Huvittavaa seurata näitä palstan "naislaumoja"....

Mahotongenree

Säännöllisesti narisevat omista "narsisteistaan", ;)))) Omassa narsistissaan nämä ämmät näkevät ainoan syyn omaan pahaan oloonsa.

Yhdellekään ämmälle ei ole tullut mieleen vilkaista peiliin.... eikä tämä ole "onks tukka hyvin neuvo"
Nämä hermoheikot naiset ovat todella hukassa. Kuivia narisioita, itkiöitä, syksyn ruusu.

11

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poistatanko

      Noilla empatiakyvyillä sinusta riitää varmasti syytä monenkin NAISEN pahaan oloon.

    • ahaokei

      Sinulla ei elämässä normaaleita huvin aiheita?

    • äimänkäkenä

      Jos ihminen on oikeasti narsisti sen kyllä huomaa ja tuntee nahoissaan! Silloin valitus ei todellakaan ole turhaa, asialle on myös usein vaikea tehdä mitään koska narsistit ovat niin hyviä puhumaan että itsekin sellaisessa suhteessa olleena pelkäsin miehen puhuvan poliisin, lastenhoitajat ym. helposti puolelleen. Vaikea saada lähdettyä sellaisesta suhteesta, kun koko ajan syyllistetään ja poljetaan ihmisen itsetuntoa alas sekä suljetaan yhä enemmän pois koko sosiaalinen ympäristö. Ulkopuolelle narsisti esittää täydellistä, niin ettei kukaan osaisi ikinä arvata että se sinun komea, huumorintajuinen supliikkimies onkin väkivaltainen, ilkeä ja mustasukkainen! Olet mitä ilmeisemmin mies kun tuollaisia lauot =(

    • Narinajaakko

      Hehhehhee naisetko täällä muka narisee... Get the fuck out :D

    • itsenäinen

      Jos olisit joskus tavannut oikean narsistin ja ollut tän hirviöihmisen kanssa tekemisissä niin et ääliö jauhais tota paskaa.tutustu hieman narsismia koskevaan kirjallisuuteen ja tutkimuksiin ennenkuin teet itsestäsi täysi kusipään.narsismi ei tarkoita pelkästään fyysistä väkivaltaa eikä mutat voi olla osa sitä tai ehkä se naistenhakkaaja ei ole narsisti vaikka hakkaakin huvikseen.Eli koe ensin suhde narsistin kanssa ja tutustu aiheeseen ksoka olet selvästikin tyhjää täynnä oleva naistenvihaaja

    • eipä_olla_tylyjä

      Pakko "yhtyä" sen verta aloittajan sanomaan, kun täällä olen monesti huomannut, että narsistiksi leimataan aivan liian helopolla..Mutta pakko sanoa, että onpa täällä miehetkin ruikuttanut vaikka olisi peiliin katsottavaa..Eli annetaan ruikuttajien olla ja oikeita narsistin tms uhreja koitetaan tukea!

    • kommentti116

      Yllätyksellisesti kuuluisa lääkäri / psykiatri / psykoanalyysin kehittäjä Sigmun Freud ei tuntenut narsismia, vaan piti johdonmukaisesti tutkimuksissaan kiinni siitä, että kaikkinainen epäsosiaalinen käyttäytyminen on yhteydessä vaillinaiseen seksuaalisuuteen.

      Freudin teoriasta on kiistelty kautta aikain, mutta tiettyä perää siinä on. Ihminen, joka ei ole seksuaalisesti tyydyttynyt on epäsosiaalisempi, kuin seksuaalisesti tyydyttynyt.

      Freud antoi myös omaa näyttöä asiasta teorialleen: Hän ei tiennyt, kumpaa rakastaa, vaimoansa vai vaimon paljon nuorempaa sisarta, jotka menivät Freudilla toisinaan hieman sekaisin.

      • kommentti117

    • ''Yhdelläkään ämmällä''? Väität siis että kaikki täällä puhuu paskaa? Turhia säälin kerjääjiä löytyy, muttei palstan vertaa. Jos olisit ollut suhteessa narsistin kanssa tietäisit hyvin että uhri katsoo siinä enemmän kuin liikaa peiliin. Tiedän kyllä että löytyy näitä tapauksia joiden poikaystävä on suuttunut, haukkunut tyyliin lortoksi jonka jälkeen tämä mies onkin heti narsisti. Mutta täältä löytyy suurimmaksi osaksi totta puhuvia ihmisiä jotka on asiaan perehtynyt. Turhaan yleistät että kaikki täällä on huomiohuoria.

    • huvittunutnainen

      Ja vielä huvittavampi on tuollainen palstan minimunarunkkari, joka haukkuu naisia. Sitä paitsi tänne kirjoittaa varmasti miehiäkin. Mitä tuohon viestin aloittajaan tulee, ei tainnut poika saada äitylin huomiota tarpeeksi kun noin naisia vihaa. Ehkä tuo luuseri itse löytää vielä paremman elämän jostain niin ei olisi noin katkera toisille?

    • itsenäinen10

      Tiedätkö mitä ääliö psykopaatti.Useimmat meistä jotka täällä olemme kirjoittaneet narsisti puolisostamme tietävät tasan tarkkaan mistä puhuvat.Esim minä olen tutustunut ilmiöön narsistisuus ja jo ammattini puolesta tiedän siitä paljon.Jo ympärilläkin olevat ihmiset tietävät ja tunnistavat sen.Ja usko pois kusipää tälläsen tyypin kanssa eläminen ei ole helppoa mutta vahventavaa joten useimmat meistä tämän helvetin kokeneista tai parhaillaan kokemassa olevista naisita on hyvin vahvoja henkisesti ja siksi ehjkä pelottaviakin.Ainakin tommosille tyhjäpäille naisten vihaajille jotka on kokenu elämää just sen verran ku mitä pumpulissa kasvaminen tarkoittaa.Muista ottaa se sininen pilleri aamuisin sieluton ap!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe