Palstan lainmukainen käyttö

DeLegeLata

Lainmukaiset menettelyt

Kun ihminen paisuu ( kuten voivoin kirjoitukseet paljastavat) hän kadottaa faktat. Uskova joka paisuu ja kuvittele olevansa jokin erityinen, hänen järkensä sumenee, eikä hän enää harjoita tervettä itsekritiikkiä, koskien omaa toimintaansa ja kirjoituksia. Sairaalloinen oikeassa-olemisen-pinttymä näkyy kaikissa viesteissäsi. Mutta ei näy alkeitakaan siitä, että oikeasti toimisit oikein?

Rikot Jumalan Sanaa vastaan. Ryhdyit lausumaan väärää todistusta lähimmäisestä, siitä (ML) johon kateudessa ja negatiivisuudessasi iskit kyntesi, myrkkyhampaasi - kuin käärme. Sokaistuit vallankäytössäsi myös lain rikkomuksiin, useisiin sellaisiin.

Koska teit nämä lainrikkomukset julkisissa kirjoituksissa, kohdistit ne oikeaan henkilöön, nyt saat kestää julkista palautetta.

A) Rikollista kirjoittelua

Se, että rupesit solvaamaan sitä erästä kirjoittajaa (henkilö, ei nimimerkki), rikoit siinä rikoslain 24:8-9 § säännöksiä vastaan. Ryhdyit levittämään valheellista huhua, perättömiä väitteitä, tarkoituksena leimata tämä vihasi kohde. Mustamaalauksen hanke. Tarkoitus saattaa hänet vääräoppisen kategoriaan. Kun teko on tietoinen, harkittu, motivoitu, se täyttää krininaalisen teon tunnusumerkistön. Leimasit ja nimesit sekä henkilön, että hänen kirjoituksensa. Tei sen hehkuvalla innolla, itseriittoisessa vallankäytön harhassa. Olet itse siis julkisissa kirjoituksissasi antanut näytöt ja todisteet kriminaalisesta menettelystä.

B) Perusoikeuksien rikkomisen näyttö

Vallankäytön pimeässä huumassa oelt kadottanut myös käsityksen yhteiskunnan yhdedenvertaisista perusoikeuksista. Pimentyneessä vallankäytössäsi unohdit, ettei sinulla ole mitään oikeutta kaventaa, rajoittaa tai estää toisen oikeutta sanan-, mielipiteen- ja ilmaisunvapauteen. Tässä syyllistyit siis yritykseen perustuslain oikeuksien rikkomukseen. Ole hyvä ja opiskele nämä:


Suomessa sananvapaus on turvattu perustuslain kahdennessatoista pykälässä:
»Sananvapaus ja julkisuus
Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.
Euroopan unionin perusoikeuskirja määrittelee sananvapauden:
»Sananvapaus ja tiedonvälityksen vapaus
1. Jokaisella on oikeus sananvapauteen. Tämä oikeus sisältää mielipiteenvapauden sekä vapauden vastaanottaa ja levittää tietoja tai ajatuksia viranomaisten siihen puuttumatta ja alueellisista rajoista riippumatta.
Ja tässä näyttö ja julkinen todiste yrityksestäsi rikkoa perusoikeuksien takamaa sananvapautta. Tällaiseen pimeyteen vallankäytössäsi eksyit.

Näyttö yrityksestaä rikkoa toisen perusoikeuksia:

Voivoi
30.4.2015 14:46
Sitä en ole kieltänyt, etteikö ML--- nikin kirjoituksissa olisi osa totuuttakin !
Mutta jos ja kun, on siten kuten edellä juuri kirjoitin, että hän antaa väärän ja vääristyneen kuvan Herrasta Jeesuksesta oman sielullisen tulkintansa kautta, niin toki haluan estää sellaisten oppien leviämisen laajemmalle !

Tuliko ymmmärretyksi? Luulit, että sinulla olisi jokin salainen valta yrittää estää ML.n lainmukaisen sananvapauden asia. Tämä kertoo jokaiselle lukijalle, katselijalle, että kadotit realistisen, lainmukaisen ja myös raamatullisen tason. Pimentymisesi on totaalista lajia.

On hyvä, että tuotit julkiset näytöt. Ketju ”Olet mitä syöt” paljastaa liiankin erinomaisesti mitä lajia olet. Kehut sanoillasi olevasi nöyrä ( ei mitään..) mutta sinulla oli suden hampaat (lammasten turkin) sisällä. Hyökkäsit ensi töiksesi tämän uuden kirjoittajan (ML) kimppuun. Rupesit solvaamaan, vääntämään vääräksi hänen kirjoituksiaan, keksit tekosyillä syyttää häntä, täysin pimeästi. Nimettömänä leikit jotakin Suurta Yliopettajaa.

Nyt. Mene omaan seurakuntaasi komentelemaan. Ja jätä toiset Herran lampaat rauhaan. Ja varsinkin on täysi syy lopettaa sen ML:n solvaaminen ja mustamaalausyritykset. Sinulla ei ole häneen mitään valtaa! Ei hengellistä, ei raamatullista, ei Jumalan antamaa valtaa. Eikä mitään valtaa maallisen yhteiskunnan laillisuuspuitteissa. Hän ei ole mikään nikki, vaan oikea henkilö, ja nauttii tämän yhteiskunnan lakien suojelua.
Vain Jeesuksella Kristuksella on Kaikka Valta taivaassa ja maan päällä, ja tämä valta suojelee niitä, jotka ovat Hänelle alamaisia.

Joten voivoi on vastuussa laittomista, Raamatun vastaisista, sekä jopa rikoslain 24:8-9 § mukaisista valheellisista kirjoituksita ML:aa vastaan. Ongelma ei häviä sillä, että yrittää lakaista maton alle tekojaan.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seurailija---

      Jio, huomattiin että tuli kova hätä voivoille, huoli omasta maineestaan! Mutta ei auta. Julkiset kirjoitukset ovat tallennettuna, myös rikoslain 24:8-9- § valheelliset huhut ja solvaukset.
      Ei auta, Jumalaa ei pakoon pääse. Tilinteko on läsnä.

    • Nähtyse

      Joo, siis nähtiin, että otti niin koville nuhteet tuolle voivoille, ettei kestänyt totuutta. Piti koettaa poistattaa nuhdeteksti! Ei siis oikeaa nöyryyttä, jota itsestään mainostaa!!

    • Voivoi

      Minulla ei ole Lain edessä mitään hätää, älkää olko huolissanne.

      Ensin pitäisi näyttää todeksi ne valheet, joita muka olen esittänyt, mutta se ei teiltä onnistu, koska olen kirjoittanut vain asiaa, joka perustuu ML--- nikin omiin sanoihin !

      Kenenkään kirjoituksen arvostelu ei ole sananvapauden rajoittamista, jos se olisi sitä, niin kaikki kriitikot pitäisi viedä oikeuteen ja lyödä rautoihin !

      Joten ihan omia lain tulktintoja ja uhkailuja teillä vain on, joista minä en huolestu ollenkaan !

      Kehoittaisin vain teitä miettimään omia toimianne, sillä te olette haukkunneet minua suoraa koiraksi ja sitten on se yksi selvä uhkaus, eli jos minä penäisin oikeuksiani, niin te olisitte heikoilla, uskaus on vakava rikos josta tulee varmasti rangaistus.

      Samaa on erilaiset nimittelyt, eli kunnianloukkaukset, joita olette harjoittaneet runsaasti näissä ketjuissa !

      Nyt kannattaa siis kunkin itse miettiä tarkkaan sitä, mitä on tullut kirjoitettua ja mitä ei kannattaisi kirjoittaa !!!

      Mutta minä en siis vie teitä oikeuteen, vaikka selvästi voisin, vaan minä siunaan teitä, kuten Sana kehoittaa:

      Luuk. 6:28 siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat, rukoilkaa niiden edestä, jotka teitä parjaavat.

      Room. 12:14 Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkääkä kirotko.

      1. Piet. 3:9 Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte.

      Olen kaiken aikaa yrittänyt jo siunata teitä auttamalla teitä Totuuteen, mutta nyt siis ihan käytännössä teen sen !

      Olkaa siunatut kaikki te, jotka vainoatte ja kiroatte ja parjaatte ja herjaatte minua, Herra teitä siunatkoon ja auttakoon, sillä te ette selvästikään tiedä, mitä te teette !

    • DeLegeLata

      Kuules voivoi. Olet heikoilla Lain edessä, Ja nyt pelkäät. Jos sinä veisit jotakin tutkittavaksi, sinulle naurettaisiin päin naamaa.

      Mutta, sen sijaan on kirjallinen TÄYSI näyttö ketjussa - Olet mitä syöt - siitä, että syyllistyit rikoslain 24:8-9- § kunnian-ja yksityiselämän loukkaamisen näyttöön. Ja nyt pelkäät.

      Et tietenkään voi viedä ketään täältä oikeuteen. Sinulla ei ole todisteita, näyttöä. Yrityksesi raukenisi heti. Näin on Laki.

      Näytät olevan pihalla kuin lumiukko, mitä Lakiin, Oikeuksiin ja rikoslakiin tulee. Olet nyt heikoilla, ja pelkäät seurauksia. Piiloudut hengellisten fraasien taakse: En siis vie teitä oikeuteen? Ketä "teitä" sinä oikein tarkoitat? Kirjoitat:

      "sillä te olette haukkunneet minua suoraa koiraksi ja sitten on se yksi selvä uhkaus, eli jos minä penäisin oikeuksiani, niin te olisitte heikoilla, uskaus on vakava rikos josta tulee varmasti rangaistus.".

      Höpöhöpö. Olet sisi pihalla kuin lumiukko. Et näytä tietävän pätkääkään, mitä Laki sanoo rikoksesta Laiton uhkaus. Opiskele, olet muuten naurettava. Kun opiskelet em:n lainkohdan, niin kirjoita sitten jostakin "uhkausesta"! Kukaan esitutkintaviranomainen ei edes kuuntele, jos menet niiltä sympatiaa pyytämään... Olet ihan heikoilla itse.

      Mutta se ML. jota julkisesti ( =oikea, tietty henkilö blogeineen) jota siis rupesit ketjussa Olet mitä syöt - solvamaan ja hänestä valheita kirjoittamaan - hän on sinulle kuule nyt kova luu.
      Ei hän ole turhaan saanut kokemusta ja voittoja oikeusasioiden foorumeilla, jo liki 20 vuotta.
      Sanovat häntä "käveleväksi lakikirjaksi" joka synnyttää väristyksiä jopa ammattijuristeissa.

      Ja tätä et tietänyt, kun ruopesit laittomasti ja valheilla häntä haukkumaan.

      Nyt, ei ihme että pelkäät. Pelossasi ja häpeässä omista kirjoituksistasi koetit suveta sensuroimaan pois erästä aloitusta. Mutta kuules voivoi- ei se niin helposti tämä siivous käy?

      Ihan absurdia ja infantiilia löpinää on, että koetat edelleen pelotelal täällä kirjoittavia. Ei onnistu. Sinä peläät, seurauksia - ja syytä onkin. Olet täällä pitänyt despoottista komentoa, sättinyt useita kirjoittajia. Mutta sen ML:n kohdalal iskit kirveesi kiveen.

      Jos olisit tiennyt minkälaisen selviytyjän ja karaistuneen oikeuskonkarin kanssa rupesit hassuttelemaan, et olisi ryhtynyt. Moni on katunut. Ei pidä noviisien ryhtyä otteluun tilanteessa, jossa häviö ja häpeä on varmaa.

      Nyt, jatka pelkuruudessa. Se on looginen seuraus teoistasi. Et nöyrtynyt katumaan, vaikka nöyrä kehut olevasi. Tämä pelto kuokitaan kiviä ja kantoja myöten. Jos arvelet ettet kestä, niin pienemmän haitan mahdollisuus on.

      • Voivoi

        Ihan turhaan yrität peloitella minua, ei onnistu !

        Minä olen oppinut Herran kanssa menemään kaikesta läpi, en siis pelkää, koska Hän on kanssani aina !

        Pelot ovat taakse jäänyttä aikaa, enkä välitä itsestäni tai siitä, että te tai joku inhimillinen tuomari minut tuomitsisi, Tuomarini on Herra.

        Siis minulla on ihan sama se, miten minulle kävisi, enkä sellaisesta huolehdi enkä murehdi, enkä siten pelkää, minun Tieni on Herran hallussa, sitä se on ollut jo jonkin aikaa, joten miksi huolisin turhia, minulla ei ole mitään menetettävää !

        Kova hinku sinulla on yrittää hiljentää minua jopa pelottelemalla, mutta muistutan tässä kohtaa taas Sanasta joka taas nostettiin mieleeni:

        Ap. t. 5:29 Mutta Pietari ja muut apostolit vastasivat ja sanoivat: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.

        Eiväkä profeetat ja Jumalanpalvelijat olleet hiljaa vaikka heitäkin uhattiin ja vietiin oikeuksiin ja kiusattiin ja lyötiin ja kidutettiin ja lopulta tapettiin jopa, mutta silti he pitäytyivät Totuudessa, eiväkä siitä tinkineet !

        Mutta heitäkin siis vastustettiin, ja syytettiin kaikesta, kun he ilmoittivat vain Totuuden, eli väärintekijät eivät sietäneet heitä joukossaan silloinkaan, ja samoin on nykyaikana, eli jos ja kun joku Uskova pitäytyy Totuudessa ja siten näyttää muiden elävän valheessa ja vääryydessä, niin sitä Totuuden puhujaa siis vainotaan ja yritetään vaikkapa uhkailemallakin ja pelottelemalla hiljentää !

        Muuten, jos tuo kertomasi ML--- nikistä ja lakituvissa pyörimisestä on totta, niin siinäkään kohtaa hän ei ole toiminut Jumalan tahdossa !

        Jumalan mukaan ei tule mennä tuomioistuimiin selvittelemään asioita, ja vainoojia tulee vain siunata, joten jos uskovaksi itseään sanova penää oikeuksiaan oikeusistuimessa, niin pahasti on toiminta Raamatun opetuksen mukaan pielessä !

        Siksi minäkin olen JO siunannut teitä, jotka hyökkäätte päälleni, koska Sana ja Herra siihen kehoittavat, enkä penää tuomioita kenellekkään, sillä Herra Vanhurskas Tuomari kyllä aikanaan tuomitsee kunkin tekojensa mukaan, eikä henkilöön katsota, eli kuten Sana sanoo, annan tilaa Jumalan tuomiolle !

        Room. 12:19 Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra".

        Mutta tuo kosto sana on mielestäni väärä, siinä pitäisi olla siten, että kukin niittää sen mitä kylvää /on kylvänyt, eli se ei ole kostoa, vaan kukin saa sen mukaan kun on itse toiminut ja ansainnut sen kautta, eli kukin saa ansionsa mukaan aikanaan !


    • verbaalinen

      Olet siis iloinen Herran Kurituksesta, joka määrätty. Niin pitääkin olla. Kukaan ei pelottele, mutta oma pelkosi ahdistaa sinua.

      Koeta palata normaaliin järjestykseen. Et ole Jumala, sisi tuomari. Et ole Jeesus, ete ole mikään apostoli, olet nettikirjoittaja, nimetön vieläpä. Eli, turhaa on itseäsi korottaa joksikin Raamatun henkilöksi. Itse kirjoitat itsellesi seurauksen, näin:

      "siinä pitäisi olla siten, että kukin niittää sen mitä kylvää /on kylvänyt, eli se ei ole kostoa, vaan kukin saa sen mukaan kun on itse toiminut ja ansainnut sen kautta, eli kukin saa ansionsa mukaan aikanaan !"

      Juuri niin Jumala tekee Sinulle. Sitten opit oikeaa nöyryyttä!

      JK. KUka muuten sinun päällesi hyökkää? Elätkö harhoissa, kuvitteluissa? Eikö sana kelpaa, eikö nuhde maistu. Miksi koet sen hyökkäykseksi. Onko huono omatunto?

      • Voivoi

        Nousipa taas mieleeni seuraava samankaltainen Sananpaikka:

        19 Eikö Mooses ole antanut teille lakia? Ja kukaan teistä ei lakia täytä. Miksi tavoittelette minua tappaaksenne?"
        20 Kansa vastasi: "Sinussa on riivaaja; kuka sinua tavoittelee tappaaksensa?"
        21 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Yhden teon minä tein, ja te kaikki kummastelette.
        22 Mooses antoi teille ympärileikkauksen-ei niin, että se olisi Moosekselta, vaan se on isiltä-ja sapattinakin te ympärileikkaatte ihmisen.
        23 Sentähden: jos ihminen saa ympärileikkauksen sapattina, ettei Mooseksen lakia rikottaisi, miksi te olette vihoissanne minulle siitä, että minä tein koko ihmisen terveeksi sapattina?
        24 Älkää tuomitko näön mukaan, vaan tuomitkaa oikea tuomio."
        25 Niin muutamat jerusalemilaisista sanoivat: "Eikö tämä ole se, jota he tavoittelevat tappaaksensa?

        Jos olet niin sokea kaikelle herjaamiselleja jopa uhkailulle, jota on osakseni tullut, niin en voi kuin hämmästellä, mutta samoin siis olivat nuo ihmiset sokeita tilanteelle Jeesuksen kohdalla.

        Jumala ei ole määrännyt mitään kuritusta minulle, te olette sen omasta päästänne ja syvästä vihastanne ja katkeruudestanne kehitelleet, mutta Jumala ei siihen yhdy !

        Asia on pikemmin päinvastoin, eli minä olin eilen illalla Herran edessä, ja Hän päinvastoin siunasi minua ihmeellisesti, olen siitä Hänelle erittäin kiitollinen ja oikein hyvillä mielin nyt !

        Huomaatko eron ?

        Te piehtaroitte vihassa ja katkeruudessa ja minä saan nauttia Rauhasta ja Ilosta !


      • Voivoi kirjoitti:

        Nousipa taas mieleeni seuraava samankaltainen Sananpaikka:

        19 Eikö Mooses ole antanut teille lakia? Ja kukaan teistä ei lakia täytä. Miksi tavoittelette minua tappaaksenne?"
        20 Kansa vastasi: "Sinussa on riivaaja; kuka sinua tavoittelee tappaaksensa?"
        21 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Yhden teon minä tein, ja te kaikki kummastelette.
        22 Mooses antoi teille ympärileikkauksen-ei niin, että se olisi Moosekselta, vaan se on isiltä-ja sapattinakin te ympärileikkaatte ihmisen.
        23 Sentähden: jos ihminen saa ympärileikkauksen sapattina, ettei Mooseksen lakia rikottaisi, miksi te olette vihoissanne minulle siitä, että minä tein koko ihmisen terveeksi sapattina?
        24 Älkää tuomitko näön mukaan, vaan tuomitkaa oikea tuomio."
        25 Niin muutamat jerusalemilaisista sanoivat: "Eikö tämä ole se, jota he tavoittelevat tappaaksensa?

        Jos olet niin sokea kaikelle herjaamiselleja jopa uhkailulle, jota on osakseni tullut, niin en voi kuin hämmästellä, mutta samoin siis olivat nuo ihmiset sokeita tilanteelle Jeesuksen kohdalla.

        Jumala ei ole määrännyt mitään kuritusta minulle, te olette sen omasta päästänne ja syvästä vihastanne ja katkeruudestanne kehitelleet, mutta Jumala ei siihen yhdy !

        Asia on pikemmin päinvastoin, eli minä olin eilen illalla Herran edessä, ja Hän päinvastoin siunasi minua ihmeellisesti, olen siitä Hänelle erittäin kiitollinen ja oikein hyvillä mielin nyt !

        Huomaatko eron ?

        Te piehtaroitte vihassa ja katkeruudessa ja minä saan nauttia Rauhasta ja Ilosta !

        Sä kehut hengellisillä meriiteilläsi ja väheksyt toisten puhetta jumalasta ja kurituksesta.

        Mulle se merkitsee sitä että sinun aivojesi osa jota sinä kutsut jumalaksi kiittelee sinua.

        Olet ollut niin paha, ja olet edelleen että jos jumala on hän kyllä kurittaisi sinua.

        Kysyit minulta mitä teen tällä palstalla. Kysyn nyt sinulta mitä sinä tällä palstalla teet kun vain ärsytät kaikkia. Ja ihan aiheesta ärsyyntyvät.


    • voivoi

      voivoivoivoivoiv minua parkaa mnei hermot kun tän palstan kovakllot eivät tuomioitani kuunnelleet, kun olin ainoa täydellinen pyhäja hyvä täällä ja koetin näitä kovakalloja raamatulla päähänåpaukuttaa ja nyt tuli siitä jumalan kuritusta nuttuun.... voivoivoivvoi yötä päivää voivottelen tätä kurjuuttaa eikä kukaan kuuntele ei herrakaan...

    • Sananpalvelija-

      Sana opettaa voivoille
      Job 15: 11-16
      Job 34: 21-29

      Matt 10:26-27
      Ps 139:1-12
      Sananl 20:3, 18:1-2, 16:2, 21:2
      Matt 12:37, Matt 23:23-24

      • Voivoi

        Luetaanko ne yhdessä ?

        11 Vähäksytkö Jumalan lohdutuksia ja sanaa, joka sinua piteli hellävaroin?
        12 Miksi sydämesi tempaa sinut mukaansa, miksi pyörivät silmäsi,
        13 niin että käännät kiukkusi Jumalaa vastaan ja syydät suustasi sanoja?
        14 Kuinka voisi ihminen olla puhdas, kuinka vaimosta syntynyt olla vanhurskas!
        15 Katso, pyhiinsäkään hän ei luota, eivät taivaatkaan ole puhtaat hänen silmissänsä,
        16 saati sitten ihminen, inhottava ja kelvoton, joka juo vääryyttä niinkuin vettä.

        21 Sillä hänen silmänsä valvovat ihmisen teitä, ja hän näkee kaikki hänen askeleensa.
        22 Ei ole pimeyttä, ei pilkkopimeää, johon voisivat piiloutua väärintekijät.
        23 Sillä ei tarvitse Jumalan kauan ihmistä tarkata, ennenkuin tämän on astuttava tuomiolle hänen eteensä;
        24 hän musertaa voimalliset tutkimatta ja asettaa toiset heidän sijallensa.
        25 Niinpä hän tuntee heidän tekonsa ja kukistaa heidät yöllä, ja he musertuvat.
        26 Niinkuin jumalattomia hän kurittaa heitä julkisella paikalla,
        27 koska he luopuivat hänestä eivätkä ensinkään huolineet hänen teistään,
        28 vaan saattoivat vaivaisten huudon kohoamaan hänen eteensä, ja hän kuuli kurjain huudon.
        29 Ja jos hän on hiljaa, kuka häntä siitä tuomitsee? Jos hän peittää kasvonsa, kuka voi häntä katsella? Niin kansaa kuin kutakin ihmistä hän valvoo,

        26 Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.
        27 Minkä minä sanon teille pimeässä, se puhukaa päivän valossa. Ja minkä kuulette kuiskattavan korvaanne, se julistakaa katoilta.

        1 Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi. Herra, sinä tutkit minua ja tunnet minut.
        2 Istunpa minä tahi nousen, sinä sen tiedät; sinä ymmärrät minun ajatukseni kaukaa.
        3 Käynpä tahi makaan, sinä sen havaitset, ja kaikki minun tieni ovat sinulle tutut.
        4 Sillä, katso, ei ole sanaa minun kielelläni, jota sinä, Herra, et täysin tunne.
        5 Sinä olet saartanut minut edestä ja takaa ja laskenut kätesi minun päälleni.
        6 Senkaltainen tieto on minulle ylen ihmeellinen, ylen korkea käsittääkseni sen.
        7 Minne minä voisin mennä, kussa ei sinun Henkesi olisi, minne paeta sinun kasvojesi edestä?
        8 Jos minä taivaaseen nousisin, niin sinä olet siellä; jos minä tuonelaan vuoteeni tekisin, niin katso, sinä olet siellä.
        9 Jos minä kohoaisin aamuruskon siivillä ja asettuisin asumaan meren ääriin,
        10 sielläkin sinun kätesi minua taluttaisi, sinun oikea kätesi tarttuisi minuun.
        11 Ja jos minä sanoisin: "Peittäköön minut pimeys, ja valkeus minun ympärilläni tulkoon yöksi",
        12 niin ei pimeyskään olisi sinulle pimeä: yö valaisisi niinkuin päivä, pimeys olisi niinkuin valkeus.

        3 On kunniaksi miehelle riitaa karttaa, mutta kaikki hullut riitaa haastavat.

        1 Eriseurainen noudattaa omia pyyteitään; kaikin neuvoin hän riitaa haastaa.
        2 Tyhmän halu ei ole ymmärrykseen, vaan tuomaan julki oma mielensä.

        2 Kaikki miehen tiet ovat hänen omissa silmissään oikeat, mutta Herra tutkii sydämet.

        37 Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."

        23 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te annatte kymmenykset mintuista ja tilleistä ja kuminoista, mutta jätätte sikseen sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeuden ja laupeuden ja uskollisuuden! Näitä tulisi noudattaa, eikä noitakaan sikseen jättää.
        24 Te sokeat taluttajat, jotka siivilöitte hyttysen, mutta nielette kamelin!

        Kiitos "Sananpalvelija- " hyvistä Raamatunpaikoista, minä nautin niistä ja niiden sanomasta !


    • 0---------------0

      Sinä sokea voivoi kumahdat ekax tekemiis kuoppiin...
      DeLegeLata

      2.5.2015 11:39

      Erään valittajan case...

      Tapahtui ihan oikeassa elämässä tälleen.

      Yksi tyyppi poti kalvavaa valittamisen tautia. Mistä lie semmoisen madon selkärankaansa saanut, mutta valmittaminen oli hänelle kutsumustehtävä? Niin hän kertoi.

      Kun hän meni kotikaduillaan sen ravitsemusliikkeisiin muonaa nauttimaan, hänellä oli aina luuppi taskussa, ja sillä hän tarkasteli lautasen koostumuksen. Jos mitään epäilyttävää ei päälle päin näkynyt, hän tunnusteli ruokaa suussaan ja alkoi voivotella:

      - Voi-voi! Taas on liian monta pippuria pantu, suolaa liian vähän, voi-voi! Ravintolan kokin hän haukkui pystyyn... ja vaati alennusta annoksestaan...

      Ja taas toisena päivänä toisessa paikassa.

      - Voi-voi tätäkin kokkiretaletta! Suola unohtunut kokonaan ja yli-hapatettuja-hapansilakoita hapankaalin kanssa tarjolla! Tää restaurantti on ihan hapantunut paikka! - - Voi-voi! En maksa mitään, heitän hapankalat tiskille, baarimikko syököön!

      Ja taas uuteen paikkaan, oisko kunnon ruokaa? Luupilla näki, että kalassa oli ruotoja... ja siitä oitis tarjoilijalle:

      - Voi,voi! Teidän kaloissa on ruotoja!

      - No, kaloissa on yleensä ruotoja, ottakaa lihaa niin siinä ei ole ainakaan ruotoja! Sisäfileessä ei ainakaan.... Tai syökää kasviksia, niissä ei ruotoja.

      - No, teidän kasvikset on tunkiolla kasvatettuja, ne maistuvat happamilta. Voi-voi tätä tarjonnan tasoa! Ettekö KUULE! Kirjoitan TEILLE ISOILLA Kirjaimilla ja HUUTOMERKKEJÄ!!!!

      Ja niin tämä valittamiseen sairastunut meni restaurantista toiseen, kuppilasta kolmanteen ja haukui kaikki jotka jotakin pöytään toivat! Voivotteli vielä kadullakin mennessään. MIkään ei hänelle kelvannut. Mustat lasit silmillä, luupin takaa se toljotti ruokalautasia....

      - Ja vielä kadullakin haukkui kaikki ravintoloitsijat ja voivotteli mennessään...

      Sitten kävi näin. Kadun ruokalanpitäjät juttelivat keskenään. Kaikki olivat saaneet tarpeekseen tästä voivottelijasta. Se oli kuin pahainen rakkikoira kaikkia räskyttämässä. Mikä neuvoksi? Ei hänen ollut mikään pakko tämän kadun ravintoloita käyttää!

      Taas kerran valittaja tuli helmat hulmuten ja hattui keikkui päässä, luuppi roikkui rinnalla kultaketjussa.... Silloin kauppiaat sanoivat:

      - Jos et heti häivy täältä ruokiamme haukkumasta, usutamme kaikki vartiokoirat kinttuihisi!

      - Mene äläkä enää koskaan tule tänne hermojasi purkamaan.

      - Perusta itse oma ravintola, syö siellä, tee itse jokainen ruokasi, viljele nauriisi ja naattisi!

      - Pysy visusti poissa tältä kulmalta, taikka vastaat koirien puremista! Hävetä et osaa, mutta mene peilin eteen niin näet oikean hapannaaman, ison hapansilakan!

      - Kuules eukko, sun ei ole pakko täällä käydä! Ja jos käyt niin käyttäydy ihmisten tavoin äläkä ole kuin luonnevikainen räksyttävä koira! Menikö perille? Sivistynyt ihminen osaa valituksenkin tehdä asiallisesti...

      Sen pituinen se.

      • Voivoi

        Herran siunausta sinullekin ! :)


    • Toimeksinto---

      Selvityksen tulokset.
      Saamamme toimeksiannon perästä toteamme seuraavaa:
      Nimimerkkiä voivoi tällä foorumilla käyttävä (käyttää myös muita nikkejä IP-osoitteesta). On helluntailainen luopio. Mies. Joutunut sivuun seurakunnastaan harha-askeliensa vuoksi, käyttänyt hyväkseen alaikäisiä. Ongelmiensa syystä ryhtynyt herjaamaan erityisesti naisia, koska joutui himoissaan naisten siteisiin. Kirjoittanut myös muilla palstoilla. Tunnistetaan siitä, että käyttää ISOJA fontteja, hyökkää niiden kirjoittajien taholle, jotka osoittavat kuuliaisuutta Jumalan sanalle.
      Selvitysraportti yhteystietoineen ja sisältöineen toimitetettu selvitystä ja jatkotoimia varten, myös Suomi24:lle. Selvitys osoitti, että on tuottanut haittaa ja häiriötä melkoiselle määrälle ihmisiä.
      Koettaa piiloutua julkisuudelta, syystä ja häpeästä tekojaan koskien. Jatkotoimet vireillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe