Sipilällä ei ole varaa jättää Persuja

uuiiy77

hallituksesta ,Timo Soini on poliittinen peluri Sipilän ollessa noviisi kova vääntö on kuitenkin edessä ..

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8866666666

      Soini näyttää Sipilälle kaapin paikan .

      • 88888888888888

        Kyllä perussuomalaisia on niin paljon että jotteivat ne pääsisi liian paljon
        vaikuttamaan oppositiossa, olisi hyvä saada heidän edustajansa myös
        hallitukseen vastaamaan päätettävistä yhteisistä asioista


    • KaameaKuvaMutta

      Mikäli Soini pitää kiinni lähellekään noista vaatimuksistaan, Sipilällä ei ole varaa ottaa persuja hallitukseen - se veisi pohjan hänen ohjelmaltaan, joka olisi kyllä vain eduksi Suomelle ja suomalaisille, mutta tuskinpa meillä niin hyvää tuuria käy. Eli kepu rakentaa kokoomuksen ja pikkupuolueiden kanssa hallituksen, tyhoaa suomen jota sitten tulevien vuosien hallitusten kanssa koetetaan koota, erottuamme EU;sta, euron kaaduttua ja EU/Naton aloittaman sodan loputtua Venäjän kanssa.

      • Halla-ahon_äänestäjä

        uskon samaan mikä ei tarkoita että toivon samaa

        Euro-asia riippu Merkelistä kun häneltä palaa pinna

        Sotaa en usko tuleva mutta Venäjä voi kaapata alueita ja ihmisiä ja sen kaltaista


        Jos olisin Soini ottaisin työvalikuntaani Arto Luukkasen

        Luukkanen kertoo Hesarin Pennasesta Hesarin venäjätuntijasta
        http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194332-venajaa-ei-saa-ymmartaa-vaarin
        Pennanen myös puolusteli Putinia hellän ymmärtävästi:

        ”… Jokainen johtaja pyrkii hakemaan uskotuikseen parhaita henkilöitä siitä piiristä jonka hän tuntee…mistään uudesta järjestelmästä ei tarvitse olla kyse…”

        Päätoimittajan antama murska-arvio tarjosi tietysti hyvä mahdollisuuden vastata tähän kritiikkiin. Vastineeni ”En tee kirjassani Venäjän historiasta kauhukertomusta” ilmestyi kahta päivää myöhemmin (15.3.2001). Yleensä alkuperäinen arvostelija ei pääse huomauttelemaan vastineisiin mutta tällä kertaa se oli helppoa.

        Pennanen käytti kuitenkin päätoimittajan oikeutta saada viimeisen sanan.

        Vastineeseeni liitettiin mukaan Pennasen kommentti: ”Luukkanen vääristelee ja tulkitsee tarkoitushakuisesti…”.


    • 8866

      Kepulla on huonoja kokemuksia Kokoomuksesta ja pienpuolueiden sooloilu nähtiin viime hallituksessa mihin se johti jokatapauksessa Sipilällä on kusiset paikat saada toimiva hallitus kasaan .

      • Siltä se vaikuttaa.


    • Kenen_lauluja_laulat

      Sipilä on esittänyt, että työmarkkinajärjestöt neuvottelisivat yhteiskuntasopimuksesta samaan aikaan hallitusohjelmaneuvotteluiden kanssa.

      Poliittisessa keskustelussa on keskitytty työntekijöiden oikeuksia heikentäviin asioihin eli onko tarkoituksena että työntekijää yritetään nyt vetää nenästä. Sellaista yhteiskuntasopimusta ei synny, jolla heikennetään vain työntekijöiden etuja.

      Yhteiskuntasopimuksella ei voi tavoitella vain Sipilän haluamaa lopputulosta.
      Nyt vastuuta pitää kantaa hallitusratkaisuista niiden, jotka ovat kovimmin huutaneet, eli perussuomalaisten.

      • roistot_vastuuseen

        Tässä on tietoa, mitä EUssa tarkoitetaan rakenneuudistuksilla, joita nyt niin kovasta kaivataan. Katso tarkkaan, mm. minimipalkan laskeminen, siivoojien irtisanomiset sairaaloista, lääkärit hoitavat vain rikkaita, köyhät kuolevat jonoihin ... pankit menestyvät, jne.

        http://yle.fi/aihe/ohjelma/ulkolinja-troikan-kylma-kyyti-2342015

        Olli Rehn esiintyy myöskin filmillä kohdassa 49 min, kun asian käsittely on syyllisten etsimisvaiheessa.


      • YhteislauluTuskinSujuu

        Vastuuta ei voi kantaa persutkaan, mikäli Sipilä asettaa yksin ehdot jotka eivät persujen ohjelmaan mitenkään taivu.


    • klöiut

      Mikä rähinä siitä alkaakaan jos sipilä vaan suunnitteleekin persujen sivuuttamista,
      Sisällissota seuraa ja venäjä tunkee silloin tänne "auttaakseen" muka tovereita.

      • ttyyuu77666

        Tuskinpa se menisi olankohautuksella jos Sipilä jättäisi maan toiseksi suurimman puolueen pois hallituksesta ,tämä on sitä poliittista peliä ja uskokaa vaan Perussuomalaiset ovat hallituksessa aivan varmasti nyt vaan kalistellaan sapeleita puolin ja toisin .


      • seositä

        Venäjälle Eu näyttää nyt muka olevan punainen-vaate, ei taida kuitenkaan saada sitä hajalle, hajoaa ehkä omaan mahdottomuuteensa, saa nähä, ja Natoa Vanäjä ei hajalle saa.


      • uuiiii

        Mielestäni Peussuomalaisten hallitusohjelma ei muutosta kaipaa Sipilän pitäisi se hyväksyä ehdoitta niin hyvä se on se on . .


      • Vaalitulosta_kunnioitett
        uuiiii kirjoitti:

        Mielestäni Peussuomalaisten hallitusohjelma ei muutosta kaipaa Sipilän pitäisi se hyväksyä ehdoitta niin hyvä se on se on . .

        .

        Voisi edes hetkeksi jättää sen kepun pelin politiikan ja kunnioittaa vaalitulosta

        .


      • 88ii99

        Sipilä on politiikan untuvikko pyristelee siipiään uskottavuuden lisäämiseksi veikkaan että tätä miestä viedään kuus -nolla ja valtiota ei johdeta niinkuin yritystä sen Sipilä tulee huomaamaavan varsin pian jos saisi edes hallituksen pystyyn se olisi suuri saavutus ,


      • Kwittg
        seositä kirjoitti:

        Venäjälle Eu näyttää nyt muka olevan punainen-vaate, ei taida kuitenkaan saada sitä hajalle, hajoaa ehkä omaan mahdottomuuteensa, saa nähä, ja Natoa Vanäjä ei hajalle saa.

        Enemmänkin kyllä näyttää siltä, että Venäjä on EU/Natolle punainen vaate. Siksihän kaikin keinoin tuntuvat sitä ärsyttävän. EU/Usa-Nato viis välitti sovituista asioista, eli ei Venäjän rajanaapureita Natoon, mutta niinpä olivat sohlaamassa Georgiassa, ja nyt Ukrainassa mobilisoivat vallankaappauksen natomielisiin - ja ongelmat pahenevat. Tarkoitus on varmaan saada klassisella sotimisella talous kuntoon Usassa ja EU;ssa.


    • isänmaataeimyydä

      Sipilä on kovan luokan yritysjohtaja ja miljonääri, miksi hän kaivaisi maata setelipallinsa alta, hyväksymällä kansalle helpotuksia? Maajussit veti valmettinsa kyljelleen äänestäessään Kepua. Kepu on tunnetusti takinkääntäjä.Ei heillä loppupeleissä ole mitään intressejä maajussien hätää helpottamaan. Kepu on ollut alunalkaen kiila PeSu:n äänivyörylle.
      PerusSuomalaiset on SMP:n tuhkasta noussut fenix, joka ainoana ajaisi maaseudun kansan etua, koska Veikko Vennamon testamentti elää PeSu:ssa. Vennamo oli se joka nosti Suomen maaseudun kuokka-ajasta arvoon, mitä ilman Suomi ei pärjäisi kriisin hetkellä.

      Jos nyt kävisi niin, että Kepu jättää PeSu.n ulos Hallituskokoonpanosta, kansa tulee raivostumaan, työvenliike nousee radikaalisti ja alkaa varmasti laajat protestilakkoaallot. Sen verran on paljon PeSu.a kannattavia, että lakot lamaannuttaisivat Suomen toimintoja laajasti.

      Vaikka ulospäin se ei näy, on PeSu selkeästi aatteelisesti enemmän vasemmisto kuin oikeistolainen, koska se on noussut maaseudun puolueesta ja maaseudun väki on työläisiä puhtaimmillaan. Heille toimentulo tulee suoraan isänmaasta työn kautta.Kepua kannattaessaan he ovat tuuliajolla ja hakoteillä omistaan. Kepun vaalivoitto oli vikatikki.Mikään ei tule muuttumaan, koska Kepu on liian porvarillinen.

      Suomea ajetaan vääjämättömästi kohti EU:n liittovaltiota osaksi Suur-Saksaa, mikä tulevaisuudessa syntyy kaikista EU valtioista. NATO on tämän liittouman kilpi. Siksi Venäjävastaisuus on herätetty henkiin. Vain he joille Suomi itsenäisenä valtiona merkitsee jotain, ovat patona eliitin rahansiirron virrassa. Maanviljelijöille EU liitovaltio merkitsisi sitä, että suomen maatalous ajettaisiin lopullisesti alas ja keski-Europaan maat määräisivät monopolillaan maataloustuotannon hinnat. Työväestöllä evai koventuvia veroja ja maksuja joiden virrat suuntaisivat Suur-Saksan pankkeihin. Lopullinen päätäntävalta olisi pois kansalta pysyvästi.

      • 667788

        Oikeaassa olet jälleen kerran ja Suomalainen duunari tulee pettymään varmasti eniten jos heidän etujaan ajama puolue ei pääsisi hallitukseen Kepu ja Kokoomus olisi kauhistus työväestölle, varmasti ei tälläistä hallituspohjaa duunarit hyväksy lakkoja tulee varmasti esiintymään se on aivan varmaa . Paras hallituspohja olisi Kepu Persut ja Demarit tällä säilyy yhteiskuntarauha jos sitä todella halutaan .


      • hyväksyn

        "NATO on tämän liittouman kilpi". "Siksi Venäjävastaisuus on herätetty henkiin".
        Siis mitä? Ei NATO, ei Suomi, Ei USA eikä yksikään sivistynyt länsimaa ole Venäjävastaisuuden takana. Venäjä oli ovela ja tuli kuin puskista Krimille...siitä se kaikki alkoi. Nyt on jo hieman pupu pöksyissä Venäjälle kun länsi on valppaana.


      • Kwittg

        Sipilä on ns. tuurimiljonääri, joka oli oikeassa busineksessä oikeaan aikaan - sen jälkeen kun firma oli myyty, onkin ollut alamäkeä ja rahaa on kulunut huonoihin sijoituksiin. Ei siis mitään kovanluokan . . . mikään ! Vaarallista viljellä tuollaista kuvaa, Sipilällä ei ole poliittista kokemusta ja siksi mm. virka-miehet tulevat viemään häntä kuin pässiä narussa, entäpä yhteydet business maailmaan, taatusti vaikuttaa päätöksen tekoon, puhumattakaan laestadiolaisuudesta - nauttikaa ihmeessä ihmemiehestänne - suomi on tuhoon tuomittu !


    • Halla-ahon_äänestäjä

      PS ei ole IPu joka on KePu eli maalaisliiton vanha osasto ilman maahanmuutto-ohjelmaa

      Kauheinta olisi olla itsenäinen ja ottaa mamuja rajojen läpi tänne

      Mieluummin sitten EU jossa ne voivat mennä meidän ohi Ruotsiin

      PS ei voi mennä Sipilän hallitukseen tuomaan mamuja ja Sipilä on pakkoruotsittaja mamuttaja ja EU-Rehnin renki, siitä ei tule mitään. Kepun johto on vallanhimoisia vanhoja setiä erilaisia

      puoluesihteeri laanisia täynnä juhantaloja jne. JOTKA VETÄVÄT VIIMEISTÄ POLIITTISTA URAJAKSOAAN he himoavat hallitukseen

      Menköön mamuttamaan yhdessä Kokoomuksen Rkp:n ja Kristillisten kanssa

      • Kummajaisten_rahtaaminen

        .

        Kummajaisten rahtaaminen maahan ei voi olla tärkeä kysymys

        SoTe ja muut on oikeasti tärkeitä kysymyksiä joita bob-kok demari-tunarit ei pystyneet hoitamaan neljässä vuodessa

        .


    • kummajuttu

      PS on Suomen kolmanneksi suosituin puolue ja yksi vaalien häviäjistä. Ei sillä ole mitään ennakkopaikkaa hallitukseen.

      • yy6677

        Ajatella että pienesta kasvoi suuri enkä tarkoita kurpitsan viljelyä , Timo Soini nosti puolueen pienestä siemenesta maan toiseksi suurimmaksi puolueeksi siinä on menestystarina vailla vertaa olkaa ylpeitä Perussuomalaiset tässä on maamme selkäranka joka kestää kovimmatkin myrskyt sillä sen juuret ovat syvällä Suomalaisten sydämmissä tätä puoluetta kannattaa puolustaa vainolaiselta henkeen ja vereen .


      • paluutosiasioihin

        Yli 80% suomalaisista ei hyväksy perussuomalaisten politiikkaa, joten ehkä piirun verran yhteistyökykyisempi ote voisi auttaa puoluetta saamaan myös jotain omia vaatimuksiaan lävitse.


      • diinpäs
        yy6677 kirjoitti:

        Ajatella että pienesta kasvoi suuri enkä tarkoita kurpitsan viljelyä , Timo Soini nosti puolueen pienestä siemenesta maan toiseksi suurimmaksi puolueeksi siinä on menestystarina vailla vertaa olkaa ylpeitä Perussuomalaiset tässä on maamme selkäranka joka kestää kovimmatkin myrskyt sillä sen juuret ovat syvällä Suomalaisten sydämmissä tätä puoluetta kannattaa puolustaa vainolaiselta henkeen ja vereen .

        taitaa olla raiskaaja putkonen joka on käsikirjoittaja persuissa,se vaan henkilöityy soiniin joka senkuin lihoo ja muistuttaakin jo pystyynnostettua sikaa, ruennu ilettään ko ukko,ei tohdi ottaa vastuuta. joten .petku petku petku .petkutetaan taas neljävuotta.kansa maksaa


      • eueueueueu
        paluutosiasioihin kirjoitti:

        Yli 80% suomalaisista ei hyväksy perussuomalaisten politiikkaa, joten ehkä piirun verran yhteistyökykyisempi ote voisi auttaa puoluetta saamaan myös jotain omia vaatimuksiaan lävitse.

        Yli 80% suomalaisista ei hyväksy kokoomuslaisten politiikkaa, jos osaat laskea idiootti


      • eueueueueu kirjoitti:

        Yli 80% suomalaisista ei hyväksy kokoomuslaisten politiikkaa, jos osaat laskea idiootti

        Itselleni sopisi hyvin, ettei noista kumpikaan tule olemaan hallituksessa.


      • SäälittävääSoini
        yy6677 kirjoitti:

        Ajatella että pienesta kasvoi suuri enkä tarkoita kurpitsan viljelyä , Timo Soini nosti puolueen pienestä siemenesta maan toiseksi suurimmaksi puolueeksi siinä on menestystarina vailla vertaa olkaa ylpeitä Perussuomalaiset tässä on maamme selkäranka joka kestää kovimmatkin myrskyt sillä sen juuret ovat syvällä Suomalaisten sydämmissä tätä puoluetta kannattaa puolustaa vainolaiselta henkeen ja vereen .

        Paraatiovien avaaminen äärioikeiston ryhmittymille ei ansaitse muuta kuin syvää halveksuntaa. Persut eivät edelleenkään ole oikea puolue vaan äärioikeiston vaaliorganisaatio, jonka edustajat eivät ikimaailmassa pysty sopimaan mistään yhteisestä ohjelmasta. Puoluetuen yksityistäminen Soinin hovin käyttöön on puolirikollista toimintaa, mutta lahjottu media ei näytä puuttuvan asiaan millään lailla.


      • Ettänäinkin
        eueueueueu kirjoitti:

        Yli 80% suomalaisista ei hyväksy kokoomuslaisten politiikkaa, jos osaat laskea idiootti

        Kyllä muuten hyväksyy. Perussuomalaiset ovat Suomen ainoa puoue, jota kaikki puolueet vastustavat. Kaikki muut puolueet saavat aina osittaista hyväksyntää myös muista puolueista.


      • 95pros_ei_hyv_ärkko
        paluutosiasioihin kirjoitti:

        Yli 80% suomalaisista ei hyväksy perussuomalaisten politiikkaa, joten ehkä piirun verran yhteistyökykyisempi ote voisi auttaa puoluetta saamaan myös jotain omia vaatimuksiaan lävitse.

        .

        "95 prosenttia ei hyväksy ärkkopeen politiikkaa silti se on aina pakolla hallituksissa"

        .


      • HommaVaanEiToimi
        Ettänäinkin kirjoitti:

        Kyllä muuten hyväksyy. Perussuomalaiset ovat Suomen ainoa puoue, jota kaikki puolueet vastustavat. Kaikki muut puolueet saavat aina osittaista hyväksyntää myös muista puolueista.

        Muiden puolueden vastustamisesta viis, kansan ääni ratkaisee ja muut voivat jättää persut huomiotta ja tuhota suomen, mutta se ei persuja rasita. Hiukan tietysti "muiden puolueiden" käsitys demokratiasta ihmetyttää, ja varsinkin niiden pitämä "persujen parjaus", miksi eivät tee sitten hommia kuntoon, eivätkä tuhoaisi suomea ja syyttäisi persuja. Ei kai se persujen vika ole jos vanhat puolueet ovat idioottien hallinnassa.


      • Tossonovi
        SäälittävääSoini kirjoitti:

        Paraatiovien avaaminen äärioikeiston ryhmittymille ei ansaitse muuta kuin syvää halveksuntaa. Persut eivät edelleenkään ole oikea puolue vaan äärioikeiston vaaliorganisaatio, jonka edustajat eivät ikimaailmassa pysty sopimaan mistään yhteisestä ohjelmasta. Puoluetuen yksityistäminen Soinin hovin käyttöön on puolirikollista toimintaa, mutta lahjottu media ei näytä puuttuvan asiaan millään lailla.

        Suksi vittuun siitä esittelemään noita lahopäisiä ajatuksiasi, idiootti.


    • eiläskiperhekepulle

      Vanha läskiperhe ja äänestäjien pilkkaaja Kepun puoluesihteeri Laaninen vaatii
      että vaaleissa puhutaan yhtä ja sitten vaihdetaan mielipide kepusikojen
      mamutuslinjaan

      Sipilä on sekavia puhua eikä osaa keskittyä mihinkään joten hän muistaa sekavia
      mitä on neuvotellut koska ei ymmärrä keskustelua

      Laaninen on vanha kommunistien kanssa pelannut ukko jonka viimeinen mahdollisuus on päästä
      valtaan nyt siksi

      Kepun hallituskiimainen Laaninen avelee julkisesti päätään



      http://yle.fi/uutiset/vedattiko_soini_sipilaa/7966792

      Sipilän ja Soinin ennakkopuheista huolimatta perusuomalaiset vaati pakolaiskiintiön leikkaamista ja muita huomattavia kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan

    • VirsutPettuun

      Juu ei varmaan. Persulit istuvat seuraavatkin neljä vuotta oppositiossa.

      • yyuu

        Vituttaako kysyy niin ankarasti ettei saa yöllä nukutuksi,kyllä ne Persut ovat hallituksessa koita vaan tottua siihen .


      • jytkytä_kunnolla

        Juu. niinhän se on. Ja jollei persut pääse hallitukseen kuitenkaan niin jää paljon aikaa liikunnan, kuten ylämäkityönnön, harjoittamiseen.


      • Espoon_kauppa_mies
        yyuu kirjoitti:

        Vituttaako kysyy niin ankarasti ettei saa yöllä nukutuksi,kyllä ne Persut ovat hallituksessa koita vaan tottua siihen .

        Paljon joutuu Soini myymään kipeetä ersettään, jos meinaa hallituksessa istua.


      • ninpäniin

        Jos menet hallitukseen Sipilän ehdoilla ja noudatat niitä, niin petät äänestäjät. Jos menet hallitukseen Sipilän ehdoilla, etkä noudata niitä, petät Suomen kansan. Demokratia on joillekin hyvin vaikeaa. Mitkä ovat vaihtoehdot?


      • En_iske_käsiä_paskaan
        ninpäniin kirjoitti:

        Jos menet hallitukseen Sipilän ehdoilla ja noudatat niitä, niin petät äänestäjät. Jos menet hallitukseen Sipilän ehdoilla, etkä noudata niitä, petät Suomen kansan. Demokratia on joillekin hyvin vaikeaa. Mitkä ovat vaihtoehdot?

        Lähteä Azoreille ja todeta, ettei tästäkään jäänyt kuin paskan maku suuhun. Mutta tuleepahan hilloo taas neljä vuotta. Antaa toisten tehdä likainen työ.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      100
      2768
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      235
      1903
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      110
      1859
    4. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      132
      1524
    5. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      93
      1400
    6. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      23
      954
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      37
      934
    8. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      84
      909
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      46
      798
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      43
      794
    Aihe