Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Exäni viestittelee joka päivä, nyt tulikin täystyr

hnfgjykkmukuk

Olimme suhteessa puolisen vuotta miehen kanssa. Erosimme aloitteestani, tuntui, että on liikaa työpaineita ja muutenkin, en vaan saanut miestä puhumaan -ei kuulema juuri koskaan avaudu mistään.

Kävi sellainen, että erottuamme huomasin olevani raskaana ja sain keskenmenon, joten yhdessä sitä sitten pähkäilimme -ei tarvinnut "onneksi" päättää jatkosta.. Mies oli tukenani koko ajan kaikin puolin ja lähennyimme. Aloin miettiä, että hän on oikeasti hyvä mies. Puhuimmekin asiasta; että tuo kokemus lähensi meitä.

Siitä lähtien chattasimme päivittäin. Miehen aloitteesta aina. Tunteja päivässä. Kerran menimme sänkyynkin, minun aloitteestani. Viestittely jatkui. Joka ikinen päivä. Nyt kun viimeksi laitoin viestin, että voisin tulla käymään, ja sovimmekin siitä, h-hetkellä mies oli kamalassa kankkusessa ja ehdotti, että tapaaminen siirretään. Kun suutuin tuosta, tulikin viesti, että hän ei halua suhdetta eikä friends with benefits -tyylinen juttu johda kuin hautaan.

Jäin aivan pihalla miettimään, että mikä tässä on humpan juoni. Olen ollut hänelle hyvin suora ja osoittanut mielenkiintoani varovasti, kuukausikaupalla, koska hän on varovainen ja omatkin tuntemukseni olivat epämääräiset. Lähennyimme, ja nyt tämä. Mies on maailman ystävällisin ja kunnollisin, joten miksi hän sitten koko ajan on viestitellyt ja kutsunut ulos, jos en kiinnostakaan? Ja ei, en ole tuuliviiri; erommekin oli hieman kiikun kaakun, se vain tuli, ilman draamaa, ja mieskään ei tuntenut oloaan jätetyksi.

Mitä ihmettä? Voiko joku mies muka haluta vain olla ystävä -ei seksiä exän kanssa, ei mitään, mutta silti koko ajan "ihollani"?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enemmän

      Ei kun hän haluaa

    • gjjgkj

      Kiukuttelee krapulamasiksissa. Taitaa tykätä aika paljon.

    • Jssuf

      Mies pelaa, jätithän hänet (?) tai ainakin olit epävarma. Nyt on kännissä löytänyt jonkun hoidon ja hetken hehkuttaa itsetuntoaan. Ei KUKAAN mies kirjoittele huvikseen exälle viikkokausia. Pidä pää kylmänä nyt....

    • VeikkailenVaan

      Ehkä mies ajatteli että on viimeinkin aika mennä eteenpäin elämässä, eikä vain hengailla exän kanssa? Helpompihan miehen on panostaa uuteen suhteeseen, kun kuoppaa lopullisesti edellisen.

      • eikäooo

        Kyl tää viel onnistuu.


    • huraa-huuto

      Mulla oli samanlainen keissi. Mies olisi jatkanut yhteydenpitoa ikuisuuksiin, mutta mitään ei alkanut tapahtua. Kun sitten kovistelin ja sanoin, että game over, mies oli myös ihan, että täh -mistäs sä nyt flippaat: minä nyt huvikseni kirjoittelin sulle.
      En ihan ole kartalla nyt enkä voi siis antaa vastaustakaan sulle, koska kirjoittelu aktiivisesti viestii että mies on kiinnostunut, ja odottaa aloitetta toiselta osapuolelta ns. passiivisen typerää leikkien, mutta sitten tuo tyrmääminen vesittää sen teorian täysin. Olisko tosiaan humalapäissään löytänyt jonkun sitten ja nyt on hyvä sitten olla, ett aijaa, oletitko että olen edelleen kiinnostunut...???

      • outojatyyppejä

        Samanlainen kokemus, kirjekaveri nettideitistä. Tavattiin kerran, ollaan kirjoiteltu pari kk. Ei mitään puhetta mistään muusta, siis sellaisesta mitä deiteistä etsin eli parisuhdetta tai jotain kevyempää. Kai se kirjoittelu on sitten harrastus joillekin? Minun muita treffailujani se haittasi hetken, kun luulin että tuosta voisi jotain kehittyä.


    • Aloitusviestin_nainen

      Ap tässä.

      Niin, en enää ymmärrä mistään mitään. Kun mies siis ilmoitti, ettei halua minusta mitään, vastasin hänelle, aivan avoimesti, että minä olin hämmentynyt hänen aktiivisuudestaan ja ystävällisyydestään ja ehkä käsitin, että jonkilaista välittämistä siinä oli. Korostin, että en halua itse sen kummempaa ehkä, kunhan katsoin rauhassa mihin tilanne johtaisi jne. Kerroin, etten enää aio vaivata miestä murheillani ja etsin tunnepuolen vastinetta muualta ym. mutta että mielelläni olen hänen ystävänsä edelleen ja olen yhteyksissä.

      Nyt mies ei enää laita minkäänlaista viestiä. En todellakaan enää ymmärrä. Lienee hänellä sitten on uusi nainen. Se siitä 'kaveruudesta' :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe