Perussuomalaiset ei ymmärrä

Ongelmia

Perussuomalaiset sanoo vastustavansa EU:n liittovaltiokehitystä, mutta kannattaa Suomen pysymistä EU:ssa. EU on ollut alusta asti liittovaltio suunnitelma. Ensimmäiset dokumentit ja suunnitelmat on EU liittovaltiosta muistaakseni 1945 luvulta.

Ei kukaan liity kirkkoon syynä vastustaa kirkkoa. Eikä kukaan liity mafia jengiin vastustaakseen mafia jengiä.

Miten perussuomalaiset voi vastustaa liitovaltio kehitystä kannattamalla Suomen pysymistä EU:ssa? Tällöin Suomi toimii EU pelisäännöillä ja maksaa EU jäsenyysmaksun joka vuosi. 2014 vuoden EU jäsenyyteen tuli Suomelle 100% korotus. Jäsenyysmaksu kohosi tuhanteen miljoonaan. Näin Suomi antaa oman panoksensa EU liittovaltio projektiin ja on siinä itse mukana. Eli jos haluaa vastustaa tai sanoo vastustavansa liittovaltiota tai sen kehitystä on ainakin oltava antamatta rahaa sen tukemiseen. Eikö totta?

Perussuomalaiset vastustaa kreikka tukipaketteja. Ei kukaan liity kerhoon ja sano etten maksa näitä laskuja. Kuuluakseen EU:hun Suomelta tuskin kysytään haluatteko maksaa uuden Kreikka tukipaketin. Se on käsky EU:lta että maksatte.

Eli käytännössä perussuomalaisten EU kriittisyys tarkoittaa EU:n tukemista meidän suomalaisten verorahoilla, joka on pois meidän hyvinvoinnista, meidän lasten sairaalasta johon ei löytynyt valtio rahoitusta, se on pois meidän vanhuksilta.

Perussuomalaiset kannattaa euro valuutan säilyttämistä Suomessa. Tänä päivänä Suomi kärsii ulkomaan viennin puutteesta. Kun meillä ei ole omaa valuuttaa emme voi määritellä sen arvoa. Jotenka euro valuutan säilyttämisen seurauksena Suomesta ei synny ulkomaan vientiä. Suomessa on liian kallista teettää mitään. Joudumme ottamaan velkaa tänä päivänä euroopan keskuspankilta. Joudumme maksamaan velan korkoineen takaisin. Mistä rahaa korkojen maksuun, jos ei ole vientiä ulkomaille? Jo tällä hetkellä Suomesta virtaa rahaa ulkomaille nopeammin kuin Kreikasta.

Oma valuutta, oma keskuspankki, valta painaa oma raha ja irti EU:sta. Silloin voimme toivoa parempaa huomista. Muuten ainakaan minulla ei ole toivoa paremmasta huomisesta.

Annan ääneni Itsenäisyyspuolueelle, joka oikeasti ajaa Suomea pois EU:sta ja euro valuutasta. Se on mahdollista, Ruotsillakin on oma valuutta.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oierjgiejqig

      Vapaasti hukkaat äänesi, olisi kai helpompi olle äänestämättä ollenkaan - vaikutus olisi sama.

      • Tuskin persutkaan hallitukseen menevät.


      • koqogåqj
        pepep kirjoitti:

        Tuskin persutkaan hallitukseen menevät.

        Ovat edes oppositiossa, Ipu ei.


      • koqogåqj kirjoitti:

        Ovat edes oppositiossa, Ipu ei.

        Saavutukset kuitenkin suomalaisten kannalta samat.


    • Ynkulkija

      Hieman harhaanjohtava alku. Nimittäin siitä puuttuu se että persut EIVÄT hyväksy EU.ta nykymuodossaan ns. liittovaltiona, kuten se tavallaan jo nyt on. Pitää uutisoida asiaa hieman tarkennettuna, ettei synny värin käsitystä.

      • BluffiSoini

        Primitiivisuomalaiset haluavat syödä ja säästää kakun samaan aikaan. Koko porukka tuntuu kärsivän jostain Napoleon-kompleksista, kun uskottelevat voivansa painostaa EU:n muut jäsenvaltiot toimimaan primitiivisuomalaisten ehdoilla Suomen pysyessä EU:n ja euron jäsenenä.

        Älyllinen epärehellisyys ja pyrkimys äänestäjien huijaamiseen ovat persujen tavaramerkki. Yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ei edes pyritä kuin aidon opposition hajottamisen osalta. Suurpääoman apupuolueeksi suostuminen on tietysti Soinille ja hänen hovilleen taloudellisesti edullista, mutta Suomen kohtalo ei heitä liikuta pätkän vertaa.


    • 11876

      Voi vi**u oikeesti, jos persut ei hyväksy liittovaltiota niin miksi he kannattaa Suomen siinä pysymistä? Miksi he kannttaa silloin samalla tuhat miljoonaa maksavaa jäsyysmaksua?

      Ei voi sanoa vastustavansa liittovaltiota, jos tukee sen kehitystä rahallisesti ja haluaa kuulua EU liittovaltio kerhoon joka on aina ollut tavoitteena kehittää liittovaltioksi !!! Ei kukaan halua liittyä mafiaan vastustaakseen mafian/EU toiminta tapoja.

      Perussuomalaiset on todellisuudessa EU myönteinen puolue joka narisee yhtäaikaa EU:n toimintatavoista ja tekee kaiken kumminkin EU sääntöjen mukaan.

    • 88787

      Suomen tilanne on niin surkea, että veikkaan vaalien jälkeen euroopan keskuspankin aloittavan sanelemaan ehtoja Suomelle jotka pitää täyttää saadakseen lisävelkaa. Ehdot ovat tietenkin valtion omaisuuden myyminen ja valtion palveluiden yksityistäminen. Todennäköisesti euroopan keskuspankki vaatii suuria leikkauksia sosiaaliturvaan ja muihin tukimuotoihin.

      Kaikki tämä sen takia, koska Suomella ei ole omaa rahaa eikä omaa rahanpainokonetta. Velkaannumme jatkuvasti euroopan keskuspankille, koska joudumme ottamaan heiltä velkaa. Jokaisen ottamamme lainan joudumme maksamaan moninkertaisesti takaisin.

      Suomen tilanteessa meillä ei vientitalous toimi, koska meillä on liian kallista teettää mitään. Tässä tilanteessa emme saa mistään lisärahaa ottamiemme lainojen lisäksi, emmekä pysty lyhentämään lainojen juoksevia korkoja.

      Perussuomalaisten kannattaessa EU jäsenyyttä jatkossakin voimme vain jäädä odottamaan tulevia lainaehtoja Suomelle euroopan keskuspankilta. Siinä vaiheessa aloitamme oikein rytinällä ajamaan suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa alas. Siinä ei auta EU kriittiset puheenvuorot. Ainoastaan Suomen Irroittaminen EU:sta ja euro valuutasta auttaa. Pahimmassa tapauksessa Suomi ajetaan muutamassa vuodessa Kreikan tilanteeseen. Monelta kuuleekin suusta, että Suomi on Kreikan tiellä.

      Meillä ei ole itsenäisyyttä eikä omaa rahaa. Joudumme toimimaan euroopan keskuspankin ehdoilla. En voi missään tapauksessa kannattaa nykyistä tilannetta joka muistuttaa syöksyvää luotijunaa jolta loppuu raidekiskot. Tähän ongelmaan esittää minun mielestä Itsenäisyyspuolue toimivaa ratkaisua. Heille annan ääneni. Muussa tapauksessa ääneni menee hukkaan äänestin tai en, koska kukaan muu ei aja Suomelle omaa valuuttaa ja omaa keskuspankkia.

    • TolloT

      Perussuomalaisten ohjelmissa sanotaan selkeästi että budjettikurin tai itsemääräämisvallan eli liittovaltiokehityksen edetessä vaihtoehto on ero. Sitä ennen ei pyritä ensisijaisesti eroon vaan yritetään kääntää EU:n suuntaa muiden kriittisten kanssa yhteistyössä. jos ei auta niin erotaan ja sitä aikaa eletään ettö muuttuuko vai ei.
      Kopionpa teidän periaatetta: Miksi duunari menee työpaikalle ja sitten kun on vakituinen työ niin vaatii palkankorotuksia ja lakkoilee? Teidän sanoin "Mitä vttua menee töihin jos ei palkka kelpaa"
      Kautta aikojen on virkavalta ja agentit soluttautuneet järjestäytyneen rikollisuuden sisälle. Eli parasta tietoa ja kritiikin aihetta saa pysymällä "ytimessä".

    • 77656

      No mitähän ihmettä perussuomalaiset sitten odottaa? Eikö EU ole jo näyttänyt kyntensä tarpeeksi selkeästi mihinkä se johtaa? Perussuomalaisten linjaus pitäisi olla suoraan jo Suomen irroittaminen EU:sta.

      2014 Suomen EU jäsenyysmaksuun tuli 100% korotus ja maksu oli tuhat miljoonaa. Kreikka paketin arvo 3,7 miljardia. ERVM sopimus, Suomen laskennallinen osuus on 960 miljoonaa euroa. ERVV, Lainakapasiteettia korotettiin kesällä 2011, jolloin Suomen takausvastuu nousi 7,9 miljardista noin 17,2 miljardiin euroon korkoineen. Portugalin tukipaketti 2011, suomen osuus noin miljardi euroa. Espanja tukipaketti, Suomen osuus tuesta on 1,9 miljardia, mutta vastuu kokonaisuudessa 3,6 miljardia...

      Tätä listaa voi jatkaa melko pitkästi. Vieläkö perussuomalaiset tyytyy vain kriittisiin puhevuoroihin? :D haha

      Annan ääneni itsenäisyyspuolueelle.

      • MölinälläMammonaa

        Persujen taktiikkana on toimia Venäjän mallin mukaisesti valeoppositiona, jolloin suurpääoma voi hallita vapaasti kokoomuksen johdolla. Epäloogisuus ja jopa suoranainen harhauttaminen ja valehtelu kuuluvat persujen niljakkaaseen toimintaan.


    • 77656

      Kaikki tuo raha on meidän lastensairaalasta pois ja vanhusten hoidosta ja kaikkien meidän hyvinvointiyhteiskunnasta.

      Melko kalliiksi tulee vielä odottaminen perussuomalaisten toimesta.

    • 77887

      No niin kuka antaa äänen EU:n puolesta? Kreikka tarvitsee taas uuden kolmannen tukipaketin. Suomen osuus satoja miljoonia ehkä jopa yli miljardi euroa.

      Lasten sairaalaan ei löytynyt valtion kassasta yhtään rahaa. Kansa äänestää puoluetta joka kannattaa rahan lapiomista Kreikkaan ja omat lapset jää hyötymättä heidän vanhempiensa työpanoksesta. En tiedä miten perussuomalaiset tätä vakavissaan vastustaa? Odottamalla?

      Ääni menee niille jotka sanoo järjestävänsä Suomen heti ulos EU:sta tai järjestää EU kansanäänestyksen. Toistaiseksi annan ääneni Itsenäisyyspuolueelle. Ei ole aikaa odottaa yhtään enää.

      http://www.hs.fi/talous/a1428284806543?jako=b2d02ce5fdcf999d97cfba85f50c18bc&ref=fb-share

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      411
      2326
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      71
      2038
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      220
      1586
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      157
      1304
    5. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      87
      1197
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      81
      1185
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      56
      1103
    8. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      1008
    9. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      66
      980
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      283
      970
    Aihe