Perussuomalaisille oma univormu

plörbs-suomalainen

Ehdotan, että Perussuomalaisten jäsenille tehdään oma univormu.

Ideoita siitä minkä näköinen tämä univormu voisi olla otetaan vastaan.

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IhmeHöpinää

      Miksi ihmeessä?

      • Aatettapäälle

        Onhan tuo hyvä idea, oikeasti.

        Univormu yhdistää saman aatteen ihmisiä. Univormu päällä marssiessa tukee myös voimakas ja voittoisa olo. Katsokaa vaikka Nurnbergin puoluekokouksia 30-luvulla. Olihan se hienoa, kun rotu oli puhdas ja mieli kirkas.


      • Uappidoo
        Aatettapäälle kirjoitti:

        Onhan tuo hyvä idea, oikeasti.

        Univormu yhdistää saman aatteen ihmisiä. Univormu päällä marssiessa tukee myös voimakas ja voittoisa olo. Katsokaa vaikka Nurnbergin puoluekokouksia 30-luvulla. Olihan se hienoa, kun rotu oli puhdas ja mieli kirkas.

        Vain heikon itsetunnon omaavat tarvitsevat yhtenäisen asun, täysipäiset pukeutuvat halunsa mukaan. Tämäkin ajatus lienee vihervasurin neroleimaus, joka tietysti pitää persupalstalkle oksentaa älykkyyttään tehostaen ;) Vaikka eihän se antipersusta kovinkaan älykästä kuvaa anna ;)


    • Nahkaajakumia

      Sanoisin, että kokelasjäsenille ensin nahka-asu. Sitten kun arvo nousee puoluehierarkiassa, saa ryhtyä käyttämään kumipukua, jossa on perspuolella pikaläppä tärkeitä puolueyhteyksiä varten.

      • Jytkyluukku

        Jep. Ja samasta läpästä saa työnnettyä jytkynkin ulos, ennen kuin työnnetään uutta sisään. ;)


      • normi-persu
        Jytkyluukku kirjoitti:

        Jep. Ja samasta läpästä saa työnnettyä jytkynkin ulos, ennen kuin työnnetään uutta sisään. ;)

        luukun käyttä persu pääsee kirnuamaan ulostemassaa kuohkeammaksi


    • Halla-ahon_äänestäjä
    • persrotupuhtaus
    • 888888888888888

      kyllä saksasa niitä kansallissosialistien rättejä vielä löytyy.

    • Aatunmalliin

      Ruskeat paidat ja nahkasaappaat pitää ainakin olla.

    • muuten_vilkkuu

      Kyllä tuohon pitää vielä polvihousut saada !!

    • SiittäVaanVormuilemaan

      Tuntuu olevan antipersulle tärkeä asia tuo univormu, tuntee varmasti olevansa miehekäs ja pojat tykkää.

    • mopetipersu

      ehtotan väriksi ruskeata, ei erotu........

      • plörbspersu

        Plösönaamaisen persun peräaukosta peräisin olevalla ruskealla substanssilla ruskeaksi värjätty sisäliikuntapuku


    • hajukokertoo

      Miten persujen kokoruskeista molskihousuista tietää enää, mikä on etu- ja mikä takapuoli?

      • VoiHyvänenAika

        Persu on sen verran fiksumpi kuin antipersu, ettei tarvitse värieroja housuissaan kertomaan kuinka päin ne kuuluu päälle laittaa ;)

        On tämä antipersu ;) joka kerta oikein vastapalloon tarjoaa ;)


    • Halla-soini
      • Ärräyhsaah

        Kyllä nuo ovat antipersun asusteita ;)



      • AntipersunFanitusta
        pepep kirjoitti:

        Kiitos linkistä. Eteeni avautui aivan uusi maailma!
        Taidankin kirjoittaa Soinille kirjeen ja ehdottaa persuille tätä: http://www.worldoftomoffinland.com/tomsblog/wp-content/uploads/2014/02/87.04.jpg rähinäremmi ja kaikki! Postimerkkivalinnan varmaan arvaattekin ;)

        Vaikka tuo sinun makuusi iskikin, en usko että kannattaa Soinille kirjoitella - vaikka fanituksesi tuntuukin olevan kovaa.


      • AntipersunFanitusta kirjoitti:

        Vaikka tuo sinun makuusi iskikin, en usko että kannattaa Soinille kirjoitella - vaikka fanituksesi tuntuukin olevan kovaa.

        Voisihan se ilahtua, vaikkei varmaan denialismissaan asiaani ymmärtäisi.


      • UskomatöntaSontaa
        pepep kirjoitti:

        Voisihan se ilahtua, vaikkei varmaan denialismissaan asiaani ymmärtäisi.

        Eikä taatusti ole/olisi ainoa olipa sitten denialismissa tai ei ;)


      • UskomatöntaSontaa kirjoitti:

        Eikä taatusti ole/olisi ainoa olipa sitten denialismissa tai ei ;)

        Sääli sinänsä.


    • vitsivitsivitsikötaas
      • kjhvqnvqelkv

        Mistähän sinä häpeilevätkö vai eivät - eikä kyllä kiinnostakaan ;)


    • vallanmerkit
      • AntipersunHörhöilyä

        Kannattaisiko sitten tarjota tuota puolueesi puheenjohtajalle, kun tunnut olevan niin kovin innostunut asiasta.


    • sinneväännetäänjytky
      • kumartavat_syvään

        Sinne jytkypytylle uskolliset kannattajat kantavat asioille aina aamusella ja iltasella.


      • MistäNäitäOikein
        kumartavat_syvään kirjoitti:

        Sinne jytkypytylle uskolliset kannattajat kantavat asioille aina aamusella ja iltasella.

        No taso nousee, nyt on antipersu jo pyttytasolla - Soinin pytyssä totta kai ;)


      • aikaonrahaa

        Puolueen aamuinen käskynjako voidaankin pitää tuon pytyn ympärillä kun puoluejohtaja vääntää aamujytkyä pyttyyn.


      • kjfvjqejieovb
        aikaonrahaa kirjoitti:

        Puolueen aamuinen käskynjako voidaankin pitää tuon pytyn ympärillä kun puoluejohtaja vääntää aamujytkyä pyttyyn.

        Antipersun älykästä pytttytasoista palstakommentointia - mutta persuthan ne ;) . . . . . mistä näitä neroja oikein löytyy, tai oikeammin nero ;)


    • homopersu

      Pitääkä mun klikata noita paljastelijoiden ja takkulaisten linkkejä?

    • Halla-ahon_äänestäjä

      MTV:stä näin, että se välittää virheellisesti Hesarin (en tilaa, en lue) uutisen, jonka mukaan vihreät eivät nostaisi kokonaisverotusta. Voi ollakin tällainen lause, mutta on huomattava että EDUSKUNNASSA ISTUU KAKSI SOSIALISOINTIPUOLUETTA eli ISLAMINVIHREÄT JA KREMLINPUNAISET,
      JOTKA HALUVAT SOSIALISOIDA PÄÄOMATULOT ULKOMAALAISTEN kuten amerikkalaisten ja englantilaisten käyttöön? Obama, Cameron, Hollande ja Merkel kiittäisivät näitä suomalaisvastaisia, New Yorkissa ja Lontoossa ovat suurimmat pörssit, jotka kahmisivat yritykset alihintaan asiakkailleen, eläkeyhtiöilleen ja sijoitusrahastoilleen eli osingot ja tuotot menevät silloin ulkomaille

      Kyse ei ole mistään "suomalaiset sijoittajat muuttavat ulkomaille kun Wahlroos"-ilmiöstä vaan olemassaolevasta tilanteesta, jossa ulkomaalainen ostaa suomalaiset parhaat firmat, tontit, rakennukset jne.

      Sijoittajia on paljon ja he voivat vaikuttaa http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/79239-meita-suomessa-800-000-ja-omistamme-30-mrd-eu-harmiton-harrastus Lounasmeri väittää, että osakesäästämistä kohdellaan Suomessa harmittomana harrastuksena, ”johon ei tarvitse veroporkkanoin ketään kannustaa”. Tämä on hänen mielestään erikoista ja haitallista Suomen taloudelle.

      Osakkeissa on riskiin lisäksi kaksinkertainen verotus, joka heikentää suomalaisten halua sijoittaa (kaksinkertaisessa verotuksessa tuotosta maksetaan ensin yhteisövero 20 % ja sitten pääomavero (25,5 - 28,05 %) ja luovutusvoitoista maksetaan 30 - 33 %). Suomalaisten sijoitushalut vähenevät ja ulkomaalaiset ostavat tuottavat suomalaisyritykset, jolloin osingot maksetaan ulkomaille. Esim. Nokia on koko ajan ajan ollut lähinnä amerikkalainen yhtiö ja on sitä edelleen, tämän vuoden Nokian noin 500 miljoonan euron osingoista on maksettu aina ja maksetaan nytkin suurin osa ulkomaille mm. USA:han. Helsingin pörssin kaupasta noin 2/3 käydään ulkomaisten pankkiirien toimesta.

      Pääomatuloja ei voida verottaa yhtä voimakkaasti kuin palkkaa, koska palkan ja pääomatulon erot ovat selvät. (Yleisesti palkka kuuluu työntekijälle, voitto omistajalle, optiot keksijälle). Palkka on turvattu monella tavalla. Palkkaan sisältyy aina sosiaalietuja eli eläke-etu, sairasvakuutus ja siihen voi liittää työttömyysturvan ja palkka maksetaan heti eikä peritä konkurssissa takaisiin. Pääomatuloihin ei kuulu sosiaalietuja ja ne saa aina jälkikäteen (osingot noin vuoden jäljessä), myyntivoitot joskus jopa vuosikymmenien jälkeen eikä inflaatiokorjausta ole. Lisäksi palkansaaja on jo palkoissaan makanut sijoitusten verot.

      Esimerkkinä tulokohteiden eroista on ympäristön tuhonnut Talvivaara, jossa työntekijät saivat koko ajan palkkaa (ei peritä takaisin konkurssissa), mahdollisia sairaskorvauksia, tarvittaessa ansisidonnaista ja lopulta jopa eläkkeen tekemisistään, sijoittajat eivät koskaan saaneet voittoa eivät osinkoa ja menettivät konkukurssissa kaiken. Valtio eli kaikki veronmaksajat maksavat ympäristötuhot, niitä ei peritä Talvivaaran palkansaajilta. Palkkatulo on suojattu eikä sitä joudu maksamaan takaisin, mutta sijoittajat menettävät kaiken, työtön saa kuitenkin ansiosidonnaista

      KYSYMYS SINULLE SUOMALAINEN. Suomalainen, haluatko jatkaa suomalaisfirmojen tuloksen maksamista ulkomaille? Etkö? Älä siis äänestä islaminvihreää VIHREÄÄ LIITTOA eikä kremlinpunaista VASEMMISTOLIITTOA

      Osakesäästäjien lehti (http://osakeliitto.fi/) on kysynyt puolueitten kantoja nykyiseen osinkotulojen kaksinkertaiseen verotukseen ja julkaisee tulokset 13.3.2015 ilmestyneessä VIISAS RAHA -sijoituslehdessä 2/2015
      http://www.osakeliitto.fi/page1.php?hid=347

      SOSIALISOINTIPUOLUEIDEN KANNANOTOISSA VAADITAAN VEROTUKSEN KIRISTÄMISTÄ PALKKAPROGRESSIOLLA, joka siirtäisi osakeomistusta ulkomaalaisille. Kannanotot eivät ole tätä globalisaatiopäivää vaan pahinta impivaaralaisuutta


      VIISAS RAHA -sijoituslehti 13.3.2015 2/2015 s. 16

      VIHREÄN LIITON VASTAUS: Tuoreessa vero-ohjelmassamme esitämme, että alle 2000 euron pääomatulot vapautettaisiin verosta. Se edistäisi pääomien sijoittamista yrityksiin ja luomaan uutta kasvua. Joukkorahoitetaan Suomi nousuun! UUDISTUS RAHOITETTAISIIN VAHVISTAMALLA PÄÄOMATULOVEROTUKSEN PROGRESSIOTA, mikä ylläpitäisi samalla oikeudenmukaista tulonjakoa.

      VASEMMISTOLIITON VASTAUS: Yhteisöveroa maksavat muutkin kuin pörssiyritykset. Muun muassa kiinteistöistä maksetaan veroja. Jotta verotus olisi oikeudenmukaista, pitää listaamattomien yhtiöiden veroedut poistaa ja verottaa kaikkia tuloja tasavertaisesti (palkkaa, eläkettä ja pääomatuloja) yhdessä YHTENÄISESSÄ PROGESSIIVISESSA TULOVEROTUKSESSA.

      Kommentti
      Vasemmistoliitto puhuu asian vierestä eli kiinteistöveroista. Mutta tosiasia on, että valtio ja kunnat joutuvat korottamaan ENERGIAVEROJA (nostaa kaukolämpömaksuja) JA KIINTEISTÖVEROJA KOSKA JOSTAIN RAHAT VERONMAKSJAJILTA ON otettava hallitsemattomaan maahanmuuttoon

      http://www.talouselama.fi/uutiset/tata veroa ei paase pakoon hs ja puolet kunnista nostaa sita/a2276797
      Kuntaliiton veroasiantuntija Jukka Hakola sanoo Helsingin Sanomissa, että oma

    • taisteluni
      • UskomatontaSkeidaa

        Kyllä palstateksteistäsi käy tosiaan ilmi, että elämä on sulle pelkkää taistelua, tai siis sen päivittäisistä toimista selviäminen. Hirveä uho ja pilkka päällä - ja resurssit ;)


    • persunvaatettaja

      Perussuomalainen uniformu

      - Musta pilottitakki (tai siis kaupungissa asuville musta ja ulkopaikkakuntalaisille vihreä pilottitakki)

      - Musta-valko-harmaat citycamo maastokuvioidut housut (myös täysin mustat reisitaskuhousut tai vihreä-ruskea forest camo -maastokuvio housut käy asemasta riippuen. Alemman tason jäsenille myös kaljatahraiset siniset farkut)

      - Teräskärkiset maihinnousukengät

      - "Ei lakupekoille" logolla varustettu tai muu vastaava t-paita

      - Valkoinen käsivarsinauha mallia Halla-aho

      - Valinnaisena lisäosana Adolf Hitler -aiheinen kuminaamari.

      • heil_soini

        Erittäin hyviä ehdotuksia


      • kenttäarvelee

        Lisäksi persujen tulisi hankkia reilusti ripulilääkettä, sillä vattat tulevat olemaan pitään kuralla vaalien jälkeen kautta maan?


      • MistäNäitäOikein
        kenttäarvelee kirjoitti:

        Lisäksi persujen tulisi hankkia reilusti ripulilääkettä, sillä vattat tulevat olemaan pitään kuralla vaalien jälkeen kautta maan?

        Kautta maan hölmöläinenkin herännyt "laukomaan" suunnattomia viisauksisiaan . . . HUH HUH ! Mätäkö se taas pursuaa kautta maan ;)


    • skiniritari

      Skiniritarin pyhä univormu on hänen valkoinen ihonsa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      381
      1963
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1647
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1330
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1086
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      69
      975
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      948
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      812
    8. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      107
      785
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      257
      746
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      680
    Aihe