Lähetekääs sokkotreffeille museoon

josvaikkaonnistais

30

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • museoistatykkäävä

      Loistava idea. Harmi kun en asu lähellekkään paikkakuntaa.

    • Enmene

      Siellä on varmasti rumia naisia!

    • atännä

      Toihan olis ollut hyvä, mutta tuli vähän äkkiä :)

    • ätmel

      Noi on näköjään järkeistänyt tota. Näyttelyitä on rajattu, ettei niihin pääsisi piiloutumaan ja noi organisoidut speed dating -jutut ovat jaoteltu ikäryhmittäin. Tuli vaan turhan myöhään taas tämäkin tieto.

      • positiivisestiyllättynyt

        Hei ätmel!

        Et taidakaan olla niin juntti kuin useimmat miehet täällä, kun museotreffit kiinnostavat.


      • ätmel

        No, kaipa tuolla voi käydä taas pyörähtämässä. Kerron sitten myöhemmin, miksi se oli vikatikki.


    • "Luolamiestreffit on museoversio speed datingista!
      Pikatreffeille luolamiesten tapaan mahtuu 20 osallistujaa kerralla."

      Luolamiehille.... 8-0

      Jeps, eikä tuonne tulisi muutenkaan lähdettyä, kun ei hesassa asu....

    • kokeiltuon

      Olen kiltin ja kunnollisen näköinen mies ja aina erillaisissa sinkkutapaamisessa minut yrittää iskeö joku yh-mamma jolla on noin 3 lasta kotona odottamassa.

    • asfaehg

      Käykää nyt joku täältä kattomassa millaista väkeä sinne tulee.

    • HarmituksenHarmitus

      Olisipa tieto tullut aiemmin. En olisi lähtenyt sokkotreffeille vaan etsimään häntä, elämäni kalleinta jalokiveä. Epäilen hänen olevan siellä, jos hänellä vain on ylimääräistä aikaa.

    • hcätmi

      Hyvä idea. En kuitenkaan kehtaa lähteä kun olen hc ätmi.

    • ätmel

      Sain kaksi puhelinnumeroa. Kyllä nyt vituttaa.

      • atännä

        Naisten numeroita vai jotain mainoksia?

        Miksi vituttaa? :)


      • ätmel

        Naisia olivat. Teatteri vituttaa.


      • ätmel kirjoitti:

        Naisia olivat. Teatteri vituttaa.

        "Teatteri vituttaa."

        Mikä teatteri....siis jokin tyhmä "pelailu" taas?


      • ätmel

        Se teatteri, jossa alemman tason mies esittää keskitason miestä.


      • ätmel kirjoitti:

        Se teatteri, jossa alemman tason mies esittää keskitason miestä.

        No ehkä sä et olekaan niin alemman tason mies, vaan rehdisti ktm. Ota nyt kaikki irti tilanteesta :D


      • Ex--PUA
        pimppaloora kirjoitti:

        No ehkä sä et olekaan niin alemman tason mies, vaan rehdisti ktm. Ota nyt kaikki irti tilanteesta :D

        Niin minäkin sanoisin. Ehkä se onkin esittänyt koko tämän ajan ätmiä?


      • atännä
        pimppaloora kirjoitti:

        No ehkä sä et olekaan niin alemman tason mies, vaan rehdisti ktm. Ota nyt kaikki irti tilanteesta :D

        Minäkin vähän epäilen KTM:ksi. Käy museoissa ja saa naisilta yhteydenottopyyntöjä, ei tosiaan huonompi tilanne ;)


    • Harmistunut90

      Harmi kun vasta nyt tuon huomasin, olisin voinut mennä käymään ihan hyvin kun lähellä asun ja sinkkuna olen.

      Eivät tainneet tätä oikein missään mainostaan sen kummemmin? En ainakaan itse nähnyt mitään mainoksia missään vaikka useampaakin sinkku aiheista sivua seurailen.

    • kiltgdfi

      Millasia ne muijat oli siellä? Yli-ikäisiä ja rumia arvaan minä.

    • Turhaa_touhua

      Tuollaiseen ei mene muita kuin yli-ikäisiä ja -painoisia tanttoja ja homoja miehiä.

    • taasnähtiinenkelpaa

      Vanhoja naisia oli vähemmän kuin viimeksi. Miehiä oli enemmän kuin viimeksi. Naiset valittivat silti miespulaa. Kaiken ikäisiä ja näköisiä oli, ei mitenkään lihaviin tai rumiin painottunutta.

      Naiset linnoittautuivat naisporukoihin, joihin oli vaikea tunkea tekemään tuttavuutta. Helposti lähestyttäviä eli yksittäisiä naisia ei juuri ollut. Moni mies oli yksikseen ja turhautuneen näköinen.

      Pelimiehet olivat koko ajan naisten seurassa, usein useammankin, ja näyttivät vaihtavan yhteystietoja.

      Speed datingissa kerrallaan 10 miestä 10 naista, yhteystiedot jokaiselta 5:lle. Itse en saanut yhtään, eli jokainen nainen rankkasi minut miesten huonompaan puolikkaaseen. Ei kovin mieltä ylentävää.

      • ätmel

        Noin se meni. Kontaktia ei juuri syntynyt muuta kuin silloin, kun naiset nielivät ylpeytensä ja lähestyivät itse.


      • sekin_nyt_koettu

        Et ollut ainoa kuka haki tyhjän kuoren tuolta. Mikä on vähän hämmentävää koska omasta mielestäni meni paremmin kuin uskalsin odottaa.

        Kaiken kaikkiaan speed date ei vaikuta kovin toimivalle formaatille. Lyhyessä ajassa ei pysty muodostamaan oikein mitään kuvaa toisesta. Yleensäkin tiedonvaihto jäi aika yksisuuntaiseksi sen mukaan kumpi sattui kysymään ensimmäsenä jotain vähänkään älykkäämpää. Vastakysymystä kun ei ehdi tekemään.

        Museo itsessään ei ainakaan minulle ollut yhtään sen luontevampi paikka lähestyä ihmisiä kuin mikään muukaan.


      • asdffdsfsdsdfdsf

        Huomasitteko muuten, että useimmilla naisilla oli lomake lähes tyhjä? Tuskin siis valitsivat viittä miestä, hyvä jos edes 1 tai 2. En tietenkään kytännyt sen tarkemmin, mitä merkintöjä siellä oli tai kenen kohdalla, mutta oletettavasti kiinnostavista olisi ollut ylipäänsä jotain paperilla.


    • Aapo2

      Tulipa käytyä paikalla kun edellistä kertaa niin hehkutettiin. Yllättäen alkanut kaatosade viivästytti lähtöä, joten ilmestyin paikalle puoli kahdeksan maissa. Museon ulkopuolella oli autiota, ei tietoakaan mistään jonoista. Ulos tuli pari naista, joilta kysyin tunnelmia. Kuulemma naisia paljon, miehiä vähemmän, minun kannattaisi ehdottomasti osallistua.

      Siispä sisään. Lipunmyyntiaulassa oli baari, jossa keskustelevia pareja, naisryhmiä ja yksinäisiä ujon näköisiä miehiä. Yleisesti ihan ok näköistä väkeä puolin ja toisin. Speeddatingiin olivat paikat loppuneet, mutta saleissa olisi keskustelua ja tutustumista aktivoivaa toimintaa.

      Kävin kiertelemässä saleissa. Ihmisiä harvakseltaan, mitään viipyviä katseita tai kiinnostuksen osoituksia ei naisilta ilmennyt. Tällä naamalla ei suhteellisen selviltä naisilta niitä muutenkaan saa, joten ei mitään uutta. Aktiivitoiminnoista viuhkan käytön selostamisen kuuntelu ei minusta mitenkään edistänyt tutustumista eikä totta puhuen itse aihekaan kiinnostanut. Eri esineiden keskinäinen hintajärjestys 1700-luvulla herätti jo keskustelua, mutta vain miesten kesken. Pari paikalle samaan aikaan osunutta naista olivat etupäässä kuuntelupuolella.

      Takaisin baariin, jossa keskustelin parin eri naisen kanssa. Ne menivät jotenkuten mutta keskinäistä mielenkiintoa ei löytynyt kummaltakaan puolelta. Pian huomasin, että läsnä olevat naiset olivat jo kaikki pariutuneet ja tämän lisäksi paikalla oli vielä muutama tilannetta tarkkaileva yksinäinen mies. Päättelin, että tämä oli tässä ja poistuin paikalta puoli yhdeksältä.

      Yhteenvetona tilaisuus ei eronnut normibaarista kuin hiljaisemman äänenvoimakkuuden puolesta. Pareja syntyi pikaisen havainnon perusteella suulaiden ulospäin suuntautuneiden miesten ja nuorien/nuorehkojen nättien naisten kesken. Muut, parempaa onnea seuraavalla kerralla.

      Koko tilaisuudesta jäi vähän halju tunnelma. Voi olla, että tulin liian myöhään. En varsinaisesti odottanut mitään, mutta en ainakaan tavanomaista baarioleilua lasi kädessä.

    • tapahtuman.missanut

      Tämä ois ollu kyllä kiinnostava tapahtuma nähdä... Ois nähnyt muitakin palstalaisia vaikkei ehkä ois tunnistanutkaan sieltä ihmismassasta(?) ketkä niitä on.

      Valitettavasti - tai onneksi - tilanteeni on juuri nyt sellainen, ettei voi oikein tuollaisiin sinkkujuttuihin mennä. Silti... Olisihan se kiinnostanut nähdä. Jos ei muussa mielessä, niin oman tason mittauttamisessa. ;)

      • rewrerqweertew

        Miesten tasoerot näkyivät hyvin selvästi: osa hääri jatkuvasti naisten parissa, osa jäi yksin. Naisten kohdalla jako ei ollu niin selvä, koska he näyttivät viihtyvän parhaiten keskenään eli toisten naisten kanssa ja miesseuran puute ei siis kielinyt alhaisesta tasosta.

        Olisi mielenkiintoista tietää, millaisia määriä yhteystietoja naiset saivat pikadeitissä. Itse kun laitoin omiani kuoriin, niissä oli paljon lappuja.


    • 490094309040

      Sain yhden puhelinnumeron naiselta, mutta hän ei vastannut mitään lauantaina lähettämääni viestiin, pitää varmaan huomenna kokeilla uudestaan että josko vastaisi, mutta vähän epäilen...

      Ihan kiva tapahtuma oli, enemmän tälläisiä vain. Enemmän miehiä kuin viime museo tapahtumassa jos ainakin minun mielestäni naisten keski-ikä oli hieman alhaisempi kuin viime kerralla. Mikä on vain hyvä asia näin 25v sinkkumiehen näkökulmasta.

      Speed datingiin en mahtunut enää mukaan, olisi ilmeisesti pitänyt tulla heti tapahtuman alettua eikä vähän myöhässä. Myös parille miespuoliselle kaverille olisi ollut tilausta tässä paikassa, sillä naisia oli vaikea lähestyä luontevasti. Olivat lähinnä omiassa kaveriporukoissaan, eikä niihin oikein näin yksinäisenä miehenä uskalla mennä väliin hyppimään vaikka näkyi se kyllä joiltakin sosiaalisesti rohkeammilta miehiltä onnistuvan. He tosin olivat kaikki minua komeampia miehiä joten vastaanotto naisten puolelta oli myös sen mukaista.

      Yhden naisen kanssa sain kuitenkin juteltua pidempään ja museossa kierreltyä. En tiedä oliko hän sitten minusta kiinnostunut muutenkin kuin vain juttuseuran vuoksi. Tulimme kyllä todella hyvin juttuun ja nainen osasi itsekin puhua eikä ollut mikään hiljainen tapaus. Antoi numeron kun sitä kysyin ilman mitään empimisiä, mutta teki sen ehkä vain kohteliaisuudesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      251
      2330
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1569
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      134
      1343
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe