Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tapailu/seurustelu

Ymmällään

Kertoisiko joku, mikä ero on tapailulla ja seurustelulla? Olin pitkään suhteessa jossa mielestäni kaikki oli hyvin. Näimme viikottain useampaan kertaan. Keskustelimme ja istuimme iltaa. Suunnittelimme matkoja ja muuta kivaa yhdessäoloa. Makuuhuoneessa sujui, pitkään ja useasti. Joka ilta viesti, hyvää yötä kulta jne. Kun hän sitten yhtenä kauniina päivänä sanoi, että tämä oli tässä. Ja kertoi, etteihän me seurusteltu. Niin asia jäi mietityttämään. Hänellä oli jo uusi nainen odottamassa ja/tai varmaan jo ennenkuin lopetimme. Ajattelevatko miehet ja naiset erilailla, vai ajattelinko minä vain?

6

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikävästiToimittu

      Ei miehet ja naiset ajattele eri tavalla. Tuo mies ajatteli.

      Minunkin suhteeni alkoi häilyväisesti. Se oli stressaavaa, ja mietin että teinitkin osaa nämä hommat meitä paremmin.... Miten teinit sen tekevät - ja lopulta kysyin n.9kk säätämisen jälkeen mieheltä, että "aletaanko olee". Vastaus oli alkuun kieltävä! Kesti viikon ja sitten hän ilmoitti, ettei mitään halua niin paljon kuin seurustelua kanssani. Sitten jatkettiin häilyväistä suhdettamme - mutta ainakin oli sopimus.

      Mutta tottakai te mielestäni seurustelitte, kuten seurustelimme mekin ennen tuota kysymystä. Vakiintunut seksisuhde on seurustelua, *ellei* muuta sovita.

      • hgdhgdhd

        Väärin päin. Ei ilman sopimusta oleteta että seurustellaan, vaan seurustelu alkaa kun kumpikin on ilmaissut tahtonsa siihen. Harmillista, jos tällaiseen oletteluun hukkaa pitkänkin ajan.


    • fjlaöaflödfsaljk

      Ikävä kyllä tämä keskustelu pitää tosiaan käydä. Ennen oli itsestään selvää, että moinen on seurustelua, tänäpäivänä ei mistään voi olla varma jos ei suoraan ole sovittu ja asioita puhuttu. Ja yllättävän moni jättää tuon keskustelun käymättä ja haaskaa kenties kuukausia-vuosia jonkun kanssa jolle homma olikin vain leikkiä ja paremman odottelua..

    • 879787878879

      Ei johdu siitä että on mies/nainen vaan kyllä tuota tulee vastaan ihan molemmilta sukupuolilta nykyään. Parisuhteiden ja varsinkin seurustelun rajat ja merkitys ovat alkaneet laajeta, varsinkin joillakin ihmisillä eikä se ole enää yhtään varmaan että suhteen molemmat osapuolet ajattelevat suhteesta samoin. Se mikä toiselle on normaalia seurustelua ja parisuhdetta voikin toiselle olla vain muutaman kuukauden "juttu" jonka jälkeen on taas aika palata johonkin vanhaan ihmiseen tai käyttäytymiseen.

    • puhukaa-asiat-selviksi

      Seurusteluksi muuttuu silloin kun sovitte siitä yhdessä ja mielellään vielä rajaatte mitä siihen kuuluu ja mitä ei kuulu, esim.muiden tapailu?
      Kerron esimerkin mitä tapahtui minun elämässäni kun toinen oletti muuta kun toinen.
      Sovimme miehen kanssa jota tapailin että tekisimme yhteisen lapsen. Niin sitten tulin samantien raskaaksi. Viikon päästä mies tuli tavaroidensa kanssa oveni taakse, oli siis muuttamassa luokseni vaikkei sanaakaan tälläisesttä oltu vaihdettu. Eihän se minulle käynyt. Olimme vain sopineet yhteisestä lapsesta, mies oli olettanut siihen kuuluvaksi koko paketin, avioliittoa myöden. Koskaan en enää nähnyt koko miestä eikä hän ole nähnyt lastaan.

    • fsdsfdfsdsdf

      Vähän on surulliset tänä päivänä nämä kuviot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe