Perheen elämä

jokui

Oletko nainen, joka miehen työstä palattua heti jätät pienet lapset hänen huomaansa ja lähdet vaikka shoppailemaan tai kiireesti kuntosalille, mutta pois kotoa.
Koko päivän olet ollut kotona ja puhelin korvalla pitänyt tuntien tuokioita toisten vastaavien naisten kanssa ja samalla olette luoneet menojanne, viihdettä.
Kuinka kauan miehenne jaksaa tuota, ensin raskas työpäivä ja siksi, että maksaa lähes kokonaan kaikki kotinne kulut ja menot, sitten lasten hoitoa illaalla, pyykit, ruuat ja akka vetää missä tahansa ja pitää lystiä jatkuvasti.
Aika monet nuoret äidit tekevät vain puolikasta työaikaa, muka lasten hoitamisen vuoksi, hitot he mitään lapsia hoida, vaan todella koko ajan luuri korvalla ajatukset ihan muualla.
No onhan ja kyllä heistä noin tuleekin miehiä, että viipyvät entistä pitempään työmatkoillaan. Ei elämä tuollaisen yksinhuoltajana kovin kauaa kestä, kun mies todella lähtee kokonaan.

Olen täysin varma siitä, että silloin kun kodin arvot ja lapset ovat tärkeitä puolisoille, silloin liitot kestävät paineitakin, tarkoittaa että ei mennä joka ilta jonnekin vaan on myös niitä rauhallisia koti-iltoja jolloin koko perhe on korona ja tehdään kodin askareita yhdessä, puhutaan yhteisistä asioista ja suunnitellaan
tulevaisuutta. On tärkeää, että molemmat puolisot tietävät perheen tulot ja menot ja ottavat vastuuta niistä.

Tuo perheiden vouhottaminen joka ilta jonnekin kyllä saa kaiken sekaisin, eivät lapset tarvitse aina harrastaa monia asioita eivätkä myöskään aikuiset.
Jos harrastetaan, sen harrastuksen on syytä olla yhteinen, jotta ei olla aina eri paikassa.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äiditkunniaan

      Kyllä meillä vaimo hoisi lapsia täyspäiväisesti. Ei hänellä ollut aikaa roikkua puhelimessa, kun oli kolme lasta hoidettavana. Joten tuota osaa en allekirjoita.

      Mitä tulee lapsien tyntämiseen isälle töiden jälkeen, niin nyt kuulostaa jo tutummalta. Toisaalta ei hän tuolloinkaan lähtenyt "shoppailemaan", vaan kuntosalille josta tuli suoraan kotiin.

      Ehkä se suurin pointti, minkä ap:n vuodatuksesta löysin on mahdollinen lastenhoidon epätasainen jakautuminen. Ymmärrän kyllä, että oltuaan päivän lasten kanssa haluaa rauhoittua ja ottaa hieman aikaa itselleen. Ihan hyvä niin, kunhan se ei tarkoita, että isä tekee täyden iltavuoron kotona äidin rentoutuessa. Ihan kuin isä olisi ollut päivän vapaalla eikä töissä.

      Kaiken kaikkiaan arvostan suuresti äitien lasten kanssa tekemää työtä. Se on raskas mutta myös hyvin paljon antava ja arvostuksen ansaitseva tehtävä. Meidän isien tehtävä on tukea äitiä tässä menemättä mukaan ihan kaikkeen kyseenalaistamatta sen tasapuolisuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe