanssa, mutta sinä olet epäkuranttia tavaraa. Vain vanha akka, jolla ei mitään arvoa ole.

        Tässä on teksti jonka kirjoittaja kaipaisi kipeästi psykiatrista apua.Järkyttävää naisvihaa... Onko oma vaimo lähtenyt... vai peräti äiti aikoinaan?
        Toivottavasti hänellä ei ole lapsia.


    • painajainen.valveilla

      Mies sanoi haluavansa jatkaa liittoa, ei halunnut missään nimessä erota. Vannoi, että kaikki on toisin ja haluaa panostaa liittoon ja vaikutti siltä, että hän niin tekikin. Puhuttiin ja käsiteltiin asiaa monet kerrat terapian aikana ja oltiin nyt jo käännetty elämässä uusi lehti. Olisi ollut hänellä monta tilaisuutta kertoa tunteistaan yli 25 vuoden liiton aikana.
      Lopullinen muutos ja tämä "rehellisyys" tuli kuvioihin sitten, kun sain salasuhteesta tiedon toisaalta.

      • Vinkkisinulle

        Älä välitä! Ei se seksiä kummoisempaa ole. Mikset antaisi jonkun ihanan uroon tuihia sinuakin joka reikään? Se on lempeä se. Elämästä kannattaa nauttia, eikä ajatella mitään terapioita.


      • nainen.66

        Aika vähissä on miehet, jotka vain ottavat ja lähtevät. Suurin osa jää liittoon säälistä, tai vastuuntunnosta, koska niin "kuuluu tehdä". Eikä ole muuten helppoa kertoa tunteistaan. Kun loppupeleissä vastuuntunto, sääli voittavat. Ja miehillähän usein tulee eron myötä paljon uutta opeteltavaa. Ei ehkä enää ole aikaa makoilla kotisohvalla niin paljon. Mikä pahinta: sivusuhteelle jää vielä vähemmän aikaa, kun pitää käytännön juoksevia asioita hoitaa. Tai jopa omia lapsia.


      • Poltejalkojenvälissäuu

        Säälistä? Oletko tosissasi? Vaimot ovat henkilöitä, jotka puolisoiden uskottomuuden paljastuttua joko näyttävät heille ovea tai 'hyväksyvät' tilanteen (todennäköisesti sallivat myös itselleen jatkossa 'hieman vapauksia'. Miehet päättävät harvoin muusta kuin siitä kuinka ruman kakkosen vielä sietävät sänkyynsä... Aika rumatkin kelpaavat kunhan 'sitä' saa.


    • Bodaaja_Hönttämäestä

      Sellainen Mies JOKA USKALTAA ELÄÄÄ!!! PYSTYYNKUOLLEET USKOLLISET MIEHET YÖKKKKK!!! JOTKA LUKKIUTUVAT SAMAAN PILLUUN YÖKKK!

    • VastausKysymykseen

      Sellainen mies tekee näin, joka pelkää työmaineensa menetystä tai potkuja. Käry sinulle tarkoitti, että käry käv i duunissakin? Muut alaiset ovat varmaan olleet k**ä otsassa, kun pomo salaseukkaa jonkun alhaisessa asemassa olevan nuoren pimatsun kanssa? Esimiehellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin julkistaa "rakkaussuhde" alaisensa kanssa, että saisi duunissaan pahan esimiesmokan anteeksi. Jos sekään onnistuu.

      • työpaikansonni

        Aika pätevä näkökulma. Paljon mahdollista. Tuollaiselle miehelle, jolle oma napa on tärkein, varmaan se urakin on tosi tärkeä asia.
        Tosin vaikeaa luulisi kasvojen pelastaminen olevan. Uskottavuus saattaapi hieman moisesta kärsiä. Mies ei sitä ehkä himoissaan tajua, vielä. On siellä töissäkin varmasti draamaa kerrakseen.


    • Whining_Wife

      Sellainen mies, jonka elämää vaimo on täysin kontrolloinut 25 vuotta. Sellainen mies, joka on haaveillut erosta jo kauan, mutta ei ole munattomuuttaan uskaltanut sitä tunnustaa. Kun käry sitten käy, ajatus erosta konkretisoituu. Jos vaimo tuo eron mahdollisuuden esille, tuollainen munaton mies tarttuu siihen kuin hukkuvat oljenkorteen. Mieshän ei itse koskaan olisi uskaltanut sanoa haluavansa erota, koska vaimo on kontrolloinut miehen ajatuksiakin jo niin kauan. Nyt kun mies on päässyt kontrollisi alta pois, hän ei sinne takaisin halua mistään hinnasta. Hän on vihdoinkin vapaa tekemään mitä itse haluaa. Sinulle se merkitsee noita luettelemiasi asioita, hänelle sitä ettei hän tee niin kuin sinä haluat. Et voi enää pakottaa häntä tekemään niin kuin sinä haluat.

    • nainen.66

      Vaimoon läpeensä kyllästynyt mies. Sellainen mies, joka on pitkän aikaa toiminut oman tahtonsa vastaisesti. Mies, joka ei ole aikoihin rakastanut vaimoaan. Mies, joka vihdoin on alkanut kulkea omia polkujaan.
      Usein sanon, että tulee kärsivälliselläkin naisella raja jossain kohden vastaan. Sama kyllä pätee täysin miehiinkin.

      • Läpeenkyllästynyt

        Ja sinä olet?


    • Jaainavainpahenee

      Narsisti. Tunnistin entisen puolisoni. Melkein kaikki kuin yksyhteen!

      • uykitugyjck

        Näitä narsisti-kommentteja lukiessa tulee väkisin mieleen, että mitenköhän moni näistä narsistiksi nimitetyistä ihmisistä on oikeasti narsisti? Jos kumppani käyttäytyy muiden odotusten vastaisesti, tekeekö se hänestä narsistin?
        Entä sitten elämä marttyyrin kanssa? Ei ole herkkua elää vuodesta toiseen sellaisen ihmisen kanssa, joka muistaa joka käänteessä kertoa, miten on laittanut perheen edun omansa edelle ja kaikkensa uhrannut ja raatanut, että perhe pysyy kasassa samaan aikaan kun toinen osapuoli on "toteuttanut omaa itseään" esim. työelämässä. Vaikka käytännössä tämä jälkimmäinen olisikin ollut se, joka olisi repinyt leivän huusholliin...


    • pompeji_11

      Normaali. Mietipä itse mitä tekisit vastaavissa tilanteessa? Ihan jokaisen psykologian ja viestinnän oppikirjan mukaan? Silloinkin, kun vallan mahdottomasti ottaisi päähän edes tavata exää? No juuh. Ainahan me odotamme toisilta paljon enemmän kuin mihin itse ikinä pystymme.

      • ögkdfögak

        Presiis noin. Ei pidä odottaa eikä olettaa toisten olevan samanlaisia kuin itse. Plus niinkin, ettei omakaan käytös joka tilanteessa osu läheskään aina kohdalleen, miten itse toivoisi.


    • ögkdfögak

      "...ei suostu keskustelemaan asiallisesti
      ...ei ajattele lastensa ja vaimonsa tunteita yhtään
      ...ei kykene ottamaan toisten tunteita huomioon"

      Jos mies, lasten isä ei suostu keskustelemaan asiallisesti, niin mahtaisiko se johtua sellaisesta pelosta, että hän joutuu (on joutunut) syytetyn penkille kaikissa "keskusteluissa"? Että toisen mielestä "keskustelua" on vain se, että toinen on samaa mieltä? Jos mies ei ota vaimonsa tunteita huomioon, niin lähes sata varmasti vaimokaan ei ota miehen (omia) tunteita huomioon. Vastavuoroisuus kun toimii tiukassakin paikassa (ero, uskottomuus) yleensä niin, että molemmat kuuntelevat, ja ymmärtävät toisiaan, kaikesta huolimatta.

      Naiset hyvin monesti luulevat ottavat miehen tunteet huomioon, vaikka itseasiassa ajattelevat vain omia tunteitaan. Naiset myös ajattelevat miehen tuntevan tunteitaan presiis samalla tavalla kuin nainen itse. Ei vaan pidä paikkaansa. Itseasiassa kovin harva nainen vaivautuu ottamaan selkoa miehensä tunteista. Kysyy oikeasti miehen mielipidettä, ajatuksia ja hyväksyy ne, kovinkin erilaisena kuin naisen vastaavat.

      Olet koonnut tähän useita mieleesi juolahtaneita negatiivisia asioita miehistä. Miksi? Eikö kannattaisi miettiä mitä positiivista miehissä, lasten isissä on? Sitten kannattaisi opetella neutraali elämänote kommunikoinnissa exän kanssa. Lapsia ei esim. pidä tyrkyttää miehelle (eikä estää tapaamasta!), etenkään kun tämä on rakastunut. Ajoitus on tässäkin tärkeä. Kyllä se uusi suhde, kuten vanhakin siitä tasoittuu. Myöhemmin kaikki sujuu kuin Strömsössä. Mutta ei ilman kärsivällisyyttä, eikä tietenkään hyvää tahtoa, joka myös tuppaa välillä vähän jokaiselta unohtumaan.

      • Myöhästyit

        Hyvä neuvo, mutta myöhästyi. Kun oli pariterapia jo (jossa varmaan molempia neuvottiin!) ja ero tuli jo, eiköhän molemmat ole yhtä syyllisiä? Saa tuulettaa paha olon pois, vaikka täällä netissä. Voit luottaa, että neutraali asenne on pakko opetella, molempien, jos aikoo osaltaan hoitaa erohuoltajuutta asiallisesti, yhdessä.


    • miäs2

      Rakastunut mies.Hän ei selvästikään rakastanut sinua enää. Jos rakastaa omaa puolisoa niin ei ole mitään tarvetta käydä vieraissa.

      • khjlooooo

        Niinpä... Mutta kun petetyt vaimot ja heidän säestäjänsä ovat aivan varmoja, että mies rakastaa ja se toinen naikkonen on olemassa pelkästään ns. erikoisseksiä (mitä lieneekään...) varten. Tietävät ilmeisesti paremmin kuin pettäjämiehet itse, mitä nämä ajattelevat ja tuntevat?


      • empatiakykyä

        Paljon tuntuu olevan kakkosten ja pettämistä puolustelevien kommentteja.

        Petetyllä on oikeus kyseenalaistaa pettäjän moraali ja ihan aiheesta. On aika shokeeraavaa, että toinen on ensin vierellä ja sitten yhtäkkiä käyttäytyy kylmästi ja kuin toinen ihminen. Valheiden vyyhti on paljastuessaan raadollinen ja romuttaa käsityksen koko ihmisestä ja horjuttaa elämääkin.

        Mielestäni on turhaa ja typerää pettäjiä puolustavien selitellä, että nyt vihdoin pettävä uskaltaa elää sitä elämää, jota halusi. Pyh ja pah, tuskin olisi halunnut erota, ellei käry olisi käynyt. Selittänyt ja valehdellut olisi jatkossakin. Pettävä leikkii ihmisillä ja heidän tunteillaan.

        Rehellisesti on parempi erota ja puhua asiat selviksi. Sitten vasta muita tapailemaan. Jää ehjempiä ihmisiä.


      • shannna
        empatiakykyä kirjoitti:

        Paljon tuntuu olevan kakkosten ja pettämistä puolustelevien kommentteja.

        Petetyllä on oikeus kyseenalaistaa pettäjän moraali ja ihan aiheesta. On aika shokeeraavaa, että toinen on ensin vierellä ja sitten yhtäkkiä käyttäytyy kylmästi ja kuin toinen ihminen. Valheiden vyyhti on paljastuessaan raadollinen ja romuttaa käsityksen koko ihmisestä ja horjuttaa elämääkin.

        Mielestäni on turhaa ja typerää pettäjiä puolustavien selitellä, että nyt vihdoin pettävä uskaltaa elää sitä elämää, jota halusi. Pyh ja pah, tuskin olisi halunnut erota, ellei käry olisi käynyt. Selittänyt ja valehdellut olisi jatkossakin. Pettävä leikkii ihmisillä ja heidän tunteillaan.

        Rehellisesti on parempi erota ja puhua asiat selviksi. Sitten vasta muita tapailemaan. Jää ehjempiä ihmisiä.

        Ei pettämistä tarvitse puolustella. Ei tarvitse seksuaalisuuttaan, himojaan, tarpeitaan, halujaan. Ei rakkauttakaan, iloa, onnea.

        Ihmiset, jotka kieltävät itseltään paljon (ehkä jopa itsensä kokonaan), eivät tunnista tarpeitaan, tai kätkevät ne, kuvittelevat olevansa täydellisiä, tai ainakin oikeassa yms., mielellään arvostelevat toisia, etenkin puolisoaan. Toisen arvostelu, syyttäminen on pahinta mitä parisuhteessa voi tehdä, sillä se tuhoaa avoimuuden, kommunikoinnin ja sitä myöten läheisyyden. Parasta mitä parisuhteessa voisi olla, on kertoa vapaasti ajatuksistaan, tunteistaan, vaikka ne eivät ole puolison mieleen. Tämä vain on melko mahdotonta, sillä erittäin monella ei ole resursseja käsitellä edes omia tunteitaan, ajatuksiaan, saati sitten puolison.


      • shannna
        empatiakykyä kirjoitti:

        Paljon tuntuu olevan kakkosten ja pettämistä puolustelevien kommentteja.

        Petetyllä on oikeus kyseenalaistaa pettäjän moraali ja ihan aiheesta. On aika shokeeraavaa, että toinen on ensin vierellä ja sitten yhtäkkiä käyttäytyy kylmästi ja kuin toinen ihminen. Valheiden vyyhti on paljastuessaan raadollinen ja romuttaa käsityksen koko ihmisestä ja horjuttaa elämääkin.

        Mielestäni on turhaa ja typerää pettäjiä puolustavien selitellä, että nyt vihdoin pettävä uskaltaa elää sitä elämää, jota halusi. Pyh ja pah, tuskin olisi halunnut erota, ellei käry olisi käynyt. Selittänyt ja valehdellut olisi jatkossakin. Pettävä leikkii ihmisillä ja heidän tunteillaan.

        Rehellisesti on parempi erota ja puhua asiat selviksi. Sitten vasta muita tapailemaan. Jää ehjempiä ihmisiä.

        "nyt vihdoin pettävä uskaltaa elää sitä elämää, jota halusi. Pyh ja pah, tuskin olisi halunnut erota, ellei käry olisi käynyt. "
        Uskottomuus on raskasta, kärähtämisen mahdollisuus on aina läsnä. Kärähtämisen kautta on kuitenkin ainoa tie alkaa selvitellä parisuhdetta. Eli kärähtäminen on mahdollisuus parempaan elämään, joko yhdessä tai erikseen. Usein kärähdettäessä ei ole kyse edes kärähtämisestä, vaan siitä, että enää viisveisataan puolisosta, halutaan jäädä kiinni.
        Niin, ja naiset eroavat itse useinkin oltuaan uskottomia. Naiset myös harvemmin kärähtävät, koska eivät halua jäädä kiinni. Haluavat vaan erota.


      • satusedät
        shannna kirjoitti:

        "nyt vihdoin pettävä uskaltaa elää sitä elämää, jota halusi. Pyh ja pah, tuskin olisi halunnut erota, ellei käry olisi käynyt. "
        Uskottomuus on raskasta, kärähtämisen mahdollisuus on aina läsnä. Kärähtämisen kautta on kuitenkin ainoa tie alkaa selvitellä parisuhdetta. Eli kärähtäminen on mahdollisuus parempaan elämään, joko yhdessä tai erikseen. Usein kärähdettäessä ei ole kyse edes kärähtämisestä, vaan siitä, että enää viisveisataan puolisosta, halutaan jäädä kiinni.
        Niin, ja naiset eroavat itse useinkin oltuaan uskottomia. Naiset myös harvemmin kärähtävät, koska eivät halua jäädä kiinni. Haluavat vaan erota.

        Miehet haluavat kärähtää kun eivät itse halua tehdä eropäätöstä, erota he haluavat mutta eivät halua ensimmäisenä sitä sanoa. Raukkamaista mutta valitettavan usein totta. Miehet menevät kotiinsa tuoksuen vieraan naisen hajuvedeltä ja muitakin merkkejä on jotka on tarkoitettu huomattavaksi. Jos merkkejä ei kotona huomata alkaa miestä ärsyttämään...sekin huomattu.
        Mies voi läsyttää rakkauttaan vielä kotona, pehmentää näin omaa valintaansa, hän valehtelee vielä rakastavansa, olet parasta mitä tapahtunut mutta minussa on vikaa. JOOO!
        Mutta miksi sitten erota....


    • valheenjäljet

      Mies jolla on paljon mielenterveysongelmista johtuvia pahoja tekoja puolisoaan kohtaan. Mies, joka tuentee ettei voin korjata entistä. Mies, joka on kyllästynyt elämään ja itseensä. Mies, joka on tottunut nostattamaan mieltään pettämisen tuomalla huumalla. Mies, joka on pilannut oman elämänsä perusteellisesti. Mies, joka ei välitä mistään, ei edes siitä nuorikostaan, mutta tämä on lume elämästä jossa ei ole pahaa. Se ei vaan ole totta.

      • eräs.joka.heräs

        Kuulostaa varsin tutulle ja todelle, niin surullista kuin se onkin.


      • oma_valinta

        valheenjäljet
        Keksisitkö jotain vielä surkeampaa ja negatiivisempaa? Onko uskottomuus paremmin ymmärrettävissä, jos mies ei nauti elämästään yhtään?

        Entistä ei voi korjata, mutta nykyisyydelle voi halutessaan tehdä todella paljonkin.


    • tässä_ja_nyt

      Miksi mietit niin negatiivisesti? Oletko tutustunut erilaisiin käyttäytymismalleihin? Oletko miettinyt naisen/äidin osuutta miehen käytökseen? Mitä hyvää mielestäsi on miehissä/isissä? Mitä huonoa on sinussa itsessäsi?

      • oma_valinta

        Noihin kysymyksiin haluaisin minäkin vastauksia. Miksi kaikki pitää aina nähdä mahdollisimman kurjalta puolelta? Miksi tuhlata energiaa kurjuuden miettimiseen ja vatvomiseen, sen sijaan että miettisi mitä hyvää on ja tekisi omat valinnat niiden pohjalta? Jos suhteessa ei ole riittävästi hyvää, se kannattaa päättää.


      • Vastauksiaolehyvä
        oma_valinta kirjoitti:

        Noihin kysymyksiin haluaisin minäkin vastauksia. Miksi kaikki pitää aina nähdä mahdollisimman kurjalta puolelta? Miksi tuhlata energiaa kurjuuden miettimiseen ja vatvomiseen, sen sijaan että miettisi mitä hyvää on ja tekisi omat valinnat niiden pohjalta? Jos suhteessa ei ole riittävästi hyvää, se kannattaa päättää.

        oma_valinta, Noihin kysymyksin. joihin haluaisit vastauksia, on vastaukset täällä:
        http://www.terve.fi/parisuhde/pohditko-eroa

        "Jos suhteessa ei ole riittävästi hyvää, se kannattaa päättää" on mitä typerin neuvo lapsen huoltajalle.


      • oma_valinta
        Vastauksiaolehyvä kirjoitti:

        oma_valinta, Noihin kysymyksin. joihin haluaisit vastauksia, on vastaukset täällä:
        http://www.terve.fi/parisuhde/pohditko-eroa

        "Jos suhteessa ei ole riittävästi hyvää, se kannattaa päättää" on mitä typerin neuvo lapsen huoltajalle.

        Miten niin?
        ""Jos suhteessa ei ole riittävästi hyvää, se kannattaa päättää" on oikein hyvä neuvo. Tietysti ei silloin, jos sen ottaa täysin kirjaimellisesti. Joku huomaa tänään "oho, suhteessamme ei ole tarpeeksi hyvää, eroan". Ei näin yksinkertaisesti, mutta tuskin niin kukaan ajatteleekaan. Vaan kun näitä/näistä jotain:
        "...kun tyytymättömyys, tyhjyys ja välinpitämättömyys ovat alkaneet nakertaa parisuhdesidettä

        ...kun vanhemmuus on muuttunut enemmän taakaksi kuin iloksi...kun kokee asuvansa ihan vieraassa kodissa

        ...kun väsymys pikkulapsirumbaan on imenyt ahnaasti isän ja äidin elämänhalua

        ...kun mielenkiintoa ei ole enää riittänyt päivittää kumppanin ajatusmaailmaa

        ...kun parisuhteen elämänarvot ja -tyyli eivät ole enää kohdanneet

        ...kun seksi on muisto vaan."

        on yritetty, ehkä jo vuosia parantaa, tuloksetta.


    • typomania

      Masennus, työuupuminen ja puutuminen. Lievä tai keskivaikea hypomania. Samainen mies pelaa uhkapelejä, on työnarkomaani ja juo reippaasti. Uhohtuiko aloittajalta nämä? Sitten mennään niin, että rahaa palaa ja elämä on yhtä juhlaa kunnes iskee masennus, työuupuminen ja puutuminen. Lievä tai keskivaikea hypomania. Samainen mies pelaa..

    • elämän_harhaa_vain

      Jokaiseen sattuu,kun toinen pettää toisen luottamuksen millä tavalla hyvänsä. Mutta asiallinen ja fiksu ihminen,jos tyytymätön suhteseen niin hoitaa asian asian mukaisesti ja fiksusti. Mutta tämän päivän vitsaus on se,että kukaan ei välitä mistään,eikä ole mitään moraalia mistään. Vastuuntunto kadonnut täysin. Ihminen ei ole mihikään tyytyväinen,ei mikään riitä ja pakenevat todellisuutta. Ihminen ei halua kohdata asioitaan oikein,vaan pakenee asioita mitä milläkin tavoin.
      Itse olen kokenut mitä on 20 vuotta vanhemman henkilön kassa. Itse olin silloin nuori ja eipä sitä paljon sitä ajatellut....sitä vain eli elämää. Mutta nyt vanhana voin sanoa,että mies nostaa omaa egoaan nuoren naisen rinnalle piittamatta siitä mitä muut ajattelee ja ei mies osaa ajatella sitä sen pitemmälle.Eikä mies osaa ajatella niin syvälle tulevaisuuteen,vaan mies näkee vain sen niin varmana ikuisena. Kuten moni muukaan ei ei osaa ajatella asioita kovinkin pitkälle. Kuviossamme ei ollut toista naista,eikä toista miestä. Mutta asiani kertokin siitä mitä on suurella ikäerolla merkitys suhteseen. Harva sellainen suhde toimii tänä päivänä. Nuorella on omat motiivit seurustella paljon vanhemman miehen kanssa ja päin vastoin miehellä omat motiivit nuoremman kanssa. Ihminen näkee tänä päivänä hyvin pinnallisesti asioita ja eikä mietii pitkälle tulevaisuutta.Kaikki on vain sen ajan huumaa,kun ei myönnettä todellista asioiden syvyyttä. Joten ihminen on niin materisti,että se pyörittää itse sellaista "rulettia",että siinä ei paljon ehdi avavaan silmiään. Joten sokea ihminen ei edes ymmärrä omaa itseään,vaan elää omaa "valhettaan" ja sulkee ne itseltään ja eikä paljon murehdi,vaan elää pakemalla itseään. Usein uskoo itsekin,että ratkaisut ovat oikeita ja pelkkää jäädä yksin vanhana,eihän kukaan halua elää yksin vanhana.......
      Ja usein rakastutaan nykysin "pääpahkaan",että siinä unohtuu kaikki murheet ja välinpitätömyys eikun kasvaa. Mutta ajan myötä se kostautuu monin kertaisesti ja todellisuuden isku voi olla niin suuri,että sitä ei voi arvatakaan.

      • elämässäKasvaa

        Jäin miettimään kirjoitustasi. Ehkä et silloin joskus edes ajatellut kirjoittavasi ajatuksiasi. Kertoon todella paljon omasta henkisestä kehittymisestäsi. Ei mikään ikä ole esteenä, mutta oman parhaansa tunnistaminen on tärkeää. Kaikki muu on sellaista helinää fraasein, jotka eivät oikeastaan kosketa meitä.

        Olit nuori nainen. Jo kymmenen vuotta vanhempi mies on henkisesti vahvempi helposti.


    • Jotenkin sinun kysymyksistäsi oikein huutaa itsekeskeisyytesi, että minä-minä-minä eli kaikkiko pitäisi pyöriä juuri sinun ympärilläsi?

      1. Mä pidän pettämistä huonona asiana. Toisaalta, jos syyt siihen eivät ole muuttuneet ja suhde omaan on yhä etäinen, saatan ymmärtää että se voisi johtaa siihen.
      2. Eikö ole reilumpaa mieheltä, että mies eroaa, jos hän kokee ettei parisuhde toimi, jotta voi olla sellaisen naisen kanssa, jossa se toimii? Ja antaa exälleen mahdollisuuden omaan elämään ilman pettämisen pelkoa.
      3. Nuorempi on tietenkin paremmassa kunnossa ja enemmän edustava, vaihtavathan miehet vanhemman autonsakin uudempaan. Niinkuin me naisetkin.
      4. Miksi mies ei saisi näyttää, millainen hänen uusi nuorikkonsa on? Se on hänelle hieman kuin viriiliyden merkki, että hänellä käy vielä flaxi ja hän saa nuorempiakin naisia.
      5. Mieshän vain antaa sulle aikaa ja mahdollisuuden tehdä erotyötä ja alkaa rakentaa sun omaa elämää, jossa hän ei ole enää osallisena.
      6. Tarkoittaako se "keskustella asiallisesti" on että keskustella niinkuin sinä haluat?
      7. Lapsenne ovat varmaan jo 25 vuoden liiton jälkeen aikuisia, joten heillä luulisi olevan jo rakenteilla omakin elämä. Nyt sinulla on omaa aikaa rakentaa sun uusi oma elämä.
      8. Toistat jotenkin itseäsi, uskotko siihen enää itsekään vai onko se ainoa lanka mistä sä pidät kiinni?
      9. Eikö rakastuneiden kuulukin näyttää tunteensa, myös julkisesti? Näkeehän kaupungilla vanhempiakin ihmisiä kävelemässä käsi kädessä ja joskus halaamassa. Miksi se ei olisi sallittua sun exämiehelle ja hänen naisystävälleen?

      • jgjgjg

        "Eikö ole reilumpaa mieheltä, että mies eroaa, jos hän kokee ettei parisuhde toimi, jotta voi olla sellaisen naisen kanssa, jossa se toimii? Ja antaa exälleen mahdollisuuden omaan elämään ilman pettämisen pelkoa."
        No mitäs tuo nyt oli? Ei se vaimo varmasti ihan aivoton ja tahdoton otus ole. Vaimo voi erota pettävästä miehestä niin halutessaan. Yllättävän moni myös kokee, että huonossakin liitossa on parempi, ja oikeaa pettämistä on vasta jättäminen = ero.


      • sfsdasasvfg

        Kaikenlaista paskaa. Onko totta että olet nainen? Vaikea ajatella että paskankasaajat elävät oikeasti omaa pettämispaskaansa kasvattaen ja muille jakaen. Kaikkien ihmisten elämä, jotka kosketuksissa sinuun hukkuu paskaan, pienempää tai suurempaa.


      • Tarjoushintaan
        jgjgjg kirjoitti:

        "Eikö ole reilumpaa mieheltä, että mies eroaa, jos hän kokee ettei parisuhde toimi, jotta voi olla sellaisen naisen kanssa, jossa se toimii? Ja antaa exälleen mahdollisuuden omaan elämään ilman pettämisen pelkoa."
        No mitäs tuo nyt oli? Ei se vaimo varmasti ihan aivoton ja tahdoton otus ole. Vaimo voi erota pettävästä miehestä niin halutessaan. Yllättävän moni myös kokee, että huonossakin liitossa on parempi, ja oikeaa pettämistä on vasta jättäminen = ero.

        "Vaimo voi erota pettävästä miehestä niin halutessaan. Yllättävän moni myös kokee, että huonossakin liitossa on parempi"

        Niin varmaan, miehen jäädessä kiinni pettämisestä, vaimo saa ikuisen astalon lyödä ukkoaan ja aina kun ukon toimet eivät häntä miellytä, vaimo voi vetää "oletko taas käynyt pettämässä" -kortin esiin. Henkistä väkivaltaa pahimmillaan.


      • normalna
        Tarjoushintaan kirjoitti:

        "Vaimo voi erota pettävästä miehestä niin halutessaan. Yllättävän moni myös kokee, että huonossakin liitossa on parempi"

        Niin varmaan, miehen jäädessä kiinni pettämisestä, vaimo saa ikuisen astalon lyödä ukkoaan ja aina kun ukon toimet eivät häntä miellytä, vaimo voi vetää "oletko taas käynyt pettämässä" -kortin esiin. Henkistä väkivaltaa pahimmillaan.

        "vaimo saa ikuisen astalon lyödä ukkoaan ja aina kun ukon toimet eivät häntä miellytä"
        No voihan se ukkokin hakea eroa, eikä alistua moiseen. Parisuhteessa ei todellakaan ole mikään pakko olla.


      • sdfzdfgszdb
        Tarjoushintaan kirjoitti:

        "Vaimo voi erota pettävästä miehestä niin halutessaan. Yllättävän moni myös kokee, että huonossakin liitossa on parempi"

        Niin varmaan, miehen jäädessä kiinni pettämisestä, vaimo saa ikuisen astalon lyödä ukkoaan ja aina kun ukon toimet eivät häntä miellytä, vaimo voi vetää "oletko taas käynyt pettämässä" -kortin esiin. Henkistä väkivaltaa pahimmillaan.

        Ja yllättävän moni huorakumppan täällä, saa idean litistää vaimoa sopivasti täällä.


      • litistetty

        Tämän palstan pahinta/parasta henkistä vakivaltaa.


      • ökgfdsa

        Ja yllättävän moni huorakumppan täällä, saa idean ...

        Siis vaimot ja lasten äidit on siis huoria, koska heidän miehet litistää heitä sopivasti täällä.


      • uLLAjhg
        sdfzdfgszdb kirjoitti:

        Ja yllättävän moni huorakumppan täällä, saa idean litistää vaimoa sopivasti täällä.

        Huorittelu on ainakin pahimmanlaista litistämistä.


      • ökgfdsa kirjoitti:

        Ja yllättävän moni huorakumppan täällä, saa idean ...

        Siis vaimot ja lasten äidit on siis huoria, koska heidän miehet litistää heitä sopivasti täällä.

        Tätä en vielä tiennytkään, että mua pidetään jo huorana. Kiitos vain tästäkin tiedosta, ei olisi tarvinnut kertoa. Onneksi mun oma mies osaa käyttäytyä,eikä alennu huoritteluun.


      • MustaaJaValkoista

        Hyvin koostettu. Kiihkoton ja elämänkokemukseen pohjautuva kommentti. Alekirjoitan


    • Karmanlakion

      Säälittävä vanha pieru tekee noin. Luulee savansa uuden elämän nuoren puolison kanssa. Mutta saakin vain yhden elätettävän lisää ja pian muutakin ajattelemisen aihetta kun uusi vaimo alkaa kuolata ikätoveriensa perään...

    • Anonyymi

      Identiteettikriisi. Miehillä 5-kympin villitys on valitettavasti yleistä. Huoli omasta miehisyydestä ja elämän rajallisuudesta. Tarvitsee nostetta pönkittääkseen itsetuntoaan. Konstit on jokaisella omanlaisensa. Toinen saa virtaa ikäistään nuoremmista naisista, toinen puolestaan viagrasta vaimon kanssa.

      • Anonyymi

        Pffft!

        Eikö jo yli puoli vuosikymmentä maatumassa ollut ketju olisi saanut säilyttää hautarauhansa, varsinkin jos ei ole tuon kummempaa lisättävää aiheeseen. Aivan, kuin täällä ei olisi ihan tuoreitakin mustavalko-kliseitä liiaksikin asti haisemassa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pffft!

        Eikö jo yli puoli vuosikymmentä maatumassa ollut ketju olisi saanut säilyttää hautarauhansa, varsinkin jos ei ole tuon kummempaa lisättävää aiheeseen. Aivan, kuin täällä ei olisi ihan tuoreitakin mustavalko-kliseitä liiaksikin asti haisemassa!

        Miksi luit?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pffft!

        Eikö jo yli puoli vuosikymmentä maatumassa ollut ketju olisi saanut säilyttää hautarauhansa, varsinkin jos ei ole tuon kummempaa lisättävää aiheeseen. Aivan, kuin täällä ei olisi ihan tuoreitakin mustavalko-kliseitä liiaksikin asti haisemassa!

        No piti sitten sunkin vielä ottaa osaa keskusteluun. Olisit pysynyt poissa!!!


    • Anonyymi

      Juurikin varmaan semmoinen, jolla on tommoinen itsekäs kitisevä minä minä eukko... No ei vaines vai ehkä sittenkinkö. Ajattelitko yhtään miestäsi ja hänen tunteitaan? Et. Miksi jäädä suhteeseen jossa ei tunne oloa hyväksi? Sitäkö sen elämän pitäisi olla. Eivät yhteiset vuodet mikään kiveen isketty mittari ole että milloin ei olisi enää oikeutta elää omaa elämäänsä, älä elä koskaan toisten kautta sillä ei löydy onnea. Miksi uhrautua ja uhriutua? Haluatko sinä oikeasti roikkua ihmisessä joka ei välttämättä enää tunne samoin sinua kohtaan? Niinkö vähän arvostat itseäsi? Elämässä on niin paljon muutakin kun niille asioille antaa mahdollisuuden. Parisuhteeseen tarvitsee aina kaksi sen eteen töitä tekevää ja ei terapiakaan aina onnistu, sille ei ole mitään takeita. Entä ne lapset, itse ainakin olen kasvanut perheessä, jossa vanhemmillani ei ollut kummallakaan enää ollut yhtään hyvä olla.. Toivoin että olisivat rehellisesti ja avoimesti lähteneet hyvissä ajoin eri teille, niin paljolta syyllisyydeltä olisin säästynyt. No, omalla kohdalla terapia on auttanut niihin tuntoihin aikuisiällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe