Korkokengät,joissa ei varpaat soi...

Hhuu3

Mistähän voisi ostaa korkokenkiä,joita voi pitää jalassa,ilman että varpaissa niin kovaa kipua että pakko ottaa kengät pois?Eli varpaat aina niin kasassa ja puristuksissa,kengän materiaali ei kai jousta vai missä vika? Kertokaa hyviä kenkäkokemuksia,tarviis ostaa piakkoin,nettikin käy,kiitos!

7

82

Vastaukset

 • Ostin reilu kuukausi sitten Peter Kaiser merkkiset korkokengät jotka ainakin minun jalalleni aivan mahtavat Korko 9cm Kengät ovat täyttä nahkaa ulkopohjaa myöten Ostin ne lahtelaisesta kenkäkaupasta

  • Suurkiitos vinkistä! Kävin tänään ostamassa itselleni Peter Kaiserit. En sentään 9 senttisiä, vaan hitusen matalammat. Ne tuntuivat tosi mukavalta jalassa.
   Olen etsiskellyt korkokenkiä lähes kolmekymmentä vuotta, mutta en ole löytänyt, koska varpaat ovat huutaneet tuskasta jo ensikosketuksesta.


 • Korkokengän tulee aina olla nahkaa, sillä keinoaineet eivät veny ja mukaudu jalkaan. Laadukas kenkä on nahkainen, mutta tuleehan sille sitten hintaakin sen verran, että monia alkaa hirvittää.

  Samoin tuo valuminen kärkeä kohti ratkeaa, jos käyttää kenkiä ilman sukkia, jolloin iho ei kengän nahkaa vastaa pääse liukumaan. Apua saa myös silikoninista päkiäpehmikkeistä, jotka pitävät jalan tukevasti paikallaan ja antavat samalla pehmikettä päkiän alle.

 • Nahkakenkiä pitää sisäänajaa joskus jopa parikin vuotta, ennen kuin alkavat olla hyviä jalassa eivätkä enää hierrä rakkuloita. Yleensä alle vuoden vanhoja nahkakenkiä ei pysty koko päivää käyttämään, jos ne ovat kokonaan nahkaa (myös vuori, sisäpohja ja ulkopohja nahkaa), mutta sen jälkeen alkavat olla ihan käyttökelpoisia pitkilläkin kävelymatkoilla.

  http://hdscreen.me/walls/people/nike-boots-high-heels-2562307-1920x1200.jpg
  Nike sen sijaan valmistaa korkeakorkoisia kenkiä, jotka ovat mukavia jalassa suoraan, ilman sisäänajoakin. Kevyet, hyvät pehmusteet ja joustavat ilmastoidut materiaalit kuten lenkkareissa.

 • Mistähän Nike korkokenkiä voisi ostaa

 • Kenkäsi ovat liian korkea korolliset ja paino on liikaa kärjessä.Toinen voi olla että on teräväkärkiset malliltaan. Varpaat ovat kuin porkkananippu kengässä. Matalampi korko parempi, mutta pidentää jalkaa. Minulle ei valitettavasti käy matalakorkoinen kuin housujen kanssa.( koko 38 ) Ja oikea koko on se, että kantapää ei nouse kävellessä ylös eli liian iso koko. Tietty lesti jonka löydät sovittamalla.Kenkä kaupoille lähden aina aamusta, koska päivän mittaan jalkasi vähän turpoavat.Muista kesäaika myös! Ja esim.Högl, Gabor minun kenkiäni ja hyvät jalassa.Lueppa sellainen kuin Kengän pohjan merkitys jalkaterveydelle ( Terveyskirjasto )
  Stremppiä kenkien hakuun.

 • Ostin Kaiserit ja ihan huikean ihanat ongelmajaloille. Miks en ole ennen tiennyt näistä kengistä mitään. O)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.