Aihe

Punkkarit maailmaa parantamaan

PunkAgainstCrime

Yhteiskunnan epäkohtien huomioiminen kuuluu punkkiin, ja nyt erääseen sellaiseen voidaan vaikuttaa suoraan punk-palstalta.

Allekirjoittakaa hyvät ihmiset, vielä puuttuu jokunen puumerkki:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MikeOfMics1

   Aivan naurettavaa tuollainen rasismi. Mihin suomalaiset raiskaajat sitten karkoitetaan? Pohjanmaalle? Keinotekoinen segmenentointi ei ole millään lailla lainsäädännössä järkevää.

   • PunkAgainstCrime

    Jep, rasismiahan se on, jos maamme tarjoaa turvapaikan ihmisille, jotka rupeavat kulttuurieroihin vedoten tehtailemaan rikoksia, ja heidät siitä hyvästä sitten karkotetaan. Miksi muuten mainitsit raiskaajat? Oletat ilmeisesti, että nämä rikokseen syyllistyneet ulkomaalaiset ovat automaattisesti raiskaajia? Tiedätkö mitä? Olet ennakkoluuloinen, ja kuten itse asian ilmaitsisit, olet rasisti.

    Mutta raiskauksista sen verran, että Suomessa tehdyistä seksuaalirikoksista 20% on ulkomaalaisten tekosia, ja tämä on suhteutettuna iso määrä, poliisikin on sen myöntänyt. Näissä tapauksissa vedotaan monesti kulttuurieroihin, minkä takia tekijöitä ilmeisesti sitten pitäisi suvaita. Se onkin tämän päivän ongelma, kun pitää suvaita. Jollei suvaitse, on rasisti, ja mikään tämän päivän maailmassa ei sitten tunnu olevan pahempaa kuin rasismi. Rasismiahan on tietysti mikä tahansa, ei niin hyvässä valossa näyttävä, mikä kohdistuu etniseen ryhmään, siitä huolimatta, että se mikä tahansa olisi etnisen tahon itse aiheuttaman ongelman kritisointia.

    Oletko huomannut, että joka kerta kun jossain pamahtaa pommi, joku tyhjentää lippaallisen väkijoukkoon, tai joku mestataan jossain, samalla huutaen: "Allahu akbar", kyseessä on median mukaan vain mielenterveydellinen yksittäistapaus, jolla ei ole mitään tekemistä islamin, tai muslimien kanssa? Kun Breivik muutama vuosi sitten teki temppunsa yksin Utöjalla, mikään taho ei julistanut kuuluvasti, että sillä ei ollut mitään tekemistä isänmaallisuuden, taikka islamin vastustuksen kanssa. Päinvastoin, kuulutettiin kovaan ääneen, ettei kyseessä ollut yhden miehen tekonen ja vedettiin heti linkejä muihin islamia kritisoineisiin tahoihin. Jos Breivik olisi islamin uskoinen, hänen tekonsa olisi ollut välittömästi mielenterveydellinen yksittäistapaus. Jos taas nämä allahu akbaria kiljuvat olisivat länsimaalaisia valkoihoisia ja heidän tekonsa kohdistuisivat etnisen ryhmän edustajiin, teot olisi takuulla julistettu rasistisiksi.

    Rasismi on henkilön/henkilöiden eriarvoista kohtelua heidän rotunsa perusteella, ja mitä muuta se on kuin rasismia, jos etnisen ryhmän edustajien tekojen vakavuutta lievennetään, kun muiden vastaavat teot tuomitaan jyrkemmän kautta ja yritetään vielä etsiä syyllisiä asiaankuulumattomistakin? Se rasismi kohdistuu vain ei-etnisiin ihmisiin ja koska sitä ei tunnusteta rasismiksi, on se jo itsessään rasismia.

    Kaikkein kovimpaan ääneen rasismia huutavat aina ne, jotka menevät vain valtavirtamedian uutisoinnin mukaan. Ne, jotka jaksavat kaivaa hivenen pintaa syvemmältä, näkevät asiat toisessa valossa. Mielenkiintoista, että juuri punk-palstalla tuo aloite leimattiin rasismiksi. Punkkarithan ovat aina valittaneet yhteiskunnan epäkohdista, mutta sitten ei ilmeisesti olla kovin kiinnostuneita ottamaan asioista selvää.

    Suomalaiset raiskaajat menevät linnaan lusimaan. Suomi ei ole velvollinen elättämään muualta tulleita rikollisia, eikä Suomi olisi edes velvollinen ottamaan turvapaikan hakijoita. Suomi velkaantuu 9000 euroa minuutissa ja omien kansalaisten asioissa olisi parannettavaa, joten suotavaa olisi, että ne mädät omenat potkittaisiin pois pilaamasta muiden omenoiden mainetta (mikä muuten ehkäisisi sitä rasismiakin) ja kuluttamasta yhteiskuntamme varoja, joille olisi parempiakin käyttökohteita.


   • PunkAgainstCrime

    Siinä katsaus naapurimaahamme, jonka kulttuuria on rikastettu, mutta jonka myötä on myös rikokset lisääntyneet:
    http://ibnmatti.blogspot.fi/2013/10/ruotsi-naisten-uusi-helvetti.html

    Mutta rasismiahan ilmeisesti tuokin teksti on.

    "Elokuussa 2013, samaan aikaan kun merkittävä ei-muslimi ruotsalainen nainen pukeutui huntuun osoittaakseen "solidarisuutta" muslimeille, seitsemän turvapaikkaa hakevaan afgaanimuslimia tuomittiin ruotsalaisen naisen raa'asta joukkoraiskauksesta Mariannelundin pienessä kaupungissa. Yksi mies, joka masturboi naisen pään vieressä sillä aikaa, kun toiset seitsemän raiskasivat häntä tuntikausia, kuitenkin vapautettiin. Hän sai 130.000 kruunua vahingonkorvausta kärsimyksistään. Korvauksen sponsoroivat ruotsalaiset veronmaksajat, myös hänen uhrinsa perhe."

    Voisiko kuvitella, että uhrin ja tekijöiden syntyperät vaihtamalla keskenään saisi raiskausta seurannut ja uhrin pään vieressä onanoinut mies myös vahingonkorvauksia, jopa uhrin perheen lompsasta? Niinpä. Tutkikaapa enemmän käsitettä "rasismi".


  • MikeOfMics1

   segmentointi*

  • PunkAgainstCrime
  • myöhemminsanottuna

   70-luvulla oli Vennamo ja Irwinkin olikeksitty. Pelle ei älytaju varsinaisesti mitäänuutta alkanut tuomaan koska kaikki vanha oli jo keksitty In Babylon. Alkovaanvituttaa yleinen scene jonkatarkotuksena oli vaan tuottaa rahaajafyrkkaasitä pyörittävälle mandaatille.Nyythänjengionkusessa tän kaiken kanssa. Perusongelmiin on tuotu vielä lisää ongelmia ulkomailta tää vittu kauhee kansainvaellus pieneen takapajula muutenskin. Kaikkimitähienotherrat poliittisesti on tehnyt on menneet päin peetä.

  • funtsailelisää

   Onks jossain vikaa jos ulkomaalainen heti mielletään rikolliseksi ja kun se on rikoksen tehnyt niin ulospoistiesmihin. Miksi Te poliitikot ylipäätänsä tänne ketään otatte. Ne määrää eiks totta. Ne eli Merkelja Saksan pankit.

   • pitkäpeet

    Siis sua määrää Merkel. Irwin jo lauluissaan vittu70-luku kertoi kuin mätii politiikot voi olla.


  • joskusharvoininbabylon

   Jengin skinheadosasto. Onihan viksui. Josjokuihanoikeestitarvii-niin käteen.

  • fiyhtggf

   Munmielipide on että ei tulisi ottaa. Jostyhmä otat niin otat. Mikätarkottaa sitä että jos kafferi on rikoksen tehnyt niin Suomen tuomioistuinherrranjesta tekee päätöksen.

  • vittuvittuvittu

   Ollaanarmollisiatäällä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   452
   5485
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   4779
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   84
   4620
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   3789
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   3061