Soinista ei tule valtionvarainministeriä

Varma.Tieto

Se on seuraavassa hallituksessa aivan hirveä homma joten siksi sitä salkkua yritetään Soinille lykätä mutta hän on vanha kettu, ei mene kokoomuksen ja kepun ansaan. Soinista tulee ulkoministeri, Stubbista valtiovarainministeri. Stubb saa puolustaa eduskunnassa leikkauksia ja Kreikan kolmatta tukipakettia.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiSoiniMitenkäänJaksa

      Epäilen vahvasti Soinin ministerin postia, aivan noin yleisesti, että mahtaako hänestä mitään ministeriä tulla nytkään!? Soini joutuu nyt ikään kuin keinottelemaan kahden näkemyksen välillä ja olla olevinaan silti hyvin vakuuttava, jos hän nyt edes pystyy koskaan olemaan mitenkään vakuuttava! Siis hänen pitäisi näyttä suunnattoman innokkaalta hallitusneuvotteluissa, mutta silti hänen sieluaan kylmää, jos hänellä nyt yleensä on edes sielua, sillä Soini ei ihan oikeasti edes haluaisi ministeriksi! Kyllä hän itsekin tietää, ettei hän yksinkertaisesti jaksa hoitaa mitään ministerin postia! On mies - siis tarkoitan tätä Soinia - niin rapakunnossa, että ihan oikeasti hän ei jaksa!

      • EprsAnj

        Ihan samaa mieltä Soinin jaksamisesta olen ollut jo vuosia. Taitaa lähteä taaas käpykaartiin kovan mesomisen ja uhriutumisen jälkeen.

        Perussuomalaisten elämä Soinin jälkeen vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Nouseeko johtoon Niinistö alias Pikku-Timo vai joku muu?


    • Näin_se_vain_on

      Valtiovarainministeri on toiseksi tärkein ministerinsalkku heti pääministerin jälkeen. Se kuuluu toiseksi suurimmalla hallituspuolueelle ja nimenomaan sen puheenjohtajalle. Jos Soini ei sitä ota on hän populistinen pelkuri, pelkkä raukka josta ei ole valtiomieheksi. Ei ota salkkua siksi koska työ on vaativa ja siinä joutuu tekemään kovia päätöksiä. Silloin ei pidä lähteä ollenkaan politiikkaan mukaan jos kantti ei kestä.

      • huilu-ukko

        Kyllä politiikkaan voi hyvinkin lähteä mukaan, vaikka kantti kestäisikään ministerin postia. Soinihan on hyvä esimerkki tästä.

        Soinin tavoin politiikkaan voi lähteä toteuttamaan narsistista luonnettaan ja keräämään puolueen jäsenten ja MEIDÄN VERONMAKSAJIEN rahoja omaan säätiöön.

        Soini on toiminut näin, ja mittaamattoman tyhmän Suomen kansan viidennes on antanut tukensa Soinin röyhkeälle touhuilulle.


      • AivanTodellakinNäin
        huilu-ukko kirjoitti:

        Kyllä politiikkaan voi hyvinkin lähteä mukaan, vaikka kantti kestäisikään ministerin postia. Soinihan on hyvä esimerkki tästä.

        Soinin tavoin politiikkaan voi lähteä toteuttamaan narsistista luonnettaan ja keräämään puolueen jäsenten ja MEIDÄN VERONMAKSAJIEN rahoja omaan säätiöön.

        Soini on toiminut näin, ja mittaamattoman tyhmän Suomen kansan viidennes on antanut tukensa Soinin röyhkeälle touhuilulle.

        Aivan todellakin. Sitä paitsi Soini on populistina pärjännyt hyvin ja kartuttanut omaa varallisuuttaan suunnattomasti kaikkien näiden sadunkertojan lahjoihin uskovien annettua kaiken tukensa hänen pyrkimyksilleen.
        Soini omistaa puolueensa ja tekee sillä rahaa niin kauan kuin yksinkertainen kansanosa haluaa kuunnella hänen huuteluaan eduskunnassa. Mihinkään muuhun hänen kapasiteettinsa ei riitäkään!


      • pelkuri.soini

        soini pelkää vastuuta ja siksi välttelee rahaministerin salkkua. soinista tulisi hyvä kulttuuriministeri ja siinä pestissä olisi hyvä ajaa persujen ykköshanketta homopatsasta


      • Perus.kulttuuri
        pelkuri.soini kirjoitti:

        soini pelkää vastuuta ja siksi välttelee rahaministerin salkkua. soinista tulisi hyvä kulttuuriministeri ja siinä pestissä olisi hyvä ajaa persujen ykköshanketta homopatsasta

        Persujen kulttuurilinjausten mukaan patsaan on oltava ehdottomasti näköispatsas eikä postmoderni tekotaiteellinen kokeilu. Tepi ja Matias ovatkin jo ilmoittautuneet malleiksi, mutta saa nyt nähdä. He eivät suinkaan ole ainoat tehtävästä innostuneet.


      • TahattomanErektionPelko
        Perus.kulttuuri kirjoitti:

        Persujen kulttuurilinjausten mukaan patsaan on oltava ehdottomasti näköispatsas eikä postmoderni tekotaiteellinen kokeilu. Tepi ja Matias ovatkin jo ilmoittautuneet malleiksi, mutta saa nyt nähdä. He eivät suinkaan ole ainoat tehtävästä innostuneet.

        Epäilenpä aika vahvasti, tokkopa itse Tom of Finland olisi koskaan Tepiä hyväksynyt mallikseen. Tomin mallit olivat miehekkäitä ja machoja ja Tepihän on lähinnä villasukkia kuluttava tohvelisankari, joka tuskin olisi itsekään uskaltautunut Tomia tapaamaan! Tässä on juuri se kuuluisa tahattoman erektion pelko, joka vaivaa niin monia maaseudun syrjäisimpien kulmia miehenpuolia. Siksi he eivät juuri uskalla silmiin edes katsoa!


    • Asiantuntijalausunto

      Tottakai Timon on otettava valtiovarainministerinsalkun. Ellei hän sitä ottaisi niin Sipilä todennäköisesti heittäisi Persut opposiittioon. Jo pelkkä ajatus että hänestä tulisi ulkoministeri on täysin naurettava. Hänellä kun ei ole minkäänlaisia suhteita euroopan päättäjiin eikä yleensäkään ulkomaille. Kyllä Sipilä on tarpeeksi fikssu sen oivaltamaan. kamppaiju ulkoministerin salkusta tulee olemaan Stubbin ja Rehnin välillä, kummatkin koleneita EU kettuja. Timo kun pari vuotta yrittää sähliä valtionvarain ministerinä titää varmaa alamäkeä Persuille ja sitähän Kepu ja Kokoomus juuri haluaa. Toisaalta Timokin sen tietää ja voi olla että hän sen takia jollakin "hyvällä" verukkeella joko jättäytyy kokonaan hallituksesta tai jos sinne jää niin yrittää saada itselleen hyvin turvallisen salkun. Tapanahan on ollut että ellei muuhun kelpaa niin sitten työministeriksi.

      • kauhuskenaarioitaOn

        Toki meidän tulee lähteä jo ihan hallitusneuvotteluissa siitä, ettei hallitukseen voida nimittää ministeriksi miestä, jonka jokaisella Brysselin reissulla täytyy olla päivystämässä sekä lääkäriambulanssi että ambulanssilentokone mahdollista ministerin kotiin kuljetusta varten.
        Suurimpia kauhuskenaarioita on tietenkin, että ministeri saisi niin sanotun jytkyn juuri EUn huippukokouksessa ja sitten hänet jouduttaisiin siistimään koko maailman median edessä! Tällaista nöyryytystä me yritämme kaikin keinoin välttää.


    • Niin_no

      Mikä ettei. Eihän Soini tiedä työnteostakaan sen enempää, joten kai tuo työministerin pestikin hoituisi.

      • uskonjaluotan

        Miten niin ?

        Eräässä Tv-ohjelmassa Timo sanoi, muistaakseni näin: "Minulla on omakohtaisia kokemuksia työttömyydestä, olin lähes vuoden ilman työtä".


      • rr444

        Olipa kysymykset ja vastaukset samastä lähteestä kyllä tämän häirikkönarsistin elämä on tylsää vaikka kuinka keksii avata uusia niihin ei kukaan enää vastaa ja se on ihan oikein .


      • Iki_liikkuja7478

        Sinäkin vastasit. Hyvin toimii siis.


      • terveyskestää

        Soinista voi tulla puhemies, siinä hommassa jaetaan puheenvuoroja
        ja itse vaietaan, palkka on parempi kuin ministereillä.


      • finanssit_talteen

        Saako sen palkan suoraan lyhentämättömänä säätiön tilille ???


      • Iki_liikkuja7478 kirjoitti:

        Sinäkin vastasit. Hyvin toimii siis.

        Hehe.


    • Peruskansalainen

      Tottakai Soini ottaa ulkoministerin salkun. Hän on ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja ja entinen meppi. Pätevyyttä riittää.

      Stubb on liian kiireinen ulkoministeriksi. Hänellä on pahan tappion kärsinyt puolue johdettavana.

      • EprsAnj

        On olemassa kymmeniä politiikan tekijöitä, joilla on enemmän pätevyyttä ulkoministeriksi.
        Soinin valinta tehtävään olisi suuri vahinko Suomelle.


    • KUINKAHANON

      Onko nyt niin, että persuilla ei ole yhtään ministeritasolle sopivaa poliitikkoa. Kaikki on leimattu rasistiseksi, sekä mediassa esiintyneitä alkoholisteja. Peilatessa edellisten hallitusten ministereihin, joudutaanko häpeämään?

    • MeEmmeVoiVieläTietää

      Aivan todellakin, mehän emme voi vielä mitenkään edes tietää, millainen tulee olemaan uuden hallituksen kokoonpano. Jatkuvatko hallitusneuvottelut loppuun asti Keskustan, Kokoomuksen ja Perussuomalaisen puolueen kanssa vai joutuuko Sipilä toteamaan, etteivät neuvottelut tuota tulosta ja neuvotteluun on otettava jokin uusi puolue tai uusia puolueita itsensä kynnyskysymyksillä hallituksesta ulos rajanneen puolueen tilalle!

    • huuttooikeus

      Aloittajalle: Vai ei tule, katsotaampa mitä ja missä huutelet ensiviikolla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      196
      3776
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      61
      1428
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      46
      1187
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      51
      1015
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      100
      994
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      62
      960
    7. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      69
      903
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      67
      885
    9. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      83
      842
    10. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      837
    Aihe