Missä arvostus?

Turhapuro1

Olen seurustellut 6 vuotta yh naisen (39v) kanssa,nyt asuneet yhdessä 2v. Hänellä on kolme lasta 9-15v, joista olen omasta mielestäni huolehtinut sen minkä olen töiltäni ehtinyt. Vapaa päivät menee muutenkin kotona,kun aina on jotain piha/remppahommaa. Olen tehnyt ruuat,huolehtinut että on puhtaita vaatteita ja kaikkea mahollista kotitalouteen liittyviä töitä. Haluan että tyttöystävälläni olisi helpompaa ja jäisi hänelläkin töistään aikaa.
Kiitosta en ole juurikaan saanu, vaan hän kertoilee ihmisille kuinka raskasta on olla yksinhuoltaja ja harvoin jos koskaan mainitsee minua, että autan häntä arkisissa asioissa. Kun otan puheeksi, niin sanoo että ethän sinä tee mitään etkä ota vastuuta lapsista tai mistään.
Hän on alkanut syytteleen ja haukkuun minua vähäisistäkin asioista, hän kääntää omatkin syynsä minun syyksi.
Vapaa päivät hän shoppailee eikä koskaan ole lastensa kanssa.
Baareissa hän on alkanut kulkemaan siskonsa kanssa ja aina valmis baariin kun joku pyytää.
Kahden keskeistä aikaa hän ei arvosta lainkaan, on kuulemma lässy lässy juttuja.

Ei oikein tiedä mitä pitäs tehdä?

9

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppeliini1

      Toivottavsti et ole raahannut tuota pesuetta omaan kotiisi!
      Jos teillä on yhteinen vuokra-asunto, kärvistele siihen saakka kunnes allekirjoittamasi vuokrasopimus umpeutuu ja kipitä kiireen vilkkaa omaan asuntoosi.

      Halutessasi voit pysyä ystävänä naisen kanssa, eihän teistä vihamiehiä tarvitse tulla! Mutta hoida vain oma taloutesi ja omat asiasi. Lapset ja nainen voivat (halutessasi) vierailla luonasi, muuten salli heille tilaisuus hoitaa oma taloutensa haluamallaan tavalla.

    • Dumbboot

      Tyhmästä päästä kärsii koko oma elämä.

    • lähtölaukaus

      Olet jo päästänyt, auttanut hänen vaikeimman yli, kun hän on jäänyt yksin kolmen pienen lapsen kanssa. Nyt lapset ovat niin isoja, että he voivat osaltaan tehdä n. puolet kotitaloustöistä, ne pyykit ja tiskit ja siivoukset ja ruuanlaitot.
      Hirveän ikävä todeta, että rakastetun miehen roolista olet valunut jonnekin piian ja varaäidin välimaastoon eikä kohtalosi tule olemaan hyvä. Kohta saat ehkä sukupuolitaudin rakkaaltasi tuliaisina hauskasta illasta.
      Muuta omaan asuntoon. Pidä huoli tuon äidin lapsista lähtösi jälkeenkin, soittele ja auttele heitä niin olet tehnyt parhaasi tässä elämässä. Muutaman kuukauden erillään asumisen jälkeen aika uudelleen arvioida missä mennään. Toivottavasti onnistut olemaan Mies seuraavalle rakkaallesi.

    • jare076

      Kuulostaa itsekkäältä naiselta ja pitää sua enemmän kotiapulaisena kuin mies ystävänä varsinkin kun pitää kahdenkeskeisiä hetkiä lässyn lässyn juttuina, sinuna miettisin 2 kertaa jatkaisinko kyseisen rouvan kanssa :D

    • Nimmime

      Tosi ikävältä kuulostaa. Eiköhän ole nyt vakavan keskustelun paikka, jossa sanot avovaimollesi suoraan, että sinä et aio tuommoista mäkätystä kuuntelemaan ja jos ei tahti muutu, niin alat katsoa itsellesi uutta kämppää.

      Jos on pelkona, että nainen varastaa tavaroitasi tai urkkii nettipankin salasanoja, niin hoida muuttoasiat salassa tai vie arvotavarasi jemmaan siksi aikaa, kunnes olette eronneet. Jos taas sinä potkaiset naisen yhteisestä asunnostanne pois, niin muista vaihdattaa lukot.

      Sinun kaltaisesi mies olisi kultaa.

    • Turhapuro2

      Kiitoksia vastauksista. Ero tässä nyt tulee ajankohtaiseksi. He asuvat omistamassani talossa ja nyt ongelma onkin, miten saan heidät mahdollisimman nopeasti ulos talostani?

      • mekkk

        Ilmoitat vaikka että kuukausi aikaa hommata asunto ja jos ei hommaa niin sarjoitat lukot uudestaan ja yh saa kämpän aika nopeasti kunnanlta tai holtain muulta vuokran antajalta. Voit antaa enemmänkin aikaa ja jos ei tajua lähteä niin otappa vuokraa häneltä ja lopetat lasten hoitamisen ja kaiken muu jos nainen ´vain ajattelee itteään. Kolmas vaihtoehto on että hommaat heille häädön asiallisesti jos muuten ei ymmärrä lateä kun suhde ei toimi.


    • VaiMiehetOnSikoja

      Naiset ovat täysiä laskelmoivia kusipäitä. Nähty on. Taitaa olla uusi mies kiikarissa. Äkkiä se nainen helvettiin sieltä. Kiitä onneasi ettet tehnyt yhteisiä lapsia, pääsisit vielä maksamaan törkeitä elareita kun ei tuolla muijalla kuitenkaan olisi varaa niitä elättää edes näön vuoksi.

      Älä odota saavasi kiitosta tai kunniaa mistään tekemästäsi. Etsi uusi muija, pane sitä sydämesi kyllyydestä perseeseen ja vaihda kun alkaa kyllästyttämään. Sitä saavat mitä ovat tilanneet.

    • MCMGTOW

      Jalat alle vaikka pahalta tuntuisi. On vain ajan kysymys milloin nainen ehtii ilmottamaan, että uusi äijä kuvioissa. Hyvät ja kiltit miehet saavat kyllä kokea mitä on naisen petturuus.

      Lapset on varmasti huulipyöreänä ja voit olla varma, että nainen puhuu selkäsi takana paljon pahaa sinusta ... miten saamaton olitkaan - eli et. Tosin jos hyvä tuuri käy, niin lapset ymmärtävät miksi oikeasti eroatte. Ehkä pääset jopa itse kertomaan oman näkemyksesi asioista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe