alkoholi ja muisti

stupiddi

Hei, mistä voisi johtua kun otan alkoholia niin että muisti lähtee seurauksena, että musta tulee aivan hirviö. Haukun rakkaimpiani esim heidän sukulaisilleen ja ystävilleen.

en pysty enää siinä vaiheessa ollenkaan hallitsemaan sanomisiani. Haukun lyttyyn ja teen itsestäni täyden pellen.

tämän takia juon todella harvoin kunnolla, kun pelkään itseäni kun muosti lähtee ja en voi uskoa tekemisiäni sitten seuraavana päivänä. Olen pahoittanut rakkaimpieni mielen ja poen kovaa morkkista, koska sanat joilla satutin ei pidä edes paikkaansa. Koita tässä nyt sitte selitellä....

voisiko kukaan kertoa mistä tällainen johtuu? :(

11

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alkoholista

      No se taitaa johtua alkoholista. Älä ota, jos tiedät seuraukset.

    • lässynlässyn

      Minulla on tuollainen mies. saan säännöllisin väliajoin kuulla olevani itsekäs lehmä jonka pitää painua vittuun. Minut jätetään ja sanotaan että haluaa elää omaa elämäänsä ja olla rauhassa. haluaa pois. vielä ei ole lähtenyt. Selvänä ei sano mitään tuollaista. Odotan aikaa jollon minulla on voimia lähteä tästä suhteesta koska juominen ei lopu. Näen aina kun se alkaa ja olen väsynyt. Toivoisin niin että asiat olis paremmin että näitä känniriitoja ei tulisi enää.

      • stupiddi

        Oon harmissani sun puolesta, että joudut tollasen haukkuvyöryn kohteeksi. Muistaako miehesi tapahtumista mitään? Voin kertoa omalta osaltani, että kun kuulen jälkikäteen teoistani se sattuu pirun paljon, koska rakastan omaa puolisoani ja en halua ketään muuta. Siksi onkin outoa miksi juuri hän joutuu "kynsiini" ja mistä käytökseni johtuu, koska selvinpäin olen aivan erilainen. Nyt ainakin juominen saa jäädä pitkäksi aikaa. En kestä enää katsoa kuinka satutan toista vaan sen takia että en hallitse/tarkoita sanojani. Voimia sulle paljon ja tee niinkun sulle on parhaaksi vaikka olisi lapsiakin, kyllä ne pärjää ja ei tee hyvää esittää kulissiakaan.


    • Tositollo

      Miksi sinun pitää juoda? Tavan vuoksiko? - Alkoholi kuolettaa harmaita aivosoluja moninkertaisesti kun niitä kuolee ihan vain ikääntymisen seurauksenakin. Ts. kännin jälkeinen muistin menetys kertoo sinulle siitä tilasta, johon olet itseäsi kuljettamassa. Jos jatkat juomista niin vanhana olet alkodementti, joka ei muista yhtään mistään yhtään mitään - koskaan.

      • hoit_su

        Minulla menee myös herkästi muisti jos juon enemmän. En rähjää enkä toimi sen kummallisemmin, mutta kyllähän se ärsyttää. Kait se on jotenkin yksilöllistä, toiset vetää kuin sieni ja muistaa joka hetken.


      • Tyhmyysärsyttää

        Se on kyllä vissi vales'. Olla muistavinaan on eri asia.


    • NäinMeillä

      Alkoholi ei sovi kaikille. Silloin on parempi olla juomatta.
      Jos tietää juomisen aiheuttavan ongelmia, on kai turha niitä ongelmia ehdoin tahdoin hankkia. Kyllä sitä on vastuussa käytöksestään jos juo siitä huolimatta että tietää sen aiheuttavan muita loukkaavaa käytöstä. Ei muistamattomuus ole mikään peruste sille että ei olisi itsestään vastuussa.

      • minäminhys

        Ei olekkaan. Mutta kysynkin että MISTÄ se johtuu, että musta kuoriutuu tollanen raukkis esiin sillon kun muisti menee? Kerrottakoon että olen muuten aivan tasapainoinen ja kiltti ihminen muuten.

        tuntuu pahalta, kun en tiedä syytä miksi toimin niinkuin toimin. Ei muistin menetyskään oikeuta ketään kohtelemaan muita kuin ilmaa.

        juuri tämän muistin menettämisen pelon syystä en juokkaan tuohon kuntoon kuin harvoin mikä tapahtuu petollisen vahingossa.


      • ootkohakilttikuitenkaan
        minäminhys kirjoitti:

        Ei olekkaan. Mutta kysynkin että MISTÄ se johtuu, että musta kuoriutuu tollanen raukkis esiin sillon kun muisti menee? Kerrottakoon että olen muuten aivan tasapainoinen ja kiltti ihminen muuten.

        tuntuu pahalta, kun en tiedä syytä miksi toimin niinkuin toimin. Ei muistin menetyskään oikeuta ketään kohtelemaan muita kuin ilmaa.

        juuri tämän muistin menettämisen pelon syystä en juokkaan tuohon kuntoon kuin harvoin mikä tapahtuu petollisen vahingossa.

        Alkoholi vapauttaa sut ja tuo esiin sun todellisen luonteen. Jospa et olekaan niin kiltti kuin esität olevasi?


    • hui2

      Se on demoni.

    • miesvm_1967x

      Oletko muistanut syödä riittävästi ennen alkoholia? Alkoholi laskee verensokeria ja kun alhainen verensokeri tekee ärtyneeksi, sen lisäksi että alkoholi itsessään kiihdyttää tiettyjen hormonien erittymistä. Tästä on tehty joskus tutkimus, muisti lähtee kun on alkoholia veressä ja verensokeri laskee liaan alas niin PIM et muista enää mitään. Selvittelin tätä joskus kun muisti meni kolmen oluttuopin jälkeen (en juonut muuta) mutta nyt en löytänyt sitä googlella. Netissä oli kerran artikkeli alkoholin ja alhaisen verensokerin aiheuttamista oireista ja sopivat just siihen mun juttuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe