Mistähän löytäis K-kupin rintaliivit?

Trintti

Sapettaa. Aikasemmin nätisti löytynyt edes yhdet 70J rintaliivit Changen liikkeestä (hyvän malliset), mutta kun kokeilin päälle suoraan hyllystä niin sanoi myyjäkin että emme pysty ikävä kyllä auttamaan, kun koot loppu. Pursus siis aivan huolella joka suunasta ylitte. Vuoden aikana jotenkin venynyt noi mun vanhat 70J, pursuaa kyllä mutta pinkeemmällä topilla pystyy jotenki siedettävästi pitään ne kurissa. En siis ole varma riittäisikö se K-kuppikaan, mutta mallit ja merkit vaihtelee.. Rinnakkaiskokoja on turha kokeilla, koska ympärysmitta 75kin vie liikaa tukea pois. Muutenkin niskaongelmia, niin ei haluais kaikkee painoo hartioille "roikkuun".

Onko jossain Pirkanmaa-Satakunta-Pääkaupunkiseutu-Eteläpohjanmaa alueilla liikkeitä josta löytyisi, tai sitten ihan nettikauppaa missä olis K-kuppia tai vähän ylöspäinkin? Luottokorttia en ole hankkinut, niin ei onnistu tilaaminen ulkomailtakaan.. Tosin alkaa niin kyrsiin, että jos ulkomailta vois tilata niin hankin sen luottokortin.

5

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sovita

      Kokeile jonkun toisen myymälän muunmerkkisiä rintaliivejä. Muistelen että Changen kuppikoot ovat muita merkkejä pienempiä. Eri valmistajilla on hieman erilaiset mitoitukset, joten kannattaa sovitella.

      • Trintti

        Muita merkkejä pienempiä? :o Sittehän tässä ongelma jo onkin jos Changen liivit on "keskivertoja pienempiä"

        Kai se on pakko käydä sovittelemassa, vaikka oon nyt jo ajanu suuntaan ja toiseen 100km että niitä liivejä voi kokeilla. Lähes aina ollu pettymys :/
        Yöllä tosin tilasin lumingerien sivuilta parit K-kuppia olevat, leikkaukset on vähä erilaiset kun noissa changen, mutta pakko se on kokeilla vaikka aikasemmin sieltä ei sopivaa mallia oo löytynyt.
        Mutta etsintä siis jatkukoon jos ne lumingerien ei sovellu!


    • Madde--

      No oletan että Changen liivikoko 70J tai H on kupiltaan hiemaan pienempi muissa merkeissä. Kun et laittanut mittoja senteissä on vaikea arvioida.

      Jos menet kunnon rintaliiviliikkeeseen, heillä on usein merkkiä Primadonna ja Twist. Luulisin että ainakin koossa 70I. Sulle voisi myös käydä 75I. Jos laitat koossa 75 ympäryksen tiukimmalle hakaselle, se on vain 1 cm leveämpi kuin koko 70 väljimmässä hakasessaan, joten Primadonnan napakassa liivissä vaikutelma voisi olla aika sama kuin Changen joustavammassa koossa 70.

      Helsingissä Sokos ja Marks & Spencer, Funky Lady (Fredrikinkatu). Tampereella Amelie, Itsenäisyydenkatu 15, sekä liiviliike Sirpa, ja Fiina, en tunne itse, mutta mainittu aikaisemmin täällä keskustelussa.

      Netistä löytyisi enemmän valikoimaa, Suomessa esim. Lumingerie, Sinikaarre. Englannissa on parhaat nettikaupat esim. Bravissimo ja Brastop (muista selvittää oikea eurokokosi ja sen muutat sitten brittikokoon, Changen koot poikeeavat muista, joten siitä ei ole apua).

      • Trintti

        Parisen vuotta sitten, kun Changen rintaliivien mukaan oikea kokoni oli 70G, kokeilin tilata samaa kokoa Lumingerien nettikaupasta. Kun kokeilin niitä Lumingerien liivejä päälleni, oli selvästi kupin osalta liian pienet. Soitin asiakaspalveluun ja vaihdettiin H-kuppiin, mutta sekin oli liian pieni. Rintaliivejä oli muistaakseni kolmet, mutta voi olla että kaikki olivat väärän mallisia mulle.

        Mulle on kerrottu rintaliiviliikkeessä, että kun ajan saatossa liivi löystyy, saa hakasväleillä "kiristettyä" liivin taas napakammaksi. Vaikka onkin opetettu, että pitäisi sovittaa "löysemmillä" hakasilla, ymmärrän silti pointtisi ja vois olla ihan kokeilun arvonen juttu :)

        Kahdesta suomalaisesta nettiliikkeestä tilasin mittataulukon avulla, löytyi yhteensä kolmet sellaiset liivit, jotka malliltaan/leikkauksiltaan näyttivät sopivilta.
        Mutta, postia odotellessa! :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2632
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      341
      2480
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2150
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      62
      1835
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1724
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1503
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1487
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe