Hengellisiä nuotteja?

Olisiko jollain linkkiä sivustolle, josta vois tulostaa hengellisiä nuotteja
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


Eipä näy monet nuottejaan jakelevan. Yleensä kustantajat haluavat rahaa siitä hyvästä, että ovat toimittaneet painokelpoiset nuotit ja selkeät sovitukset. Katsos kun siihen menee ammatti-ihmisen aikaa siihen hommaan.

No joo. Eipä silti - jos se olisi minusta kiinni ja homma olisi laillista, laittaisin nettiin vaikka kaikki itselleni ja bändeilleni kirjoittamani nuotit ja sanat ja treeninauhat. Mutta kun se ei ole laillista - eikä moraalisesti oikein toimittu oikeita tekijöitä kohtaan. Niin en laita. Itse asiassa villien nuottien levittäminen vahingoittaa kaikkia, koska on kaikkien etu, että eri puolilla soitetaan samoista, tekijöiden hyväksymistä nuoteista. Muuten ollaan siinä tilanteessa, että kaikilla on ihan omat omituiset versionsa, eikä koskaan voi olla varma, miten se biisi TÄLLÄ KERTAA sattuu menemään, ja minkälaisia hassunhauskoja sanoitusmuunnelmia sinne NYT on keksitty. (näinhän ei tilanne tietenkään ole missään, eihän)

Kirjakaupoista saa ostaa nuottikirjoja, eivätkä ne ole tosiaan mitenkään kalliita. Vanhemmissakin nuottikirjoissa voi olla todellisia helmiä, katsastapa vaikka Pekka Ruuskan hengellistä tuotantoa!

Jos kiinnostaa ylistysmusiikki, niin osta Päivän kustantama nuottikirja "Hyvä on tuoda kiitosta"
http://www.paiva.fi/index.cgi?showProduct=showProduct&productid=1185
Kirjassa on lähestulkoon KAIKKI tällä hetkellä laulettavat uudemmat ylkkäbiisit, ja hinta on aivan naurettavan halpa 20€, pitkälle toista sataa laulua. Nuotit on TODELLA hyvin tehty ja juuri SINUN takiasi joku on nähnyt lukemattomia tunteja vaivaa kirjan toimittamiseen. Melkein kaikki laulut mahtuvat yhdelle sivulle ja kaikesta on yritetty tehdä mahdollisimman selkeää ja helppolukuista. Melodia, sanat, soinnut.

Tai vaikkapa Kotisataman kaupasta
http://kotisatama.net/kauppa/

"Tänään Häneen uskon", Pekka Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen kootut laulut, MIELETÖN MÄÄRÄ hengellisiä supersuosikkeja koottuna helppolukuiseen siistiin kirjaan. Ja hinta ... 20 euroa!

Ja edelleen Pekka Simojoen "Kaikki tai ei mitään", 181 laulua, jotka eivät ole edellä mainitussa "Tänään Häneen uskon"-kirjassa, hinta 22€. Siis tajuatko, SATA KAHDEKSANKYMMENTÄ YKSI LAULUA!!! :) Haaääh???? Aivan sumea juttu. Mukana mm. Exit-bändin biisit (ilmeisesti kaikki paitsi joku Puttosen biisi), "Minne voin mennä", "Katson sinun kättesi töitä", "Niin kuin hopeaa", jne. jne. jne. tajuton määrä suosittuja lauluja.

"Tuomaslauluja"-nuottikirja, Petri Laaksosen toimittamana 178 sivua, 115 suosittua laulua, hinta alle 14€ Suomalaisessa kirjakaupassa.

Kirjoja löytyy paljon!

Paljonko muuten ajattelit uhrata A4-arkkeja ja mustetta nuottien printtaukseen? :) Voin kertoa sinulle, että todella pienellä rahalla saat ihan oikeita siistejä ja sidottuja nuottikirjoja, joita on ammatti-ihmiset vuosikymmenten ammattitaidolla ja rakkaudella miettineet. Paljon on vaivaa nähty, jotta hengellisen musiikin ystävien olisi niistä kiva soittaa ja laulaa.

Du dii.
Ilmianna
Jaa
mee kirjastoon ja lainaa toivelaulukirjoja...
niis on nuotteja vaikka kuinka paljon, kirjoja tullu ainaki 16 ja niis on omat osiot joka tyylille - myös hengellisille lauluille.
lainaa kirjat kirjastosta ja ota itelles kopiot nuoteista.
helppoa ja yksinkertaista.
Ilmianna
Jaa
ei oikein ole nettijuttu tämä.

Kirjastosta lainaan vaikkapa Hengellinen toivelaulukirja, se painaa vähemmän kuin ne muut toivelaulukirjat :)

Tai sitten menet hyvinvarusteltuun divariin. Sellaisesta olen löytänyt musiikkikirjastoni jatkoksi mm. vanhan hyvän koraalikirjan vm 1950. Kunnolliset sovitukset, ei mitään lasten pyhäkouluversioita, samoin kaikki virret muinaisessa asussaan jos tykkää että vanhassa vara parempi. Seuraavaksi sitten säästetään vissiin kirkkourkuihin...
Ilmianna
Jaa
käypä tuolla
www.sharesong.org
tuhansia ja taas tuhansia gospelbiisejä
suurimmassa osassa täydelliset nuotit
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hengellisiä nuotteja?

Olisiko jollain linkkiä sivustolle, josta vois tulostaa hengellisiä nuotteja

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta