Oikea vs väärä ravinto ja treeni.

Nyttreenataankovaa

Onko muilla samanlaisia kokemuksia.
Syöt miten sattuu, karkkia, pitsaa, jäätelö ja muuta paskaa mitä ei nykytrendin mukaan saa koskea edes kepillä. Syö näitä, olo on hyvä ja kehitystä tulee massan ja voiman muodossa.
Treenaat myös omalla tyylilläsi. Rautaa tankoon joka sarjaan ja rumimmalla tyylillä mitä osaat. Kunhan vain rauta liikkuu. Ja kehitystä tulee.

Sitte omaa tyhmyyttään sekoaa puhtaasti syömiseen ja puhtaasti treenaamiseen.
Pizza vaihtuu salaattiin ja hauikset tehdään puhtaasti. Polte on hurja ja tiedät että nyt tulee kehitystä. Tarviihan tulla kun ruokakin on puhtainta mitä rahalla saa. Sokeri on ehdottomasti kielletty.

Huomaat vuoden päästä että peilistä katsoo kynis. 10 kiloa laihempi ja vähän pullukammassa kunnossa kuin koskaan aiemmin.

Kaikki saatanan nettivalmenatajat saavat vetää vitun perkele päähänsä.
Lopettakaa se perkeleen salaatin kuvien laittaminen plokeihinne ja alkakaa syömään kuten miehet perkele. Tehkää liikkeet suurilla painoilla ja niin kovaa että sattuu.

Kärsin omasta tyhmyydestäni ja sen myönnän. Tänään mennyt perkele buffet alas kurkusta ja huomenna vähän saatanan kova treeni. Vaikka habaa. Perkele niin lujaa että takaraivo osuu lattiaan joka toistolla.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noup12345

      Ei ole samanlaisia kokemuksia.

    • Blueteam

      suosittelen statiinia

    • Hobblaaa

      Muitten syömisistä en tiijjä mut ite kans vejän ruokaa aika paljo(4500-6000kaloria/pvä) ja mitä vaa mut kyllä ihan oikeetaki ruokaa seassa..Sali taustaa vain 3v ja risat niin oon menny pölinällä ohi joistaki joilla on varmalla 2x salitreeni tausta ellei enempiki minuun. Näyttää joillakki tulokset junnaavan paikalla tai tosi hitaasti kehittyy.. eipä kyllä itelläkää maailman luokan painot oo kyseessä mutta sanotaanko että ihan kohtuu tulokset sali vuosii nähtynä.. penkki 135 mave 220 kyykky 180 ja nuitakin ois voinu huomattavasti enempi treenata..alussahan menee kuukausia hukkaan ku tiiä mitä tehä salil ja näi pois päi.. bodi treeniäki ollu suurinosa että jos voima puolta ois harjottanu enempi ni vois olla isompiaki painoja? Välil kyl oon ihan oikeel dieetil ja tiputan painoo aina noin 20kg..

    • Argumenttejakeväästä

      Olen ottanut kevätprojektiksi syödä vaistojen ajamana. Ennen otin itseni liian vakavasti ja söin ei ulkoamuistettavan ortodoksisen kehonrakennusprotokollan ravintoprojektien mukaan. Jossain vaiheessa huomasin kun olin palaverissa kevätprojektista valmentajani kanssa että hän myös ottaa itsensä aivan liian vakavasti ja päätin lopettaa valmennussuhteen,tai sitten projisoin itseni häneen. Tamperemainen otsakurttu on kadonnut kun en ole enää väsynyt,nyt syön ja treenaan ilman paskantärkeitä lainasanoja.

      • PTUtanen

        Hienoon ja oikeaan ratkaisuun olet päätynyt! Kerrankin joku osaa ajatella omilla aivoillaan ja kuunnella omaa kehoaan.

        Tuo 'bodyruoka' vouhotus on ihan täyttä soopaa ajalta, jolloin kehonrakentajilla ei ollut muuta ruokavaliota kuin vähärasvainen.

        Muista kuunnella kehoasi. Se kyllä kertoo sinulle, mitä se on vailla. Vaikka välillä se onkin vaikeaa, kun mieli kyllästetään tuolla puritaanisella bodypaskalla. Oikeasti aina ei tarvitse vääntää rautaa hampaat irvessä. Kun mieli tekee treenata kevyemmin, tee se. Tai jos salille lähtö takkuaa niin pidä välipäivä. Jos mieli tekee lihapiirakkaa, niin syö lihis,taas kun mieli tekee salaattia niin syö salaattia. Mieli kyllä kertoo hyvinkin tarkasti, mitä se keho vaatii kun sitä vaan oppii kuuntelemaan. Tuo puritaaninen 'reenataan täysillä aina ja syödään rahkaa' mentaliteetti vaan tuppaa tappamaan tuon kyvyn.


    • JaskaJokinen

      Söin kuin sika, treenasin paskimmalla tavalla. Kunhan vain rauta liikkui. Keräsin 20kg läskiä, rikkinäisiä niveliä, nivelsiteitä ja rikkinäisen selän. Kyllä kannatti. Lihasta tuli tuossa viiden vuoden ajalla korkeintaa kilo.
      Nyt ole aito bodari!!
      nim. 25v, keho paskana ja elämä edessä.
      On se mahtavaa tämä vajukkisuomalaisten bodaus. Ja siellä on salit täynnä vajukkeja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2132
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe