Sihti vuokra

xxxxxyy

Millainen on.Kokemuksia??

38

5225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ebinxd

      ihan paska

      • vuokrahommaa

        Onko kusettanut palkoissa vai muuten paska?


      • nosehäse

        muuten paska


    • työmatka_60km_suunta

      Ihan paska firma, muutenkin vuokratyö on vihoviimeistä paskaa. Menin Sihdin kautta kesätöihin 2 kk ajaksi kuukausipalkkalaisena. Olin sitten 6 viikkoa ilman palkkaa, kun Sihdin politiikka on, että ensin tehdään 4 viikkoa sisään, sitten he laskuttavat asiakasyritystä 14 pv maksuajalla, jonka jälkeen vasta saa palkan. Lopputilistäkin taisi jäädä ainakin satku saamatta.

      • Lapion

        Ei ne ainakaan sähköposteihin vastaa. Olisin tarvinnut lisätietoja työpaikan sijainnista, muttei ole kuulunut mitään joten jätän hakemuksen tekemättä. Että näin meillä Helsingissä.


      • Henni79

        Joo huomattu on, ettei ne osaa sähköpostia käyttää. Ei mitään järkeä ole sitä sivuille laittaa jos sitä ei käytetä.


      • 34678965

        Siinähän siirretään yrittämisen riski työntekijälle. Sama kun menisi suoraan asiakkaalle töihin ja voisi kirjoittaa laskun ihan kahden viikon väleinkin, niin eka tili tulisi jo 4 viikon jälkeen. Samalla tulisi aiakkaalle halvemmaksi, mutta tekeekö asiakas näin? Ei tee kun sihdin urpo on niin "hyvä jätkä", että osaa "yrittämisen taidon".


    • exkihti

      Hitsareita ajattavat yli sadan kilometrin päähän eiväkkä maksa päivärahoja eiväkkä tarjoo majotusta. .saati kilometrejä.....

      • ex_myös

        Saatana mitä välistävetoa ja huijarimeininkiä. En IKÄNÄ tule menemään yhteenkään vuokratyöhuijarifirmaan.


      • Siiri99

        Kajaanissa halutaan kyykyttää nuoria, jotka saavat työtä vain kesällä muutamaksi viikoksi. Ei vaivauduta opastamaan ja peritään sitten 60 % veroa ja vielä valehdellaan päälle, että ei toimita verokorttia ajoissa. Siis ihan ala-arvosta sakkia joka jätkä! Saisivat hävetä! Ei tuollaisia pitäis päästää hommiin. Mutta paha saa palkkansa vai miten se menikään?


    • lassukka

      Samaa sairausajanpalkanmaksun välttelyä kuten Opteamin kusimulkuilla, itse sain osan rahoista kun laitoin kirjelmät suoraan vastavalitulle (lakimies taustaiselle) toimitusjohtajalle,,,aikaa kulunut pari vuotta. Sihti on täys kiljupäisten johtama firma,,,itse tein konsulenttina töitä ja aavistin firman,,,joten hautasin hatullisen paskaa ennenkuin häivyin heidän kirjoiltaan,,,en suosittele moista firmaa!

      • sihtiporukka

        Perseestä koko pulju luvattiin palkkkaa 11.5 tunnnilta puhelimesssa.Sop.teko hetkelllä olikin 1,5e pienempi.Vitut mennyt.


    • Puljuke

      Paska pulju, ei saa sovittua palkkaa, veroja peritään miten sattuu, palkanmaksu myöhässä. Jos vaan saat töitä muualta, kierrä tämä kaukaa..

      • klou

        Ei se niin mene että "jos vaan saat töitä muualta". Vuokrafirmaan ei kannata mennä ikinä. Ei se vielä kovin paha ole jos jää jonkin verran palkkaa saamatta tai työ ei ole sitä mitä on luvattu. Näillä paskiaisilla kun on oikeus arvioida työntekijöitä jälkeenpäin ja ihan kunnon firmatkin saattavat uskoa näitä arvioita. Ne voivat pilata työntekijän maineen vuosiksi eteenpäin, ihan vaan että tiputtaisivat jatkossa palkkavaatimuksiaan alle työsopimusehtojen.


      • 3456565789

        Niin tai ihan vaan joku muu olisi ollut töissään parempi, kun suvullakin sitä omaisuutta.


      • Anonyymi

        Kyllä on muuten kaikiilla erilaisia kokemuksia
        Olen ite kiertäny vuokrafirmoja monta vuotta raksalla ja tullu siihen tulokseen että sihti on paras ainaskin keskisuomessa.


    • perseilyStop

      Tuskin nuo sihdin etusivun sankarit ovat koskaan oikeaa työtä tehneet, eivätkä siis ole kelvollisia valikoimaan firmoille työntekijöitä kun eivät työnteosta mitään ymmärrä. Kiusanneet vain työnhakijoita.

      https://www.sihti.fi/

      Mutta kulisseissa sitten nostaakin kokouspalkkioita tämännäköistä korruptioväkeä:

      https://www.sihti.fi/yritys/hallitus/

      Siis oli Sihti menny ihan pyytämään Kalervo Kummolankin mukaan johtoryhmään. Tämän jääkiekkoliiton lellikersanhan kaikki tuntevat erittäin ahkerana työntekijänä ja jättimäisten kokouspalkkioiden nostajana. Onkohan tuo koskaan pelannut jääkiekkoakaan? Näiden kaikkien turhimusten palkat ovat pois työväen luokan tuloista.

      Kalervo Kummolan rooli Sihdissä paljastuikin aika nopeasti:

      http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/19-miljoonan-mm-fiasko-sisapiirisuhmurointia-ahneutta-kalervo-kummolalle-nauretaan

      Kummola pääsi myymään törkeään ylihintaan MM-kisojen järjestelyt Sihdille, eli neuvottelemaan itsensä kanssa kun on myös jääkiekkoliiton puheenjohtaja.

      Kun tällaisten huippujohtajien ja superjohtajien palkat vähennetään siitä tuottavasta työstä jota duunarit näissä firmoissa tekevät, niin ei ole ihme etteivät pystykään maksamaan palkkoja. Palkathan on vuokrafirmoissa lähes aina väärin laskettu. On erikoista jos palkkaa lasketaan väärin vaikka 10 kertaa vuodessa, niin moni olettaisi että 5 kertaa olisi laskettu liikaa. Ei. Aina on laskettu liian vähän.

      Täytyy muistaa että 80-luvulla oli paljon alhaisempi työttömyys kuin nykyisin eikä tällaisia vuokraustoimistoja tarvittu ollenkaan. Ensimmäinen tuli vasta 1987 ja kaikki nauroivat sille. Nyt niitä on yli 1000 ja firmat palkkaavat lähes kaiken väkensä näiden kautta. Se synnyttää työnteon ympärille kaikenlaista suhmurointia lisää. Kannattaako narsistijohtajia elättää.

      Seuraavaksi varmaan Kummola pyytää sihdin johtokuntaan Jutilan ja sitten perseillään taas lisää ; )

      • 534756754

        No eikö Kummola saanut tästä edes vankilatuomiota?


    • nowayyyyy

      Paljon olen vuokrasuhteissa raksalla ollut, mut tämä sihti oli kyl pohjanoteeraus!

    • sihtiporukkaa

      Vieläkö Kajaanin Sihti kusettaa? Puhelimessa lupaavat palkkaa 11.5e/tunti.Sopparin teko hetkellä putookin pari ekeä.Vittu mitä hommaa.

      • Kajaanilainen

        Tietty se kusettaa, eihän se muuta osaa tehdäkään. Miten tämmöiset saa jyllätä, aivan ala-arvosta toimintaa.


      • tyujrmityrt

        Ammattikoulun käyneelle minimipalkka raksalla on 12.29€. Eikä tarvitse kuulua liittoon niinkuin monet firmat väittävät, oikeudessa menee riita läpi ilman sen ihmeempiä kinasteluita.


      • 47474737453
        tyujrmityrt kirjoitti:

        Ammattikoulun käyneelle minimipalkka raksalla on 12.29€. Eikä tarvitse kuulua liittoon niinkuin monet firmat väittävät, oikeudessa menee riita läpi ilman sen ihmeempiä kinasteluita.

        On siitä liittoon kuulumisesta kuitenkin hyötyä ; ) Mieluummin nämä yrittävät huijata niitä jotka eivät kuulu liittoon ja siinä työtaistelussa on aina oma rasitteensa, aikaa se vie ja sittenkin saa vain omansa pois.


      • Juoppo.välittää.työtä

        Olis pitäny lukea tää sivu. Ei sihdin Turun äijä ilmaantunu paikalle ,parempi kait näin.


    • Sihtaa

      No aivan paska 😂😂😂😂

    • Pro_sihti

      Skeidaa koko pulju.

    • ihan ok firma on ollut Sihti

      • Anonyymi

        💩💩💩


    • faktat_esiin

      Kaikki vuokratyö on täyttä paskaa ja kusetusta, nuo firmat pitäisi kieltää lailla nii pääsisivät ihmiset normaaleihin työsuhteisiin.

    • Sihti tarjoita hyviä varusteita heidän työntekijöille. Mun mielestä sekin on hyvä vuokra firma.

      • kaikkivuokrafirmatsyöpää

        Ooh, tarjoavat työvarusteet kuten jokaisen firman kuuluu tehdäkin!


    • homppelsson

      Sihdin asiakasfirmoissa heitetään porukkaa pihalle naamakertoimen perusteella.

      • Anonyymi

        Turun shitti kohtuu isoa höpötystä ja paskanpuhumista. Ei voi suositella kenellekään. Ja palkanmaksu tes:n mukaan 2 vko välein ei toteudu. Vaikka sopparia tehdessä asia luvattiin. Ja sit aina seliseli ku palkka ei tilillä perjantaina. Eivätkä etsi sulle uutta paikkaa kun edellinen loppuu vaikka näin lupaavat.


    • Anonyymi

      Kyselin töitä, kun kävin kohteessa. Innostuneita oltiin. Kyllä sulle työtä löytyy. Viimeksi kysyivät syntymävuoden. Tuli syvä hiljaisuus, eiikä enää työstä puhuttu. Oletan siis että näytän ikäistäni nuoremmalta ja että yli 30v. saa sotkea suohon pystyyn. Tätä lukiessani taitaa olla hyvä etten kelvannut. Mitähän mahtavat hakea kun ei kelpaa henkilö jolla ei ole enää pieniä lapsia, joka on kunnossa ja osaamistakin on. Kykenee tulemaan töihin silloin kun kutsutaan. Eipä siellä yli 30 kymppistä rekrytoijaa ollutkaan.

    • Anonyymi

      Monet työnantajat Lahessa sanovat ettei kolmekymppiset eivätkä viisikymppiset enää opi työtä joten heitä ei kande palkata.

    • Anonyymi

      lupaavat hommia, mut kun ovat näpyttäneet tiedot koneelle ja haastattelu tehty, mitään ei kuulu perästä. En suosittele paikkaa.

      • Anonyymi

        Oma aloittellisuus kannattaa. Itse soitin perään ollut töissä yhtä jaksoisesti 4kk. Palkat ja lisät tessin mukaan ja ajoissa. Työ varusteet plussana parhaimmistoa vuokrayrityksistä.


    • Anonyymi

      💩💩💩

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe