Sain elämäni suihinoton, bonuksena tauteja.

novituikshansekimeni

Noniin, eksyin naisen seuraan suhteen loputtua, hän rakasti pippeliäni, siinä määrin, ettemme yhdyntää harrastaneet, vaan hän otti useasti suihin yön aikana, 8 kertaa, ja aamulla muutaman kerran, kunnes oli pakko sanoa stoppi!

Nyt penis ollu muutaman päivän vähän kipiä; Ehkä hieman "pötkömäinen" eli normaalia suuremmassa olotilassa lepäilee. Esinahassa on kuivumista, joka tuntuu ns kovettuvan, n 2mm leveänä, peniksen kiertävänä viivana.

Hampaita ei nainen käyttänyt, eli osasi hommansa, tosin turhan innoikkaasti.

Vihloo myös virtsakanavassa, välillä niin että pitää mennä kuuman suihkun alle suihkutteleen, että helpottaa, Tämä tosin vaivannut aina, joskus poistunut kun on paljon penistä pessyt, mutta palautunut, jos on vaikka yhdynnästä housut laitettu jalkaan ja penis jäänyt likaiseksi. Olen kuitenkin oppinut aina siihen tavalle, että nykyään aina putsaan peniksen, vaikka olis ollut kuinka rankkaa.. Mutta nyt tuntuu taas tuttu tunne, tosin helpottanut, ehkä poistui?

Ainiin, sormettaessa, naisen sisällä tuntui, vähän "kovan" ja röpeliäisen tuntuinen "reuna". tosi outo fiilis tuli, mut en viittiny kysyä. Ei ollut mikään ehkäisyyn liittyvä asia. Tämän naisen kanssa en enään ole kuitenkaan väleissä, niin ei kiinnosta kysellä häneltä sen enempiä. Testeihin tänään/huomenna.

9

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olit sitte transun kanssa oikein koko yön ja jätkä imi sitte useamman kierroksen munaasi. Sellaisia ne miehet on.... he...he

      • jassoositätaas

        Ei se kyllä mies ollu, liia nuori sukupuolen vaihdokseenki ;) kyllä se pillu esillä oli, eläs nyt iha höpsöjä mieti! ;)


    • Kiinnostunutnainen

      Onko vaivannut siis jo useamman päivän? Voisiko olla vain 'kovasta' käytöstä ja kitkasta johtuvaa kuivuutta? Naisella ei siiis ollut mitään ehläisyä käytössä? Eli ei voinut olla esim ehkäisyrengas joka tuntui vaginassa? Tsemppiä! Toivottavasti ei tauteja tullut :)

      • voivoivitura

        Toki voi olla, epäilin itsekkin, mutta ei se asia niinkää kiinnosta, koska en ole koskaan kuullut että mikään sinne kasvaisi, ainakaa sukupuolitauti. Mutta niin, Vappuna tapahtunutta, joten ei pitkään vaivannut vielä. Oli kyllä sellasta imemistä siinä, että ei helpolla kyllä päässyt. Toivotaan, että olisi kuningas kuivunut vain, tulihan sitä siinä putsattua välissä. Noh huomenna aamulla testiin klo 9!


      • Kiinnostunutnainen
        voivoivitura kirjoitti:

        Toki voi olla, epäilin itsekkin, mutta ei se asia niinkää kiinnosta, koska en ole koskaan kuullut että mikään sinne kasvaisi, ainakaa sukupuolitauti. Mutta niin, Vappuna tapahtunutta, joten ei pitkään vaivannut vielä. Oli kyllä sellasta imemistä siinä, että ei helpolla kyllä päässyt. Toivotaan, että olisi kuningas kuivunut vain, tulihan sitä siinä putsattua välissä. Noh huomenna aamulla testiin klo 9!

        Joo en mä sinuna vielä hautakiveä lähtis tilaamaan, uskoisin ettei mikään seksitauti rehahda tollai noin nopsaan... Hiiva voi olla ainut mutta siihenkin ihan itsehoitotuotteella helpotus. Hyvähän se kuitenkin on varmistaa testeillä :)


    • Saapasjalkaseepra

      Alkaakohan mitkään seksitaudit oireilla noin nopeesti? Ja jos kerran sait suuseksii niin kannattaisko googlaa mitkä pöpöt viihtyy suussakin... Okei tai sitten älä. Tulee joku HIV ja syöpä vaan diagnoosiks :D Ja sun ois pitäny vaan ihmetellä ääneen sitä kovaa juttuu.

    • kdaödaslk

      Kokeilepa wanhan kansan konstia ja pese vehkeet piimällä, se hävittää tehokkaasti esim hiivan ja muut vastaavat, mitä sieltä ahkeran suuhoidon ohessa on tainnut tulla... kannattaa muistaa, että tuo samainen suu on imenyt yhtä ahnaasti lukemattomia muitakin kulleja!

    • fasvxgrssd

      miten se pestään piimällä annetaanko sen vaikuttaa kuten hiusten hoitoaineen?
      jätetäänkö se esinahan alle ikään kuin mytiintymään vaikka yöksi että ehtii imeytyä

    • yifoykj

      no ainoa tauti mikä mulla tulee mieleen on herpes mut siinä oireet on yleensä enemmän rakkuloita... mut huuliherpeshän voi tarttuu myös genitaalialueille eli sinänsä ois ihan looginen. ja toi nopea oireilu koska herpes voi oireilla ekan kerran 4-14 päivää tartunnasta.

      kävit varmaan jo testeissä ja tiedät varmaan enemmän mutta laitoinpahan kuitenkin. toivottavasti ei ole herpes sillä se ois perseestä :/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe