Koska alkaa yleislakko?

Taistelutoveri

Olen valmis toverit! Jos meille tulee porvarihallitus (hyi helvetti!) niin minä ainakin menisin mielelläni jonkinlaiseen lakkoon. Aina tästä yleislakosta puhutaan, mutta koska se oikeasti tehdään?!?

Työn orjat sorron yöstä nouskaa!!!

42

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuj567

      Sillälailla lähtee se loppukin teollisuus Suomesta. Vaan mitä väliä, kuka sitä nyt töitä kaipaakaan...

      • Taistelutoveri

        Otettiin brenkkua tänään liiton kaverien kanssa ja tuumittiin, että kyllä tälle Yleislakolle on tilausta. Minusta tämä lakkouhka pitäisi nostaan esiin mahdollsimman pian, jotta voitaisiin vaikuttaa hallituskokoonpanoon.

        Ole valmis toveri!

        On kuusenoksa niin oikukas
        Kuin koivun kyljessä pahka
        Ja tammen pinta niin tanakka
        Kuin Oulun pohjanahka.

        Noista lastua ottaessa
        Vaatii se vankkaa kättä,
        Aamusta iltaan ahertaissa
        On väsyksissä kuin »jätkä».

        Viisipa tuosta ma piittailen,
        On miehellä miehen mieli.
        Höyläni mulla on kunnossa,
        Se nuolee kuin käärmeen kieli.

        Hei, hei! kun hikeni helmeilee
        Ja työ se käy kun rasva.
        Tuostako mestari riemuitsee –
        Kun kasvaa sun vankka vatsa.

        Vielä tässä viikko höylätään
        Ja toinenkin pannaan alkuun!
        Jos silloin ei palkat korkene
        Joutuvat työkalut arkkuun.

        Hiisipä tässä terhentäisi
        Rahoja pomon taskuun,
        Itsensä vallan runtelisi
        Kun koituu se omaan taskuun.

        Miehissä maantielle marssimme
        Ja joukolla lakkoon käymme,
        Jos mestari tuosta selviytyy
        Viikkojen päästä sen näämme


    • SelvitäPääsi

      Ihan rauhassa lakkoilet. 16 miljoonaa työtöntä Euroopassa on valmiina tulemaan työhön. Sinä voi vaikka maata ojassa.

      • allahtekeetyötä

        16 miljoonaa suomeen, kortistoon ja 5 vuoden kuluttua eläkkeelle, niin luuletko tosissasi olevasi enää suomalainen. Taitaa Allah olla sun seuraava Jumala. LOL


    • hophophop

      Aloittaja voi mennä vaikka heti lakkoon kun tuskin on edes töissä!

    • huvittava_pelle

      sinähän olet jo lakossa, ethän koskaan edes työhön pääse.

    • pyytämättä

      Tämä on kai tarkoitettu huumoriksi, mutta jos persut pääsee hallitukseen en hämmästyisi jos
      Suomessa nähtäisiin yleislakko. Voi olla että tulevan hallituksen elämä jää lyhyemmäksi kuin Jäätteenmäen hallituksen;)

    • Taistelutoveri

      Kylläpä on lannistuneita vastauksia. Eikö ole enää tässä maassa taisteluhenkeä työläistön keskuudessa?! Ovatko markkinavoimat jo voittaneet?!

      En voi uskoa todeksi. Eivät nämä rintamalinjat ole mihinkään kadonneet toverit.

      Osataanko täällä edes enää kansainvälistä? Minusta kaikkien luottamusmiesten tulisi nyt työpaikoilla alkaa elvyttää vanhoja marxilaisia perinteitä ja ryhtyä valamaan taistelutahtoa joukkoihin.

      Ammattilliittojen keskusjärjestöjen taas pitäisi nyt pikemmiten julkasta sellainen yleislakon uhkaa huokuva pamflettikirjoitus ja informoida jäsenistöjä miten yleislakkoon tulisi valmistautua, sekä kertoa ihan niistä käytännön järjestelyistä. Työpaikoilla voitaisiin myös yhdessä harjoitella luottamusmiesten joukolla näitä järjestelyjä.

      • go_west_young_man

        Loistava ura Las Vegas-koomikkona odottaa.


    • antaapalaa

      Entäpä kun liittojen kassoista ei löydy rahaa lakkoavustuksiin ja niihin menoihin ei valtioilta heru rahaa?
      Joten suorastaan huvittavia nämä lakkouhittelut ::-)

      • cmt1

        Huvittavaa on vain sinun kommentti;)
        Ei kukaan ole lakolla uhannut ja lakkoavustuksiin,ym. kuluihin riittää rahaa.


    • Taistelutoveri

      Yleislakkohan on siitä tehokas, että siihen ryhtymällä työväki ei voi kuin voittaa. Lakkoavustukset ovat sivuseikka, kun tämän maan asiat laitetaan kerralla kuntoon ja talousjärjestelmän ja työelämän perustukset valetaan uudelleen oikeudenmukaisemmalle pohjalle!

      • surkimukset

        Miksei duunarit ole jo lakossa vaan nämä muutamat täällä lätisee ?? Haluaisin niin nähdä näitä "voittajia"


      • kebti
        surkimukset kirjoitti:

        Miksei duunarit ole jo lakossa vaan nämä muutamat täällä lätisee ?? Haluaisin niin nähdä näitä "voittajia"

        Jonkun täytyy tienata ja maksaa veroja että sinutkin voidaan elättää.


    • sopimisenkulttuuri

      Meillä YTK:SSA ON UUSI

    • pääluottamusmies

      Jos nyt jostakin kumman syystä Suomeen saadaankin vallan kahvaan kiinni ns. täysiverinen porvarihallitus.

      Niin saman tien nämä Suomen työmarkkinjärjestöt aktivoituvat ns."kentällä"

      Tulevana kesänähän Suomen eri työmarkkinajärjestöt neuvottelevat muun muassa hallituksen ja EK:n kanssa duunareiden tulevista yleisistä palkankorotuksista.

      ja jo kolme kertaa peräkkäin on duunarit nyt jo suostuneet ns nollakorotuksiin.Nyt siihen tulee sitten muutos jos Suomessa on porvarihallitus vallassa.

      Joten nyt jos sitten Suomessa sattuu olemaan jonkinlainen porvarihallitus vallan kahvassa kiinni.Niin näille kyseisille työmarkkinajärjestöille ei sitten enää yhtään mitenkään kelpaa minkäänlainen maltillinen nollaratkaisu palkkaneuvottelujen tulokseksi.Vaan vain merkittävät palkankorotukset sitten vain kelpaavat työmarkkinajärjestöille.

      Joten on hyvin todennäköistä että mahtava lakkoaalto pyyhkäisee syksyllä Suomen ylitse jos Suomessa on vallassa ns. porvarihallitus.Ja ei se yhden päivän yleislakkokaan olisi todellakaan nyt mikään yllätys.

      Elämme nyt todella mielenkiintoisia aikoja.Jos järki voittaa ja Suomeen saadaankin nyt ns.punamultahallitus.Niin silloin yhteiskuntarauha on täysin turvattu Suomessa ainakin lakkojen osalta.

      • jospa_keväällä

        "Tulevana kesänähän Suomen eri työmarkkinajärjestöt neuvottelevat..."

        Mitkähän sopimukset umpeutuvat kesällä ??


      • antidem

        Jos ja jos ja jos... Hyvä esimerkki näiden liitolaisten tahtotilasta :-D


      • pääluottamismies

      • piämaisteri

    • rintamaan_toverit

      Jos ay- liikkeestä olisi johonkin niin sen pitäisi aloittaa heti lakkoilu porvarihallituksen muodostumista vastaan! Näyttäkää nyt porvareille eli lakkoon heti Vapulta, onnistuuko??

    • mahtavatnaurut

      Tänään näin läskin kravattimiehen kaupassa. Seurasin häntä ajankulukseni pitkin Prismaa. Ensiksi tämä toimitusjohtajan näköinen mies pyöri avuttomana kaupan lihaosastolla ja tutkaili varoen paketteja. Sitten hän meni tuorelihatiskille. Myyjä kysyi mieheltä "että mitä saisi olla, olis noita porsaan ulkofileepihvejä tarjouksessa?"

      Siinä sitten läski kravattipelle katseli maahan ja kaivoi salkustaan tulostetun paperin. Tunnistinkin hänet paikalliseksi loispummiyrittäjäksi. Tässä vaiheessa olin jo saada mahtavat naurut. Sitten tämä läski alkoi lukea suoraan paperista: "Kysy.. myyjältä.. missä on.. kuulakärkikyniä... niin anteeksi arvon rouva, mutta missäspäin täällä on kuulakärkikyniä?"

      Myyjä koitti naama punaisena naurua pidätellen kertoa pummipellelle että "Ai, sinä taidatkin olla yksi näistä toimitusjohtajista, joka etsii kuulakärkikynää työsopimuksen laatimista varten? Niin katsos, kun tämä on elintarvikepuoli ja lihatiski. Kyllä sinä olet nyt ihan väärällä ostastolla. Käännyppä 180 astetta ympäri ja kävele suoraan kaupan toiseen päähän, siellä on kynät ja paperit. Jos et löydä niin kysy sen osaston osastomyyjältä."

      Läski loispummiyrittäjä näytti melkoisen nololta ja naamakin alkoi jo punoittaa. Hän luki vielä paperista muistiinpanonsa varmistaakseen että oli muistanut kysyä kaiken tarvittavan. Paperista luntaten hän sai sanotuksi: "Kiitä asiakaspalvelijaa vastauksesta... kiitän... teitä... vastauksesta, kiitos".

      Tämän jälkeen läski kravattipelle pyöri paikallaan tovin ympyrää, miettien myyjän ohjeita siitä mitä tarkoittikaan tämä "käänny 180 astetta ympäri ja kävele suoraan". Kuulin hänen miettivän ääneen itsekseen, että kumpaa myyjä tarkoitti, 180 astetta oikealle vaiko vasemmalle, ja mikä oikein olikaan 180 astetta? Pelle pyöri ympäri pari kertaa 360 astetta huomaten vain, että hänen edessään on edelleen lihatiski. Tämän jälkeen hän sai ilmeisesti tarpeekseen ylivoimaisesta haasteesta ja poistui satunnaisesti valittuun suuntaan tuhisten, kävellen samalla ostoksia kantavaa vanhaa mummoa päin, jonka ostokset kaatuivat pitkin kaupan lattiaa.

      Toimitusjohtaja tuhisi poistuessaan "vittu minä en mitään palkkaa ala maksamaan kun on niin perkeleen vaikeaa löytää kaupasta kuulakärkikynä. Menenpä TE-keskukseen kysymään apua ja ostamaan sohvaan uudet päälliset, että voin makailla työpäivät mukavasti." Tässä vaiheessa olin jo kuolla nauruun.

      Seuraavaksi kaupan tuotehyllyn takaa kiiti vartija joka oli nähnyt, kuinka tämä loispummiyrittäjä taklasi vanhuksen kumoon lähtiessään tohkeissaan pois lihatiskiltä. Vartija sumutti pummiyrittäjän kasvoille OC-sumutetta, otti pampun, löi polvilumpioon ja pakotti pummin maahan. Loispummiyrittäjä aneli armoa samalla kun vartija raudoitti hänet.

      Seurasimme kaikki: minä, lihatiskin myyjä, sekä kumoon kaadettu mummo tapahtumaa ja saimme MAHTAVAT NAURUT, kun vartija pamputti vieläkin maassa makaavaa loispummiyrittäjää. Mummokin nauroi niin että tekohampaat lensivät pitkin kaupan käytävän lattiaa!

      • dr.scheisse

        Maanantaina haet lisää pillereitä, niitä sinisiä, jooko?


      • loispummiyrittäjä
        dr.scheisse kirjoitti:

        Maanantaina haet lisää pillereitä, niitä sinisiä, jooko?

        Sohvilla makailevat palkatta työllistävät pummiyrittäjät saivat tarpeekseen työsopimuksen laatimisen vaikeudesta:

        "suorastaan käsittämätöntä että joudun mennä kauppaan ostamaan kuulakärkikynää ja paperia, jotta voin työllistää työsopimuksella. Laiskat jalkani eivät ole tottuneet kävelemään, eikä minulla ole miljoonavoitoistani varoja ostaa kuulakärkikyniä kaupasta. Mikäli TE-keskus ja KELA eivät suostu järjestämään minulle ilmaisia kuulakärkikyniä, työllistän jatkossakin työntekijäni vain kuntouttavaan työtoimintaan ja muuhun vastaavaan, josta ei tarvitse maksaa työn tekevälle palkkaa saatika sitten solmia tätä vaativaa työsopimusta!", sanoo erään suuren yrityksen toimitusjohtaja Peräpakkilasta.

        "työsopimus, mikä se sellainen on? En ole koskaan kuullutkaan. Kyllä minä olen aina vain työsohvalta soittanut TE-keskukseen ja käskenyt järjestämään työntekijät työpajalleni paikalle seuraavaksi aamuksi. Aina on riittänyt, että olen aamulla huudellut työkomennot alaisilleni makaillessani sohvalla työhuoneessani. Ei siinä työsopimuksia ole tarvittu! Aina on TE-keskuksen puhelinlinjalta vastattu, että ei tarvitse palkkaa maksella ollenkaan, kyllä tekijät työlle sitten saapuu aamulla työtä tekemään, kun hieman uhkaillaan. Olen ollut tähän tyytyväinen, sillä ei minulla pääomaa olisi ollutkaan, mutta töitä kyllä löytyy minulta tekevälle.", sanoo eräs sosiaalisen yrityksen yrittäjä nimeltä Masa, joka oli aloittaessaan rahaton isänsä mersulla ajeleva pummi ilman alkupääomaa, mutta nopeasti yrityksestä kasvoi melkoinen tuhkimotarina, kun makailu riitti tuottoihin, eikä palkkaa tarvinnut maksaa ollenkaan.

        Nykyisin Masa kertoo jo tietävänsä mikä se semmoinen työsopimus on: "Kyllä, olen tässä ottanut selvää työsopimuksesta. Se on semmoinen paperi jossa on erilaisia kirjaimia ja numeroita, ja sitten kun sellaisen allekirjoittaa niin joutuu maksaa työntekijälle rahaa. Olen kuitenkin päättänyt etten vielä semmoista tarvitse, kun työt sujuu niin helposti makaillen sohvalla komentoja huudellen, eikä tarvitse palkkaakaan laskea. Sitäpaitsi sen sopimuksen solmiminen on niin hankalaa, kun pitäisi ostaa kynäkin..."

        Työsopimuksen solmimista tulisikin jatkossa helpottaa. SDP on ehdottanut että kuntouttavaan työtoimintaan palkattaisiin työttömiä ostamaan yrittäjille kaupasta kuulakärkikyniä ja paperia, jotta yrittäjät voisivat solmia alaisilleen työsopimuksia. Yrittäjät eivät ole olleet halukkaita lähtemään tähän toimintaan, sillä kynän ja paperin ostamisen ja hankkimisen jälkeen pitäisi vielä maksaa palkkaakin, ja se alkaa olemaan yrittäjien mukaan jo "menneen ajan trendi". Etenkin sosiaalisten yritysten johtajat ovat olleet sitä mieltä että nyt on trendikästä tuoda työpaikan toimistoon mukava sohva, jossa voi makailla vaikka koko työpäivän, ja olla maksamatta palkkaa: "Tämä palkattoman työn teettäminen on nykyisin niin mukavaa etten haluaisi luopua siitä ollenkaan!", sanoo erään suuren sosiaalisen yrityksen toimitusjohtaja Albert, Nahkapaja Oy Ab, Perähermanninkylästä.

        Kokoomus haluaa jatkaa nykyisen kaltaista "vastikkeellisen sosiaaliturvan" trendiä. Alexander Stupido ilmaisi kantansa viimeisimmässä Twitter-twiitissään hammashymy-kuvan kera seuraavasti: "Hei jätkät, palkanmaksun aika on nyt ohi! Frendit ei tee toisille frendeille työtä vaan rahasta. Kun Suomella menee huonosti, niin kyllä tää tilanne vaatii sitä että joku osapuoli vähän kärsii frendien puolesta, hiffaatteks te? Kyllä tää tilanne vaatii nyt sitä että ootte hyviä jätkiä ja autatte frendejä hädässä tekemällä työtä ilman palkkaa. Tää on tätä nykyaikaa - tää juttu on nyt in! Nyt on cool tehä hommia vähän ilmaseks, ja palkan pyytäminen ei oo cool.".


    • Anturarokki

      Olipa kerran hyvä työpaikka, pomo ja luottari osasivat keskustella ja kaikki sujui. Pomo jäi sitten eläkkeelle. Luottari paljastui Vartiaisfaniksi ja nukahteli töissä. Sai sitten potkut ja on nyt kai karenssin jälkeisellä anssilla, jos ei sekin ole jo loppu. Ei tosin työpaikalla enää ole entisiä naamoja juurikaan, kaikki lähteneet, jotka muualle pääsi!

      Mitä tällä lakkoilulla voitetaan? Isot ylikansalliset firmat ovat korvanneet suomalaiset isännät ja patruunat ovat olleet sukupuutossa jo hyvän aikaa.

    • vituiksmännnn

      Turha lakkoilla hallitusta vastaan VALTA on ay liikkeellä! Ay liike pysäyttää Suomen koska vaan.

      • koska_vaan

        Sitä pysäyttämistä minä olen jo vuosia odottanut, syytä kun olisi ollut lakkoon ajat sitten!


    • rankemmat.keinot

      Säälittävää .. oikea mies ottaisi lopputilin tuollaisessa tilanteessa. Mitäpähän tapahtuisi kun paukahtaisi yhtenä yönä muutama satatuhatta työtöntä?

      • ratkaisutyöttömyyteen

        Nykyisin patistetaan työttömiä yrittäjiksi ottamaan pakkolainaa, etenkin Kokoomuksen puolelta. No tässä onkin hyvä ratkaisumalli tuohon:

        Tehdään kaikista työttömistä SOSIAALISTEN YRITYSTEN yrittäjiä kaikkine tukineen ilman velvoitteita maksaa palkkaa, ja palkkaa yrittäjä saa ilmaistyöntekijän orjuu.. työllistämisestä.

        Työntekijöiksi, eli alamaisiksi, valikoidaan kaikki nykyiset palkkatöissä olevat työläiset. Nyt heti foliohatut päähän ja miettimään miten saadaan maanlaajuisesti Yt-potkut työläisille, että he ovat valmiina ilmaisorjiksi työttömien perustamiin sosiaalisiin yrityksiin. Löytyisi ainakin ilmaista ammattitaitoa ja työttömätkin saisivat töitä! Lisäksi töistä potkut saaneet pääsisivät "kuntoutumaan" työttömien perustamiin sosiaalisiin yrityksiin palkatta.


    • abcdc

      Hallitusneuvotteluiden kulusta:

      Sipsilä: Hei jätkät käviskö teille, että laitetaan nyt se duunari vinkumaan niinku siinä villi joki leffassa?

      Strapdido: Toi on sairaan hyvä idea Juha!!!! Mä ja mun frendi Calle kannatetaan ehdottomasti sitä!

      Soine: "Jytky jytky jytkyn pytky....höhöh ...jytkyt pytkyt hytkyt...höhhöh jatkojytky..."

      Sipsilä: Timo kuuliksä mitä mä kysyin?

      Soine: "höhhöh missä eu siellä ongelma...jytky pytky hytky höhöhö"

      Strapido: "Tota noin,, timppa ei tääl oo toimittajia, voit puhuu vapaasti. Pelkkii frendei vaa!"

      Ranneliike: "Aleks ja Juha, voinko mä tulla nyt pois nurkasta leikkii teidän kans taas?"

      Soine: höhhöhöö ploki toki hoki...jytky pytky höhhhööö..."

      Sipsilä: "Must tuntuu, että Timppa antaa hyväksynnän. Kirjaa Alex se nyt vaa siihen Suomi kuntoon sopimukseen. Ja Antti nyt pää kiinni, isot pojat puhuu nyt."

      Ranneliike: *alkaa nyyhkyttämään*

      Strapido: *mutristaa kulmiaan* Juha kato nyt mitä sä teit!!! Sait Antin itkee, mä en haluu leikkii sun kans enää, jos oot tollee ilkee!!!!!!

      Sipsilä: *huokaa syvään* Anteeks Antti, mä tajuun että sä haluat tulla mukaan tähän, mut eikö me sovittu jo 3 viikkoa sitten, että sä kannatat tätä duunarin laittamista vinkumaan?"

      Ranneliike: *pyyhkii silmiä ja niiskuttaa* "Nojoo..mut mä halusin vaan ottaa osaa keskusteluun..."

      Sipsilä: No niin, No niin, anteeks että sanoin tuhmasti. Se on vettä sillan alla nyt. Antti tuu vaa nyt tähän mun ja Aleksin väliin, niin mä selitän sulle mitä sun pitää sanoa huomenna hesarin toimittajille..."

      Strapido: JIPPIIII!!!! Nyt on tosi siistii, me ollaa taas frendei kaikki! *mutristaa kulmii* Mut ei kutsuta kommari paavoo tänne, jooko. Mä en tykkää niinku yhtää siit sen uudest tyttöystäväst..."

      SIpsilä: *naurahtaa hyväntahtoisesti*

      Soine: Jytky sytky nytky...höhhöhhöö...lytky..höhhööö"

    • ehkenjos

      Meille tulee porvarihallitus joten nyt heti huomenna lakkoon toverit... eikun maanantaina!!

    • Taistelutoveri

      Nyt olisi lakolle tilaisuus.

      Tiedossa on nimittäin sellaista kyytiä mitä ei olla nähty sitten suomen kansallissotien. Nyt on tosi kysymyksessä toverit. Ei ole mikään leikin asia.

      Oletko sinä valmis lakkoon? Onko toverisi valmis lakkoon?

      Seuraavan neljän vuoden ajan vaaditaan työväestöltä yhtenäisyyttä ja taistelutahtoa. Vain yhdessä voimme voittaa porvarin.

      • Anonyymi

        Mitä sä säälittävä kommari siinä uliset?


    • Anonyymi

      ÅEKQW¨Ä,AÖD_AS

    • Anonyymi

      Työn orjat sorron yöstä nouskaa!!!

      LYHENNETÄÄN PALKKAA TAI PÄÄTÄ NÄKYVEN VERRAN

    • Anonyymi

      No nythän on punikit kovana. Hassuja homppeleita.

    • Anonyymi

      Katsotaan ketkä on niitä hassuja homppeleita kun lakot jatkuvat ja laajenevat.
      Rikkurit ruiskutetaan ryhmämme toimesta siankusella.

      Talkoo-Taavetti

      • Anonyymi

        Sullakaan ei ole siankusta kuin korvien välissä.


    • Anonyymi

      Katsotaanpas lakkoporteilla kellä sitä on kauttaaltaan joka puolella ja haisee 2 viikkoa.
      Tärpättiä munille, niin juoksu on taattu 2km pysähtymättä jos mielit rikkuriksi.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Kukas ne sinunkin mielenterveyshoidot maksaa. Porvarit.

    • Anonyymi

      Hyvin toimi ainakin linja-autolakko. Vain kahdet kunnon ruuttaukset koko maassamme ja vain yhdet munien tärpätillä sutimiset.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Niin ja edelliseen kysymykseen että porvarit ei mitäään maksa, mutta kepulaisilta sikafarmareilta saamme siankusta ja lietettä ilmaiseksi. No...porvaristoon kuuluvia toki hekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe