Punkkarit maailmaa parantamaan

PunkAgainstCrime

Yhteiskunnan epäkohtien huomioiminen kuuluu punkkiin, ja nyt erääseen sellaiseen voidaan vaikuttaa suoraan punk-palstalta.

Allekirjoittakaa hyvät ihmiset, vielä puuttuu jokunen puumerkki:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

11

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aivan naurettavaa tuollainen rasismi. Mihin suomalaiset raiskaajat sitten karkoitetaan? Pohjanmaalle? Keinotekoinen segmenentointi ei ole millään lailla lainsäädännössä järkevää.

      • PunkAgainstCrime

        Jep, rasismiahan se on, jos maamme tarjoaa turvapaikan ihmisille, jotka rupeavat kulttuurieroihin vedoten tehtailemaan rikoksia, ja heidät siitä hyvästä sitten karkotetaan. Miksi muuten mainitsit raiskaajat? Oletat ilmeisesti, että nämä rikokseen syyllistyneet ulkomaalaiset ovat automaattisesti raiskaajia? Tiedätkö mitä? Olet ennakkoluuloinen, ja kuten itse asian ilmaitsisit, olet rasisti.

        Mutta raiskauksista sen verran, että Suomessa tehdyistä seksuaalirikoksista 20% on ulkomaalaisten tekosia, ja tämä on suhteutettuna iso määrä, poliisikin on sen myöntänyt. Näissä tapauksissa vedotaan monesti kulttuurieroihin, minkä takia tekijöitä ilmeisesti sitten pitäisi suvaita. Se onkin tämän päivän ongelma, kun pitää suvaita. Jollei suvaitse, on rasisti, ja mikään tämän päivän maailmassa ei sitten tunnu olevan pahempaa kuin rasismi. Rasismiahan on tietysti mikä tahansa, ei niin hyvässä valossa näyttävä, mikä kohdistuu etniseen ryhmään, siitä huolimatta, että se mikä tahansa olisi etnisen tahon itse aiheuttaman ongelman kritisointia.

        Oletko huomannut, että joka kerta kun jossain pamahtaa pommi, joku tyhjentää lippaallisen väkijoukkoon, tai joku mestataan jossain, samalla huutaen: "Allahu akbar", kyseessä on median mukaan vain mielenterveydellinen yksittäistapaus, jolla ei ole mitään tekemistä islamin, tai muslimien kanssa? Kun Breivik muutama vuosi sitten teki temppunsa yksin Utöjalla, mikään taho ei julistanut kuuluvasti, että sillä ei ollut mitään tekemistä isänmaallisuuden, taikka islamin vastustuksen kanssa. Päinvastoin, kuulutettiin kovaan ääneen, ettei kyseessä ollut yhden miehen tekonen ja vedettiin heti linkejä muihin islamia kritisoineisiin tahoihin. Jos Breivik olisi islamin uskoinen, hänen tekonsa olisi ollut välittömästi mielenterveydellinen yksittäistapaus. Jos taas nämä allahu akbaria kiljuvat olisivat länsimaalaisia valkoihoisia ja heidän tekonsa kohdistuisivat etnisen ryhmän edustajiin, teot olisi takuulla julistettu rasistisiksi.

        Rasismi on henkilön/henkilöiden eriarvoista kohtelua heidän rotunsa perusteella, ja mitä muuta se on kuin rasismia, jos etnisen ryhmän edustajien tekojen vakavuutta lievennetään, kun muiden vastaavat teot tuomitaan jyrkemmän kautta ja yritetään vielä etsiä syyllisiä asiaankuulumattomistakin? Se rasismi kohdistuu vain ei-etnisiin ihmisiin ja koska sitä ei tunnusteta rasismiksi, on se jo itsessään rasismia.

        Kaikkein kovimpaan ääneen rasismia huutavat aina ne, jotka menevät vain valtavirtamedian uutisoinnin mukaan. Ne, jotka jaksavat kaivaa hivenen pintaa syvemmältä, näkevät asiat toisessa valossa. Mielenkiintoista, että juuri punk-palstalla tuo aloite leimattiin rasismiksi. Punkkarithan ovat aina valittaneet yhteiskunnan epäkohdista, mutta sitten ei ilmeisesti olla kovin kiinnostuneita ottamaan asioista selvää.

        Suomalaiset raiskaajat menevät linnaan lusimaan. Suomi ei ole velvollinen elättämään muualta tulleita rikollisia, eikä Suomi olisi edes velvollinen ottamaan turvapaikan hakijoita. Suomi velkaantuu 9000 euroa minuutissa ja omien kansalaisten asioissa olisi parannettavaa, joten suotavaa olisi, että ne mädät omenat potkittaisiin pois pilaamasta muiden omenoiden mainetta (mikä muuten ehkäisisi sitä rasismiakin) ja kuluttamasta yhteiskuntamme varoja, joille olisi parempiakin käyttökohteita.


      • PunkAgainstCrime

        Siinä katsaus naapurimaahamme, jonka kulttuuria on rikastettu, mutta jonka myötä on myös rikokset lisääntyneet:
        http://ibnmatti.blogspot.fi/2013/10/ruotsi-naisten-uusi-helvetti.html

        Mutta rasismiahan ilmeisesti tuokin teksti on.

        "Elokuussa 2013, samaan aikaan kun merkittävä ei-muslimi ruotsalainen nainen pukeutui huntuun osoittaakseen "solidarisuutta" muslimeille, seitsemän turvapaikkaa hakevaan afgaanimuslimia tuomittiin ruotsalaisen naisen raa'asta joukkoraiskauksesta Mariannelundin pienessä kaupungissa. Yksi mies, joka masturboi naisen pään vieressä sillä aikaa, kun toiset seitsemän raiskasivat häntä tuntikausia, kuitenkin vapautettiin. Hän sai 130.000 kruunua vahingonkorvausta kärsimyksistään. Korvauksen sponsoroivat ruotsalaiset veronmaksajat, myös hänen uhrinsa perhe."

        Voisiko kuvitella, että uhrin ja tekijöiden syntyperät vaihtamalla keskenään saisi raiskausta seurannut ja uhrin pään vieressä onanoinut mies myös vahingonkorvauksia, jopa uhrin perheen lompsasta? Niinpä. Tutkikaapa enemmän käsitettä "rasismi".


    • segmentointi*

    • PunkAgainstCrime
    • myöhemminsanottuna

      70-luvulla oli Vennamo ja Irwinkin olikeksitty. Pelle ei älytaju varsinaisesti mitäänuutta alkanut tuomaan koska kaikki vanha oli jo keksitty In Babylon. Alkovaanvituttaa yleinen scene jonkatarkotuksena oli vaan tuottaa rahaajafyrkkaasitä pyörittävälle mandaatille.Nyythänjengionkusessa tän kaiken kanssa. Perusongelmiin on tuotu vielä lisää ongelmia ulkomailta tää vittu kauhee kansainvaellus pieneen takapajula muutenskin. Kaikkimitähienotherrat poliittisesti on tehnyt on menneet päin peetä.

    • funtsailelisää

      Onks jossain vikaa jos ulkomaalainen heti mielletään rikolliseksi ja kun se on rikoksen tehnyt niin ulospoistiesmihin. Miksi Te poliitikot ylipäätänsä tänne ketään otatte. Ne määrää eiks totta. Ne eli Merkelja Saksan pankit.

      • pitkäpeet

        Siis sua määrää Merkel. Irwin jo lauluissaan vittu70-luku kertoi kuin mätii politiikot voi olla.


    • joskusharvoininbabylon

      Jengin skinheadosasto. Onihan viksui. Josjokuihanoikeestitarvii-niin käteen.

    • fiyhtggf

      Munmielipide on että ei tulisi ottaa. Jostyhmä otat niin otat. Mikätarkottaa sitä että jos kafferi on rikoksen tehnyt niin Suomen tuomioistuinherrranjesta tekee päätöksen.

    • vittuvittuvittu

      Ollaanarmollisiatäällä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe