chevy van kestää

chevyvanjäbä

nauroin kun kaupungilla cruissaillessani joku upouudella audilla ajeleva himpula ajoi chevy vanini perään. takakoukku tottakai upposi muovilelun puskuriin ja siinä oli hinttipojalla itkussa pitelemistä kun upouusi audi meni ihan lyttyyn huolimattomuudesta johtuen.

onneksi chevyyn ei tullut jälkeäkään.

18

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chevy305

      Totta puhut, siinä jää Audi- ja Bemarihinurit lehdelle soittelemaan.

    • 1800kgRautaa

      Tositarina 80-luvulta jossa itse olin toisena osapuolena enkä mitenkään ylpeile onnettomuudella,käymättä olisi saanut olla.
      Autonani Olds Cutlass-79 ja taajamanopeus liukkaalla talvikelillä illalla.
      Stop merkin takaa eteen työntyi rattijuopon ohjastama Toyota joka sai Oldsin kylkeensä.
      Toyota liukui Olsin edellä kunnes työntyi ojaan etu ja takaovien välinen tolppa vastakkaiseen koskettaen ja koko auto siis muotoutunut V muotoon ylhäältä katsoen.
      Edes vastakkaisen puolen ovet eivät auenneet ja "runko"umpikierossa Carinassa.
      Kuski konttasi ulos verissään ja aikoi jatkaa lähibaariin kävellen...
      Oldsista vääntyi etupuskurin kulma,umpion lasi rikki ja maskin säikeistä pari poikki.
      Siihen aikaan noiden korvaavien osien saanti ei ollutkaan mikään läpihuutojuttu kun mitään nettejä ym ollut.
      Tilaustavaraa GM:ltä ja kesti ainakin 2-3 kk ennenkuin saapuivat Antwerpenistä jossa oli silloin Eurooppaan tuotujen GM USA autojen osavarasto johon olivat tietty ensin tilattu USA:sta.

      • 2500kgRautaa

        Sitten kun törmäät oldsilla toiseen samanlaiseen (tai vielä isompaan), niin molempiin kuskeihin sattuu. Hauras esine, kuten ihminen, on edelleen hauras, vaikka se olisi panssarivaunun sisällä. Ei peltipurkki ravistamisesta hajoa, mutta sisältö kyllä. Vääntyvän pellin tarkoitus on lisätä pysähtymiseen kuluvaa aikaa ja sitoa törmäysenergiaa ja jos sitä ei pääse tapahtumaan, niin lopulta matkustaja on se osa joka painuu kasaan. Peltiä saa vakuutusyhtiöltä, ihmisiä ei.


      • TäysinUusiMalli

        Joo ja ei,tarkoitus kait lienee ettei auto mene tuusannuuskaksi ihan pienissä parkkipaikkakolhuissa tai taajamakolauksissa mikä tietenkin autonvalmistajien toimesta muotoutuu "turvallisuudeksi"koska Suomeksi sanottuna korirakenteet ja lelupuskurit ovat ihan onnettomia,puskurit muovia ja monet turvarakenteet keveyden vuoksi kevytmetalleja tai ohuen ohutta räkäpeltiä!
        Jos 2500kg on sitä mieltä että se on aina auto lunastukseen ja uusi tilalle kun pikkasenkin kolahtaa niin propaganda on purrut hyvin,rahaa on paljon käytettävissä autojen osteluun ja vakuutusmaksuihin,puhumattakaan luonnovarojen tuhlauksesta ja autovalmistajien onnesta kun kauppa käy koska olemme hyvin myös nähneet näiden nykyautojen kehnouden myös kilometrien kestävyydessä eli se on suunniteltu 10v max elinikä ja paaliin...paitsi Suomessa!
        Mitään pilipali jakohihnoja,nivelien vaihtorumbaa ym ei Keski-Etelä Euroopan maissa ole koska kestää noissa olosuhteissa tuon ajan kunnon tieverkostossa ja ajetaan niin kauan kuin leviää jos menee yliajalle.
        Autot halpoja eikä niihin kannata satsata edes säännöllisiin huoltoihin,naarmuista kolhuista kukaan välitä,kunhan liikkuu.


    • Botzen

      Niin no, Audin puskurihan toimi niinkuin pitääkin, eli painui kasaan. Törmäysenergia imeytyi siihen ja henkilövahingoilta vältyttiin.

      • Vitunurpot

        Kyllä muuten nykypäivänä Audi- ja Bemarimyyjät hykertelevät. Myyvät nousukkaille pikkuporvareille ylihintaista paskaa ja jengi maksaa kiltisti (ja vielä aika usein se kuuluisa pappa betalar).


    • peräpää_koetuksella

      Olikohan nyt mielessä vähän erilainen "peräänajo"? ;)

      • Tolvanen_

        mhh...mitä tarkoitat? Noh...kyllähän mie sen tiiän :)


    • miem

      ei sulla sit vanha vani ollutkaan vai oliko jo nimi chvy kemppi

    • leluautoja

      Tosiaan nämä nykyautojen turvallisuuden tukijat ja puolustajat ovat vähän 2 piippuisessa tilanteessa ja propagandankin uhreja jos uskovat kaiken mitä mainoksissa,osin parannetuin omin testituloksin ja "ei ihan vakioautoin" hyvin suunnitellut törmäystestit antavat olettaa ja tuohon kun valtavat rahat joita voi vähän jaella "sopiviin" osoitteisiin...tyyliin kuin rengastesteissä tehdään ja kiinnikkin jääty testituotteen ollessa tyystin erilainen kuin kauppatuotteen.
      Jos ihmisten mielestä "turvallisuus"perustuu kokoonpainuviin rakenteisiin=muovia,heppoisia korirakenteita,kevytmetalleja,kosmeettisin puskurein ja turva on ilmatäytteisissä pusseissa joita ympäri autoa niin hakoteillä ollaan.
      Tuohan on autotehtaille halvempaa kun raaka-aineista voi huoletta säästää polttoainetalouden(painon)nimissä ja jo pikkukolarissa puoli keulaa/perää painuu metri sisään,puskureista saati nyt muista kuin hyvin tarkoin määrätyistä kohdista ei saa tunkata(hajoaa koko hieno muovikauden turva-auto).
      Toki se turvaakin antaa juuri tuon törmäysenergiaa syövän rakenteen ansiosta kun luhistuu kuin korttitalo mutta onko autosta tullut kertakäyttötuote?
      On,pienenkään kolarin jäljiltä siitä ei saa ja kannata enää yrittää tehdä autoa.
      Ne jotka niistä tekevät(ja myyvät)tietävät ettei niistä tule kuin päällisin puolin enää sellaita kuin tehtaalta tarkoitettiin...

      • soekle

        Jos turvallisempi nykykippo ei miellytä, voit ajaa vanhemmallakin, ei se ole keneltäkään pois. Ehkä et välitä muitten kyydissäsi olevien ihmisten turvallisuudesta tuon taivaallista.
        Minulla tärkein ja kallein lasti on se, kun omat muksut on kyydissä ja en tosiaan välitä pätkän vertaa siitä, mihin kuntoon oma kosla menee mahdollisen onnettomuuden kohdatessa, mikäli henkilövahingot saadaan minimoitua.
        Olenkin varmaan säälittävä propagandan uhri, onneksi TOSI automiehet tietää tämänkin jutun paremmin.


    • Turhakaasu

      Juu kyllä on huomattu ei niinkään kestävyyttä, mutta melusaastetta häiriöksi asti. Isomahaset keski-iän ylittäneet ukot mustine paitoineen ja partakarvoineen cruisailevat pitkin katuja kaaramarssilla kuin vasikat kesälaitumella.

      • Vitunurpot

        Mutta niinhän se juuri pitääkin olla.


      • Meluinho

        Pitääkö koko korttelin herätä, jonkun urpon aamu viideltä töihin lähtiessä ja viikon loppuisin urpon kotiutuessa pikkutunneilla metelöivällä koslalla.


      • dlr

        Sen tyypin maksamilla verovaroilla kustannetaan sinunkin elämisesi. Voit toki muuttaa maalle, siellä on hiljaisempaa.


    • Meluinho

      Mistä tiedät maksaako veroja, ja jos maksaa niin taitaa olla aika pieni kertymä valtion kassaan. Ole huoleti minun elämistäni ei koskaan ole kustannettu verovaroista, sen verran on tulokertymää ja varallisuutta. Tuskin äänenvaimennin maltaita maksaa, sillä nuo desipelit aiheuttaa kuulovammoja.

      • dlr

        Heti alkuun meni väärin, esim. sinun koulunkäyntisi on kustannettu verovaroin.
        Jokin ei nyt täsmää muutoinkaan. Sinulla on tulokertymää ja varallisuutta, mutta töissäkäyvän naapurin verokertymä on mielestäsi pieni, vaikka hän autoilee.
        Joko sinä olet varakas joka haluaa asua alemman sosiaaliluokan parissa tai sitten teidän keskiluokkaiselle alueellenne on luikerrellut suoranainen kärmes.
        Ja ole huoleti, ne pakoäänet on varmaan sallituissa rajoissa


      • Meluinho

        Tätä keskustelua ei kannata jatkaa, pidät oikutenasi häiriköidä vanhalla romiskolla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe