Itsemurha on suuri riski

SallaKo

Itsemurhan tekevä ottaa suuren riskin, että joutuu kadotukseen ja vain pahentaa tilannettaan. Jumala on kaikkivaltias ja rakastava ja hän pystyy laittamaan kuntoon kenen tahansa ihmisen asiat, joka häneen panee turvansa ja toivonsa. Hän vain odottaa, että hädässämme käännymme hänen puoleensa.

Itse olin aikanani täydellisessä umpikujassa. Kärsin paniikkihäiriöstä, depersonalisaatiosta (vierauden tunteesta omaa itseä kohtaan, josta seurasi suoranaista kauhua -miten voin elää jos oma persoonani ahdistaa minua niin paljon?), sosiaalisesta ahdistuksesta, patologisen huonosta itsetunnosta, ahdistuksesta ihmisseurassa, ahdistuksesta yksinäisyydessä, univaikeuksista, pakkomielteistä, pakonomaisesta ajattelusta, selittämättömästä, itsekseen iskevästä ahdistuksesta. Luulosairauksista, kuolemanpelosta, pelosta, että maapallo tuhoutuu, ehkä meteoriitti törmää (joskus aina radiossa uutisoitiin että nyt menee ohi läheltä), että kosmos romahtaa (joidenkin avaruusopusten mukaan mahdollinen tulevaisuudenskenaario maailmankaikkeudelle). Tuntui, että mitä enemmän yritän saada selkoa näihin mieltäni ahdistaviin kysymyksiin, sitä pahemmaksi puuroksi ajatukset menivät enkä ymmärtänyt enää mistään mitään. Ahdistus iski, ja paniikki, sydän hakkasi vaikka ihan yksinään kotona rauhassa olin. Nää oireet vaan pahenemistaan paheni. Oikeestaan mulla ei enää ollut muuta vaihtoehtoa kuin Jumala, koska itsemurhakin pelotti liikaa. Tuntematon ikuisuus rajan tuolla puolella herätti suurta pelkoa sekin. Monenlaisten vaiheiden kautta löysin lopulta turvan Jumalasta. Hän oli vastaus kaikkeen. Sain suurta rauhaa jo tiedosta, että koko maailmankaikkeutta hallitsee hyvä, kaikkivaltias Jumala ja hänen sallimattaan ei mitään tapahdu. Vähitellen olen saanut tutustua häneen paremmin ja paremmin ja saanut oppia, että hän todella pitää huolta. En ole enää pitkään aikaan ollut noissa ahdistuksissa. Usein saan tuntea Jumalan lapsen rauhaa.

Jumalalle ei mikään ole mahdotonta, ja hän odottaa, että saa auttaa sinuakin!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvostoliitosta

      Itsemurhan tekevä ottaa suuren riskin, että joutuu Venäjälle ja vain pahentaa tilannettaan. Putin on kaikkivaltias ja rakastava ja hän pystyy laittamaan kuntoon kenen tahansa ihmisen asiat, joka häneen panee turvansa ja toivonsa. Putin vain odottaa, että hädässämme käännymme hänen puoleensa.

      Aivan kuin isä Lenin ja setä Stalin aikanaan.

    • Jumalaton

      Mua ihmetyttää miksi se Jumala ylipäätään sairauksia ihmisille langettaa? Ottaakseen ne myöhemmin pois ja tehdäkseen kyseisestä ihmisestä kuuliaisen palvelijansa? Kuka noihin juttuihin oikeasti uskoo?

      Mä oon saanut niin paljon paskaa niskaan ilman omaa syytäni että uskon jos erehdyn rukoilemaan ja jumala huomaa minun olevan tuskissani, se kaataa vielä lisää paskaa niskaan. Tuo teidän jumallanne johon uskotte on mielestäni sadisti. Mun elämässäni ei ole tilaa tuollaiselle kiduttajalle. En rosin ihan aikuisten oikeesti usko moiseen mielikuvitusolentoon muutenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe