RINTOJEN SUURENNUS, JÄRKYTTÄVÄÄ KOHTELUA ! ! !

SaBrInA81

29

2979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3444156

      hui

    • miksiedesottaatissit

      Ja vanhalla jutulla taas tehdään kuohuntaa??

      • 7plus7

        9.11.2014 Miten niin vanha juttu? En ole törmännyt tähän aiemmin muualla. Minusta on hyvä, että tällainen tulee julkiseksi. Sinusta tämä on vain kuohuntaa???? Ihan käsittämätöntä vastuutonta toimintaa klinikalta. Kirjoituksesta pystyy onneksi helposti päättelemään mikä klinikka on kyseessä. Ainakin itse arvaan!


    • eiikinäviroon

      Ihan hirveä juttu, kuka hullu uskaltaa mennä ulkomaille mihinkään operaatioon kun klinikka ei ota mistään mitään vastuuta? Ja sitten näitä kirurgisia toimenpiteitä konsultoi henkilöt joilla ei ole siihen minkäänlaista hoitoalan koulutusta. Miettikää kannattaako kaikessa säästä, pahimmassa tapauksessa terveyden kustannuksella.

    • Kokenut78

      Varokaa myös Heikki Penttilää! Osataan Suomessakin mokata. Hirveä tapaus! Huutaa ja heitää pihalle kuin rätin!

      • Tyytyväiset

        No, itse sekä mieheni hänen kanssaan monesti asioineena, en voi uskoa moista!
        Ystävällisin ja asiallisin lääkäri, antaa todella paljon tietoa ennen operaatioita sekä pitää todella huolta operaatioiden jälkeen. Meille molemmille tehnyt monia operaatioita ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä olleet häneen ja aioin todella vastaisuudessakin kääntyä hänen puoleensa. Olen itse asioinut Helsingissä näissä kuvioissa 5 eri alan lääkärin kanssa ja kyllä hän on ehdoton ykkönen!
        Jokaisella on tietenkin oikeus omaan mielipiteeseensä ja tämä on minun ja mieheni!


    • varovarovaro

      Ja kaikkein eniten, varokaa koko rintojen suurennusta. Ja laserhoitoja sekä kaikkea muuta humpuukia.

      • Vappumimmi

        En voi lakkaa ihmettelemästä ihmisiä jotka toistavat kuin mantraa tuon "varkokaa kaikkia esteettisiä toimenpiteitä" -lauseen, tietämättä asiasta ilmeisesti yhtään mitään. Ulkonäkö on suuri osa ihmisen identiteettiä, oli sitten kyseessä rinnat, kasvot tai jokin muu. Jos joku asia omassa ulkonäössä häiritsee, se on kai jokaisen päätettävissä haluaako tehdä asialle jotain vai ei. Kuinka moni esimerkiksi värjää hiuksiaan? Mikä on sen ero muihin esteettisiin toimenpiteisiin?
        Kauhutarinoita riittää, mutta vain ne pyörii nettisivuilla. Kaikki miljoonat onnistuneita operaatiota läpikäyneet pysyvät hiljaisina ja onnellisina julkisuuden ulkopuolella. Itse olen yksi niitä. Jos uutisissa kerrotaan auto onnettomuudesta, niin ei sekään ole syy koko ihmiskunnan autoilemisesta luopumiseen.
        Mieluummin epäluonnollisen kaunis kuin luonnollisen ruma!


      • Siistäh2

        Ei tarvitse varoa! Kirurgit ovat kokeneita ja luotettavia. Yleensä harvat tapaukset missä jokin menee pieleen nostetaan isommin esille. Leikkauksia tehdään kumminkin joka päivä monia!


      • ytdfuyguyfytu

        Tuossa nyt on osin myös psyykkinen tekijä mukana kun ihminen ei uskalla enää olla tekemisissä ihmisten kanssa jonkin arven takia ja senkin voi piilottaa vaatteiden alle. Uidakin voi kokouimapuvussa.

        Viesti ei siis koske rintojen suurennosta, josta tässä ketjussa puhutaan, vaan abdominoplastiaa. Tuosta leikkauksesta on aina seurauksena enemmän tai vähemmän suuret arvet ja potilaan on se ymmärrettävä jo leikkaukseen mennessä.


    • Aino321

      Onko olemassa uudempaa tietoa virolaisista lääkäreistä? Kovasti siellä käy potilaita eri maista joten voisin kuvitella että taso on hyvä. Halvempi hinta ei luulisi olevan pääasia kun terveydestä kyse

    • VictoriaSecret84

      Ystäväni ollut rintaleikkauksessa the lookissa ja kaikki on mennyt niin hyvin alusta loppuun saakka, että voin suositella lämpimästi paikkaa.

      • Positivevibes

        Minulla myös monta ystävää, jotka käyneet the Lookilla ja lopputulos on ollut hyvä.
        Musta toi blogi kirjotus on vähän harhaan johtava.
        Uskon että tapahtumalle löytyy järkevä selitys.


      • Negativefeeling

        Moikka Lookin työntekijä :D. Teillä ollaankin kivasti taas aktivoiduttu tänne :). Mullakin monta ystävää jotka käyneet sitä kautta ja kuinka ollakaan homma kussut aika reippaasti, nimenomaan täällä suomen puolella.


      • kusethousuissa

        Tämä!


      • jghtdfghcghcvh
        Negativefeeling kirjoitti:

        Moikka Lookin työntekijä :D. Teillä ollaankin kivasti taas aktivoiduttu tänne :). Mullakin monta ystävää jotka käyneet sitä kautta ja kuinka ollakaan homma kussut aika reippaasti, nimenomaan täällä suomen puolella.

        Tässä kannattaa huomioida että leikkaustuloksissa voi olla suuriakin eroja sen mukaan mille klinikalle ja mille lääkärille Look on välittänyt potilaan. Lookia voi arvostella vain Suomen pään palveluista, ei leikkaustuloksista, niihin vaikuttaa leikannut lääkäri.

        Onkohan Lookissa vaihtunut Suomen vastuuhenkilö kun näitä piilomainoksia on alkanut ilmestyä runsaasti. Yksi yhteinen tekijä näissä kehumisissa on että Lookia kehutaan, eikä missään vihjaistakaan kuka lääkäri on leikannut.


      • ihantyhmääää

        Mielestäni nämä välitysfirmat ovat täysin turhia. Miksi ihmiset eivät ota yhteyttä suoraan lääkäriin, jos sinne Viroon on mentävä. Miksi maksaa kouluttamattomille siitä että tilataan matkaliput?


      • Halutaan_vaivattomuutta
        ihantyhmääää kirjoitti:

        Mielestäni nämä välitysfirmat ovat täysin turhia. Miksi ihmiset eivät ota yhteyttä suoraan lääkäriin, jos sinne Viroon on mentävä. Miksi maksaa kouluttamattomille siitä että tilataan matkaliput?

        Jotkut haluavat vaivattoman palvelun. Ei tarvitse lähteä useampaan kertaan Viroon (tai jopa kauemmas) vaan alkuarviointi tapahtuu suomenkielellä lähellä kotipaikkaa. Välitysfirma hoitaa kaikki juoksevat asiat (ja ottaa siitä maksun) riittää kun marssii satamaan laivalle määräaikana. Sen jälkeen kaikki on hoidossa.

        Haittana tässä järjestelyssä on se ettei lääkäri ole tavannut potilasta, nähnyt vain valokuvia ja todennäköisesti juuri ennen leikkausta joudutaan tekemään vielä muutoksia suunnitelmiin.

        Välitysfirman henkilöstön ammattitaidosta sitten riippuu miten homma onnistuu.
        Toisaalta suoraan lääkärin vastaanotolla käyminen voi olla epävarmaa jos yhteistä kieltä ei ole. Potilas ja lääkäri ei välttämättä pääse tarkasti yhteisymmärrykseen. Lisäksi kaikki järjestelyt on hoidettava itse.


    • HeiaHeja

      Vaikea on löytää tietoa luotettavista paikoista. Yhtä paljon löytyy positiivista kun negaa kirjoitusta Lookista, Laatukirurgiasta ja muista jotka leikkaa ulkomailla. Onko kukaan kokeillut leikkausta Ruotsissa? Mikä mahtaa olla siellä hintataso ja jälki?

      • khghjlkhgk

        Ei ole mikään pakko käyttää noita välitysfirmoja. Nehän eivät itse leikkaa yhtään mitään edellisen viestin sanamuodosta poiketen. Firmat vain välittävät asiakkaita klinikoille.
        Suomalaiset ovat siinä mielessä hyvässä tilanteessa että Helsingistä on helppoa matkustaa risteilylaivoilla Tallinnaan ja käydä suoraan leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla jolloin leikkausta päästään suunnittelemaan tarkasti. Lääkäri saa paremmat tiedot potilaasta kuin käyttämällä välitysfirmaa ja potilas voi esittää toiveensa suoraan leikkaavalle lääkärille. Useimmiten koko leikkauksen järjestelyt voi hoitaa maksuineen suoraan virolaisen klinikan kanssa, edellyttää yleensä koko maksun käteismaksua. Välitysfirmaa käytettäessä välttää nämä käytännön järjestelyt ja maksunkin voi saada hoidettua luottofirman kautta.

        Ruotsin tilanne lienee hankalampi eikä siellä ole tuollaisia Viron tyylisiä halvempia klinikoita. Eräs vaihtoehto on myös Thaimaa jossa ruotsalaisetkin käyvät plastiikkakirurgisissa operaatioissa lomamatkoillaan. Ruotsissa on ainakin aiemmin ollut välitysfirmoja jotka välittävät asiakkaita Thaimaahan, mahtaneeko olla enää. Leikkausjärjestelyt sinne saakka edellyttää jo suurempaa viitseliäisyyttä.


    • Rajaton69

      Kyllä alan palveluja saa muualtakin kuin kotimaasta.

    • Teijanpäätelmä

      Vaikeaa saada luotettavaa tietoa mistään aiheesta täällä suomi24:sta.

      • Mpjokaasiaan

        Oikein päätelty!


    • Minttumaaria59

      Suomessa on ehkä muut palvelut enempi framilla.Kauneuskirurgiaa ostetaan ulkomailta.

    • sairaalabakteeria

      No niin! Sairaalabakteeria siellä paljon itsemainostetussa sairaalassa. En ole menossa sinne leikkaukseen missään tapauksessa tämän tiedon jälkeen. Antibioottikuurikierre ja implanttien poisto ei houkuttele.

      • sairaalabakteeria

        Fin-est


    • kotimaanbakteeriparempi

      Eikö kaikissa sairaaloissa ole sairaalabakteereja? Mutta en silti menisi Viroon leikkaamaan edes kynsiäni.

      • Riski_on_aina

        Sama bakteerit jyllää molemmin puolin Suomenlahtea. Pahinta on että eniten sairaalabakteeria on isoissa suomalaisissa julkisen puolen sairaaloissa. Pienet kauneusleikkauksia tekevät klinikat on helpompi pitää puhtaana ja kannustimena on se että asiakkaat katoavat jos saavat tartuntoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe