Miten erota loukkaamatta?

Ongelmis

Tilanne on tämä:
Miehellä ja naisella on pitkä seksisuhde. Mies uskoo olevansa ystävä naisen kanssa ja nainen uskoo olevansa kumppani miehelle. Nyt nainen haluaa erota mutta miten nyt ystävästä voisi erota?
Päätarkoitus olisi saada jokapäiväinen kommunikointi loppumaan, ystävyys saisi jäädäkin mutta koska mies jo nyt uskoo olevansa pelkkä ystävä niin miten ystävästä voi erota?
Onko vinkkejä miten eron voisi hoitaa kun "jätän sinut ystävä" ei kuulosta kovin korrektilta.

10

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minusta

      Sanoa, että haluaa suhteelta muuta kuin ystävyyttä. Ja koska näyttää, että toinen ei ole valmis muuhun, niin haluaa ottaa etäisyyttä, ja olla jonkun aikaa pitämättä yhteyttä.
      Kuulostaisiko tuo rehelliselle ja toista kunnioittavalle?

    • Selvätsävelet

      Eiköhän sellainen pitkä seksisuhde ole jo ihan seurustelusuhde, jossa olette olleet molemmat, mutta toinen teistä haluaa olla vain ystävä, jotta saisi sitä pesää hakea sitten muualtakin eikö asia ole näin? Eiköhän sitä joka on kokenut olevansa suhteessa kumppani olekin loukattu jo ihan tarpeeksi, että turha on kysyä enää, että miten erota loukkaamatta, koska on tullut loukatuksi koko suhteen ajan.

      • pitää.sopia

        Ei voi olettaa olevansa seurustelusuhteessa jos tästä ei ole erikseen sovittu. Pitkäkin seksisuhde on silloin vain seksisuhde. Jos kokee tulleensa loukatuksi se johtuu vain omasta ajattelutavastaan, ei toinen loukkaa jos muusta ei olla sovittu.


      • Selvätsävelet

        Ja höpöhöpö, ei kukaan ystävä toisen kanssa keskenään nussi. En voi myös ajatellakaan seksiä ilman tunnetta ja tutustumista siihen toiseen ihmiseen ja siten kyllä silloin seurustelen sen ihmisen kanssa, jonka kanssa myös harrastan seksiä. Seurustelusuhteeseen kuuluu seksi, ystävyyteen ei.


    • YstävyysEiOleSeksiä

      Kyse ei ole ystävyydestä, koska ystävyys ei ole seksisuhde. (Tietysti esimerkiksi oman aviopuolison kanssa voi olla myös ystävä, mutta se on sen muun suhteen lisäksi.) Olette fuck buddyja. Sano, että haluat lopettaa sen. En tiedä, voiko tuosta tilanteesta feidata seksittömään ystävyyteen.

      Miehillä on usein tapana puhua"ystävyydestä" silloinkin, kun pyrkivät ihan muuhun, esimerkiksi seurusteluun, fuck buddyksi tai satunnainaseen seksiin. Esimerkiksi jos ollaan treffeillä eikä nainen halua jatkoa, niin mies voi ehdottaa, että tapailtaisiin jatkossa ystävinä. Teoriassa se voisi toimia, ja kieltäytyminen vaikuttaa julmalta, mutta käytännössä lähes aina on kyse taktikoinnista. Jos mies on naisesta seksuaalisesti kiinnostunut, tai edes kelpuuttaisi tämän puutteessa, niin "ystävyys" menee vonkaamiseksi. Sellainen "ystävyys" ei toimi ja on hyvin rasittavaa. Tällaisissa tapauksissa puhe ystävyydestä on vain strategia saada mitä haluaa ja keino syyllistää toista.

    • louksutus

      Eroaminenhan on loukkaamista. Se on vain pakollista, koska jos ei loukkaa, ja sano että mee ja elä elämäs ilman mua, et kelpaa mulle enää, niin sitten eroaminen on mahdotonta.

    • Ongelmis

      En oo vieläkään saanu avattua suutani, jo puolisen vuotta yrittänyt. Meillä on kuitenkin paras mahdollinen seksisuhde, kerta kerran jälleen paranee ja halitaan paljon, eletään arkea yhes jne jne
      Tunnepuolen ongelma vaan on siinä kun en oikein voi antaa lupaa itselleni rakastua. Nyt esim kun kerroin että ystäväni on ihastuksissaan hänestä niin hän haluaisi naida naisystävääni jota ei ole edes tavannut!

      • Selvätsävelet

        Kannattaa lopettaa suhde tosiaan, jos hän tuollaisia kertoo. Ei ole tunteella mukana hommassa, jos haluaa muiden kanssa myös vehdata, ja vieläpä ystäväsi kanssa.


    • tervettäjoo

      Ystävät ei pane keskenään se on kieroutunutta

      • jfaobn9

        Eksäni väittää olevansa vain kaveri erään naisen kanssa. Silti hän miltei asuu tämän naisen luona.
        He eivät kuulemma seurustele! Hän ei kuulemma rakasta sitä naista! Silti kännissä selittää kovaan ääneen ettei ole kahteen viikkoon saanut "rakoa", kun tämä naiskaveri on matkoilla. Kehtasi vielä minultakin vongata! Kaveripohjalta ei paneskella!
        En ainakaan minä hämäänny luulemaan etteivätkö sitä tee vaikkei se enää minulle kuulukaan. Yhtä siellä ja toista täällä. Mies haluaa kaiken (vain kaveripohjalta")! Mahtaako se nainen tietää, että he ovat "vain kavereita"?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3155
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2381
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1730
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1573
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1087
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      921
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      866
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      811
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      784
    Aihe