Nyyssölä alkanut kaljuuntua?

Pieninatu

http://www.mikanyyssola.fi/wp-content/uploads/2015/01/arms-dyyd.jpg

Näyttäisi siltä, että päälaki paistaa eikä hänellä ole viimeaikaisissa kuvissa ja videoissa enää pidempiä hiuksia ollut. Anabolisten steroidien yksi mahdollinen haittavaikutus,joskin lievimmästä päästä, on kaljuuntuminen ja kyseinen sankari on jo vuosia ollut huumeitakin vaarallisempien anabolisten steroidien väärinkäyttäjä ja väärininkäyttävien henkilöiden määrät arvioidaan olevan kymmenen ja jopa satakertaisia verrattuna lääketieteellisiin suosituksiin.

Onko pää kohta yhtä terveen näköinen kuin Mentulalla jos ei lopeta itsensä myrkyttämistä? Tuskin lopettaa käyttöä koska 10-60% käyttäjistä voidaan luokitella riippuvaisiksi kyseisistä aineista ja minäkuvan on esitetty steroidiriippuvaisilla muuttuvan yhtä epärealistiseksi kuin anorektikoillakin. Ja tämän herran minäkuva ja itsetunto näyttää kaiken julkaisemansa/hänestä julkaistun materiaalin perusteella perustuvan 100% hengenvaarallisilla anabolisilla aineilla hankittuun lainalihasmassaan. Ja tämä kaveri on vielä joillekkin nuorille punttijampoille idoli ja esikuva sekä urheilullisen ja terveen elämän malli

33

2715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • natuvoita
      • eiroinaa

        Nyyssis käyttää vain veljeä, kreatiinia ja banneria.


    • Iholeksa

      Väittäisinpä, että tuo riippuvuus prosentti on paljon suurempi, itse sanoisin 60-90%. Uskon, että Nyyssölä ei ole kovin altis DHT:lle, koska hänellä kuitenkin on vielä ainakin melkein täysi tukka päässä, Wileniuksella tukka meni varsin harvaksi vuodessa parissa.
      Ne jotka ovat erityisen alttiita DHT:lle alkvavat kaljuuntua jo parikymppisinä ilman steroideja. Testosteroni yksinkertaisesti nopeuttaa kaljuuntumisen prosessia jos siihen on taipumusta, mitä enemmän roinaa sitä nopeammin kaljuuntuu. Kasvuhormoni ja insuliini ovat siitä hyviä, että eivät aiheuta kaljuuntumista, mitään muuta hyvää puolta en keksikään.

      • Jari-Kyösti

        Olen tuossa samoilla linjoilla varsinkin jos on vetänyt lapsesta asti kuten Nyyssis.


    • nyyssiksenkamu
    • Permis-Arto
    • PistinpäMerkille

      Katselin tuossa Youtuben Team MM gymlogin Nyyssölän muutamanvuoden takaisia treeni videoita. Vertasin näitä uudempiin eri videoihin, missä Nyysis vilahtaa. Jotenkin nykyään pulleampi kropasta ja turpeemmat kasvot, massaa tullut siis lisää.

    • MyyntimiesHaukkala

      Olisi vanhoja käytetyjä kampoja myytävänä. Osa sopii erittäin hyvin kaljuuntuville, koska useita piikkejä puuttuu. Laitetaan reiluun hintaan, kaupan päälle laitan muutaman käyttökelvottoman vinoksi vääntyneen klemmarin. Siitä saa hyvää sormivoimaharjoitusta kun niitä oikoo, testattu on.

    • pienihomopersenatu

      "Kasvuhormoni ja insuliini ovat siitä hyviä, että eivät aiheuta kaljuuntumista, mitään muuta hyvää puolta en keksikään."

      hohhohhoo ei vittu mikä spede!
      vedätkö tosiaan insuliinia ennemmin kuin mieshormonia?
      itkettääkö kaljuus? no olet sitten pörröpäinen mammanpoika. kaikkia ei hävetä, ei mentulaakaan.
      mitenköhän te vatipäät edes selvitätte niiden myrkkyjen alkuperän vai kertooko
      fat-mike-kakkatoisto sen teille?
      ukko ei uskonut edes tribuluksen toimivuuteen koska on niin jästipää.
      jos tribu ei toimisi, ei sitä saisi myydäkään missään.

    • syöjakasva

      "Olen tuossa samoilla linjoilla varsinkin jos on vetänyt lapsesta asti kuten Nyyssis."

      onkohan edes vetänyt? kuiva ja pieni poikahan se on.
      ei ainakaan vedä isoja määriä.

      tiedän niitä jotka oikeasti roinaa ihan kunnolla. eivät ole kuivia kebakoita, mahaa on ja kokoa.
      pikku itkupillit yrittää olla täällä niin potaria mutta ette edes syö tarpeeksi kasvaaksenne.
      olette neitejä.

      joku pikku munaperse yarex lässyttää tänne pikku posket punaisina kuinka ei saisi syödä koska poika itse on täysi neiti, joka ei kasva sen takia.

      ei tajua sitä että kaikki ei halua pieniä laihoja sinttejä.
      mitä kuivempi olet, sitä enemmän annat rispektiä isommille jotka oikeasti on isoja.
      ei ole merkitystä onko sitä läskiä vai ei... ei aikakaan heteromiesten kesken.

      suurin osa saleista täyttyy näistä itkupilleistä jotka mittailee rasvaprosenttia ja hifistelee äärimmäisyyksiin = tuloksena kuiva kroppa, eikä kokoa, eikä voimaa.

      voit pukata 200 penkistä tiukkanakin mutta sillä ei ole vitun merkitystä, voima on voimaa silti mutta iso koko on miehekkyyden mitta.

    • isompijätkä

      homojen touhua on aina ollut tämä kropan kiristely, se tiedetään. se on fakta ja kuuluu yleissivistykseen.

      isot äijät on ihan eri juttu taas.

      jos joku ding dong palikka yarex täällä vouhkaa niin se ei tarkoita sitä että kannattaisi ottaa sen juttua tosissaan. pojasta näkee että hermoja rassaa kun toiset syö roinaa ja ruokaa kuin siat.

    • hermangöring

      Minkä ikäinen toi kundi on? Silmäpussit järkyttävät ja lärvi suht rupsahtanut. Veikkaisin vajaa 50v kuten bullikin..hyvässä kunnossa kyllä molemmat ikäisikseen, ei siinä mitään.

    • Ikahd

      On kyllä ihan totta että jotkut bodarit näyttävät ikäistään vanhemmalta. Nyyssölä taitaa olla nelissäkymmenissä vaikka Pakkotoistolla avatarissa on muka joku 28 -vuotta, enkä ymmärrä miksi, ihan piruuttaan kai laittanu kun häpeää oikeaa ikäänsä.

      Onhan se selvää että Nyyssölä käyttää, ja sitten mainostaa lisäravinteita Fitnesstukun nimissä.

    • Happo-Leila

      Androgeeneillä on tapana vanhentaa ulkonäköä.

    • Aika_simppeliä

      Olisko tähän Nyysiksen vanhentuneeseen ulkonäköön niinkin yksinkertainen selitys, kuin runsas kahvin juonti ja tupakointi.

    • myjanus

      rööki hapertaa ihon ja tulee rusinaksi. joskus tuokin muuten loppuu tuo hjormoonien syönti. sitten moni menee peiton alle ja maailma musertuu kun tullaan takasin normi minäksi. pituus on edelleen se sama mutta leveydestä on poissa lähes kaikki. sitten koetellaan kasetin kestävyyttä. kaikilla se ei kestä. mina kuva rakentuu truohon pumppi pete vartaloon ja uskokaa pois se on KAIKILLE vitun kova paikka kun on pakko lopettaa. yritä sitten päteä kun olet rimpula ralle tai onhan se peruskondis hyvä mutta ei se paljon miltään näytä jos olet lyhyt tallikka vaikka hiukka palaakin olisi. sama se tosin on pitemmillekin. ei se köysi enää näytäkään hyvältä.

      • Malkamäki

        Hei hetkinen, miksi pitäisi lopettaa. Itseasiassa hommaa ei voi lopettaa vaan korvaushoito on pakollinen Nyssiksen kaltaiselle pitkän ajan käyttäjälle. Mies on tällahetkellä mahdollisesti pelkällä korvaushoidolla. Idea on se, että hommataan kunnolla roinaamalla isot lihat ja sen jälkeen pidetään testoja kaks-kolmikymppisen tasolla ja lihat säilyvät. Roinaliha säilyy jos on korvaushoidossa, katsokaa vaikka pakkiksen Mikeä joka on pelkällä korvaushoidolla hurjassa kunnossa, ja tämä kaikki vain siksi, että on joskus roinalla hommautunut isoksi.

        Kasvu insuliini niin ei tukka lähde ja tulokset hyviä.


      • Korvaushoito

        Ihan kaikkea ei kannata uskoa mitä kerrotaan.

        Mike yritti vuosia sitten lopettaa aineiden käytön mutta eihän siitä mitään tullut, kun on käytännössä koko aikuisikä oltu letkuissa.

        Korvaushoito on hormonitasoja YLLÄPITÄVÄÄ ja tästä pitäisi pystyä jo päättelemään, että sillä ei ylläpidetä mitään hormonien VÄÄRINKÄYTÖLLÄ hankittua lihasmassaa.


    • päällykäinen

      pikkunatu on vaan kateellinen paska. kannattaisi treenata eikä netissä miettiä joutavia niin voisit olla isonatu joku päivä!!

    • narkkionnarkki

      Muistakaa että narkomaanilla ei ole ulkönäkökoukkua mutta steroidinarkomaanilla se on. Sen takia steroidinarkomaani saattaa olla pahemmassa koukussa kuin tavallinen narkomaani.

      • Yates-fani

        On myös huomattava, että Dorian Yates vaihtoi narkomaaniuden steroidinarkomaaniuteen ja pärjäsi sitten hyvin narsististen narkomaaninäyttelyssä. Hän lopetti 35 vuotiaana kilpabodaamisen ja siirtyi luultavasti laajennettuun korvaushoitoon.


      • FirezOn
        Yates-fani kirjoitti:

        On myös huomattava, että Dorian Yates vaihtoi narkomaaniuden steroidinarkomaaniuteen ja pärjäsi sitten hyvin narsististen narkomaaninäyttelyssä. Hän lopetti 35 vuotiaana kilpabodaamisen ja siirtyi luultavasti laajennettuun korvaushoitoon.

        Meinaatko, ettei Yates käyttänyt piriä kilpaulukautenaan? =D Että kai se vaan vaihtoi narkomaaniuden laajennettuun narkomaaniuteen. =D
        Kyllä se piri on ihan yleinen aine, etenkin kisadietillä kehonrakentajilla. Jopa Suomessa sitä käytetään yllättävän paljon.


      • FirezOn

        Niin, tiedän jopa Suomessa kilpailijoita, jotka on menneet kisojen jälkeen katkaisuhoitoon pirin vuoksi.


      • bisneksetkärsii

        Hys, hys. Älkääs nyt siitä piristä liikaa puhuko. Menee noilta terveellisen elämän fitnessvalmentajilta pian uskottavuus kun paljastuu millä ne on kuntoon päässeet.
        Antaa niitten rauhassa jatkaa vaan rahastustaan ja jaskanpuhumista.


      • Horkkahuuli
        bisneksetkärsii kirjoitti:

        Hys, hys. Älkääs nyt siitä piristä liikaa puhuko. Menee noilta terveellisen elämän fitnessvalmentajilta pian uskottavuus kun paljastuu millä ne on kuntoon päässeet.
        Antaa niitten rauhassa jatkaa vaan rahastustaan ja jaskanpuhumista.

        Clenut ja herskat huulessa pitää lavalla olla.


    • nnäässsss
    • Al-Qaida

      Jumalauta Nyyssis ei ole mikään kalju ja Nyyssis on vannonut kostoa kaikille täällä kirjoittaville todella julmasti.

    • Anonyymi

      Octane -nyyssölä koska lopettaa aineiden vetämisen? tuskin ikinä koska lihakset lähtis aineilla saanut suurimman osan 20v ainakin käyttänyt ikävä kyllä.kuulin että kun erosi edellisestä naisestansa nainen kyllästy mikan aineiden,narsistisen käytöksen vuoksi oli ja on vaan sali sali.jos kykenee lopettamaan ei kehtaa enää pitää sivustoa pahimmassa tapauksessa masentuu tappaa itsensä ikävä kyllä.en tajua miksi ihmiset ihannoivat bodareita epäterveelistä vetää aineita elimistö kärsii mikallakin erinlaisia vaivoja mm astma uniapnea ylipainoa tuohon kroppaan ainakin.julkinen terbeydenhuolto pitäisi kieltää koska on itse aiheittanut kítsellensä hallaa,toisekseen edelleen aineet eivät ole apteekista vaan kuten mm nico ranta-aho järjestäytynyt rikollisuus lihoo mikan rahoilla.linnaan sekä työpaikalta potkut kun rikolisia hyysää pitää aineita kotona jääkaapissa salilla autossa.mainostaa lisäravinteita joissa vatsa menee vaan kuralle joku nauraa lompakko lihoo mikaa saa sponsoria ilmatteeksi.haluaisin kurkata mikan sisäelimiin kuinka 20v käyttö on tehnyt tuhoja.

      • Anonyymi

        Taitaa myös käyttää syntholia(käsissä)steroidien lisäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa myös käyttää syntholia(käsissä)steroidien lisäksi.

        no ei tod käytä syntholia itse taida kyllä käyttää hahaha


    • Anonyymi

      Jos Nyssiksellä oli kaljuuntumisgeeni olisi hän ollut kalju jo vuosikymmeniä, roina vie nopeasti tukan jos on DHT alttius. Hän ei ole tuon kuvan perusteella kalju lainkaan, ei edes kaljuuntumassa. On se vaan väärin, että osa kaljuuntuu jo ennen 20v normi testoilla ja osa ei kaljuunnu lainkaan vaikka kuinka roinaisi.

      • Anonyymi

        Kyllä Mikalla on tainnut letti kuitenkin ohentua melkoisesti viime vuosina, lässytyksestäsi huolimatta. Eipä siinä, paremmin tuo kalju hänelle sopii kuin jokin töyhtöletti.


    • Anonyymi

      Mitenkähän Jukalle käy. Kohta sekin on kalju ja vanha mies. Miten käy teinivaatteiden? Vaihtuuko ne tavallisiin ja mitäänsanomattomiin citymarketin paitoihin ja housuihin?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe