Tapailu/seurustelu

Ymmällään

Kertoisiko joku, mikä ero on tapailulla ja seurustelulla? Olin pitkään suhteessa jossa mielestäni kaikki oli hyvin. Näimme viikottain useampaan kertaan. Keskustelimme ja istuimme iltaa. Suunnittelimme matkoja ja muuta kivaa yhdessäoloa. Makuuhuoneessa sujui, pitkään ja useasti. Joka ilta viesti, hyvää yötä kulta jne. Kun hän sitten yhtenä kauniina päivänä sanoi, että tämä oli tässä. Ja kertoi, etteihän me seurusteltu. Niin asia jäi mietityttämään. Hänellä oli jo uusi nainen odottamassa ja/tai varmaan jo ennenkuin lopetimme. Ajattelevatko miehet ja naiset erilailla, vai ajattelinko minä vain?

6

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikävästiToimittu

      Ei miehet ja naiset ajattele eri tavalla. Tuo mies ajatteli.

      Minunkin suhteeni alkoi häilyväisesti. Se oli stressaavaa, ja mietin että teinitkin osaa nämä hommat meitä paremmin.... Miten teinit sen tekevät - ja lopulta kysyin n.9kk säätämisen jälkeen mieheltä, että "aletaanko olee". Vastaus oli alkuun kieltävä! Kesti viikon ja sitten hän ilmoitti, ettei mitään halua niin paljon kuin seurustelua kanssani. Sitten jatkettiin häilyväistä suhdettamme - mutta ainakin oli sopimus.

      Mutta tottakai te mielestäni seurustelitte, kuten seurustelimme mekin ennen tuota kysymystä. Vakiintunut seksisuhde on seurustelua, *ellei* muuta sovita.

      • hgdhgdhd

        Väärin päin. Ei ilman sopimusta oleteta että seurustellaan, vaan seurustelu alkaa kun kumpikin on ilmaissut tahtonsa siihen. Harmillista, jos tällaiseen oletteluun hukkaa pitkänkin ajan.


    • fjlaöaflödfsaljk

      Ikävä kyllä tämä keskustelu pitää tosiaan käydä. Ennen oli itsestään selvää, että moinen on seurustelua, tänäpäivänä ei mistään voi olla varma jos ei suoraan ole sovittu ja asioita puhuttu. Ja yllättävän moni jättää tuon keskustelun käymättä ja haaskaa kenties kuukausia-vuosia jonkun kanssa jolle homma olikin vain leikkiä ja paremman odottelua..

    • 879787878879

      Ei johdu siitä että on mies/nainen vaan kyllä tuota tulee vastaan ihan molemmilta sukupuolilta nykyään. Parisuhteiden ja varsinkin seurustelun rajat ja merkitys ovat alkaneet laajeta, varsinkin joillakin ihmisillä eikä se ole enää yhtään varmaan että suhteen molemmat osapuolet ajattelevat suhteesta samoin. Se mikä toiselle on normaalia seurustelua ja parisuhdetta voikin toiselle olla vain muutaman kuukauden "juttu" jonka jälkeen on taas aika palata johonkin vanhaan ihmiseen tai käyttäytymiseen.

    • puhukaa-asiat-selviksi

      Seurusteluksi muuttuu silloin kun sovitte siitä yhdessä ja mielellään vielä rajaatte mitä siihen kuuluu ja mitä ei kuulu, esim.muiden tapailu?
      Kerron esimerkin mitä tapahtui minun elämässäni kun toinen oletti muuta kun toinen.
      Sovimme miehen kanssa jota tapailin että tekisimme yhteisen lapsen. Niin sitten tulin samantien raskaaksi. Viikon päästä mies tuli tavaroidensa kanssa oveni taakse, oli siis muuttamassa luokseni vaikkei sanaakaan tälläisesttä oltu vaihdettu. Eihän se minulle käynyt. Olimme vain sopineet yhteisestä lapsesta, mies oli olettanut siihen kuuluvaksi koko paketin, avioliittoa myöden. Koskaan en enää nähnyt koko miestä eikä hän ole nähnyt lastaan.

    • fsdsfdfsdsdf

      Vähän on surulliset tänä päivänä nämä kuviot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      281
      19199
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3612
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1308
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1069
    Aihe