Sinäkö tuleva kumpanini?

viesker

Täällä kirjoittelee tällanen 29-vuotias mies etelä-pohjanmaalta.Olen tällanen lyhyet tummat hiukset omistava sinisimmuinen mies.Mittani ovat 176/81.Harrastuksina mm.kanaharrastus,musiiikin kuuntelu (iskelmä,pop),ravikimpat.Hakuses ois elämänkumppani,jospa täältä se vaik löytyis.Kriteereinä:siniset simmut,hoikka/normaalipainoinen,mukava,sopivasti itsevarma,rehellinen nuori nainen.Sekä brunetet että nätit blonditkin on mieleeni, kunhan omistat on pitkät tai puolipitkät hiukset.Tykkään ihan perusarjesta, oon enemmän tällanen koti-ihminen ja sellanen ois myös hakuses.Toki joskus mukava lomailla.Oon enemmän kotimaanmatkaaja kuin ulkomailla viihtyvä.Varmimmin minut tavoitat sähköpostiosoitteesta [email protected]ässä ku on nää typerät rajoitukset.Jos kiinnostuit niin ota ihmees yhteyttä!

Muutaman tärkeän asian kerron vielä itsestäni:

- en hyväksy homoja, lesboja enkä biseksuaaleja

- en hyväksy kumppanin käyttävän alkoholia raskauden,imetyksen aikana

- en harrasta seksiä ennen avioliittoa

Olethan lapsirakas sillä itse pidän lapsista paljon ja samaa toivoisin kumppanilta!

16

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • plusplusmiinus

      Hauska trolli kerrankin :D

      • ManWithoutFace

        Hei, a.p.!!! ei näissä nettideiteissä liikuskele mitään vakavasti otettavia naisia.
        Sanon tämän ihan rehellisesti, ja vielä runsaasti vanhempana ja "kovettuneempana".

        Tuossa vaiheessa kun olet vielä alla 30-vuotias niin anna palaa ihan luonnon suomin menetelmin! Varmasti lopputulos on parempi elämää pidemmälle ajatellen. Itse olen eronnut enkä pelkästään omasta syystä eli ex-vaimokkeen valintaan vaikutti myös tämä internet, tosin hieman eri tavalla kun nykyään. Se oli aikaa 90-luvulla jolloin ihmiset kuvittelivat asioista joita ihan muuta kuin mitä ne olivat.

        Älä loukkaannu kommenteistani, mutta tiedän mitä pelleilyä, pettämistä ja kaikkea muuta mitä tuohon mielikuvituksesi osaa lisätä tähän touhuun pitää paikkansa.

        .... ole varoinen naisten kanssa, katso miten heidät mistä valitset ja miten. Tää olis mun ohje sille, että et joudu samanlaisiin negatiivisiin kuvioihin kuin minä.

        Sulla on vielä aikaa, venaa ja ota se oikea. Vaikka sen eteen saisi tehdä enemmän töitä. Lopputuloksena elämä ilman sekasotkuja on kuitenkin niin helpompaa.

        Good luck! Lue näitä palstan kirjoituksia sellaisella "maalaisjärjellä" niin tajuat mikä on ehkä se oikea tie onneen.


    • viesker

      Se ei ollu mikään trolli!! Ihan totta kirjoitin.Onko niin vaikee tajuta et jollakin on vielä arvot tallella!

      • Libertea

        Siis oot sä 29-vuotias neitsyt joka ei edes löydä oikealle deittipalstalle? Onneksi meillä ei ole samat arvot.


      • mies29v

        Tuota, aikamoista kriteeriä kyllä... ja aika tarkkaakin.Onko siis oikeasti pakko olla siniset silmät? Mitäs jos on sinivihreät tai peräti ihan ruskeat?
        Ja pakko sanoa, että aika takapajulan arvoja on ettei hyväksyjä homo tai lesboja noin nuorelta mieheltä.En vain yksikertaisesti tajua miksi jotain tuollaista pitää vihata tai olla hyväksymättä. Niitä kun on olemassa ja jos joku kokee rakkautta jonkun kanssa niin mikäs sen hienompaa.
        Nii, ja vielä yksi juttu... tuo seksi.Anteeksi vain, mutta aika tiukka arvo ettei harrasta seksiä ennen avioiliittoa.Ensinnäkin kun fakta on se että tuollaisia naisia on aika vähän ja toisekseen kyllä seksuaalisuus on tärkeä osa toisen tutustumista.Enkä nyt sitten tarkoita etteikö asioissa voisi edetä rauhassa mutta ei sitä ehkä ihan papin aamenta tarvitse odotella.

        Ps. mitä on kanaharrastus.. kanojen omistamista?


    • viesker

      No kerroppa nim. Libertea miks siitä neitsyydestä nykyään kaikki nuoret haluavat vaan päästän eroon,niinku se ois joku taakka.

      • Libertea

        Ei se ole taakka mistä täytyy päästä eroon, sinä vaan olet menettänyt aika paljon hauskaa jos olet vielä neitsyt. Ei neitsyydellä ole mitään erityistä arvoa tai merkitystä.
        Kerropas sinä miksi haet seuraa keskustelupalstoilta joilla ruoditaan nettideittailu ja sinkkuelämää? Etkö osaa kirjautua Treffipalstalle?


      • seksi on todella tärkeä osa TOIMIVAA parisuhdetta, ja seksuaalisuuttaan (mistä tykkää jne) on hyvä tutkiskella. Jos ei sitä ole tehnyt on todella suuri riski, että siihen ryhtyy suhteessa.. Ei seksi ole taakka se on vain niin laaja ja suurta nautintoa tuova, tunteita herättävä ja vaikka mitä..PS: jumala antoi meille luvan nauttia siitä eli...


    • viesker

      Oon rekisteröitynyt monellekkin treffipalstalle ja hakenut sieltä seuraa.Eli kyllä osaan kirjautua!Neitsyys ei tarkoita samaa ettei harjottaisi itsetyydytystä tai ei olisi tutustunt omaan seksuaalisuuteen.Jumala loi seksin AVIOLIITTOON ei SEURUSTELUVAIHEESEEN siitä voi kyllä lukea Raamatusta jossa mainitaan selkeesti!Nykyaikana nuorisolla on käsitys seksistä vieraantunu.Jumala on tarkottanu että aviopuoliso tyydyttää toisen puolison halut eikä hän näin sorru vieraisiin.Tämäkin mainitaan Raamatussa.Näin abortit jää pois kun lapsi on toivottu näin Jumala on sen tarkoittanut!

      • Libertea

        Yliluonnollisilla toimijoilla, kootulla satukirjalla ja yli 2000 vuotta vanhoilla uskomuksilla voi toki perustella itsellesi mitä haluat, mutta et muille. Ihan tiedoksi vaan, että yhä harvempi ns. esiaviollinen rakastelu johtaa raskauteen ja yhä harvempi raskaus keskeytetään. Ja vaikka niin tehtäisiinkin, se ei kuulu sinulle vaan ainoastaan naiselle, joka on raskaana, ja jossain määrin miehelle, joka on siittänyt lapsen.

        Toki saat saat pysytellä teknisenä neitsyenä (teknisenä, jos kerta harjoitat hauretta itsetyydyttämällä) ja etsiä samanlaista puolisoa. Toivottavasti jos löydät naisen teillä synkkaa seksissä eikä tule ainakaan kovin isoja pettymyksiä.

        Jos ei ole treffipalstoilla tärpännyt, niin ei se keskustelupalstoillakaan tärppää. Lue vähän minkälaisia juttuja muut, niin miehet kuin naisetkin, näille palstoille kirjoittavat. Kumppanin löytää, jos on löytääkseen, ihan livenä. Hae jostain seuroista tms.


      • Jos treffipalstojen kautta ei löydy seuraa, niin miksi kuvittelet sitä löytyvän palstalta, jolla keskustellaan nettideittailusta? Kokeile mieluummin jotain kanakasvattajien, raviveikkaajien tai uskovaisten keskusteluja, suurempi todennäköisyys niistä on löytää etsimäsi kaltainen nainen kuin tältä palstalta. Kovin suurta todennäköisyyttä siihen ei tosin edelleenkään ole...


    • Siihen yhdyn ihan kanssasi ettei täällä netis liikuskele mitään vakavasti otettavia naisia,joiden kans vois ajatellakkaan ryhtyä seurustelee.Jos on niin kyllä niitä on aniharva.

    • asda1

      Moi! Vaikutat mielenkiintoiselta mieheltä. Itse en usko painovoimateoriaan, taateleihin enkä puhelimiin mutta ehkä me voidaan tältä pohjalta jotain yhteisymmärrystä saada?

    • viesker

      Lueppa nim. mitä Raamattu sanoo esiaviollisesta seksistä.Hyväksyykö Raamattu sen?Vastaus on ei hyväksy!!!!Libertea Raamattu ei tosiaankaan oo mikään satukirja!!!!

    • viesker

      Jumala naisen ja miehen ja tarkoitti heidät yhteen EI KAHTA NAISTA TAI MIESTÄ!!! LUKEKAA VAIKKA!!!!Eihän teillä oo mitään arvoja tehän nyt hyväksytte vaikka koiran ja ihmisen jotka ovat pari!

      • EtsiMuualta

        Tunnut olevan hihhuli, joten kannattaa etsiä sitä kumppania seurakunnista tai jostain uskisten palstoilta. Et sinä täällä saa ketään kiinnostumaan muita tuomitsemalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8721
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2613
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe