Easy sweet vartalosokeri

teenköväärin

Hei.

Tilasin pretty.fi:stä easy sweet vartalosokeria aikeena kokeilla sokerointia itse. Aikaisempaa kokemusta karvojenpoistosta ei ole muilla vehkeillä kuin perus höylällä sekä joskus aikoinaan pari kertaa kokeillut jotain weetin tököttiä joka "poltti" karvat pois. Katsoin ennen tilaamista opastusvideoita sokerin käytöstä, ja totesin käytön näyttävän helpolta. Paketti tuli nopeasti postiin (yllätyin positiivisesti) ja paloin halusta kokeilla tuotetta samantien. Kipaisin ensin kaupasta hakemassa aloe vera rasvaa, jonka olen kuullut rauhoittavan ihoa, jättäen sokerin vesihauteeseen lämpenemään. En tiedä oliko sokeri liian kauan hauteessa, sillä se oli täysin löysää. Lämmittelin ja viilensin sokeria yrittäen saada oikeanlaista koostumusta. Yritykset päättyivät siten, että karvoja olin saanut poistettua, mutta sokeri oli liimautuneena ihoon. Onneksi tuo on luonnontuote, ja lähtee vedellä huuhtelemalla. Poistin karvoja usealla eri "sokeriklöntillä" alapäästä, mutta aina se muuttui lopuksi tosi tahmeaksi ja kivuliaaksi operaatioksi. Olisiko kuulunut käyttää talkkia vai teenkö jotain väärin ? Onko muilla kokemuksia kyseisestä tuotteesta? Vinkkejä käytön helpottamiseksi ?

Lopputulos oli että sain päältä suht hyvin karvat poistettua sokerilla mutta herkimmät paikat otin höylällä.

7

5066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sukkispukkis

      Itse olen myös käyttänyt samaista tuotetta nyt 2 kertaa. Faktahan on että sokerointi sattuu vaikka sen tekeekin oikein, itse tehtynä se vaan sattuu mielestäni hiukan enemmän kuin ammattilaisella koska on vaikea kiristää ihoa ja taivuttaa itteään semmoseen asentoon että saa kaikki karvat pois :D

      Itse mä olen pitänyt purkkia lämpöhauteessa aina 15min jolloin se on ollut hyvää. Sitä kuitenkin pitää jauhaa käsissä aika kauan ennen kun tulee sitä tarttumispintaa ja saa alkaa ottaa karvoja pois. Talkkia en ole käyttänyt vaikka sitä suositellaan. Itsekin joudun aina ottamaan 2 kertaa löntin että saan kaikki karvat. Siinä vaiheessa kun sokeri on niin tahmeaa että on kädet yltä päältä täynnä sitä niin otan uuden löntin käsien pesun jälkeen.

      Avainsana sokeroinnissahan on nopeat ranneliikkeet joilla repäistään sokeri ja karvat irti. Hitaasti vetelemällä ei tule muuta kuin sotkua ja kipua. Tekniikka vaatii hiukan harjoittelua, kärsivällisyyttä ja aikaa mutta on sen arvoista kun ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi kosmetologilla! :)

    • dcfvghnjmk

      Talkki on siitä hyvä käyttää, että se imee itseensä kosteutta. Jos sokeroitava iho on yhtään kostea, karvat ei lähde yhtä hyvin, ja sokerimassa imee itseensä sitä kosteutta, jolloin massasta tulee liian löysää. Olen purkillisen tuota easy sweetia joskus käyttänyt, mutta totesin että itse tekemällä saa paremman massan. Tuo valmis massa oli ainakin mun käyttöön turhan löysää.

    • satinbasement

      Kokeilin joskus tuota ja ekan purkillisen kanssa onnistuinkin, tilasin toisen purkin ja sen kanssa hommasta ei tullutkaan mitään. Meni hermot. Nyt innostuin taas aiheesta kun kävin hoitolassa sokeroinnissa. Keitin itse massaa ja leikkasin lakanakankaasta lappusia. Massa on nopea lämmittää mikrossa (lämpenee tosi nopeasti), levitetään iholle puisella lastalla, painetaan kangas tiukasti kiinni ja repäistään nopeasti ihonmyötäisesti pois. Minusta on niin ihanan tuntuista itsekin kun alakerta on silkkisen sileä :-) Bikinirajan alueelle meinaa tulla punaisia näppyjä, mutta ovat pysyneet kurissa desinfiointiaineella, aloegeelillä ja natusanin sinkkivoiteella. Niin ja talkkia sitten reilusti joka välissä, sitä on turha säästellä.

    • eionnistunut

      Kokeilin easysweetiä eikä toiminut yhtään. Vesihauteessa ei lämmennyt vaan oli kivikovaa edelleen. Laitoin mikroon ja odottelin sitten viilentymistä. Muokkasin ja muokkasin, välillä tarttui sormiin. Kun se näytti hyvältä, kokeilin sääreen ja se toimi pari kertaa, sitten tarttui jalkaan. Yritin uudestaan kaksi kertaa, sama lopputulos. Jalat oli aivan kuivat jne. En jaksa enää pelleillä, epiloin taas. Ostin siksi, että olisin kokeillut alakertaan, mutta en todellakaan laita tuota tahnaa sinne.

    • sugarredd

      Itse ostin myöskin kyseisen tuotteen kun halusin tehdä brasilialaisen kotona. Luin jostain että jokainen oppii tuotteen käytön ensimmäisen purkillisen aikana. Aika monta sokeripalloa sai tehdä ennenkuin massasta sai sellaisen ettei se heti liimaannu käsiin. Kannattaa käyttää talkkia! Ja kannattaa myöskin käyttää sokerimassaa yhdellä kädellä ettei se tarraannu joka paikkaan. Mielestäni tuote oli hyvä eikä sokerointi juurikaan sattunut. Kärsivällisyyttä siis peliin!

    • EmäntäX

      Minä kans ostin Easy Sweet-vartalosokeria jossa on oliiviöjyä mukana.Kyllä se tekniikka paranee kun on muutamalla möykyllä ensin treenannut.Olen käynyt säännöllisesti kasvojen sokeroinnissa kosmetologilla, mutta vartalon jos saan itse sokeroitua säästän kymmeniä euroja.Tuota sokeria pitää tosiaan työstää ensin omien käsien välissä muutamia minuutteja kunnes rakenne muuttuu pehmeäksi ja väri vaaleaksi.Oon pitänyt 15 sekuntia mikrossa ja sitten ottanut sopivan klimpin jota olen lähtenyt vääntämään.

    • Anonyymi

      Mulla ei tapahdu muuta kuin sulaa sormissa, ei tietoakaan että saisi miksikään möykylsi työstettyä. Huuhaata ja 15€ hukkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe