Vinkkejä laihdutukseen?

Kyseleväkameli

Minä haluaisin päästä kesäkuntoon NOPEASTI, sillä kesä on jo ovella ja bikini kelit alkavat.Mutta enhän minä mitään bikiinejä voi päälleni pukeakun vatsa pullottaa!!Kertokaa vinkkejä laihdutukseen, mieluiten nopeasti tehoavia. En ole laihduttamassa kymmentä kiloa, enkä myöskään yhtä, mutta n. 5 kiloa kun lähtisi niin riittäisi ;) Vinkkejä haipakkaan jookos!:3

21

3099

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanniveee

      Laihduttamiseen on varmasti sata ja yksi eri vinkkiä. Moni niistä varmasti toimiikin. Omasta mielestä keskeisimmässä osassa on se mitä pistää suuhunsa. Terveellisellä ruokaa kun syö oikean määrän on laihtuu pikkuhiljaa tasaisesti. Jos haluat nopeita tuloksia kannattaa tutustua johonkin puhdistuskuureihin tai muihin laihdutuskeinoihin. Täällä http://www.laihdutus.info/laihdutusvinkit/ Oli aika mukavasti erilaisia laihdutusvinkkejä ja kokemuksia niistä. Kannattaa tutustua ja jakaa omiakin kokemuksia niin saa muut sitten paremmin tietoa.

      • Kiitos! Käynkin kurkkaamassa tuon sivun ;)


    • TimmiMimmi

      Otin treeni ja ravintopaketin The Lookin kautta kun näin nettisivuilta, että sellaisiakin tekevät. Multa on nyt lähtenyt kolmisen viikon aikana 4 kg painoa ja oon ollut tyytyväinen.

    • Kiloklubilainen

      Kiloklubi! (kiloklubi.fi) Syöt niinkun siinä suositellaan, merkkaat kaikki syömiset ja muuntelet niitä niin, että saat kaikki pallurat vihreiksi ja kalorit sopiviksi. Nesteet lähtee ainakin nopeasti ja jos pidempään jatkaa oppii omatoimisesti pohtimaan syömisiä. Lyhyellä käytöllä aiheuttaa usein jojoilua.

    • viren

      itse suosin vanhaa kunnon viikon pirikuuria.
      1 ketola päivässä viikon ajan ja tamppaa ahkerasti, venuessa soi hyvää trenimusiikkia. 10 kg pois viikossa ei tee edes tiukkaa

      • Tietämätönnnn

        Suomennakko vähän tätä onko tää dieetti?


      • Mikä ketola? En aivan ymmärtänyt.


    • ketosla

      Ketogeeninen dieetti täysin toteutettuna on tehokas ja nopea.
      Ei grammaakaan hiilareita!!!! Ei hedelmiä eikä missään tapauksessa tomaattia eikä juureksia. Ei normaalia sokerisuolattua silliä. Ei kastikkeita eikä gratinoituja paistoksia.
      Vain kalaa, lihaa, kananmunia. Kaikessa on katsottava, ettei hiilareita ole yhtään.
      Vaakanäyttö tippui ensimmäisen viikon aikana 5kg josta suurin osa nestettä koska virtsata sai yhtenään.
      Suolen toiminnan vuoksi granulaattia ja paljon vettä hyytelön muodostumiseksi.
      Seurasin ketos prosessia väriliuskoilla.
      Kun liuskat värjääntyivät tumman ruskeiksi niin painoa lähti viikossa noin 1,5kg mutta mitään tippaakaan kuormittavampaa, esimerkiksi ruohon leikkuuta, ei jaksanut tehdä.
      Kossu kevyt colan kanssa löi täysin hervottomaksi.

      Pudotin 16kg josta tuli takaisin 2kg. Syömiseen oli totuteltava.

      Nousupyrkimyksen katkaisin kaverilta saamillani amfetamiini kapseleilla la pysyvällä muutoksella ruokavaliooni.

    • fitnesstyty

      Itse aloin jotenkin syömään sokerinhimoon ksylitolia. Ksylitolia meni ainakin 80 kpl per päivä. Ksylitolissa on laksatiivisia vaikutuksia ja piereminen tuo kaikki kaasut ulos. Laihduin kahdessa viikossa 7 kiloa! Tämä on erittäin nopeaa ja vaikka alkuun ksylitoliin tottuminen voi olla vaikeaa, se ei ole kuitenkaan koukuttavaa. Mieluusti vielä täysksylitolia niin siinä ei ole edes sokeria. Ksylitolimyrkytyshän tässä on vaarana, mutten ainakaan itse saanut sellaista. Ja ksylitolimyrkytyksessähän on oksentelua ja pieretystä. Eikä niistä liho! Oma painoni oli vähän ylipainossa (osin lihasten takia) mutta nykyään kehtaan kävellä kadulla vartalonmyötäisissä vaatteissa ja pitää rannalla bikineitä.

      • Kokeilin tuota, olen hajanaisesti syönyt vähän karkkia mutta olen yrittänyt syödä myös ksylitolia. Tähän mennessä olen laihtunut 1kg.


      • Anonyymi

        Mutta sehän on todella kallista syödä joku 80 palaa tyyliin purkkaa päivässä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta sehän on todella kallista syödä joku 80 palaa tyyliin purkkaa päivässä?

        Satujen kertominen on ilmaista.


    • Itisgonnadrop

      Millekään pinnauslinjalle ei kannata lähteä. Sellainen painonpudotus on jo lähtökohtaisesti tuomittu abyssiin. Syökää noin puolet siitä, mitä olette tottuneet "piilottamaan" aiemmin. Voitte syödä samoja ruokia kuin ennenkin, jos ne ovat kala-, liha-, ja vokkivihannespainotteisia. Leipää vain siivu tai kolme päivässä voin, juuston ja leikkeleiden kera. Pullaa, pastaa, hampurilaisia ym. junkkiruokaa ei ollenkaan. Sokeria vain pala päivässä kahvin painikkeeksi, ellet ota jotain muuta l. tässä ruokavaliossa siivun leipää. Salaattia saa syödä reilusti, ellei käytä myös jotain herkullista kastiketta ja feta juustoa. Suklaasta pysykää kaukana. Se sisältää monessa tapauksessa glukoosi-frukstoosisiirappia, joka suorastaan räjäyttää ruokahalun. Suklaalevy kuluu yhdellä herkuttelukerralla, ja kohtaa pitää noutaa uusi Fazerin ruskeakulmainen. Jäi mainitsematta, että perunaa saa käyttää, mutta kohtuudella niiden vokkivihannesten kyljessä. Älkääkä unohtako tiettyjä lisäravinteita, kuten C- ja D-vitamiinia, mutta ei niistä enempää tässä yhteydessä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EI SULLA OO MITÄÄ TOIVOO OOT ONNEKAS KUN OOT EES HENGIS

    • Anonyymi

      No sehän on täysin selvää, että laihtuminen ei tapahdu hetkessä, mutta nestettä voit poistaa useamman litran lyhyessäkin ajassa, ja silloinhan keskivartalo pienenee, ehkä tarvittavan määrän.
      Laihtumiseen tarvitset oikean ruokavalion, joka mielestäni on ketogeeninen, siis vähähiilihydraattinen ruoka. Sillä pääset aluksi irti liiallisesta nesteestä nopeasti ja vähitellen myös liiallisesta rasvasta. Vähennät hiilihydraattien määrää radikaalisti (syöt hiilihydraatteja vain n.20g/vrk) ja syöt tilalle nälkääsi tyydyttyneitä rasvoja (ei siemenöljyjä, kuten rypsi ja rapsi) vaan munia ja kanaa tai punaista lihaa, oliiviöljyä, voita.
      Minä olen laihtunut tällä ruokavaliolla n.57kg ja terveyteni on parantunut huomattavasti alle 2:n vuoden aikana, olihan minulla tietenkin lähtökohtaisesti paljon ylipainoakin, mutta muutakin kuin nestettä on kyllä lähtenyt.
      Nälkää en ole paljon kärsinyt enkä ole pystynyt liikuntaa harrastamaan, koska minulla selkäydinkanavan ahtauma, silti hyvä tulos.

      • Anonyymi

        Yllytys rasvan syömiseen on höpöhöpöä!
        Kun hiilarit vetää minimiin niin jollakin sen energiantarpeensa tyydyttää ja kyllä siinä sitä rasvaa tulee luonnostaan ilman yllyttämistä.
        Pikemminkin olisi syytä varoa, ettei se mene överiksi.
        Kanamunat, monet kalat kuten myös lihat sisältävät myös rasvaa vaihtelevat määrät joten rasvaa tulee protskujen ohessa riittävästi ilman eri kehoitusta!


    • Anonyymi

      Ketodieetti voi toimiakin, jos jättää pekonit ja voit kaupan hyllylle.

      • Anonyymi

        Kyllä reilu annos rapeaksi paistettua pekonia parin paistetun kananmunan kanssa on sopiva aamupala ketoilijalle mutta sille tyrkytetylle voille en keksi muuta käyttöä kuin kalan paistamiseen.

        Palattuani kuurin jälkeen normaaliin syömiseen käytän voita kalan paistamisen lisäksi ainoastaan ruisleivän päällä levikkeenä ja sehän ei tule ketoilijalla kuuloonkaan.


      • Anonyymi

        "Ketodieetti voi toimiakin, jos jättää pekonit ja voit kaupan hyllylle."

        Tyhymyys sukuvikana??


    • Anonyymi

      1# Valitse vähähiilihydraattinen ruokavalio.

      Jos haluat laihtua, vältä sokeria ja tärkkelystä (kuten leipää). Neuvo ei ole uusi. 150 vuoden ajan on tullut loputon virta laihdutusneuvoja jotka perustuvat hiilihydraattien vähentämiseen. . Se mikä on uutta on se, että vähintään 17 modernia tutkimusta osoittaa , että kyllä, vähähiilihydraattinen ruokavalio on tehokkain tapa laihtua.

      https://terveydeksesi.fix4you.se/category/category23/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe