onko suomalaisella mahdollisuuksia selviytyjiin?

selviytyjä

Otsikko kertoo paljon. Olen pitkän aikaa haaveillut selviytyjiin pääsystä. Suomalainen versio on pohjakuraa, enkä siihen menisi vaikka maksettaisiin. Mitä uskotte, olisiko suomalaisella mahdollisuus päästä alkuperäiseen ja oikeaan selviytyjiin?

6

<50

  Vastaukset

  • Senkus selvität, milloin uutta kautta aletaan kuvata ja otat yhteyttä CBS-kanavaan (vai mikä lie joka Selviytyjiä jenkeissä näyttää) ja lähetät sinne videosi. Tiedä sitten jos pitääkin olla syntyperäinen jenkki, että sarjaan pääsee mukaan...

   • Jees, toivotaan ettei asia näin ole. :)


  • Sepäs olisi jännää , jos suomalainen pääsisi ohjelmaan. Voisihan siinä olla tuotatoyhtiöllekin uusi idea. Ottaa erimaista kotoisin olevia ihmisiä.
   Voisihan sarjan käsikirjoittaa niin , ettei ulkomaalainen kuitenkaan oikeasti voittaisi.

  • Et voi. Pitää olla Amerikan kansalainen.

  • Jep, kuten sanottiin, niin jenkkikansalaisuus vaaditaan. Sitä en vaan tajua, että jos haaveena on Selviytyjiin pääsy, niin kuinka voi olla mahdollista, ettei Suomiversioon pääsy kelpaisi? Onhan se hieman halvempi versio esim. haasteiden suhteen, mutta ihan samanlaista siellä leirissä varmasti silti on.

   Itselle kelpaisi Suomiversio täydellisesti, harmi vain ettei sarjaa taideta enää jatkaa. Edellisestä kaudesta on jo ikuisuus ja uudesta ei ole kuulunut pihaustakaan - itseasiassa jopa viralliset sivut poistettiin, mikä ei varmaan ole ihan normikäytäntö sarjojen kanssa, joita meinataan lähitulevaisuudessa tehdä.

   Ruotsissa ja Venäjällä Selviytyjät on vakaammalla pohjalla, mutta eipä varmaan niihinkään mitään mahdollisuutta päästä. En tiedä vaaditaanko Ruotsin versioon pääsyyn Ruotsin kansalaisuutta sujuva ruotsinkielen taito varmasti on pakollinen ja omalla ruotsilla en taatusti pärjäisi pelitilanteissa. Venäjällä Selviytyjät taas oli ainakin joskus aikoinaan julkkisohjelma, tiedä sitten miten nykyään. Venäjällä realityissä ulkomaalaiset (ex-Neuvostoliittomaista) ovat ainakin ihan normipäivää, joten saattaisi suomalaisellakin olla jotain saumaa. Pitää kyllä koittaa ottaa selvää.

  • "alkuperäiseen ja oikeaan selviytyjiin?"

   Eli Ruotsin Robinsoniin. Jenkki-Survivor on heidän versionsa Ruotsalaisesta sarjasta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   95
   5713
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1181