Halpoja ja helppoja meikkausvinkkejä

razz

Kaikki tietää, että meikit ja meikkausvälineet maksaa maltaita tai ainakin liikaa. Mä itse olen opiskelija ja uskokaa pois, mulla ei oo paljoakaan ylimäärästä rahaa ja mieluusti en tuhlais sitä kaikkea meikkeihin. Siks mä päätin jakaa joitain vinkkejä miten selviää halvemmalla. Nää on niitä ns kotikonsteja jotka joidenkin mielestä varmasti kuulostaa ihan typerältä.

Jakakaa omia vinkkejä ja lisäks voitaisiin keskustella vedenkestävän meikin tekemisestä! Kertokaa jotain vedenkestäviä meikkituotteita joihin ootte oikeesti tyytyväisiä ja vinkkejä siihen miten vedenkestävän meikin saa helpoiten tehtyä.

Mut nyt niitä vinkkejä! Itellä ei heti tuu tän yhen lisäksi muuta mieleen, mutta lisään niitä tänne heti kun jotain muistan/keksin!

ÄLÄ HEITÄ käytettyä ripsiväriä pois, vaan pese ripsivärin harja huolella (ja varoen, ettei harja vahingoitu!!) ja voit käyttää harjaa kulmakarvojen muotoiluun.

4

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yllättynyt

      Mulla ei ikinä oo tullu mieleen, että ripsivärin harjaa vois käyttää vielä ripsarin loputtua, vaan on aina heittänyt pois. Loistavaan aikaan tän kerroit, kun just oon ajatellut, että täytyis lähtee ostamaan meikkausvälineitä kun itselläni ei niitä ole oikeestaan ollenkaan. Kuulisin mieluusti muitakin vinkkejä :-)

      • razz

        No hyvä, että tosta oli edes jollekkulle hyötyä! :)


    • Kotikonstitkunniaan

      Kuorintana voi käyttää vanhoja kahvinpuruja mihin on sekoitettu sokeria/suolaa ja hunajaa. Käy myös kasvoille. Hiushoitona latvoihin yöksi öljyä ja aamulla kunnon pesu, suojaus yön aikana muovipussilla tms. Avokado shampoo perusvoide=hiusnaamio. Halpa hiusten vaalennus tulee kun sekoittaa c-vitamiinitabletteja ja hoitoainetta, googlettamalla tarkempi ohje. Edullinen itseruskettava on kun syö paljon porkkanoita ja tomaatteja ;) Hyvää huulipunaa voi käyttää myös poskipunana, ja luomivärillä voi tummentaa kulmia, hyvän siveltimen avulla.

    • kylläsesiitä

      Hiusten, kasvojen sekä kehon kuorintaan, kosteutukseen sekä yleiseen hoitoon löytyy esim youtubesta paljon vinkkejä ja reseptejä.

      Jos jostain löytää halpoja huulipunia, mutta sävyt eivät ihan ole niitä oikeita, voi kahta (miksei useampaakin) huulipunaa sekoittaa yhdeksi sulattamalla ne (esim leikkaamalla ne lusikkaan ja lämmittämällä sytkärillä lusikan alta) ja säilyttämällä jossain pienessä astiassa (esim tiger-kaupasta löytyy pieniä matkaputeljee settejä johonkin 2-4e hintaan).

      Jos lähellä löytyy jokin meikkitehdas (esim lumenen löytyy kauklahdesta jossa itse käyn) niin varastontyhjennykset ja muut alet kannattaa käydä katsomassa. Muutenkin kaupoista löytyy usein poistotuotteita.

      https://www.youtube.com/watch?v=qJ9K70QIUhk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5524
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2313
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2282
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1034
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      920
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      783
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe