Olemattomat tissit vai silikonit?

tissiprinsessa

Kertokaas miehet. Tiedän, että suomi24 -sivustolta tuskin saa mitään kattavaa otosta, mutta tämän mediassa pyörineen Maisa Torpan aloittaneen "tissikeskustelun" myötä haluaisin kuulla asiaa suoraan miehiltä.

Kumpi parempi: luonnollinen pieni A-kuppi vai silikonit?

45

51

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja.muiden.haisee

      Näitten Maisa Torppien kohdalla kannattaa aina muistaa se, että mielipide on kuin persereikä - jokaisella on oma.

    • jfgjkkuniäni

      Jokaisen ikiomat on mielestäni hyvät.

    • torppaillaan

      Kolmas vaihtoehto puuttui: se missä todetaan että silikonit aiheuttivat elimistössä tulehduksia ja oli pakko poistaa, ns. tyhjäpussi-tissit.

      • Mentokse

        Ja neljäs vaihtoehto:
        Yks v*tun hailee!
        Minusta on miehenä alentavaa, että meidän kaikkien muka pitäisi olla jotenkin hirveän kiinnostuneita naisten pakaroista ja/tai maitorauhasista.
        Naisissa kuitenkin voi kiinnostaa niin moni muukin asia.


      • asdöfljasdfkö

        toi nyt on lähinnä säälittävä kommentti, tottakai ulkonäkö puolisoissa tai puolisoehdokkaissa kiinostaa. Älä ole naiivi


    • Naturell

      Olemattomat. Silikonit=tyhmä

    • Silajormala

      Mulla tulee mieleen isoista tisseistä lehmä ja se ei mua ainakaan kiihota. Silareist yhtä kuin tyhmä ja sekään ei valitettavasti mua sytytä. Jokaiselle jotakin niin on paras ja yleensä se joukon vähiten terävä kaveri pitää juuri silareista. Molemmat on ansainneet toisensa.

    • Omat-ne-pitää-olla

      Ei mitään väliä kunhan ne on luomut.

    • tkdman

      Luomut on aina parhaat

    • aslödjfödlsj

      silikonit

    • silaritonkivat

      noihan ei ole ainoat vaihtoehdot, kärpäslätkät vai silarit on myös ihan validi kysymys. Silarit on mun vastaus

      • feikkifeikkifeikki

        Silarit eivät ole rinnat vaan silikoonipussit; toki voit niitä rinnoiksi kutsua mutta jos uskallat myöntää totuuden - oikeastiko ? Varmaan sanot ihmiselle, jolla on värilliset piilolinssit, että ompa sinulla kauniit ruskeat silmät vaikka molemmat tiedätte, että kysymyksessä on ruskeat silikoonilinssit silmissä - voi teitä!


      • aslöfsklafjö
        feikkifeikkifeikki kirjoitti:

        Silarit eivät ole rinnat vaan silikoonipussit; toki voit niitä rinnoiksi kutsua mutta jos uskallat myöntää totuuden - oikeastiko ? Varmaan sanot ihmiselle, jolla on värilliset piilolinssit, että ompa sinulla kauniit ruskeat silmät vaikka molemmat tiedätte, että kysymyksessä on ruskeat silikoonilinssit silmissä - voi teitä!

        eli sulla on riippurinnat


      • dhskjlahgfhatioer
        aslöfsklafjö kirjoitti:

        eli sulla on riippurinnat

        Totta niin on ja nautin suunnattomasti niistä


    • sopivat

      Käteem sopivat on parhaat..ylimenevä on turhaa..

    • manly7

      Luonnollisuus on aina paras vaihtoehto. ellei sitten ole kysymyksessää ihmiset. jotka pettävät sekä itseään että muita. Silikoonirinnat eivät ole rinnat vaan tekonahkaiset pussit, tämähän on fakta, jolla monet fanstasioivat omaa olemustaan.

    • ihkuuko

      Eli ette hyväksyisi tekohampaitakaan? Jos ei ole tissejä ne voi ostaa. Jos ei ole hampaita ne voi ostaa. Ei mitään eroa vaikka luomujen kannalla. Jos ei MITÄÄN kasva minkäs teet. Kumpi kelpaa aito hampaaton vai tekareilla varustettu? Mitä jos löytyisi maailman ihanin ihminen ja hänellä tekarit? Etkö suutelisi häntä? Ihastun ihmiseen en ulkonäköön.

      • Vähänontuuvertauksesi

        Pienet tissit on eri asia, kuin ei tissejä ollenkaan. Ne naiset on aika harvassa kuitenkin, joille ei kasva minkäänlaisia rintoja. Jos nyt sattuu olemaan nainen jolle ei ole kasvanut rintoja ollenkaan, on pahasti tubulaariset rinnat, toinen rinta selvästi pienempi tai jäänyt kasvamatta kokonaan, rintasyövän takia poistettu rinnat tai toinen rinta jne. ja hän kokee sen ongelmaksi itselleen, niin toki on ymmärrettävää että käy laitattamassa silarit. Sitä voi verrata tekareihin, sillä eihän kukaan terveitä hampaita revitytä suustaan ja laita tekareita tilalle, mutta sitä että laitattaa silarit täysin terveisiin rintoihin ei voi verrata tekareihin.

        Maisalla ja kumppaneillahan on syynä turhamaisuus näihin tekoboobseihin, eikä siinäkään mitään vikaa ole, se hänelle suotakoon. Maisalla oli oikein sievät pienet rinnat alunperin ja ne sopivat hänen vartaloonsa, joten sitä on vain vähän vaikea ymmärtää miksi hän koki ne ongelmaksi. Nyt hän on ilmeisesti teettänyt kasvoilleenkin jotain operaatioita, koska näyttää ihan erilaiselta, ja pakko sanoa että turhia oli nekin operaatiot, sillä hänhän oli nätti kasvoiltaan.

        Se jotenkin säälittää että nuoret ihmiset teettää noita operaatioita, koska ne jostain syystä vanhentavat heitä. Ehtisivät he kai olla rupsahtaneen ja keski-ikäisen näköisiä ihan luomustikin, sitten kun ovat siinä iässä. Yleensähän näitä kaiken maailman fillereitä ja botoxeja laitetaan naamaan, kun aletaan rupsahtaa ja halutaan näyttää nuoremmilta. Tosin ne tekevät vanhoistakin naisista vain vielä vanhemman näköisiä.

        No eipä sekään minulta ole pois, omapa on elämänsä ja kroppansa, tehköön mitä lystää - mutta ei Maisan pitäisi markkinoida omia ratkaisujaan ainoina oikeina ja sanoa mistä miehet, siis ihan kaikki miehet pitää. Minä en ainakaan lähde sanelemaan mistä miehet pitävät, koska en voi tietää joka ikisen maailman miehen mielipidettä ja mieltymyksiä, enkä haluakaan. Ei minua haittaa että mahdollisesti suurin osa miehistä ei pidä minua viehättävänä. Ei se ole koskaan ollut minulle mikään tärkeä asia, että olenko kaikkien mielestä "pantavan" näköinen.

        Lisäksi Maisan puheet suuririntaisten naisten puolustamisesta ovat vähän kummallisia, koska eihän hän puolustanut suuririntaisia naisia, hän haukkui pienirintaiset. Mistä lähtien puolustaminen on ollut sitä, että haukutaan joku muu ihan ilman mitään syytä? Tämän "tissi -sodanhan" aloitti Maisa itse ilman mitään syytä. Rinnoista ja niiden koosta ei oltu puhuttu missään yhtään mitään pitkiin aikoihin ennen tätä Maisan "avautumista".


      • tottakokopuoli

        Silarinaisille on tissit. Tekohampaat ovat verrattavissa proteesiin, ne näyttävät hampailta mutteivat ole oikeat hampaat. Silarit näyttävät tisseiltä mutteivat ole niitä; nehän ovat nahkapallot!


    • Makuja-on-monia

      Maisan väitteet on vähän sama, kuin sanoa, että kaikki miehet pitää vaaleahiuksista naisista, koska Maisa on itse blondannut tukkansa.

    • mies50jayli

      Luomut on aina paremmat kuin silikonit. Pienet on paremmat kuin isot. Ei tarvitse olla kiinteätkään, saa riippuakkin.

      • söldkfösljfö

        höpöhöpö


    • aösldfkjöad

      jatkokysymys, moniko on koskettanut silikonitissejä? Vai onko tämä taas tällainen realiteetti/haave keskustelu jossa ei ole edes kokemusta kummastakin vaihtoehdosta?

    • 11plus10

      pieni A tietty parempi.

      Ja Torppa ei kiinnostas (olis minkä näkönen hyvänsä), koska selkeesti hänen ajatuksen juoksu on verrattavissa siihen ettei miehellä olis munaa ollenkaan. Ironista, että vielä ihmettelee jälkikäteen sitä, että "saatiin kuulostamaan tyhmältä ja idiootilta". Kannattaisko miettiä mitä päästää suustaan tai kirjottaa blogiinsa?

    • älkäävalehdelkohei

      mikä he.vetin näppyrintojen fanikokous täällä on menossa, täällä kaikki julistaa miten A-kuppi tai pienet on hyvät. Toi nyt on ihan puhdasta just sitä. Isommat on paremmat ja rinnat alkaa C:stä, siihen asti ne on liian pienet. Eikä silikoneissa mitään vikaa ole kunhan ne sopii muuhun kroppaan ja on hyvin tehty.

      Taitaa vastaajista olla suurin osa naisia

      • rakastanpieniätissejäni

        Ota sinä päästäsi se pussi pois ja aukaise silmäsi, puhdista korvasi. Yritä ymmärtää, että kaikki miehet eivät vaadi naiselta mitään hehtaari tissejä! Minä olen nainen, ihan voin sen myöntää, mutta en luule, että tänne on kirjoitellut vain naisia, jotka hyväksyvät rinnat kuin rinnat. Ei miehistäkään sanota, että pieni munaisempi olisi jotenkin vähemmän mies, siis jos ei ole ihan pentu ajatusmaailmaltaan. Joku nainen ei pidä kaljuista miehistä, joku toinen taas pitää. Esimerkkejä riittää. Kyllä on A-kupin tissini miehille kelvanneet ja katsos, kun on niitä enemmän peppumiehiä. Keskity sinä vaan niihin tisseihin sitten.

        Makuja on monia ja piste.


      • asldöfasdfjlök

        haha, eli täällä on sitten naiset äänessä. Kysymys oli: Kertokaas miehet. Tiedän, että suomi24 -sivustolta tuskin saa mitään kattavaa otosta, mutta tämän mediassa pyörineen Maisa Torpan aloittaneen "tissikeskustelun" myötä haluaisin kuulla asiaa suoraan miehiltä.

        Kumpi parempi: luonnollinen pieni A-kuppi vai silikonit?

        Kysymys oli asetettu miehille ja kovinta ääntä pitää a kuppiset naiset. Tässä ei kysytty mitään pepusta eikä mistään muustakaan vartalosta vaan ainoastaan rinnoista. Tiukka vartalo ja isot rinnat on ehdottomasti haavekuva. On se sitten luonnonoikku tai ei. Tästä kesustelusta kehkeytyi mielenkiintoinen tissikeskustelu jossa suurin osa ei ole edes nähnyt livenä silkkareita ja suurinta mölyä pitää a-kuppiset naiset jossa arvostelevat silkkareita. Voi jessus että on nämä keskustelut kyllä ihmeellisiä.


    • eivoitietää

      Ei keskiverto suomalaismies voi paljon sanoa juuta tai jaata tähän asiaan, koska aika harva on nähnyt silareita "livenä" saati koskenut niihin.

      • älkäävalehdelkohei

        todellakin siltä vaikuttaa, mielipiteet on vahvoja ilman sekunninkaan kokemusta asiasta ja sitten toi väkinäinen miellyttämisen tuska lisättynä oman puolison a-kuppi varustukseen saa ihmiset kirjoittamaan ihan mitä sattuu. Sitten kun ne pornosaittien totuudet tulee ilmi niin siellä ei C kuppia pienempää ole katsottu kuin vahingossa.


      • eivoitietää
        älkäävalehdelkohei kirjoitti:

        todellakin siltä vaikuttaa, mielipiteet on vahvoja ilman sekunninkaan kokemusta asiasta ja sitten toi väkinäinen miellyttämisen tuska lisättynä oman puolison a-kuppi varustukseen saa ihmiset kirjoittamaan ihan mitä sattuu. Sitten kun ne pornosaittien totuudet tulee ilmi niin siellä ei C kuppia pienempää ole katsottu kuin vahingossa.

        Voihan ne silarit näyttää hyvältä ja jos ei ihan hirveän kokoiset pallot ole, niin katseleehan niitä, mutta ei voi käytännössä tietää millaiset ne sitten olisivat ns. näppituntumalla. Ehkä silloin se vaatimattomampi luomuvarustus kuitenkin veisi voiton?

        Kerran näin dokkarin yhdestä silaribeibestä, jolla oli mustelmia tisseissään (älkää kysykö kuka nainen ja mikä dokkari, koska oon niin vanha että katsellut telsua ikuisuuden ja tästäkin aikaa jo lähes parikymmentä vuotta, joten en tod. muista enää). Se kuulemma johtui silareista että niitä tuli, vaikka täytteet hänellä oli ollut jo vuosia. En nyt tiedä kuinka yleistä tuollainen on, mutta jos on yleistä, niin tietysti ne kuviin ja pornorainoihin meikataan piiloon.

        Kyseisen naisen silarit oli siis isot, joten kai ne nyt jo painonsa vuoksi voikin aiheuttaa mustelmia? Eihän se mikään ihme olisi, kun ne kuitenkin on jotain keinotekoista, joka ei kuulu ihmisen omaan vartaloon... Ei se nyt vaan kovin sykähdyttävä ja kiihottava ajatus ole, että naisen rinnat on ruhjotun näköiset ja mustelmilla.

        Ainakaan liioitella ei kannata tässä silari -asiassakaan, sillä melkein mikään ei ole rumemman näköistä kuin tosi hoikalla naisella ihon läpi näkyvät isot silikonipallot. Läskimpään vartaloon ne "uppoaa" paremmin ja esim. Satu Lapilla (jos joku hänet vielä muistaa) näyttivät ihan luonnollisilta. Sen sijaan Maisalla ja esim. tällä teinivaimoksi kutsutulla Kourtney Stoddenilla (vai mikä sen nimi olikaan?) on törkeän näköiset silarit, todella rumat... Iggy Azalean tissit taas on onnistuneet oikein hyvin kuvista päätellen, kun ei ole vedetty överiksi.

        http://www.plasticsurgeryhits.com/wp-content/uploads/2015/02/Iggy-Azalea-Plastic-Surgery-Breast-Implants.jpg

        http://famousplastic.net/wp-content/uploads/2013/10/shayne-lamas-breast-implants.jpg

        Mutta edelleen mielipiteeni siis on, että ei voi oikeastaan sanoa juuta tai jaata, koska hyvin harva on silareita nähnyt edes livenä, saati koskenut niihin. Ainut mitä pystyy tekemään, on arvostella kuvien perusteella ja joillain ne on onnistuneemmat ja luonnollisemman näköiset, joillain taas todella epäluonnolliset ja jopa rumat. Toki niitäkin miehiä ja naisia on, jotka pitävät juuri sellaista keinotekoista lookia seksikkäänä kaikkine kehon muokkauksineen, hiuslisäkkeineen, tekokynsineen, -ripsineen ja -rusketuksineen, paksuine meikkeineen jne.


      • höpöthöpöt

        Kyllä mielipiteensä voi aivan hyvin sanoa, monestakin asiasta, vaikkei ole jotain livenä nähnytkään. Katsokaas tätä viimeistintä tuksumartinaa, tätä joka oli ennen poika ja jolla on nyt silarit, jotka sojottavat minne sattuvat; kaipa teistä silarifaneista nekin ovat ihanat. Hupsista heijaa vain teille!


      • Edwardo_ja_kädet

        Itse pääsin toteuttaamaan jokunen viikko sitten silikooniunelmani hieman kypsemmän naisen kanssa. Ja täytyy kokemusta rikkaampana sanoa, että oli aika paha pettymys tuntumalta. Totta kai näytti erityisesti vaatteet päältä erittäinkin hyvältä, mutta kun pääsi kuorimaan ja koskettelemaan niin oli aika valjut fiilikset. Kirurgian jälki vaikutti korkealuokkaiselta, joten ei voi laittaa kännisen virolaisenkaan piikkiin.

        Eipä olemattomatkaan rinnat mitään supereita ole, mutta yhden kokemuksen perusteella mielummin aina luomut ku tunnotonta silikoonia.


      • xaexacacac
        Edwardo_ja_kädet kirjoitti:

        Itse pääsin toteuttaamaan jokunen viikko sitten silikooniunelmani hieman kypsemmän naisen kanssa. Ja täytyy kokemusta rikkaampana sanoa, että oli aika paha pettymys tuntumalta. Totta kai näytti erityisesti vaatteet päältä erittäinkin hyvältä, mutta kun pääsi kuorimaan ja koskettelemaan niin oli aika valjut fiilikset. Kirurgian jälki vaikutti korkealuokkaiselta, joten ei voi laittaa kännisen virolaisenkaan piikkiin.

        Eipä olemattomatkaan rinnat mitään supereita ole, mutta yhden kokemuksen perusteella mielummin aina luomut ku tunnotonta silikoonia.

        Luulen että se nainen pettyi myös. Aika harva nainen pitää rintojen kourimisesta.


      • Kourija
        xaexacacac kirjoitti:

        Luulen että se nainen pettyi myös. Aika harva nainen pitää rintojen kourimisesta.

        No mitä niille sitten pitäis tehdä? Eikö silloin kun naisen kanssa aletaan "puuhiin" ja riisutaan paidat, niin kourita tissejä? Se taas on asia erikseen jos menee jossain kourimaan, kun on kyse jostain muusta kanssakäymisestä kuin seksuaalisesta, mutta kyllä niitä tissejä sängyssä kouritaan, puristellaan, hierotaan, hyväillään jne.


      • pikku-Edo
        xaexacacac kirjoitti:

        Luulen että se nainen pettyi myös. Aika harva nainen pitää rintojen kourimisesta.

        Varmaan meitä kourijoitakin on sitten monenlaisia, mutta oma tyyli lienee sen verran hienostunut että eipä ole kukaan koskaan mitään sanonut ja vieläpä yleensä jälleennäkemisen into on korkeampi naisilla kuin minulla. Niin oli silikooninaikkosenkin kohdalla.

        Mutta voit olla silti oikeassa, vaikka väitteesi aika erikoinen olikin.


    • Alas_puusta

      Periaatteellisella tasolla olen sitä mieltä, ettei ulkonäköpaineiden takia kannata alkaa itseään silpomaan (ei siis koske sellaisia ulkoisia ominaisuuksia, jotka oikeasti haittaavat elämistä), joten siinä mielessä vastaan luomurinnat, mutta jos puhutaan ulkonäössä preferoinnista, niin suoraan sanottuna se on meikäläiselle ihan yks hailee..
      Jos pidän naista hyvännäköisenä, niin pidän häntä hyvännäköisenä oli tällä sitten kumitissit tai "luomut" ja olivat ne sitten kuppikokoa A tai E.
      Mitä esim tähäm Maisa Torpan tapaukseen tulee, niin voin ihan rehellisesti sanoa, etten minä varmaan olisi ennen-jälkeen-vertailussa edes huomannut että tämän rinnoissa on tapahtunut jotain muutosta, elleivät joka puolella SoMea parveilevat nettipaviaanit olisi tapansa mukaan nostaneet siitä tarpeetonta äläkkää..

    • 4969

      Olematon A-kuppi, ehdottomasti.

    • Tässä voisi nyt kysyä, että mitä nainen niillä isommilla rinnoilla haluaa?

      Haluaako hän miesten huomiota? Isommilla rinnoilla saa kenties isoista rinnoista pitävien miesten huomiota helpommin. Toisaalta isompien rintojen myötä saatetaan menettää niiden miesten kiinnostus, jotka eivät isoista rinnoista pidä.

      Joillakin miehillä saattaa olla biologinen taikka psykologinen tarve olla isorintaisen naisen kanssa. Jos tämä edellytys on kumppanin valinnan kannalta ehdoton ja kumppani tämän vuoksi rintansa suurentaa, eikö kumpikin valehtele asiassa sekä itselleen että kumppanilleen? Kyseessähän ei oikeasti ole isorintainen nainen vaan ainoastaan keinotekoinen ihonalainen toppaus.

      Toiseksi voidaan ajatella, että nainen haluaa suuremmat rinnat parantaakseen itsetuntoaan. Tämä vaikuttaa varmasti monelle helpolta ja ainoaltakin keinolta vaikuttaa asiaan. Itsetunto kohoaa onnistumisen kokemisen kautta, eikä lisääntynyt tuijottaminen kaula-aukkoon ole ainoa keino sitä kokea. Naisen tarkoituksen ylipäätään ei nykyään tarvitsisi olla miesten miellyttäminen mahdollisimman etu- ja yläpainoisina vaan onnistumista voi etsiä muualtakin.

      Voi olla myös, että nainen kokee isompien rintojen myötä olevansa "enemmän nainen". Kun ihminen on tyytyväinen itseensä, on hän vuorovaikutussuhteissakin luontevampi ja varmempi. Tätä kautta hänen viehättävyytensäkin saattaa lisääntyä.

      Mitä miehiin tulee, jotain osaa heistä isot rinnat saattavat kiinnostaa ja jollekin marginaaliselle ryhmälle ne ovat edellytys kanssakäymiselle. On myös miehiä jotka pitävät pienistä, jopa olemattomista rinnoista naisella.

      Mikäli nainen haluaa rintansa suurentaa, kannattaa se tehdä omista lähtökohdista, haluista ja tavoitteista. On turha ajatella, mitä miehet ovat siitä mieltä.

      On sanottava, että miehet eivät juuri voi vaikuttaa miehuutensa kokoon, eivät ainakaan yhtä kätevästi kuin naiset silikoneillaan. Jos miehuuden kasvattamisoperaatio olisi yhtä helppo kuin rintojen suurentaminen naiselle, tehtailtaisiin operaatioita liukuhihnalla. Jokainen nainen voi arvioida partnerinsa miehuudenkasvattamisen vaikutuksen ja tarpeen omalla kohdallaan.

      Tarkoitan sanoa, että miehet eivät suurentaisi elimensä kokoa naisten vuoksi, vaan ihan omista itsetunnollisista ja kilpailullisistakin syistä. Uskoisin naisten motiivien olevan rintojen suurentamisen osalta jokseenkin samat.

      Kumppanieni taikka tuttujeni kohdalla en ole oikeastaan ikinä pohtinut naisen viehättävyyttä suhteessa hänen rintojensa kokoon. Asia on minulle jokseenkin yhdentekevä, maitoa saa kaupastakin.

    • apuretug

      Pienet rinnat on paremmat

    • m40----

      Aidot tissit parhaat. Pienet suorastaan ihanat, sillä säilyvät terhakoina vielä vanhanakin.

      Silikonitissi on ok vain jos rintasyöpä tms. on vienyt kaiken.

    • Luomulli

      Ihminen (eli siis myös nainen) on sellainen, joksi on syntynyt ja kasvanut. Jos joku sitä keinotekoisesti implanteilla tai vastaavilla muuttaa, niin muuttakoon. Nämä muuttajat minä kierrän kaukaa enkä kumppanikseni hyväksy.

      Luomu on luomua - niin ruoassa kuin naisessakin. Ainoa oikea!

    • mlöömlöö

      Sen verran nähnyt pornon kautta silikonirintoja, että sen perusteella ne on tosi rumia. Aidot isot rinnat, vähän roikkuvat on kiihoittavia! mä olen aina tykännyt isoista rinnoista, muodokkaista naisista,rehevistä ja kypsistä, mutta nyt 30vuotiaana isämiehenä alkanut katsella parikymppisiä hoikkia ja pineitissisiä likkoja. nam! en tiedä istä tämä makumieltymyksen muuttuminen johtuu.. :O ehkä pullukkanaisiin kyllästynyt, pettymyksiä jne.. eikä ne jaksa lyllertää kovin pitkälle. autossa nussiminenkin hankalaa elei peräti mahdotonta.. itse kun on hoikka.. :)

    • olevainen

      Riippuu täysin siitä mitä haluat esittää. Jos pyrit staraksi pornovideoon niin silikonit auttanee uralla. Muilla aloilla ne osoittaa pelkästään tyhmyyttä.
      Ylivoimaisesti seksikkäin on pikkutissinen tavis joka on sinut itsensä kanssa. Jos syytät tissejäsi heikosta itsetunnosta niin vika on päässä ei tisseissä.

    • MrLuomu

      "Kumpi parempi: luonnollinen pieni A-kuppi vai silikonit?"

      Ehdottomasti pieni A-kuppi. Mulle ei kannata tulla silikoneja ja muita keinohärpäkkeitä tulla tarjoamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      138
      1920
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1173
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1107
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      935
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      94
      884
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      809
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      744
    8. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      50
      730
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      730
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      676
    Aihe